Pokemon GO
עמוד 237 מתוך 285 ראשוןראשון ... 137187227235236237238239247 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,541 עד 3,555 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    "אתה לא מבין?! הוא מוגן! מ ו ג ן ! אם אתה לא רוצה לעזור לי להביא אותו לאגם שלו אל תבוא בכלל!" קרא הנער ורץ יותר מהר ככה שהיית ממש בפיגור מאחוריו
    "איזה מעצבן הוא..." אמלמל לעצמי ואז אחפש פוקימונים בסביבה שאני נמצא בה בעזרת טוגפי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    דניס
    "אוקי" אמרה הנערה בחיוך
    "תפוס" היא אמרה וזרקה לך מחבט אדום ולקחה לעצמה את השחור,
    מדקיפ עלה אל המקום לפוקימונים וגם פוציאנה,
    היא הוציאה מכיסה כדור קטן וכתום וחבטה בו חבטה מהירה לעבר פוציאנה,
    ראית שאתה לא מרוכז ולא מתרכז רק בכדור אלה גם בלארביטר שבמרפאה,
    לא שמת לב ופתאום הבטת והכדור בא הישר אליך!
    אחבוט בהפתעה לכיוון מדקיפ, אשתדל לא לאבד שיווי משקל בגלל הבהלה

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ג'ון
    אתה פשוט הולך?
    ~~~
    אתה מחפש פוקימונים אבל רואה רק את הנער שרץ אבל מאיט טיפה את הקצב

דניס
    אתה חובט אבל לא יוצא לך מכה חזקה, מדקיפ משיב לך ואתה חובט אבל המחשבות שלך חוזרות אל לארביטר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. היכל התהילה
    דניס
    אתה חובט אבל לא יוצא לך מכה חזקה, מדקיפ משיב לך ואתה חובט אבל המחשבות שלך חוזרות אל לארביטר
    אנסה להדחיק את המחשבות 'הלוואי שהוא בסדר, אבל עכשיו, אני חייב להתרכז במשחק' ואחבוט בעוצמה אל הנערה

5. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה חובט אבל אתה לא ממש ממש מרוכז אז זה לא חזק כרגיל, הנערה חובטת אליך ואתה בקושי מצליח
    מדקיפ מחזיר ופוציאנה מחזיר גם והנערה מחזירה לך!

וספארמרית מתקדמת

6. היכל התהילה
    דניס
    אתה חובט אבל אתה לא ממש ממש מרוכז אז זה לא חזק כרגיל, הנערה חובטת אליך ואתה בקושי מצליח
    מדקיפ מחזיר ופוציאנה מחזיר גם והנערה מחזירה לך!
    אחבוט שוב, אנסה להתרכז כמה שאוכל ואכוון אל ראשה של הנערה

7. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה חובט אליה ומדקיפ עולה אל ראשה בקפיצה וחובט לעברך במהירות מדהימה!

וספארמרית מתקדמת

8. היכל התהילה
    דניס
    אתה חובט אליה ומדקיפ עולה אל ראשה בקפיצה וחובט לעברך במהירות מדהימה!
    אזנק אל הכדור, אחבוט אל גופו של מדקיפ שייסתבך בחבטה

9. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    ותעשה לזה קישור לפה ואז זה מעולה
    ~~~
    (היער שהיית אם נלה איפה שלקחת תביצים )
    "כולם לשים עוד פעם את זה לא סיימנו! לא לשכוח אנחנו מתקרבים אל האי ולפעמים רק לפעמים אם היה לנו מזל גדול נצליח לראות את אחד הפוקימונים" אמרה סורה, ותיקנה לו את המכשיר "שמושכים את זה ככה חזק מידי ולא לוחצים אל הכפתור זה מה שקורה פעם הבאה תקשיב" היא הביטה אליו בעיצבון "וריאולו שלך בכלל לא סידרת לו טוב, אתה רוצה להטביע אותו?" היא שואלת אותו במבט מעוצבן "אז שיסדר לעצמו יש לו ידיים, חוץ מזה הוא פוקימון הילה הוא תמיד יכול ללמוד קצת " הוא הביט אליה "איך לטבוע? בקיצור אני כבר ידע מה לעשות איתך, אולי
    לקיחת הפוקימון לזמן מה ופחות זמן באי יעזרו" היא אומרת אליו "לא אשמתי שהוא גרוע ולא אשמתי שאת לא מסבירה טוב" הוא אמר לה "תראה אני מומחית בצלילה ואתה מתלמד, תוכיח לי שאתה אחראי ואז, לבינתיים הריאולו הזה נשאר אם גלייד שלי" היא אמרה וכיוונה לריאולו את זה טוב והבטת אל הנער בתדהמה
    זיגזיגון הביט אל הנער והיה כועס ושמת לב שזה ניאו! הבעלים שהיו של צרמנדר וזיגזיגון
    "אז, שיחררת עוד פוקימון?" אוריד את המכשיר ואומר לו.
    "אולי גם הפעם אקח את ריאולו על חסותי?" אשאל את ניאו.
    "סליחה, סורה, תראי, ניאו שחרר שלושה פוקימונים שלו למיטב ידיעתי, ושניים מהם תפסתי והם מאוד מתחברים אליי, אז אני יכול לקחת גם את ריאולו,אני מבטיח שאטפל בו כמו שצריך." אסביר לסורה.

10. משתמש מנוסה
    דניס
    מדקיפ חבט ואתה חבטת גם ושוב חשבת אל לאביטר, הנערה לקחה את הכדור והביטה אליך "מה יש לך? אתה לא מרוכז?" היא שאלה והביטה אליך ומדקיפ ירד ממנה

איתי
    יש לך ביצת ריאולו למה אתה צריך ריאולו נוסף?
    ~~~
    "הוא לא שחרר את ריאולו, הוא פשוט התאכזר אליו " אמרה סורה בעיצבון "ריאולו היה איתי בינתיים, וכבר נבדוק אם היה משהו לריאולו אני יקח אותו וחשבתי שיש לך שלוש פוקימונים לא? בקיצור חוזירם גלייד תדאג לריאולו" קראה סורה וסידרה לריאולו ובדקה אותו ועשתה לה ועזרה למי שצריך וירדה למטה ואחריה ירדו השאר וניאו בעיצבון

וספארמרית מתקדמת

11. היכל התהילה
    דניס
    מדקיפ חבט ואתה חבטת גם ושוב חשבת אל לאביטר, הנערה לקחה את הכדור והביטה אליך "מה יש לך? אתה לא מרוכז?" היא שאלה והביטה אליך ומדקיפ ירד ממנה
    "כן" אענה לה "פוקימון שלי טבע בים קודם ואני קצת דואג לו"

12. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    דניס

איתי
    יש לך ביצת ריאולו למה אתה צריך ריאולו נוסף?
    ~~~
    "הוא לא שחרר את ריאולו, הוא פשוט התאכזר אליו " אמרה סורה בעיצבון "ריאולו היה איתי בינתיים, וכבר נבדוק אם היה משהו לריאולו אני יקח אותו וחשבתי שיש לך שלוש פוקימונים לא? בקיצור חוזירם גלייד תדאג לריאולו" קראה סורה וסידרה לריאולו ובדקה אותו ועשתה לה ועזרה למי שצריך וירדה למטה ואחריה ירדו השאר וניאו בעיצבון
    כמה שיותר יותר לוקאריו יותר טוב...

"טוב, בסדר, למרות שריאולו יכול להיות עצבני לפעמים ואני יודע להרגיע פוקימונים..." אנסה לשכנע את סורה.
    "חוץ מזה, הוא משחק עם פוקימונים כמו עם חיילים שלו, הוא לא מתייחס אליהם, הוא אפילו יכול לפגוע בפוקימון כדי שיהיה חזק, ואם הוא לא חזק, הוא משחרר אותו, תזכרי את מילותיי: בעוד מספר שעות או ימים ריאולו יהיה פראי..." אומר לסורה.
    אשים את מכשיר הנשימה ואתכונן להוראה של סורה לצאת לדרך לשחות.

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    סורה מביטה אליך ואל מדקיפ שיחסית גדול ,
    היא מסבירה לך שכנראה שמשעמם לו והוא לא יעזוב בלי קרב או שפלשנו לאזור שלו ועדין הוא לא יעזוב בלי קרב,
    מדקיפ שולח עוד אקדחי מים וטריקו יוצר גם גלים במים בעזרת זנבו, , הוא מסתובב ויוצר מערבולת קטנה ששואבת את מדקיפ אליה אבל הוא יוצא ממנה במהירות

ג'ון
    "אתה לא מבין?! הוא מוגן! מ ו ג ן ! אם אתה לא רוצה לעזור לי להביא אותו לאגם שלו אל תבוא בכלל!" קרא הנער ורץ יותר מהר ככה שהיית ממש בפיגור מאחוריו

איתי
    ותעשה לזה קישור לפה ואז זה מעולה
    ~~~
    (היער שהיית אם נלה איפה שלקחת תביצים )
    "כולם לשים עוד פעם את זה לא סיימנו! לא לשכוח אנחנו מתקרבים אל האי ולפעמים רק לפעמים אם היה לנו מזל גדול נצליח לראות את אחד הפוקימונים" אמרה סורה, ותיקנה לו את המכשיר "שמושכים את זה ככה חזק מידי ולא לוחצים אל הכפתור זה מה שקורה פעם הבאה תקשיב" היא הביטה אליו בעיצבון "וריאולו שלך בכלל לא סידרת לו טוב, אתה רוצה להטביע אותו?" היא שואלת אותו במבט מעוצבן "אז שיסדר לעצמו יש לו ידיים, חוץ מזה הוא פוקימון הילה הוא תמיד יכול ללמוד קצת " הוא הביט אליה "איך לטבוע? בקיצור אני כבר ידע מה לעשות איתך, אולי
    לקיחת הפוקימון לזמן מה ופחות זמן באי יעזרו" היא אומרת אליו "לא אשמתי שהוא גרוע ולא אשמתי שאת לא מסבירה טוב" הוא אמר לה "תראה אני מומחית בצלילה ואתה מתלמד, תוכיח לי שאתה אחראי ואז, לבינתיים הריאולו הזה נשאר אם גלייד שלי" היא אמרה וכיוונה לריאולו את זה טוב והבטת אל הנער בתדהמה
    זיגזיגון הביט אל הנער והיה כועס ושמת לב שזה ניאו! הבעלים שהיו של צרמנדר וזיגזיגון
    'פשוט חוצפה! לא אכפת לה שמדקיפ מתקיף את הטריקו שלי? היא אומרת להמשיך בקרב? לא אכפת לה אם זה יפריע לסיור?? ואם הוא רוצה קרב, למה שלא תתקיף אותו אם גלייד החזק שלה, רב הסיכויים שהיא תנצח נגדו..' אתעצבן על סורה.
    אסמן לטריקו שיתקיף במתקפת זנב, ואז דחיפה. בזמן שאני מסתכל על סורה במבט 'לא צריך את הטובות שלך..'
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    דניס
    "הוא היה בסדר, בא לך לראות את ההפתעה?" קראה הנערה "דרך אגב אני נלה" היא אמרה בחיוך והושיטה את ידה
    "מד מדקיפ" קרא מדקיפ והושיט את ידו אליך

איתי
    סורה מביטה אליך ואתה רואה שהיא נחושה בדעתה, היא צוללת למטה ואתה מכוון את שלך ואת של זיגזיגון ואתם צוללים למטה, אתה רואה שטריקו אחד מוכר נתקף אל ידי מדקיפ, סורה שמה לב לזה אבל היא מסמנת לו משהו והוא כועס אליה והיא מסמנת לו עוד משהו , הטריקו פוגע במדקיפ הגדול והמדקיפ בורח

עומר
    סורה מביטה אליך ומסמנת לך בידים "שהוא יפגע מהמתקפה הראשונה הוא ילך כי הוא יבין שזה לא משחק ילדים זה הכול" טריקו פגע בפרצופו של מדקיפ והוא נפגע והיה לו טיפה אדום, הוא שחה משם והביט אל טריקו בעיצבון ושחה משם במהירות וסורה המשיכה בשחייה

וספארמרית מתקדמת

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דניס
    "הוא היה בסדר, בא לך לראות את ההפתעה?" קראה הנערה "דרך אגב אני נלה" היא אמרה בחיוך והושיטה את ידה
    "מד מדקיפ" קרא מדקיפ והושיט את ידו אליך

איתי
    סורה מביטה אליך ואתה רואה שהיא נחושה בדעתה, היא צוללת למטה ואתה מכוון את שלך ואת של זיגזיגון ואתם צוללים למטה, אתה רואה שטריקו אחד מוכר נתקף אל ידי מדקיפ, סורה שמה לב לזה אבל היא מסמנת לו משהו והוא כועס אליה והיא מסמנת לו עוד משהו , הטריקו פוגע במדקיפ הגדול והמדקיפ בורח

עומר
    סורה מביטה אליך ומסמנת לך בידים "שהוא יפגע מהמתקפה הראשונה הוא ילך כי הוא יבין שזה לא משחק ילדים זה הכול" טריקו פגע בפרצופו של מדקיפ והוא נפגע והיה לו טיפה אדום, הוא שחה משם והביט אל טריקו בעיצבון ושחה משם במהירות וסורה המשיכה בשחייה
    'יופי, זה נגמר..' שמחתי בליבי והמשכתי לשחות עם טריקו ביחד לכל הקבוצה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 237 מתוך 285 ראשוןראשון ... 137187227235236237238239247 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •