"אל תבכה קטנצ'יק, אני המאמן שלך... אל תדאג..." אומר לו ואלטף אותו, אנסה לראות עם יקח אומץ ויתן לי לנסות לדבר איתו.ג'ון
הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות!
עומר
צימצאר מנסה לשרוט אותו אבל ראשו הקשה של אקנס מכאיב לידו, צימצאר נפגע מאקנס אבל לא הרבה ומשתמש בלהבירו ממנו אקנס מתחמק בזחילה, "קדימה אקנס חסל אותו כבר זה רק קוף קטן צא בזנב מצליף!" קרא ניאו, אקנס הביט אליו וזחל במהירות לעבר צימצאר
ג'ון
טוגפי הביט אליך והמשיך לבכות, והמשיך והמשיך, פתאום ראית פתק קטן ליד המסך של הפוקדור של טוגפי בצבע צהבהב
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
ג'ון
"הזכרה, לאכיל את טוגפי בבקבוק שבשידה" קראת מין הפתק וטוגפי המשיך לבכות ולבכות..
פתאום ארון קטן תפס את צומת ליבך ואליו בקבוק ואבקה צהבהבה
עומר
צימצאר משתמש בלהביורים שמהם אקנס מתחמק בזהאחר זה, הוא משתמש בגלגל להבה ומעיף את אקנס ומתקפל מהרעל, הוא מאוד מאוד מותש , אקנס זוחל ופוגע בצימצאר קשה אם זנבו ויוצא במכת ראש שפוגעת בידוק בבטנו ומעיפה את צימצאר
וספארמרית מתקדמת
"זה בטח האוכל של טוגפי..." אמלמל לעצמי, אקח את הבקבוק ואת האבקה הצהבהבה ואתן אותה לטוגפי כדי שיאוכל ושישתוק.ג'ון
"הזכרה, לאכיל את טוגפי בבקבוק שבשידה" קראת מין הפתק וטוגפי המשיך לבכות ולבכות..
פתאום ארון קטן תפס את צומת ליבך ואליו בקבוק ואבקה צהבהבה
ג'ון
אתה מביא את זה לידיו הקטנטנות של טוגפי והוא מסתכל אל הוקפא והבקבוק וזורק אותם עליך ולעברך וממשיך לבכות בקולי קולות
עומר
ואתה כועס אליו כי?
~~~~~
צימצאר יוצא בגלגל להבה לעבר אקנס "חפירה!" קרא ניאו, אקנס נכנס לפני הקרקע ברגע האחרון וצימצאר הפסיק תגלגל להבה ,
אקנס יצא בטיל מתוך הקרקע לעבר צימצאר אבל צימצאר שרט אותו קצת והעיף אותו אבל הוא מיד הרים את ראשו "ססס..." הוא נהם לעבר צימצאר
וספארמרית מתקדמת
אני אתפוס את טוגפי בראשו, ואז אכניס בכוח את הבקבוק כדי שהוא ישתוק כבר!ג'ון
אתה מביא את זה לידיו הקטנטנות של טוגפי והוא מסתכל אל הוקפא והבקבוק וזורק אותם עליך ולעברך וממשיך לבכות בקולי קולות
~~~~~
אמרת שאת תעשי שאני כבר על ספינה או משהו...
ג'ון
לא אמרתי שאני ינסה להריץ אותך ואתה יודע שאתה דוחף לו בקבוק ריק לפה נכון?
~~~~~~~
טוגפי מביט אליך ויורק אליך את הבקבוק הריק ומתחיל לבכות אפילו יותר!
איתי
אתה דופק אל הדלת ואין, תשובה אתה דופק שנית ושוב אין תשובה, אתה רואה שהדלת נעולה וכנראה שנלה לא בחדרה והלכה לאינשהו
וספארמרית מתקדמת
היית אומרת!ג'ון
לא אמרתי שאני ינסה להריץ אותך ואתה יודע שאתה דוחף לו בקבוק ריק לפה נכון?
~~~~~~~
טוגפי מביט אליך ויורק אליך את הבקבוק הריק ומתחיל לבכות אפילו יותר!
~~~~~~~~~~~
אני אשים את החופר כדי שיהיה לטוגפי המעצבן שתייה ואז מתי שיהיה לי שתייה אתן לו כדי שהוא ישתוק!!!!!
יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)