דניס
אתה מבין שעכשיו שם רק 8 וחצי וצהרים זה 4 5 או 6
~~~
"טוב בי אייס" אמר טום והלך לעבר המסדרון, פוצאינה הביט אליך וראית שגם לו משעמם, ושאתה צריך לעשות משהו עד אז, ראלטס ולארביטר היו עסוקים בציפור אבל נראה שהשתעממו, וגם אתה היית מאוד משועמם
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
זה לא הולך ככה
~~~
לארביטר וראלטס ופוציאנה הנהנו בשמחה, לארביטר קפץ אל פוציאנה שנפל אל הרצפה מההפתעה, הוא התרומם קצת והלך במהירות לבחוץ, וראלטס עקבה אחריו באיטיות יותר, יצאת אחריהם והשארת תדלת פתוחה לפוניטה איווי ופוצאינה הלכו ביחד ודיברו איפום קפץ ללמטה ודיבר אם לארביטר ואזוריל דיברה אם ראלטס
וספארמרית מתקדמת
דניס
אתה לא לוקח את הפוקימונים שלא שלך אבל פוניטה נמצא שם, והפוקימונים שלך דיברו אם של טום
"אז אתה טוב בפינג פונג? אני הייתי פעם מעולה" אמר טום ופתח את המעלית ונכנס פנימה,
נכנסת גם ונשענת אל המעקה הכסוף, איפום החזיק בזנב היד שלו את המעקה ונתלה למטה והסתובב קצת, מטפס בעזרת ידיו וזנבו אל המעקה, איווי ופוציאנה ישבו מקדימה ומאחוריהם היו לארביטר ראלטס ואזוריל שקפצה אל זנבה הגדול
וספארמרית מתקדמת
דור
אתה די תוקע..
~~~
אתה מתחיל ללכת
"אוף מה הפרופסור המעצבן הזה אמר לי.. ללכת דרומה או צפונה.." אמר הנער וזה עצר אותך, הבטת אליו והסתקרנת יותר והסתובבת, מביט אל הנער ומנסה להבין למה הוא מתקדם
וספארמרית מתקדמת
דניס
"ביטלו אותו כי היא חלתה" אמר טום, "אוקי ונראה לי שפוציאנה עדיף גם בגלל זנבו גם כי לארביטר לא מת אליך" אמר טום והבטת אל לארביטר שנראה שאתעלם ממך לחלוטין
וספארמרית מתקדמת
דניס
"טוב זה לא נראה ככה" אמר טום והבטת אליו בהפתעה.
"או שקרא בינכם משהו וא שהוא פשוט לא רוצה להיות איתך, כי הוא אפילו לא מוכן להסתכל לך בעייניים" אמר טום והבטת אל לארביטר ושמת לב שמאז התקרית, באמת הוא בקושי לא הביט אליך והתעלם ממך כמעט לחלוטין
וספארמרית מתקדמת
דור
"אתה מבין, אני איחרתי את מועד הספינה אז אני אמור ללכת קרוב לחוף הים ומשם להשתגר אם אברה שלי ולאקזם של האחות ג'וי לאיזושהיא סירה שתיקח אותי במהירות מקסימלית לספינה " אמר הנער "אבל אני לא מצילח להבין איפה אני !" הוא אמר ונאנח
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)