דניס
אתה כבר בחדר שלך!
הוא היחיד שפתוח כי הוא היה המפקדה שלכם !
אתה רואה שראלטס ולארביטר ופוציאנה לא רוצים להיכנס ומניח להם,
אתה נכנס למיטה באיתיות ופותיאנה מביט אליך ואתה אליו, הוא קופץ אל המיטה והולך לידך, ומסתובב ובסוף מכודרר כעיגול, מתישבב לידך אבל ככה שיש לך מספיק מקום
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה מרגיש לבד טיפה אבל פוצאינה מלקק את אפך ומעודד אותך
אתה עוצם עיינים ולבסוף נרדם,
ליקוק אחד קטן מעיר אותך ואתה פוקח עיינים באיטיות, אתה רואה את החדר שלך ריק ושהשעה היא 8, מייקל כנראה הלך לאינשהוא פרינפאלפ לא היה פה וגם הנידורין הזכר, פוניטה לעומת זאת ישן ליד הדלת , ראית צלחת גדולה מאוד אל השולחן הגדול, שם היה אורז צ'יפס כנפיים שיפוד אחד או שניים פחית קולה טיפה דג וסטייק קטן ופטריות ועגבניות, ארוחת ערב שהביאו לך מהמטבח הפוקימונים, ראית גם שהם נעלמו, כנראה הלכו לחדרם שלני בריאנה וריקי אספו אותם, ראית שעכשיו יש ארוחת בוקר למטה, לארביטר וראלטס הביטו מבעד לחלון שהיה טיפה פתוח שם ישבה הציפור אל עדן החלון ואכלה פוקג'לי ורדרד
וספארמרית מתקדמת
דניס
הציפור לא עונה לך ושמה את הפוקג'לי בין רגליומסובבת את ראשה להבנה,
היא ממשיכרה לאכול את הפוקג'לי וגומרת אותו בשקיקה ופורשת כנפיים ועפה קצת ללמעלה, מחפשת אחר משהו אבל לבסוף חוזרת לחלון, אתה מנסה לקלוט עוד מידע אליה אבל הפוקדע אפילו לא מביא לך תמונה שלה ורק אומר, אין מידע, אין מידע
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה לוקח לך כנף אחד ואוכל אותה ומגלה שהיא טעימה מאוד!
הציפור מהנהנת ואתה מביט ואתה רואה שזה לא אותו ים, סלע קטן היה רחוק מהספינה וחייכת בשמחה,
לקחת לעצמך לבינתיים צלחת מהכל והתחלת לאכול, הציפור הביטה אליך והזיזה את ראשה הצידה , השעינה אותו, לארביטר וראלטס הביטו אליה ולקחו משקית קטנה פוקג'לי וזרקו אותו עליה , הפוקג'לי עף לעבר היד והציפור צללה במהירות ותפסה אותו, וחזרה לחלון כדי לאכול אותו בשלווה , המשכת לאכול והבטת אל הציפור בהפתעה, ולא הבנת דבר אחד, למה הציפור לא חוזרת לאי?
וספארמרית מתקדמת
איתי
ריאולו בוכה טיפה יותר מהקור הפיתאומי של השקית ולאחר מכן נרגע ומנגב את הדמעות,
אתה עולה לחדר ומביט טיפה אל צארמנדר בכעס "תנסה לא לפגוע בריאולו אלא אם כן זה לא אימון טוב?" אתה אומר וטיפה כעס בכולך, אל זה שפגע בריאולו, צארמנדר בא אליך ומהנהן את ראשו במהירות לשלילה ואז נאנח ומביט אל ריאולו שאתה מחזיק אותו בכעס והולך לכיוון הספה
"היי, צ'ארמנדר, אני מצטער, פשוט... חיכיתי שהביצה תבקע כל כך הרבה וממש ציפיתי לבקיעה, וסוף סוף יש לי ריאולו ואני די שומר עליו כי הוא רק בקע מהביצה אז כעסתי עליך, אבל עכשיו ריאולו בסדר, אז תוכל לספר לי איך זה קרה?" אומר לו ואסתכל אליו בסקרנות.
דניס
הציפור הביטה אליך ופתאום הדלת נפרצה ונער נכנס פנימה
"הנה היא!" אמר הנער ורץ לעבר הציפור, הציפור נבהלה ועפה משם טיפה רחוק מהחלון אבל עדין ראית אותה,
"באסה! אה.. סליחה אל ההפרעה אני עוקב אחרי הציפור מאתמול ,היא הייתה למעלה בסיפון, זאת ציפור מהאי מסוג עשב ומעופף! אני יודע כי מי שמצאה תאי אמרה לי! " אמר הנער וכתב משהו במחברתו
איתי
"צרמנד צר! צרמנדר צר צרמנד דר צרמנדר! צרמנדר מנדר צר! צרמנ צרמנדר! " | הריאולו שלך! שיחק איתי תופסת ולא חשב! אז הוא תפס אותי! באש שבזנב!| אמר צרמנדר והביט אל ריאולו במבט כועס והבטת אל ריאולו שכמה דמעות מעיניו ומשום מה כעסת אל צרמנדר ולא אל ריאולו
דור
"שאני יזהר?! אתה התנגשת בי! " אמר הילד "אני לא יכול לאחר! אני לא יכול לאחר לספינה הזאת!" אמר הנער ופתח מפה בפוקדע, מקום מסומן באיקס היה מסומן שם,ממש ליד הים שתפס את צומת ליבך והסתקרנת מזה מאוד , במיוחד שהוא דיבר אל ספינה
וספארמרית מתקדמת
דניס
"אם אני לא טועה בצהרים, דרך אגב קוראים לי טום" אמר הנער והושיט את ידו,
שמת לב לאיפום קטן שהיה אל כתפו , כנראה ההתחלתי שלו, אזוריל ואיווי באו אחריו, איווי ופוציאנה ריחרחו זה את זה ואיפום היה אל פוניטה ושניהם הסתקרנו זה מזה, אזוריל הביטה בפחד לעבר ראלטס וראלטס התקרבה אליה, וחייכה אליה ואזוריל חייכה![]()
וספארמרית מתקדמת
דניס
"לא אמרת לי איך קוראים לך" אמר טום, לארביטר הביט אל הציפור וזרק לה פוקג'לי , "מעניין" אמר טום ורשם משהו במחברתו, "אני הולך לפינג פונג ביי!" אמר טום ואיפום קפץ אל כתפו ואיווי ואזוריל הלכו אחריו והוא הלך לעבר המסדרון
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)