דור
אתה רואה שטפיג נהיה אדום מאוד
"טפיג למד התחממות" קרא הפוקדע שלך, הקרח התחיל למוס ונפל אליו והוא נהיה די רטוב, הוא שלח אל סנובר גחלת רצינות ממנסה סנובר התחמק אבל נפגע לא קצת, סנובר שלח כדור אנרגיה חזק שפגע בטפיג בחוזקה
דניס
"שש" קראה בריאנה, פתאום האור התגבש והפך למשהו דמוי עכביש גדול, האור הפסיק והיה שם עכביש ירוק קטן אם פרצוף ירקרק אל גבו, "ספינראק!" קרא העכביש הקטן "תביאו לי את התיק שלי " קראה בריאנה והנער זרק לה תתיק שלה, היא הוציאה משם בקבוק קטן ואבקה ובקבוק מים ושמה אבקה ומים בבקבוק וניערה היטב ונתנה לספינראק לשתות
![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
דארקנס, וזאת לא ילדה, זאת מדריכה
~~
"מה?! זה כול כך מגניב!" קרא הנער והביט אליך "אה כן זה לני ואתה?" קראה בריאנה והביטה אל ספינראק
"ולגבי סורה, זה נראה לא הגיוני כל כך, למה שמדריכה פה תהיה מצוות רע?" היא אמרה והביטה אליך
וספארמרית מתקדמת
דור
טפיג מתחמם עוד יותר אבל זה קצת קשה לו כי הוא עד קטן,
הוא יוצא בריצה קטנה לעבר סנובר וסנובר אוגר קרן קרח ממנה טפיג מתחמק ומשתמש בגחלת חזקה, הגחלת מתפצלת לשתיים וסנובר מתחמק מאחת אבל נפגע קשה מהשנייה, הוא יורה עלי טער ואז כדור אנרגיה שפוגעים בטפיג ואז מתנשף קצת וטפיג שולח אליו גחלת רצינית שמעלפת אותו
וספארמרית מתקדמת
דניס
"מגניב!" קרא לני פעם שנייה
"טוב אני יציג את עצמי גרתי בחווה לגידול ביצים עזבתי כדי להתחיל מסע כמאמנת ומתאמת צעירה בלה בלה בלה וזה לני, פגשתי אותו בכנס של חוואים וכול זה והכרנו זה את זה שהייתי קטנה, אז יוצא לי להיות איתו עוד פעם, וגם לעזור לו בביצים, בזה אני מתמחה, הוא מתמחה בגידול פוקימונים, כלומר מאכלים וכול זה וסוגי הטיפולים ואתה?" אמרה בריאנה וכול העיינים חוץ משל ספינראק שניסה ללכת קצת הופנו אליך
וספארמרית מתקדמת
דניס
"אוקי אז מה התוכנית? " קרא לני בהיתלהבות "אני מניכה שספינראק היה מעולה בבלשות, ויש לך אם אני לא טועה גם סטארביה, ככה שהוא יוכל לשים פוקימון קטן אליו ולעוף ולעשות סיקור מלמעלה שזה טוב, ויש לך גם גרוליט שזה טוב כי הוא יכול לרוץ , טוב אז מי שאר הצוות חוץ ממך ומייקל, ואיך קוראים לך בכלל?" שאלה בריאנה והביטה אליך
וספארמרית מתקדמת
דניס
"אוקי אז, בוא נלך אליה" אמרה בריאנה ולני הוציא את כול הפוקימונים שלו, גרוליט חייכן ונאמן יצא החוצה, ואיתו סטארביה צייתני שעף לו בחדרו "בוא נרד" אמר לני בהתרגשות מזה שהולכים לתפוס פושע מצוות דארקנס ופתח את הדלת במהירות והוציא את מפתחו
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)