Pokemon GO
עמוד 232 מתוך 285 ראשוןראשון ... 132182222230231232233234242282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,466 עד 3,480 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    אתה עושה את זה לך ולטריקו וצולל ורואה שעשית את זה בצורה טובה,
    אתה שוחה ושוחה ורואה שהמים טיפה עולים ואז סורה מקימה את כולם, זאת אומרת שעכשיו נכנסים למים האמייתים, כולם מאורגנים והכול והיא לוחצת אל כפתור הפתחים למעלה נסגרים ואתה רואה שהפתח שמוביל לים נפתח
    איתי
    קוראים לה סורה פגשת אותה ממקודם

"אוקי לכול אלה שמאורגנים , אני סורה ואני המדריכה שלכם לעכשיו ,אתם תקבלו מכשיר נשימה, אם אתם מרגישים שמשהו לא תקין אתם טופחים לי אל הכתף שלוש פעמים , אם זה דחוף עולים למעלה ואז שולחים תפוקימון או חבר לקרוא לי וכול הקבוצה עולה, לא משאירים אף אחד מאחור ברור?" היא קוראת ולוקחת כמה מכשירי צלילה כחולים (תראו בעונה של סינו אם הפוקימון שהיה מתחת למים והמכשירי צלילה ואברה)

דניס
    הבן אדם לקח לך את לאביטר למקום שכתוב מרפאה בגדול

אתה רואה שמישהי שם מטפלת בלארביטר ושמה לו מכשיר הנשמה כזה,
    הוא שוכב אל המיטה אם עינים עצומות והגב לקיר שהיא ועוד כמה אנשים בודקים אותו

ג'ון
    סטארלי יוצא מהפוקדור וטוגפי משתמש במטורנם שפוגע בו בצורת גחלת וזורק אליו פוקדור,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני...דינקדינקדיקנק נתפס!
    "יופי.." אמלמל בשמחה ואשחה ביחד עם כולם לעבר הים הגדול.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ג'ון
    אתה מחפש עוד פוקימונים אבל לא מוצא,אתה מאוד מתרגש ומוציא את סטארלי לבדוק איך הוא,
    סטארלי מעופף ופתאום נתקל בטיילו קטן שדי מוכר

עומר
    אתה לא יכול לדבר!

אתה שוחה יחד אם טריקו אם כולם ופתאום סורה מצביעה לאינשהוא, אתה רואה שונית גדולה ומעליה כמה פינאונים!
    כול זוג פינאון מסתובב סביב זה כריקוד חיזור וגם מחזה יפיפה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. Hail Hydra
    ג'ון
    אתה מחפש עוד פוקימונים אבל לא מוצא,אתה מאוד מתרגש ומוציא את סטארלי לבדוק איך הוא,
    סטארלי מעופף ופתאום נתקל בטיילו קטן שדי מוכר

עומר
    אתה לא יכול לדבר!

אתה שוחה יחד אם טריקו אם כולם ופתאום סורה מצביעה לאינשהוא, אתה רואה שונית גדולה ומעליה כמה פינאונים!
    כול זוג פינאון מסתובב סביב זה כריקוד חיזור וגם מחזה יפיפה
    'וואו!' אחשוב בליבי ואביט עליהם בהתפלאות.
    בזמן הזה אנסה למחוא כפיים במים, מה שקצת קשה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    עומר
    אתה עושה את זה לך ולטריקו וצולל ורואה שעשית את זה בצורה טובה,
    אתה שוחה ושוחה ורואה שהמים טיפה עולים ואז סורה מקימה את כולם, זאת אומרת שעכשיו נכנסים למים האמייתים, כולם מאורגנים והכול והיא לוחצת אל כפתור הפתחים למעלה נסגרים ואתה רואה שהפתח שמוביל לים נפתח
    איתי
    קוראים לה סורה פגשת אותה ממקודם

"אוקי לכול אלה שמאורגנים , אני סורה ואני המדריכה שלכם לעכשיו ,אתם תקבלו מכשיר נשימה, אם אתם מרגישים שמשהו לא תקין אתם טופחים לי אל הכתף שלוש פעמים , אם זה דחוף עולים למעלה ואז שולחים תפוקימון או חבר לקרוא לי וכול הקבוצה עולה, לא משאירים אף אחד מאחור ברור?" היא קוראת ולוקחת כמה מכשירי צלילה כחולים (תראו בעונה של סינו אם הפוקימון שהיה מתחת למים והמכשירי צלילה ואברה)

דניס

ג'ון
    סטארלי יוצא מהפוקדור וטוגפי משתמש במטורנם שפוגע בו בצורת גחלת וזורק אליו פוקדור,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני...דינקדינקדיקנק נתפס!
    מקודם פגשתי את
    ואת נתת לי ספרייט אחר.

"ברור!" אומר.
    "טוב זיגזגון, אתה מוכן למים?" אשאל אותו ואקווה שלא יעשה לי בעיות.

5. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה מנסה למכוא כפיים אבל סורה עוצרת אותך ומסבירה לך ביידים שזה יבריח אותם
    אתם ממשיכים בדרככם, וסורה עוצרת אתכם,
    היא מסבירה לכם שבגלל שזה אביב (במ''ת) אז זה עונת החיזור (ביידים) והיא מצביעה אל ריקוד חיזור בין שני מילוטיקים

איתי
    אולי זאת היא בבגד ים?
    ~~~
    זיגזיגון מהנהן נמרצות,
    "אוקי שימו את זה אל פיכם ותראו אם אתם מרגישים בנוח ואתם יכולים לנשום אם כן תסמנו לי בידכם" היא אומרת וכולם עושים כמוה וגם אתה ומסמן לה שזה בסדר, היא לוחצת אל כפתור וליד הצפייה בפוקימונים נפתח מין מקום כזה עגול שיורד טיפה ויש שם קצת מדרגות, היא נכנסת ואחריה נכנסים עוד כמה אנשים ופוקימונים, אתה מזהה מבינהם בוויזל מאוד קטן, צ'יקוריטה, ראלטס קטן שפוחד אבל גלייד מעודד אותו פיצ'ו וגם באדו קטן

וספארמרית מתקדמת

6. Hail Hydra
    עומר
    היא מסבירה לכם שבגלל שזה אביב (במ''ת) אז זה עונת החיזור (ביידים) והיא מצביעה אל ריקוד חיזור בין שני מילוטיקים

איתי
    אולי זאת היא בבגד ים?
    ~~~
    זיגזיגון מהנהן נמרצות,
    "אוקי שימו את זה אל פיכם ותראו אם אתם מרגישים בנוח ואתם יכולים לנשום אם כן תסמנו לי בידכם" היא אומרת וכולם עושים כמוה וגם אתה ומסמן לה שזה בסדר, היא לוחצת אל כפתור וליד הצפייה בפוקימונים נפתח מין מקום כזה עגול שיורד טיפה ויש שם קצת מדרגות, היא נכנסת ואחריה נכנסים עוד כמה אנשים ופוקימונים, אתה מזהה מבינהם בוויזל מאוד קטן, צ'יקוריטה, ראלטס קטן שפוחד אבל גלייד מעודד אותו פיצ'ו וגם באדו קטן
    אביט בהם בהתפלאות 'איזה יפה!' אחשוב לעצמי ואראה איך טריקו מגיב.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    עומר

איתי
    אולי זאת היא בבגד ים?
    ~~~
    זיגזיגון מהנהן נמרצות,
    נכון, לא ראיתי

"ואוו! אילו פוקימונים מגניבים, אני חייב גלייד!" אומר בהערצה.
    ארד במדרגות ואכנס גם.

8. היכל התהילה
    דניס

"מה קרה? הוא יהיה בסדר?" אשאל את האישה בדאגה

9. משתמש מנוסה
    אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    אני פונה אל אבי ואומר לו: ״אל תדאג! יהייה בסדר״ אמרתי למרות שלא הייתי בטוח בכך בעצמי. נפנפתי לו לשלום ווהחלטתי לעשות סיבוב מסביב, למצוא ולנסות פוקימון׳ שאולי יהייה חברי ושותפי להמך המסע נגד הצוות דארקנס. ועל הדרך להכיר ולאמן או פנקסו, הפוקימון הראשון שלי.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה רואה שטריקו מביט אילהם בהרצה,
    אתם ממשיכים לצלול ואתה רואה שאזוריל עולה למעלה וחוזרת,
    פתאום סורה עולה למעלה ואיתה כול הקבוצה

איתי
    אתה כבר שם
    אתה נכנס לשם והדבר הזה שנראה כמיכל נסגר אחריכם, "אוקי אז יתחילו להיות מים עכשיו תתרגלו אליהם תשחו בהם למעלה יש פתחי אוויר, שאני יאמר לכם אתם שמים תדברים האלה וצוללים במים, אתם גם נושמים מתחת למים ונעשה את זה כ10 דקות לא להוריד אותם, אחר כך אני יסגר תפתחים המיכל היה מלא במים כי למטה היה פתח שיפתח, נצלול למטה ותעקבו אחרי, זה נועד כדי שתוכלו להתרגל למכשיר ולראות אם הוא תקין לפני הצלילה שלא יקרה משהו רע " היא אמרה ופתאום הרגשת קצת מים ברגלים שלך

דניס
    "הוא היה בסדר, אבל תן לו לנוח ותבוא לקחת אותו עוד כמה שעות, ואל תיתן לו להילחם עד סוף היום או להתאמץ, בגלל שהוא אבן ואדמה היה לו הרבה יותר קשה לשחות כי זה סוגים מאוד כבדים,
    ועכשיו כבר 6 ככה שבנגיד, 8 וחצי תבוא" היא אמרה והתחילה לטפל בפוקימונים אחרים

דור
    אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    עומר

איתי
    אתה כבר שם
    אתה נכנס לשם והדבר הזה שנראה כמיכל נסגר אחריכם, "אוקי אז יתחילו להיות מים עכשיו תתרגלו אליהם תשחו בהם למעלה יש פתחי אוויר, שאני יאמר לכם אתם שמים תדברים האלה וצוללים במים, אתם גם נושמים מתחת למים ונעשה את זה כ10 דקות לא להוריד אותם, אחר כך אני יסגר תפתחים המיכל היה מלא במים כי למטה היה פתח שיפתח, נצלול למטה ותעקבו אחרי, זה נועד כדי שתוכלו להתרגל למכשיר ולראות אם הוא תקין לפני הצלילה שלא יקרה משהו רע " היא אמרה ופתאום הרגשת קצת מים ברגלים שלך

דניס
    "הוא היה בסדר, אבל תן לו לנוח ותבוא לקחת אותו עוד כמה שעות, ואל תיתן לו להילחם עד סוף היום או להתאמץ, בגלל שהוא אבן ואדמה היה לו הרבה יותר קשה לשחות כי זה סוגים מאוד כבדים,

דור
    אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית
    "יופי הגיע הזמן לצלול!" אומר בחיוך ואסתכל על זיגזגון.
    אחכה עד שהמים יעלו.

12. משתמש מנוסה
    איתי
    המים מתחילים להעלות וזיגזיגון שוחה בהם בצורת כלב בהנאה, גם כול קבוצת הפוקימונים הקטנים אבל הם קטנים מאוד אז גלייד מנסה לעזור להם לשחות לאט לאט,
    "וואי איזה מים קרים!" כמה קוראים ואתה באמת מרגיש שהמים די קרירים אבל מרעננים לחום שבחוץ, (המים מגיעים לך עד המותניים)

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    איתי
    המים מתחילים להעלות וזיגזיגון שוחה בהם בצורת כלב בהנאה, גם כול קבוצת הפוקימונים הקטנים אבל הם קטנים מאוד אז גלייד מנסה לעזור להם לשחות לאט לאט,
    "וואי איזה מים קרים!" כמה קוראים ואתה באמת מרגיש שהמים די קרירים אבל מרעננים לחום שבחוץ, (המים מגיעים לך עד המותניים)
    "ואוו, זה מרענן מאוד!" אשמח ואצלול קצת במים.
    "וואו, אני חייב גלייד, מעניין איפה אפשר לתפוס אחד..." אומר לעצמי ואשאל את זיגזגון אולי הוא יודע...

14. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה צולל במים לכמה זמן וזיגזיגון גם ומביט אליך מתחת למים ועולה בחזרהואז אתה עולה,
    אתה שם לב שזיגזיגון נמצא מתחת למים טיפה יותר זמן ממך בכלל
    סורה צוללת למים והמים עולים לך עד הכתפיים בערך והיא חוזרת למעלה
    "אני יבקש לצלול רק כדי להרגיל לאחר מכן תעברו אצלי ותקבלו מכשיר נשימה שאותו אני יסדר לכם תנשמו מתחת למים לחמש דקות, ואז אתם תורידו אותו תסדרו ואתו כמו שסידרתי ותהיו מתחת למים ל10 דקות בערך עד שאני יגיד לכם" היא קוראת וכמה צוללים ושוחים אליה

וספארמרית מתקדמת

15. Hail Hydra
    עומר

איתי
    אתה כבר שם

דניס

דור
    'אוי' אחשוב לעצמי שאראה את כולם למעלה ואנסה להשיג אותם בשחייה..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 232 מתוך 285 ראשוןראשון ... 132182222230231232233234242282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •