"איזה מעצבן הוא..." אמלמל לעצמי ואז אחפש פוקימונים בסביבה שאני נמצא בה בעזרת טוגפי.ג'ון
"אתה לא מבין?! הוא מוגן! מ ו ג ן ! אם אתה לא רוצה לעזור לי להביא אותו לאגם שלו אל תבוא בכלל!" קרא הנער ורץ יותר מהר ככה שהיית ממש בפיגור מאחוריו
"איזה מעצבן הוא..." אמלמל לעצמי ואז אחפש פוקימונים בסביבה שאני נמצא בה בעזרת טוגפי.ג'ון
"אתה לא מבין?! הוא מוגן! מ ו ג ן ! אם אתה לא רוצה לעזור לי להביא אותו לאגם שלו אל תבוא בכלל!" קרא הנער ורץ יותר מהר ככה שהיית ממש בפיגור מאחוריו
ג'ון
אתה פשוט הולך?
~~~
אתה מחפש פוקימונים אבל רואה רק את הנער שרץ אבל מאיט טיפה את הקצב
דניס
אתה חובט אבל לא יוצא לך מכה חזקה, מדקיפ משיב לך ואתה חובט אבל המחשבות שלך חוזרות אל לארביטר
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה חובט אבל אתה לא ממש ממש מרוכז אז זה לא חזק כרגיל, הנערה חובטת אליך ואתה בקושי מצליח
מדקיפ מחזיר ופוציאנה מחזיר גם והנערה מחזירה לך!
וספארמרית מתקדמת
"אז, שיחררת עוד פוקימון?" אוריד את המכשיר ואומר לו.
"אולי גם הפעם אקח את ריאולו על חסותי?" אשאל את ניאו.
"סליחה, סורה, תראי, ניאו שחרר שלושה פוקימונים שלו למיטב ידיעתי, ושניים מהם תפסתי והם מאוד מתחברים אליי, אז אני יכול לקחת גם את ריאולו,אני מבטיח שאטפל בו כמו שצריך." אסביר לסורה.
דניס
מדקיפ חבט ואתה חבטת גם ושוב חשבת אל לאביטר, הנערה לקחה את הכדור והביטה אליך "מה יש לך? אתה לא מרוכז?" היא שאלה והביטה אליך ומדקיפ ירד ממנה
איתי
יש לך ביצת ריאולו למה אתה צריך ריאולו נוסף?
~~~
"הוא לא שחרר את ריאולו, הוא פשוט התאכזר אליו " אמרה סורה בעיצבון "ריאולו היה איתי בינתיים, וכבר נבדוק אם היה משהו לריאולו אני יקח אותו וחשבתי שיש לך שלוש פוקימונים לא? בקיצור חוזירם גלייד תדאג לריאולו" קראה סורה וסידרה לריאולו ובדקה אותו ועשתה לה ועזרה למי שצריך וירדה למטה ואחריה ירדו השאר וניאו בעיצבון
וספארמרית מתקדמת
כמה שיותר יותר לוקאריו יותר טוב...
"חוץ מזה, הוא משחק עם פוקימונים כמו עם חיילים שלו, הוא לא מתייחס אליהם, הוא אפילו יכול לפגוע בפוקימון כדי שיהיה חזק, ואם הוא לא חזק, הוא משחרר אותו, תזכרי את מילותיי: בעוד מספר שעות או ימים ריאולו יהיה פראי..." אומר לסורה.
אשים את מכשיר הנשימה ואתכונן להוראה של סורה לצאת לדרך לשחות.
'פשוט חוצפה! לא אכפת לה שמדקיפ מתקיף את הטריקו שלי? היא אומרת להמשיך בקרב? לא אכפת לה אם זה יפריע לסיור?? ואם הוא רוצה קרב, למה שלא תתקיף אותו אם גלייד החזק שלה, רב הסיכויים שהיא תנצח נגדו..' אתעצבן על סורה.
אסמן לטריקו שיתקיף במתקפת זנב, ואז דחיפה. בזמן שאני מסתכל על סורה במבט 'לא צריך את הטובות שלך..'
דניס
"הוא היה בסדר, בא לך לראות את ההפתעה?" קראה הנערה "דרך אגב אני נלה" היא אמרה בחיוך והושיטה את ידה
"מד מדקיפ" קרא מדקיפ והושיט את ידו אליך
איתי
סורה מביטה אליך ואתה רואה שהיא נחושה בדעתה, היא צוללת למטה ואתה מכוון את שלך ואת של זיגזיגון ואתם צוללים למטה, אתה רואה שטריקו אחד מוכר נתקף אל ידי מדקיפ, סורה שמה לב לזה אבל היא מסמנת לו משהו והוא כועס אליה והיא מסמנת לו עוד משהו , הטריקו פוגע במדקיפ הגדול והמדקיפ בורח
עומר
סורה מביטה אליך ומסמנת לך בידים "שהוא יפגע מהמתקפה הראשונה הוא ילך כי הוא יבין שזה לא משחק ילדים זה הכול" טריקו פגע בפרצופו של מדקיפ והוא נפגע והיה לו טיפה אדום, הוא שחה משם והביט אל טריקו בעיצבון ושחה משם במהירות וסורה המשיכה בשחייה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)