Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1321222324253373123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תומר
    הורסי
    סוג:מים
    הורסי פוקימון סוס הים, אין הרבה מידע על הורסי, הוא פוקימון שאוהב להיות באגמים עמוקים ובעיקר בים, הוא יכול להיות ביבשה אבל לא הרבה זמן, אומרים שיש בו קצת דרקון כי ההתפתחות האחרונה שלו אם דרקון
    אתה רואה שזה המידע היחיד שלו ומתבאס ומחפש עוד קצת בפוקדע ומוצא את המתקפות שלו
    הורסי יודע: בועות ודחיפה,
    בריאנה לוקחת אותו ושמה אותו בגיגית קטנה בזאת שהדג היה ונותנת לביוטפלי להביא לו את החלב,
    הורסי מסתכל אל הבקבוק ולא מוכן לשתות "זה לא טוב.. הם חייבים לשתות את זה כדי שהיו חזקים.." אמרה בריאנה והסתכלה אל הורסי בחשש

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    קודאק
    ראלטס מסתכל אליך ומזיז אותו קצת בעל חושי
    האיש נבהל קצת אבל מתייצב ונוחת על הקרקע , ראלטס מסתכל אליך כלא מבין ,
    ראלטס לא יכול להתפתח רק אם תומר לו רק התחלתה איתו את המסע זה לוקח זמן!
    האיש חושב קצת ומחייך "אהמ לא!" הוא אומר וחוטף לך תפוקדורים ושם אותם בכיסו,
    שלוס מסתכלת אליך במבט עצוב והוא מחזיר אותה
    "תודה על שהבאתה לי את שלוס ותעוף לי מהעייניים צ'או!" אומר האיש והפוקימונים שלו אחריו
    אתה מסתכל אל ראלטס ורואה אותו אדום ממש מעיצבון
    אני יודע שהוא לא יתפתח..רק רציתי לעודד אותו...

רלטס על-חושי אבל הפעם תשתמש על הפוכדור של שלוס! שלוס תנסי אקדח מים! אולי זה יהיה קשה אבל תנסי! תכוונתי לרגליים של האיש!" לאחר מכן אקח את הפוכדורים של מונפרנו ושל שלוס,אחליף אותם במהירות בפוכדורים ריקים ואומר לאיש "יודע מה..קח..ותעוף לי מהפנים.." אומר ואתן לו את הפוכדור הריק כדי שהוא יחשוב שזה של מונפרנו,לאחר מכן ארוץ במהירות לתוך היער.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קודאק
    כמה דברים
    א. הוא מסתכל אל מה שאתה והוא הלך אבל נזרום
    ב. שלוס בפוקדור
    ג. יפית סתם כי באלי
    ~~~~
    ראלטס מסתכל אליך ומשתמש בעל חושי הוא לוקח תפוקדורים והאיש שם לב לזה ותופס תפוקדורים ובא לאיפה שאתה, ראלטס מתעצבן ונהיה אדום, פתאום הוא צורח צרחה ענקית, כול הפידג'י והחיות ברחו משם, הפוקימונים של האיש התעלפו ואתה שמתה כול מה שאפשר באוזנים כדי שיפסק, שמתה מלא עלים וזה החליש את זה בחצי, אבל ממה ששמעתה זאת הייתה צרחה בהחלט רצינית, האיש נפל על הרצפה וצעק אליך שיפסיק, בסוף ראלטס הפסיק והתחיל להתנשף האיש החזיר לפוקדורים תפוקימונים שלו וברח משם,
    הסתכלתה אל ראלטס הקטן כולך מופתע ממנו ומהצרחה הענקית שלו, הוא הסתכל אליך בהתנשפויות והביא לך תפוקדור של שלוס ומונפרנו

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    טייני מסתכלת אליך ומתעודדת, בלייס משתמשת בסופת עלים וטייני מתכלת אל זה וקופצת לבפנים
    אתה לא מבין מה היא עושה, ומתחיל לחשוב שהיא משוגעת קצת, אם הזירמי אוויר והעלים היא עולה למעלה, ומשתמשת בריקוד וורדים כשהסופה נחלשת קצת, לאחר מכן בעלים קסומים ויום בהיר, מה שגורם לעלים הקסומים ממש לזהור בצבע כסוף, הסופה נחלשת בגלל שבלייס לא מבינה מה היא עושה, פתאום שהסופה כבר הלכה נראה בעיינך מראה מדהים, מלא עלים, וורודים כסופים וירוקים בהירים נפלו ללמטה וממש זהרו בזכות היום בהיר, טייני התקרבה לבלייס ופתאום התחילה לרקוד איתה שהעלים יורדים, בלייס לא הבינה אבל בסוף חייכה והתחילה גם לרקוד איתה,

תומר
    פתאום היא מסתובבת אליך ואומרת לך בטון תקיף לגמרי
    "לעולם אבל לעולם אל תאמר שפוקימון הוא גרוע" ולאחר מכן הולכת ורואה את מצבו
    "חוץ מזה הוא לא שלך שלך אמור לבקוע עוד שתי שניות" היא אומרת ופתאום על הכרית הביצה מתחילה לזרוח באור כסוף ומסנוור, פתאום אתה רואה מין סוס קטן בצבע תכלת מפרפר, הוא מסתכל אליך מתנער קצת ולא מבין,

"הייתם מצוינות," אני אומר בחיוך,"עכשיו בוא ננסה את פוניטה ופיפלאפ."פיפלאפ, קרן בועות ופוניטה, גחלת!" אני אצעק להם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    הורסי
    סוג:מים
    הורסי פוקימון סוס הים, אין הרבה מידע על הורסי, הוא פוקימון שאוהב להיות באגמים עמוקים ובעיקר בים, הוא יכול להיות ביבשה אבל לא הרבה זמן, אומרים שיש בו קצת דרקון כי ההתפתחות האחרונה שלו אם דרקון
    אתה רואה שזה המידע היחיד שלו ומתבאס ומחפש עוד קצת בפוקדע ומוצא את המתקפות שלוהורסי יודע: בועות ודחיפה,
    בריאנה לוקחת אותו ושמה אותו בגיגית קטנה בזאת שהדג היה ונותנת לביוטפלי להביא לו את החלב,
    הורסי מסתכל אל הבקבוק ולא מוכן לשתות "זה לא טוב.. הם חייבים לשתות את זה כדי שהיו חזקים.." אמרה בריאנה והסתכלה אל הורסי בחשש
    "למה הוא לא רוצה לשתות?" אני שואל את בריאנה בסקרנות "מה יקרה לו אם הוא לא ישתה?" אני שואל אותה בדאגה

6. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני ובלייס מחיכות והולכות לצד, פיפלאפ ופוניטה ניגשים לקרב, פיפלאפ יוצר בועות אבל לא ממש טובות כי הוא מרחם אל פוניטה הקטן, פוניטה יוצר גחלת אבל לא הכי טובה כי זאת הראשונה שלו והקרב הראשון שלו,
    הבועות עוברות את הגחלת בקלות ופוניטה לא יודע מה לעשות, הוא צוהל אל שתיים ומפוצץ בטעות את הבועות אם רגליו, הוא שמח וצוהל ופיפלאפ מתעצבן, פיפלאפ משתמש בבועות יותר חזקות וגם אותם פוניטה מפוצץ,
    פוניטה שמח מאוד ופיפלאפ מרוגז.

תומר
    "לא יודעת.. וזה לא היה טוב אם הוא לא ישתה.." אמרה בריאנה בעצב, התעצבנתה ולקחת תבקבוק ואמרתה לו לשתות ,הוא לא שתה, לאחר מכן לקחתה תבקבוק וניסיתה גם אתה כמו ביוטפלי ופתאום הורסי שותה!,
    הורסי שותה ומסיים תבקבוק במהירות ובריאנה נושמת לרווחה, היא לוקחת אותו לחדר השני, ואתה מאוד מתעניין מה יש שם,

וספארמרית מתקדמת

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    כמה דברים
    א. הוא מסתכל אל מה שאתה והוא הלך אבל נזרום
    ב. שלוס בפוקדור
    ג. יפית סתם כי באלי
    ~~~~
    ראלטס מסתכל אליך ומשתמש בעל חושי הוא לוקח תפוקדורים והאיש שם לב לזה ותופס תפוקדורים ובא לאיפה שאתה, ראלטס מתעצבן ונהיה אדום, פתאום הוא צורח צרחה ענקית, כול הפידג'י והחיות ברחו משם, הפוקימונים של האיש התעלפו ואתה שמתה כול מה שאפשר באוזנים כדי שיפסק, שמתה מלא עלים וזה החליש את זה בחצי, אבל ממה ששמעתה זאת הייתה צרחה בהחלט רצינית, האיש נפל על הרצפה וצעק אליך שיפסיק, בסוף ראלטס הפסיק והתחיל להתנשף האיש החזיר לפוקדורים תפוקימונים שלו וברח משם,
    הסתכלתה אל ראלטס הקטן כולך מופתע ממנו ומהצרחה הענקית שלו, הוא הסתכל אליך בהתנשפויות והביא לך תפוקדור של שלוס ומונפרנו
    "רלטס אתה...אלוף!" אומר ואחבק אותו,"עכשיו בוא נראה את חברינו,מונפרנו שלוס צאו!" אומר ואנסה למצוא מעט אוכל בתיק שלי ואתן למונפרנו ולשלוס ולרלטס גם כן כמובן.
    (תעדכני את שניהם)

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני ובלייס מחיכות והולכות לצד, פיפלאפ ופוניטה ניגשים לקרב, פיפלאפ יוצר בועות אבל לא ממש טובות כי הוא מרחם אל פוניטה הקטן, פוניטה יוצר גחלת אבל לא הכי טובה כי זאת הראשונה שלו והקרב הראשון שלו,
    הבועות עוברות את הגחלת בקלות ופוניטה לא יודע מה לעשות, הוא צוהל אל שתיים ומפוצץ בטעות את הבועות אם רגליו, הוא שמח וצוהל ופיפלאפ מתעצבן, פיפלאפ משתמש בבועות יותר חזקות וגם אותם פוניטה מפוצץ,

תומר
    "לא יודעת.. וזה לא היה טוב אם הוא לא ישתה.." אמרה בריאנה בעצב, התעצבנתה ולקחת תבקבוק ואמרתה לו לשתות ,הוא לא שתה, לאחר מכן לקחתה תבקבוק וניסיתה גם אתה כמו ביוטפלי ופתאום הורסי שותה!,
    הורסי שותה ומסיים תבקבוק במהירות ובריאנה נושמת לרווחה, היא לוקחת אותו לחדר השני, ואתה מאוד מתעניין מה יש שם,
    "הוא אוהב אותי" אני אומר לעצמי בהתלהבות וחושב על כל הקרבות שנילחם ביחד ואז אני התקרב לחדר שבריאנה נכנסה ואציץ לראות מה יש שם

9. משתמש מנוסה
    קודאק
    אתה מחפש בתיקך וכל פוקימונים ולמרבה הפלא מוצא קופסא קטנה אם אוכל להם!
    אתה נותן קצת לשלוס שאוכלת מיד ולראלטס שמחייכך ואוכל אחד אחד, גרגיר גרגיר, ולמונפרנו אתה מושיט קצת,
    הוא הולך אחורה ומבט מאיים נמצא אל פניו אבל לבסוף מוציא יד ולוקח מהאוכל שבידך,
    רלטס מסתכל אליך שמח במיוחד ומתקרב אל מונפרנו, אתה רואה שהם מיד מסתדרים מעולה וגם שלוס מצתרפת לשיחה, פתאום שלוס מסתכל לאינשהו ואתה רואה שם שני בתים גדולים, אחד ענקי ואחד בינוני,

תומר
    אתה שמח מהורסי והולך לחדר, אתה רואה חדר ענקי ומלא פוקימונים קטנים , החדר מחולק לכמה חלקים, בחלק אחד יש מין גדר ארוכה עד התקרה ואתה רואה שם כמה ציפורים, בחלק השני יש בריכה שמחולקת לכמה חלקים, באחד מהם הורסי באחד היצור לב ובחלק הנוסף איזה שלושה דגים אחרים ומשהו דומה לכלב ים, בחלק השלישי יש שדה מלאכותי גדול אם בריכה רדודה וקטנה ואוכל פוקימונים וכמה פוקימונים קטנים נמצאים שם, בין הבריכה לשדה יש מין גדר קטנה שמפרידה בינהם , בחלק האחרון הוא רגיל וקטן בו אתה ובריאנה וביוטפלי נמצאים
    "פה אנחנו שמים את התינוקות הפוקימונים, אלא שבוקעים מהביצה," היא אומרת ואתה מתבונן בפוקימונים בסקרנות רבה
    בבריכה הגדולה-
    הכלוב הציפורי-
    בשדה-
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-18-2011 בשעה 05:04 PM

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה שמח מהורסי והולך לחדר, אתה רואה חדר ענקי ומלא פוקימונים קטנים , החדר מחולק לכמה חלקים, בחלק אחד יש מין גדר ארוכה עד התקרה ואתה רואה שם כמה ציפורים, בחלק השני יש בריכה שמחולקת לכמה חלקים, באחד מהם הורסי באחד היצור לב ובחלק הנוסף איזה שלושה דגים אחרים, בחלק השלישי יש שדה מלאכותי גדול אם בריכה רדודה וקטנה ואוכל פוקימונים וכמה פוקימונים קטנים נמצאים שם, בין הבריכה לשדה יש מין גדר קטנה שמפרידה בינהם , בחלק האחרון הוא רגיל וקטן בו אתה ובריאנה וביוטפלי נמצאים
    "פה אנחנו שמים
    "וואו, זה ממש מדהים" אני אומר בהתלהבות "כמה פוקימונים מדהימים יש כאן" אני ממשיך להתלהב מכל המקום הזה "מה אתם עושים עם כל הפוקימונים האלה?" אני שואל אותה בסקרנות
    נערך לאחרונה על ידי tomer44, 04-18-2011 בשעה 05:08 PM

11. משתמש מנוסה
    תומר
    "מישהו קונה אותם, לדוגמה היום בא מישהו לקנות את : שינקס," היא אומרת ומצביעה על החתול הכחול שחור "לבדיאק" היא ממשיכה ומצביעה על הדג לב שראיתה "סוואינאב ועוד ביצה אחת" היא אומרת ומצביעה על פוקימון החזיר, ובועטת בקיר, פתאום נפתחת דלת מין אמבטיה גדולה יחסית, ולידה מלא סבונים ומברשות,
    "פה אנחנו ננקה את כול הפוקימונים" היא אמרה ופתחה תברז "קודם סוואינאב הוא צריך להיות נקי עד הערב והוא ממש מלוכלך" אמרה בריאנה והרימה את סוואינאב שכנראה שקל לא מעט כול כך, שמתה לב שכול החלק שלו למטה מלוכלך בבוץ, היא שמה אותו באמבטיה והמים נהיו חומים "אוי וואי.." היא אמרה ופתחה את הפקק ושלפה מברשת וסבון ומרחה את הסבון על גבו והתחילה לקרץף אותו "אתה יכול לעזור לי בסוואינאב או בפוקימון אחר כמו ווידל" היא אמרה והצביעה על זחל חום וגדול ומלוכלך שהתפלש בבוץ ונראה טיפה מאיים

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    תומר
    "מישהו קונה אותם, לדוגמה היום בא מישהו לקנות את : שינקס," היא אומרת ומצביעה על החתול הכחול שחור "לבדיאק" היא ממשיכה ומצביעה על הדג לב שראיתה "סוואינאב ועוד ביצה אחת" היא אומרת ומצביעה על פוקימון החזיר, ובועטת בקיר, פתאום נפתחת דלת מין אמבטיה גדולה יחסית, ולידה מלא סבונים ומברשות,
    "פה אנחנו ננקה את כול הפוקימונים" היא אמרה ופתחה תברז "קודם סוואינאב הוא צריך להיות נקי עד הערב והוא ממש מלוכלך" אמרה בריאנה והרימה את סוואינאב שכנראה שקל לא מעט כול כך, שמתה לב שכול החלק שלו למטה מלוכלך בבוץ, היא שמה אותו באמבטיה והמים נהיו חומים "אוי וואי.." היא אמרה ופתחה את הפקק ושלפה מברשת וסבון ומרחה את הסבון על גבו והתחילה לקרץף אותו "אתה יכול לעזור לי בסוואינאב או בפוקימון אחר כמו ווידל" היא אמרה והצביעה על זחל חום וגדול ומלוכלך שהתפלש בבוץ ונראה טיפה מאיים
    "אממ... לגעת בזחל הזה?" אני אומר בגועל "אני מעדיף לעזור לך עם סוואינאב" אני אומר לה בהחלטיות "זוכרת על ההצעה שלי? שתיצטרפי למסע שלי? החלטת כבר?" אני שואל אותה בסקרנות ומתחיל לקרצף את סווניאב

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא מברשת ומקרצף את סווינאב גם, נראה שסווינאב נהנה, בוויזל גם בא ואחרי שהוא נקי ומלא סבון אז בוויזל משתמש אליו באקדח מים קטן ששוטף אותו, לאחר מכן היא מביאה את ווידל, שממש מלוכלך, בהתחלה אתה מתנגד אבל היא משכנעת אותך, אתה נוגע בעור של ווידל ולהפתעתך הוא ממש נעים, אתם מקרצפים את ווידל וגם הוא נקי, ובווזיל משתמש אליו באקדח מים כדי לנקות אותו, לאחר כשלוש שעות כול הפוקימונים נקיים ורחוצים, לאחר מכן יהא ממלאת להם תאוכל ורואה שמתחיל להחשיך, פתאום אתם רואים בחוץ רכב גדול
    "זה בטח ההורים שלי בוא!" היא אומרת ויוצאת החוצה יחד אם בוויזל וביוטפלי

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    כן מותר
    ~~~~~
    את הולכת ביער ומחפשת פוקימון את בודקת את מתקפותיו של טאפיג בפוקדע ורואה שכתוב שם:
    טאפיד יודע: דחיפה חבטה וגחלת פתאום את רואה על העץ פוקימון קטן שישן טאפיג מצביע אליו
    אתקרב אליו בשקט ואומר גם לטאפיג שלי להיות בשקט. כאשר אהיה קרובה אליו, אומר לטאפיג לתקוף אותו בגחלת הכי חזקה שלו ואז לשרוף עם הגחלת את האדמה. אחרי שהאדמה תהיה רותחת לגמרי, אומר לטאפיג: "תשתמש על סניבי בדחיפה כך שייפול לאדמה החמה ואז תקפוץ עליו כך שלא יוכל לזוז!" אחר כך תשתמש בחבטה הכי חזקה שלך בכל הכח!" אומר לו ולאחר כל זה אוציא פוקדור אבל לא אזרוק, רק כשהוא יתעלף לגמרי.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב

תומר
    "תירגע פיפלאפ, זה אומר לנו שפוניטה חזק!" אני אומר לפיפלאפ ואומר להם:" אוקיי. זה מספיק ליום אחד. בואו נמשיך ללכת!" אני אומר להם ומחזיר אותם לפוקדורים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 23 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1321222324253373123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •