Pokemon GO
עמוד 248 מתוך 285 ראשוןראשון ... 148198238246247248249250258 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,706 עד 3,720 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    מה?
    ~~
    פוניטה מביט אליך מבולבל ולא מבין את המתקפה, הוא מנסה ללכת במהירות במקום וניקי ג'ו ולילה מביטים אליך , אתה שם לב שהקרב של ג'ו ולילה נראה מוזר, לא רק קשור לפוקימונים , אלה גם מחוץ לפוקימונים,
    "מורקרו תשתמש בסופה!" קרא ג'ו "גרוליט להביור בכול הכוח!" קראה ניקי, שני הפוקימונים ביצעו את זה ומורקרו שלח סופה שעטפה את כול הפוקימונים וגרווליט שלח להביור, פוניטה הפסיק לרוץ והביט למה שהם יצרו- סופת אש

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    מה?
    ~~
    פוניטה מביט אליך מבולבל ולא מבין את המתקפה, הוא מנסה ללכת במהירות במקום וניקי ג'ו ולילה מביטים אליך , אתה שם לב שהקרב של ג'ו ולילה נראה מוזר, לא רק קשור לפוקימונים , אלה גם מחוץ לפוקימונים,
    "מורקרו תשתמש בסופה!" קרא ג'ו "גרוליט להביור בכול הכוח!" קראה ניקי, שני הפוקימונים ביצעו את זה ומורקרו שלח סופה שעטפה את כול הפוקימונים וגרווליט שלח להביור, פוניטה הפסיק לרוץ והביט למה שהם יצרו- סופת אש
    "אוקיי, תשתמש בלהביור ובלימה ביחד!" אני אומר קצת בייאוש, מבין שהפוקימונים שלי די עלובים, ואין מה לעשות.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה יודע מה זה בלימה?
    זה סוג של ריצה שנועדה לעצור ריצה אחרת אם אני לא טועה, לכן קוראים לזה בלימה- לעצור את מתקפת היריב
    ~~
    פוניטה שולח להביור אבל לא יודע לאן והלהביור מתמזג בסופה, "איווי תשתמש בכדור צל!" קראה לילה, שהסופה נהיתה קטנה והתקדמה אליכם נראה שהכדור צל עצר אותה והחליש אותה טיפה, "תגרום לפוניטה להשתמש לא במתקפת אש אבל שהוא יכול לירות!" קראה לילה

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה יודע מה זה בלימה?
    זה סוג של ריצה שנועדה לעצור ריצה אחרת אם אני לא טועה, לכן קוראים לזה בלימה- לעצור את מתקפת היריב
    ~~
    פוניטה שולח להביור אבל לא יודע לאן והלהביור מתמזג בסופה, "איווי תשתמש בכדור צל!" קראה לילה, שהסופה נהיתה קטנה והתקדמה אליכם נראה שהכדור צל עצר אותה והחליש אותה טיפה, "תגרום לפוניטה להשתמש לא במתקפת אש אבל שהוא יכול לירות!" קראה לילה
    בלימה, זה tackle, שמשמעותה התנגשות, אבל בסדרה זה נקרא בלימה. אז אני קורא לזה בלימה.

"יש רק בעיה קטנה: אין לו! הוא בקע מהביצה ממש ממש לא מזמן והוא עוד לא השתתף בהרבה קרבות!" אני אומר בלחץ ומנסה לחשוב, אולי יש מתקפה שהוא יצליח.

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    "ומה אם היכולת שלו? כבר בשלב הזה אמור להיות לו יכולת אחת בערך" אמרה לילה והביטה אל פוניטה שלא היה לו מה לעשות והביט אליך ואל סופת האש ואל כדורי הצל

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    "ומה אם היכולת שלו? כבר בשלב הזה אמור להיות לו יכולת אחת בערך" אמרה לילה והביטה אל פוניטה שלא היה לו מה לעשות והביט אליך ואל סופת האש ואל כדורי הצל
    "לא יודע, הוא השתתף רק בקרב אחד ככה שאני לא יודע מה היכולות שלו, אם בכלל יש לו." אני אומר בלחץ ומבין משהו אחד:כל הפוקימונים שלי לא שווים כלום.

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אל מה אתה מדבר?
    "טוב חייב להיות לו יכולת, אני ינחש שיש לו או את יכולת הדהירה או את יכולת האש צולבת אבל אני לא בטוחה, האש מגבירה את מתקפות האש שלו והדהירה גורמת לו להיות מהיר כפול שלוש בערך " אמרה לילה, לבינתיים מורקרו שלח דופק אפל שהתנגש בכדורי צל "איווי צוות כפול!" קראה לילה והבטת אל מורקרו איווי ופוניטה

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    אל מה אתה מדבר?
    "טוב חייב להיות לו יכולת, אני ינחש שיש לו או את יכולת הדהירה או את יכולת האש צולבת אבל אני לא בטוחה, האש מגבירה את מתקפות האש שלו והדהירה גורמת לו להיות מהיר כפול שלוש בערך " אמרה לילה, לבינתיים מורקרו שלח דופק אפל שהתנגש בכדורי צל "איווי צוות כפול!" קראה לילה והבטת אל מורקרו איווי ופוניטה
    הם חלשים ולא שווים כלום. ומה קרה לסופת האש...?

"אוקיי פוניטה, תנסה להשתמש בלהביור ואחר כך תקפוץ באוויר הכי גבוה שלך,ותנחת על מורקרוו כדי להשתמש במעיכה!" אני אומר בלחץ ומקווה שזה יעבוד.

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    יש לך 9פוקימונים שלכולם יש יותר מחמש מתקפות חצי מפותחים ויש לך יותר 4 מפותחים עד הסוף, ולכולם יש יותר מ3 מתקפות והם חסרי ערך? והוא סוס יותר מגזע ערבי לא האונבר
    ~~~
    פוניטה משתמש בלהביור לגרוליט ומונע ממנו להשתמש בעוד להביור, הוא מנסה לקפוץ אבל מורקרו גבוהה מידי ולא מצליח להגיע אליו

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    יש לך 9פוקימונים שלכולם יש יותר מחמש מתקפות חצי מפותחים ויש לך יותר 4 מפותחים עד הסוף, ולכולם יש יותר מ3 מתקפות והם חסרי ערך? והוא סוס יותר מגזע ערבי לא האונבר
    ~~~
    פוניטה משתמש בלהביור לגרוליט ומונע ממנו להשתמש בעוד להביור, הוא מנסה לקפוץ אבל מורקרו גבוהה מידי ולא מצליח להגיע אליו
    פוניטה לא חצי מפותח הוא לא מפותח בכלל וגם נידוראן, דרטיני חלש וגם לא מפותח, טייני חלשה מאוד, למרות שהיא מפותחת, ובלייס לא ממש חזקה, היא די חלשה, ארון ממש חלש, ומי נשאר? פרינפלאפ ודיוגונג. אה, ופינאון גם לא ממש חזק.

ואה...הוא פוקימון! לא סוס! פוניטה זה פוניטה.... תודי שזה נשמע מגוחך:" פוניטה ערבי."

"מעולה פוניטה! עכשיו תשתמש בלהביור מעורב בגחלת, ואז צא אל גרווליט עם מעיכה!" אני אומר בחיוך ומקווה שהפעם פוניטה יצליח.

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אני מעדיפה שלא" אמרה ליירה למרות שניקי נראתה נחושבה
    "אולי ג'ו ילחם?" קראה לילה בחיוך, ליירה הביטה אליו גם כן בחיוך וגם ניקי, בחיים שלך לא ראית את ג'ו נלחם , או מתחרה במשהו בכלל, משום מה נראה היה לך שהוא חלש אבל גם חזק, מייקי התחיל לקטר לו שיצתרף ובוסף ג'ו הסכים,
    נעמדתם שנים בכול צד, גרוליט גדול וגאה יצא החוצה, שנראה קרוב מאוד לפיתוח, אותו זיהת כגרוליט הקטן והנבחני של ניקי!,
    מורקרו גם יצא החוצה והביט מסביבו "מורקרו !" קרא מורקרו ופרס את כנפיו,
    "צא איווי!" קראה לילה והציאה איווי נחוש החוצה וחיכתה לפוקימון שלך

דור
    אתה מחפש עוד פוקימונים ומצליח למצוא רק פידג'ים,
    פתאום אתה מגיע לשדה גדול ובוא נמצאים מלא איפומים!
    משחקים משתובבים אוכלים פירות ונהנים ביחד

עומר
    הקבוצת מאמנים שתמיד סביבו
    אתה מחזיר אותם בכעס ומחפש מישהו, פתאום אתה פוגש את טום והוא בא אליך "יש לי משהו דחוף לאמר לך" הוא לוחש לך "תפגוש אותי בחדר שלי " קרא טום (29) והלך משם
    אומר: ״ אוף, למה הם תמיד באים רק בחבורות?״ ואז אומר לטפיג:״ בוא נלך לנסות להתחבר איתם, אולי נצליח לצרף אחד מהם לחבורה שלנו...״ ואלך עם טפיג לעבר האיפומים.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    מייקל
    כן אבל הוא מבוסס אל סוס ערבי שזה סוס שמיועד לתחרויות ועבודת סחיבה, לא לסוס שיודע לקפוץ,
    ואם אתה חושב שהם גרועים הם היו גרועים, חשבת פעם אל צורת האימון שלך? אולי היא גרועה?
    ~~~~
    פוניטה משתמש בלהביור וגחלת אבל זה רק נשאב בסופה, כול האיווים קופצים זה אל זה ומפילים את מורקרו לרצפה והוא מתחיל לתקוף ולהעלים אותם בדופק אפל וכול איווי מזויף הופך לפטריית עשן קטנה

דור
    אתה הולך לעבר האיפומים וכמה שמים לב אליך, הם מתחילים לקפץ לעבריך ,
    אחד עולה לך אל הכפים ושתיים בודקים את טפיג ומפילים אותו, אחד מתחיל לשחק לך בשער ותוך כמה דקות אתה נופל והם מתחילים להעלות אליך (יש חמישה ששים לב אליך בערך)

וספארמרית מתקדמת

13. היכל התהילה
    דניס
    אתה פותח את הדלת באיטיות ורואה חדר שינה רגיל, מיטה גדולה כורסא קטנה טלווזיה קטנה ליד הכורסא חדר שירותים וארון גדול , "משעמם פה" אמרה נלה ואז המקום נראה לך מוזר ומיסתורי מכדי להיות חדר שינה
    "תחפשי משהו מוזר" אגיד לה "זה לא יכול להיות חדר שינה"

14. משתמש מנוסה
    דניס
    "צודק" אמרה נלה ובחנה את החדר "למה להגן ככה אל חדר שינה?" היא קראה והביטה אל החדר,
    פתאום הבטת במשהו מוזר, למטה בקיר שקרוב למיטה בסוף שלה יש כמו חלק מהקיר רק שהוא כמו מודבק כזה, כיאלו מישהו חתך אותו והדביק אותו עוד פעם, אבל שהיה ניתן להזזה בלי שיראו אותו בכלל ובמקום קרוב למיטה ככה שהוא מוסתר

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    מייקל
    כן אבל הוא מבוסס אל סוס ערבי שזה סוס שמיועד לתחרויות ועבודת סחיבה, לא לסוס שיודע לקפוץ,
    ואם אתה חושב שהם גרועים הם היו גרועים, חשבת פעם אל צורת האימון שלך? אולי היא גרועה?
    ~~~~
    פוניטה משתמש בלהביור וגחלת אבל זה רק נשאב בסופה, כול האיווים קופצים זה אל זה ומפילים את מורקרו לרצפה והוא מתחיל לתקוף ולהעלים אותם בדופק אפל וכול איווי מזויף הופך לפטריית עשן קטנה

דור
    אתה הולך לעבר האיפומים וכמה שמים לב אליך, הם מתחילים לקפץ לעבריך ,
    אחד עולה לך אל הכפים ושתיים בודקים את טפיג ומפילים אותו, אחד מתחיל לשחק לך בשער ותוך כמה דקות אתה נופל והם מתחילים להעלות אליך (יש חמישה ששים לב אליך בערך)
    אמשיך לשחק איתם ואנסה להתיידד איתם אנסה לחפש אחד שנראה חזק במיוחד ואם אמצא אלך אליו ואדבר איתו.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

עמוד 248 מתוך 285 ראשוןראשון ... 148198238246247248249250258 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •