Pokemon GO
עמוד 263 מתוך 285 ראשוןראשון ... 163213253261262263264265273 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,931 עד 3,945 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    אייס ומייקל
    ~~
    "טוב אמרו לנו שתמיד קורה משהו אחרי חדר האוכל וחשדנו שהיה את צוות דארקנס אז.. חיפשנו שמשהו יקרה" אמרה נלה בקול טיפה חושד "אנחנו יוכלים לחזור עוד 5 דקות?" שאלה נלה והוציאה אתכם החוצה ,
    "נו אתם מאמינים לה? אני לא." אמרה נלה "טוב זה מנהל הספינה, לזה אי אפשר להתכחש" אמרה ריקי "אני עדין לא מבין למה היא אומרת שאנחנו לא ברמה שלה, אני ברמה גבוהה בהחלט " אמר לני ובריאנה שתקה
    "אני לא מאמין לה" אגיד

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אייס ומייקל
    ~~
    "טוב אמרו לנו שתמיד קורה משהו אחרי חדר האוכל וחשדנו שהיה את צוות דארקנס אז.. חיפשנו שמשהו יקרה" אמרה נלה בקול טיפה חושד "אנחנו יוכלים לחזור עוד 5 דקות?" שאלה נלה והוציאה אתכם החוצה ,
    "נו אתם מאמינים לה? אני לא." אמרה נלה "טוב זה מנהל הספינה, לזה אי אפשר להתכחש" אמרה ריקי "אני עדין לא מבין למה היא אומרת שאנחנו לא ברמה שלה, אני ברמה גבוהה בהחלט " אמר לני ובריאנה שתקה
    "לא יודע מה איתכם, אני לא קונה את זה. יש לי רעיון! בוא נגיד לה להוכיח לנו שהיא חברה במחתרת. שתראה איזה תג או משהו." אני אומר ומחכה לתגובת כולם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrashRide צפה בהודעה
    "לא יודע מה איתכם, אני לא קונה את זה. יש לי רעיון! בוא נגיד לה להוכיח לנו שהיא חברה במחתרת. שתראה איזה תג או משהו." אני אומר ומחכה לתגובת כולם
    ''היא בטוח זייפה משהו'' אענה ''צריך לתפוס אותה במרמה, מרמה רמאי פטור''

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב ודניס
    "אוקי אז נאמר לה להראות שהיא אכן במחתרת" אמרה נלה ולני הנהן וריקי הסכימה אבל לא כך כך נראתה מרוצה
    בריאנה הביטה אליכם ופיהקה פיוק רחב, וזה פתאום הזכיר לכם כמה אתה עייפים
    "אוקי בוא נלך" אמרה נלה ונכנסתם לחדר "אנחנו לא מאמינים לכם, תוכיחי" אמרה נלה וסורה הביטה אליכם בהפתעה,
    "טוב אם תאם רוצים אך אני יכולה להתנגד, אם אתם רוצים אתם מוזמנים לשמוע את המפקד או איך שלא תקראו לו "GA1 תענה, כאן GA4 " אמרה סורה והוציא המכשיר קשר ודיברה לתוכו "מה סורה?" אמר קול עייף ומוכר עד מאוד

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. היכל התהילה
    יואב ודניס
    "אוקי אז נאמר לה להראות שהיא אכן במחתרת" אמרה נלה ולני הנהן וריקי הסכימה אבל לא כך כך נראתה מרוצה
    "אוקי בוא נלך" אמרה נלה ונכנסתם לחדר "אנחנו לא מאמינים לכם, תוכיחי" אמרה נלה וסורה הביטה אליכם בהפתעה,
    "טוב אם תאם רוצים אך אני יכולה להתנגד, אם אתם רוצים אתם מוזמנים לשמוע את המפקד או איך שלא תקראו לו "GA1 תענה, כאן GA4 " אמרה סורה והוציא המכשיר קשר ודיברה לתוכו "מה סורה?" אמר קול עייף ומוכר עד מאוד
    ''אתם לא מקשיבים לי'' אמלמל בתסכול, ואצא משם בעצבנות.
    אלך לפינגפונג פוקימונים ואמצא פינה שקטה, אתיישב שם ואחכה שנגיע כבר לאי

6. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה רואה שסקיטי בסדר עכשיו וצרמנדר יצא לראות מה יש בחוץ ורעד טיפה ומהר נכנס פנימה ועלה אל הספה,,
    ריאולו הביט אליהם והלך אל הדלת אבל היה לו טיפה קשה וניסה לסגור תדלת ובסוף הצליח

דור
    אתה ממשיך ללכת ומתעלם מהקול ושומע עוד קולות מהשיח.!
    אתה הולך טיפה לעבר השיח ופתאום נער שהולך אחורית מתנגש בך ושניכם נופלים!
    אומר לו:"תזהר קצת" ואמשיך ללכת ואתעלם מהקולות
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב ודניס
    "אוקיי, אני מזהה את הקול הזה, זה הפרופסור. היא אומרת את האמת." אני אומר ונרגע מעט.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    צ'רמנדר מביט אליך במבט מאשים ואתה מתעלם ממנו ולוקח את ריאולו שמתחיל לבכות במהירות למרפאה,
    "ריאולו קיבל כוויה אתם יכולים לעזור לי?" אתם קורא בקול לעבר מי ששם ומישהו לוקח את ריאולו "אל תדאג אנחנו נטפל בו" אמרה מישהי והם שמו אלוורה אל ידו של ריאולו ושקית קרח ואמרו לו להחזיק אותה "תגורם לריאולו להחזיק אותה כל הזמן!" אמרה אחת מהם והביאה לך את ריאולו שהפסיק לבכות אבל כמה דמעות ירדו מעיניו

"אל תדאג ריאולו, הכל יהיה בסדר." אומר לו.
    אחזור לחדר ואחזיק לו את השקית ואשים אותה על הכוויה.
    "צ'ארמנדר, תשתדל לא לפגוע בריאולו אם זה לא אימון שלנו, טוב?" אומר לו.
    "ריאולו אתה מרגיש יותר טוב?" אשאל אותו.

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם רואים שדניס הולך ומחליטים להניח לו כרגע,
    "אני יודע! זה הפרופסור!" קרא מייקל , "לא זה.. זה עדן!" קראה ריקי והבטתם לעבר המכשיר

דניס
    אתה מחפש פינה שקטה בסוף מוצא אחד וטיפה מאחד את כל המחשבות שרצות במוחך,
    אל סורה אל לארביטר וראלטס ופוציאנה אל ריקי לני מייקל בריאנה וכולם ואל הקל המוזר ומנסה לפענח אותו,
    מה שהוא לא קולו של הפרופסור ולא של אחד מהוירך, זה קול ששמעת הרבה, אבל רק מספר פעמים ספורות,
    אתה מביט החוצה ורואה שאתם רחוקים מהאי , עדין אתה לא רואה אותו אבל פתאום גוש ירקרק נמצא מולך,
    אתה מזהה אותה כציפור ירקרקה ומחפש עליה בפוקדע, אתה סורק אותה וכתוב "אין מידע אין מידע" אתה מנסה שנית ואותו דבר, אתה מביט אל הציפור בהפתעה רבה ומביט לעבר הים

איתי
    ריאולו בוכה טיפה יותר מהקור הפיתאומי של השקית ולאחר מכן נרגע ומנגב את הדמעות,
    אתה עולה לחדר ומביט טיפה אל צארמנדר בכעס "תנסה לא לפגוע בריאולו אלא אם כן זה לא אימון טוב?" אתה אומר וטיפה כעס בכולך, אל זה שפגע בריאולו, צארמנדר בא אליך ומהנהן את ראשו במהירות לשלילה ואז נאנח ומביט אל ריאולו שאתה מחזיק אותו בכעס והולך לכיוון הספה

וספארמרית מתקדמת

10. היכל התהילה
    דניס
    אתה מחפש פינה שקטה בסוף מוצא אחד וטיפה מאחד את כל המחשבות שרצות במוחך,
    אל סורה אל לארביטר וראלטס ופוציאנה אל ריקי לני מייקל בריאנה וכולם ואל הקל המוזר ומנסה לפענח אותו,
    מה שהוא לא קולו של הפרופסור ולא של אחד מהוירך, זה קול ששמעת הרבה, אבל רק מספר פעמים ספורות,
    אתה מביט החוצה ורואה שאתם רחוקים מהאי , עדין אתה לא רואה אותו אבל פתאום גוש ירקרק נמצא מולך,
    אתה מזהה אותה כציפור ירקרקה ומחפש עליה בפוקדע, אתה סורק אותה וכתוב "אין מידע אין מידע" אתה מנסה שנית ואותו דבר, אתה מביט אל הציפור בהפתעה רבה ומביט לעבר הים
    אתעלם ממנה ואלך לחפש את כל הפוקימונים שלי עם וולף ואחזיר אותם לפוקדורים

11. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה מתעלם ממנה והציפור עולה ללמעלה,
    מעוצבן טיפה, אתה עולה במעלית למעלה ומוציא את וולף שיושב לצידך, נאמן כתמיד,
    אתה פותח את חדרך באיטיות אם המפתח ורואה שהוא פתוח!
    אתה רואה את ראלטס דוהרת אל פוניטה בשמחה יחד אם שני הפיצ'וים
    שני הנידורינים ישבו זה לצד זה אל כורסא בשמחה מאושרים להיות יחד, ספינראק טווה לעצמו טיפה קורי עכביש וששמע את טריקת הדלת נבהל והסתתר מאחוריהם, סטארביה ניכה את נוצותיו מאחורי הארון וצ'יקוריטה ובאנירי ישנו אל אחת הספות ופרינפאלפ ולארביטר דיברו, הבנת שהפוקימונים שמעו את הבשורה וניכנסו לחדר היחידי שהיה פותח

וספארמרית מתקדמת

12. היכל התהילה
    דניס
    אתה מתעלם ממנה והציפור עולה ללמעלה,
    מעוצבן טיפה, אתה עולה במעלית למעלה ומוציא את וולף שיושב לצידך, נאמן כתמיד,
    אתה פותח את חדרך באיטיות אם המפתח ורואה שהוא פתוח!
    אתה רואה את ראלטס דוהרת אל פוניטה בשמחה יחד אם שני הפיצ'וים
    שני הנידורינים ישבו זה לצד זה אל כורסא בשמחה מאושרים להיות יחד, ספינראק טווה לעצמו טיפה קורי עכביש וששמע את טריקת הדלת נבהל והסתתר מאחוריהם, סטארביה ניכה את נוצותיו מאחורי הארון וצ'יקוריטה ובאנירי ישנו אל אחת הספות ופרינפאלפ ולארביטר דיברו, הבנת שהפוקימונים שמעו את הבשורה וניכנסו לחדר היחידי שהיה פותח
    אחזיר את לרטס לפוקדור ואתהה איפה לארי, אמשיך לחפש אותו בספינה

13. משתמש מנוסה

דניס
    אתה מחפש אותו במסדרון אבל רואה שהוא אל המיטה יחד אם פרינפלאפ!
    אתה רואה שמאוחר מאוד ואתה נהייתה רעב אבל החדר אוכל נסגר, ראלטס לא רוצה להיכנס לפוקדור ומחליטה להיות בחוץ , היא רואה שאתה רעב וקוראת לכולם, כל הפוקימונים נאספים סביבה והיא מתחילה לתת הוראות, מיד פוניטה נמצא ליד הארון ופרינפלאפ באנירי והפוצוים הביאו כיסא ופרינפלאפ עלה אליו, הפיצוים טיפסו אל פוניטה לאורך צווארו ואז אל גבו ופרינפאלפ העלה אותם אל הארון וכך גם אם הניודרינים, סטארביה עף מהארון והפיצוים ונהניודרינים כירסמו את הברגים מסביב לתעלת האיוורור ופתחו ואתה ונכנסו פנימה, צ'יקוריטה הביטה אליהם בקינאה טיפה וסטארביה העלה אותה שגם היא נכנסה אבל היא זחלה ולא הלכה אל ארבא כמו הפיצוים והנידורינים, ספינראק נכנס אחרון וסטארביה העלה את באנירי עליו והם עפו דרך הדלת , לאביטר עלה אל פוציאנה והוא מיד רץ ללמטה שהיה לו די כבד אבל הסתדר איכשהוא ,
    חיכיתה והבטת אליהם בתדהמה ואל ראלטס שקיבלה מנהיגכות בהפתעה רבה וראלטס חייכה עליה וראיתה שתי עיינים קטנות צצות מבין שערה הענק

וספארמרית מתקדמת

14. היכל התהילה
    דניס
    אתה מחפש אותו במסדרון אבל רואה שהוא אל המיטה יחד אם פרינפלאפ!
    אתה רואה שמאוחר מאוד ואתה נהייתה רעב אבל החדר אוכל נסגר, ראלטס לא רוצה להיכנס לפוקדור ומחליטה להיות בחוץ , היא רואה שאתה רעב וקוראת לכולם, כל הפוקימונים נאספים סביבה והיא מתחילה לתת הוראות, מיד פוניטה נמצא ליד הארון ופרינפלאפ באנירי והפוצוים הביאו כיסא ופרינפלאפ עלה אליו, הפיצוים טיפסו אל פוניטה לאורך צווארו ואז אל גבו ופרינפאלפ העלה אותם אל הארון וכך גם אם הניודרינים, סטארביה עף מהארון והפיצוים ונהניודרינים כירסמו את הברגים מסביב לתעלת האיוורור ופתחו ואתה ונכנסו פנימה, צ'יקוריטה הביטה אליהם בקינאה טיפה וסטארביה העלה אותה שגם היא נכנסה אבל היא זחלה ולא הלכה אל ארבא כמו הפיצוים והנידורינים, ספינראק נכנס אחרון וסטארביה העלה את באנירי עליו והם עפו דרך הדלת , לאביטר עלה אל פוציאנה והוא מיד רץ ללמטה שהיה לו די כבד אבל הסתדר איכשהוא ,
    חיכיתה והבטת אליהם בתדהמה ואל ראלטס שקיבלה מנהיגכות בהפתעה רבה וראלטס חייכה עליה וראיתה שתי עיינים קטנות צצות מבין שערה הענק
    "תשמעי ליידי, את יכולה לאסוף את וולף ולארי ולבוא איתי לחדר?" אשאל "אני לא רעב, אני רוצה לישון".

15. משתמש מנוסה
    דניס
    ראלטס הביטה אליך קצת בעצב ושיקרת לה בנוגע שאינך רעב,
    היא יצאה החוצה במהירות רבה ורצה החוצה יחד אם לארביטר ופוציאנה ואמרה להם לא לצאת מהחדר,
    היא הביטה אליך ואז אל פוציאנה ולארביטר ואל פוניטה ופרינפלאפ , והביטה אליך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 263 מתוך 285 ראשוןראשון ... 163213253261262263264265273 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •