למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
עומר
אתה רואה שהנער הלך "זה תלוי במה נמצא" היא אומרת ולוקחת את המכשיר שלה "מי שמוכן שיבוא!" היא אומרת וכמה אנשים מתאספים סביבה
מייקל
"אני פה אם הוורטלטל שלי (תחשוב שיש לה בגד ים ירוק ) " היא אומרת "מי שמוכן שיבוא!" קראה סורה ולילה וההוורטלטל שלה שחזר ללילה בגלישה הלכו לעברה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"לא ידעתי שזה הפוקימון שלך ימטומטם..." אומר לאיש, "בוא טוגפי!" אומר לטוגפי, אתפוס אותו ואז אמשיך בדרך כדי לתפוס פוקימונים חזקים לליגה ולמכונים.ג'ון
טוגפי הולך בזריזות אל סטארלי אבל הוא מעיף אותו שהוא יוצר רוח שמנופף בכנפיו, כנפיו מתייבשות והוא טס ללמעלה במהירות שהוא נהיה מטושטש "למה הברחת את הזוראה שלי?!" צעק אליך נער שקפץ מבין השיחים
סליחה שזה בלי צבעים, כי אני אצל דודים וזה נתקע כול הזמן
עומר
"אוקי לכול אלה שמאורגנים , אני סורה ואני המדריכה שלכם לעכשיו ,אתם תקבלו מכשיר נשימה, אם אתם מרגישים שמשהו לא תקין אתם טופחים לי אל הכתף שלוש פעמים , אם זה דחוף עולים למעלה ואז שולחים תפוקימון או חבר לקרוא לי וכול הקבוצה עולה, לא משאירים אף אחד מאחור ברור?" היא קוראת ולוקחת כמה מכשירי צלילה כחולים (תראו בעונה של סינו אם הפוקימון שהיה מתחת למים והמכשירי צלילה ואברה)
איתי
"תקבלו עוד מעט מתחילים עוד חמש דקות אז לך להתארגן" היא אומרת ובודקת מכשיר קטן וכחול
מייקל
"אוקי לכול אלה שמאורגנים , אני סורה ואני המדריכה שלכם לעכשיו ,אתם תקבלו מכשיר נשימה, אם אתם מרגישים שמשהו לא תקין אתם טופחים לי אל הכתף שלוש פעמים , אם זה דחוף עולים למעלה ואז שולחים תפוקימון או חבר לקרוא לי וכול הקבוצה עולה, לא משאירים אף אחד מאחור ברור?" היא קוראת ולוקחת כמה מכשירי צלילה כחולים (תראו בעונה של סינו אם הפוקימון שהיה מתחת למים והמכשירי צלילה ואברה)
דור
כן
ג'ון
תערוך תתגובה,
למה אתה מקלל בכלל?!
תנסה להגיב כמו שצריך אני לא עושה לך טובה שאתה רשום
דניס
אתה שואל נער סיפון והוא מביט אליך ואל לארביטר ומיד לוקח אותו, אתה עוקב אחריו ואתה רואה שהוא לוקח אותו למרפאה כזאת
וספארמרית מתקדמת
עומר
"אם אזוריל, היא פוקימון מים " אמר טום ולקח שני מכשירי צלילה מסורה "כולם מוכנים?" היא שאלה ולידה עמד פוקימון גדול שזיהתה כגלייד
ג'ון
אתה מתחיל ללכת אבל במילה זוראה תופסת את צומת ליבך,
אתה נזכר שפעם בתוכנית טלוויזיה סיפרו אל זוראה שהיה פוקימון מאוד מאוד נדיר, ויכל להשתנות לאיזה פוקימון שרצה
וספארמרית מתקדמת
"איפה תפסת את הפוקימון הזה?" אשאל אותו בתהייה ובשעמום.ג'ון
אתה מתחיל ללכת אבל במילה זוראה תופסת את צומת ליבך,
אתה נזכר שפעם בתוכנית טלוויזיה סיפרו אל זוראה שהיה פוקימון מאוד מאוד נדיר, ויכל להשתנות לאיזה פוקימון שרצה
ג'ון
"לא תפסתי אותו!" הוא צועק לעבריך "הפוקימון הזה הגיע בטעות מאחד האגמים ליער הזה, ואני שומר פוקימונים ואני צריך להחזיר אותו!" הוא קורא לעבריך ומביט לשמיים "ובגללך איבדתי אותו!" קרא הנער אליך בעיצבון
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)