Pokemon GO
עמוד 267 מתוך 285 ראשוןראשון ... 167217257265266267268269277 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,991 עד 4,005 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    שינקס מהנהן ואתם מוציאים אותו בקלות
    "באמת?!" אמר טום בהפתעה וביט אליך "אבל עכשיו מאוחר כל הפוקימונים חזזרו לחדרם כבר עוד מעט 12 לך לישון אני יטפל באיווי" אמר טום ומיהר לכיוון המזיכרות, בו זמנית אתה ושינקס פיהקו פיהוק ארוך

דור
    סנובר הנהן לשלילה ואמר שהוא לא הולך רחוק כל כך, טפיג יצא בהתרגשות בלי שקראת לו ורחרח את האוויר,בזינוק מהיר נעמד והצביע כחץ לכיוון מסוים, לכיוון הים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    עומר
    "באמת?!" אמר טום בהפתעה וביט אליך "אבל עכשיו מאוחר כל הפוקימונים חזזרו לחדרם כבר עוד מעט 12 לך לישון אני יטפל באיווי" אמר טום ומיהר לכיוון המזיכרות, בו זמנית אתה ושינקס פיהקו פיהוק ארוך

דור
    סנובר הנהן לשלילה ואמר שהוא לא הולך רחוק כל כך, טפיג יצא בהתרגשות בלי שקראת לו ורחרח את האוויר,בזינוק מהיר נעמד והצביע כחץ לכיוון מסוים, לכיוון הים
    "נו טוב, יאללה ביי" אני נפרד מטום ומחזיר את שינקס לפוכדור "יאללה, בוא נלך לישון.." אומר לשינקס ואלך איתו לחדר 34. "בוא נראה את השותף שלנו, איתי..." אמלמל.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה רואה מתחת לשמיכה משהו ומחליט לא להעיר אותו,צימצאר נמצא אל הכורסא לידו צרמנדר שכנראה של איתי,
    סקיטי קטנה מקופלת אל הכוראסא השנייה בצורת עיגול וריאולו אל המיטה שלו איתו, ראית גם את טריקו ליד מיטתך רדום לחלוטין, רק שנכנסת למיטה גילת כמה אתה עייף שינקס הביט אל סקיטי בחיוך קטן והתישב לידה מביט אליה בעיניו הגדולות נאנח ומביט אליך ועוצם את עיניו

וספארמרית מתקדמת

4. Hail Hydra
    עומר
    אתה רואה מתחת לשמיכה משהו ומחליט לא להעיר אותו,צימצאר נמצא אל הכורסא לידו צרמנדר שכנראה של איתי,
    סקיטי קטנה מקופלת אל הכוראסא השנייה בצורת עיגול וריאולו אל המיטה שלו איתו, ראית גם את טריקו ליד מיטתך רדום לחלוטין, רק שנכנסת למיטה גילת כמה אתה עייף שינקס הביט אל סקיטי בחיוך קטן והתישב לידה מביט אליה בעיניו הגדולות נאנח ומביט אליך ועוצם את עיניו
    אעצום עיניים גם אני, "לילה טוב.." אמלמל וארדם על המיטה שלי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    עומר

דור
    אומר לטפיג:״ אתה תותח״ ואלך בעקבותיו לעבר הים.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

6. משתמש מנוסה
    חשוב מאוד!
    אני מנסה להשקיע בתגובות שלי ואני לא מוכנה שתעשו לי תגובה של חצי שורה,
    תשקיעו בתגובות! כתוב בחוים נא להשקיע בתגובות אפילו!
    מי שאני לא יראה שישקיע לצערי הרב אולי יצא מהמשחק

עומר
    אתה עוצם את עיניך ופתאום רואה איווי קטן, ופתאום ספינה ששוקעת, אתה מתעורר בבת אחת ומביט בשעון שעל הקיר לראות מה השעה ורואה שהשעה היא 4 בבוקר, אתה הולך ולחדר שירותים ושותף את הפנים שלך שנראות עייפות, לאחר מכן אתה שותה כוס מים שמילית מהברז, פתאום אתה רואה את טריקו מאחוריך, שכנראה והתעורר מהרעשים והלך לראות מה זה

דור
    אתה והנער המוזר הולכים לכיוון הים את סנובר החזרת כי היה לו טיפה חם וטפיג נשאר אל כתפך,
    עכשיו אתה מביט אל הנער וסוקר אותו, אתה רואה תיק בצבע כסוף אל גבו ובגדים לבנים טיפה מהודרים ,
    ויש לו שער חום אם מין צורה משונה, "צא פיפלאפ!" קרא הנער, מתוך הפוקדור יצא אור אדמדם שהתגבש לפינגווין קטן בצבע תכלת אם מין סינר לבן
    הפינגווין הביט אליך ואז לבחוץ וסקר את מקומו וקרא בקול "פיפלאפ!" לא כל כך הבנת למה הוא הוציא אותו אבל עדין המשכתם בדרכם, טפיג אל כתפך והפינגווין צועד במרץ, פתאום חשבת אל זה, שהוא אמר שאפשר מקסימום 3 פוקימונים, כלומר אולי אתה תוכל בהמשך הדרך לתפוס עוד אחד!

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    חשוב מאוד!
    אני מנסה להשקיע בתגובות שלי ואני לא מוכנה שתעשו לי תגובה של חצי שורה,
    תשקיעו בתגובות! כתוב בחוים נא להשקיע בתגובות אפילו!
    מי שאני לא יראה שישקיע לצערי הרב אולי יצא מהמשחק

עומר
    אתה עוצם את עיניך ופתאום רואה איווי קטן, ופתאום ספינה ששוקעת, אתה מתעורר בבת אחת ומביט בשעון שעל הקיר לראות מה השעה ורואה שהשעה היא 4 בבוקר, אתה הולך ולחדר שירותים ושותף את הפנים שלך שנראות עייפות, לאחר מכן אתה שותה כוס מים שמילית מהברז, פתאום אתה רואה את טריקו מאחוריך, שכנראה והתעורר מהרעשים והלך לראות מה זה

דור
    אתה והנער המוזר הולכים לכיוון הים את סנובר החזרת כי היה לו טיפה חם וטפיג נשאר אל כתפך,
    עכשיו אתה מביט אל הנער וסוקר אותו, אתה רואה תיק בצבע כסוף אל גבו ובגדים לבנים טיפה מהודרים ,
    ויש לו שער חום אם מין צורה משונה, "צא פיפלאפ!" קרא הנער, מתוך הפוקדור יצא אור אדמדם שהתגבש לפינגווין קטן בצבע תכלת אם מין סינר לבן
    הפינגווין הביט אליך ואז לבחוץ וסקר את מקומו וקרא בקול "פיפלאפ!" לא כל כך הבנת למה הוא הוציא אותו אבל עדין המשכתם בדרכם, טפיג אל כתפך והפינגווין צועד במרץ, פתאום חשבת אל זה, שהוא אמר שאפשר מקסימום 3 פוקימונים, כלומר אולי אתה תוכל בהמשך הדרך לתפוס עוד אחד!

אלחש לטפיג:״ טפיג, תסקור טוב את הסביבה, תחפש פוקימונים שנראים בעינייך חזקים שנוכל ללכוד. תחפש בעיקר פוקימוני מים או חשמל או פוקימונים מוזהבים, שמעתי פעם שהם יותר חזקים״ אחליט להשאיר את סנובר בפוקדור כדי שינוח. תוך כדי גם אני אחפש פוקימון, כדי לתפוס, אך בעיקר כדי לאמן ולשפר את פטיג, ואלי אפילו שייקבל מתקפות חדשות או יתפתח לקראת האי המיוחד.*
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

8. משתמש מנוסה
    דור
    טפיג מביט סביבו ואתה רואה רק קבוצות סטארלים אל העצים,
    פתאום פרצוף מוזר נגלה לך מול העיינים והפחיד אותך, הוא הסתובב והתגלעה כעכביש קטן וירוק, העביש הביט אליך בעיניו הגדולות וירה קורים לראשך שלא נתנו לך לראות, בהנפת יד הזזת את הקורים והבטת אל טפיג שהיה מוכן לקרב, העכביש הקטן היה תלוי אל חוט ושמת לב לעוד כמה קורים שהיו בראשי העצים

וספארמרית מתקדמת

9. Hail Hydra
    עומר
    "תחזור לישון.." אמלמל ואחזיר אותו לישון. "יש עוד שעתיים בערך לזריחה." אסביר לו.
    "כדאי שגם אני אחזור לישון, אבל קודם..." אמלמל ולא אמשיך את המשפט, מהר ארוץ לכיוון החדר של טום ואפתח את הדלת בשקט.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    עומר
    טריקו מביט אליך ואתה אומר לו לישון, אתה הולך בשקט לעבר החדר של טום ומגלה שהוא נעול,
    אתה רואה את טריקו מאחוריך, הוא קופץ לתקרה ומטפס אל הקיר אתה רואה שהוא פותח מין תעלת אוורור כסופה אם ידיו ומבריג את הברגים בעזרת מקל שהיה בפיו, נכנס פנימה ומציץ החוצה,
    מסמן לך להיכנס

וספארמרית מתקדמת

11. Hail Hydra
    עומר
    טריקו מביט אליך ואתה אומר לו לישון, אתה הולך בשקט לעבר החדר של טום ומגלה שהוא נעול,
    אתה רואה את טריקו מאחוריך, הוא קופץ לתקרה ומטפס אל הקיר אתה רואה שהוא פותח מין תעלת אוורור כסופה אם ידיו ומבריג את הברגים בעזרת מקל שהיה בפיו, נכנס פנימה ומציץ החוצה,
    מסמן ל
    ך להיכנס
    עשינו את הודעת 4000!
    ~~~
    "פשש.. אחלה רעיון.." אמלמל ואלך אחריו . אעלה על מיטתי ואקפוץ ממנה אל התקרה בפתח האויורור.
    "אללה, בוא נלך אליו..," אלחש לו כדי לא להעיר אף אחד.. אזחול איתו לחדר של טום בהשערה שזה החדר שלו..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    עומר
    נכון!המשחק חוגג 4000!
    ולא הבנת, אתה מחוץ לחדר של טום וקרוב לדלת אבל לא ממש ממש קרוב יש תפתח
    ~~~
    אתה מנסה להעלות ודי מתקשה, אתה מוציא כיסא קטן מחדרך בשקט ועולה ללמעלה, אתה זוחל אחרי טריקו בתוך תעלות האיוורור, אתם מגיעים לשני פניות טריקו מחליט ללכת לשמאל ואתם רואים שיש פתח קטן שאתה לא יכול להיכנס אבל יכול לראות, אתה רואה שיש שם מיאו קטן שיושב אל גב של מישהו עם שער ארוך ושחור, לשני יש צער קצר וצהוב , ולידו יש סניבי קטנה, ומפה אתה מסיק שפניתם בפניה הלא נכונה ואתם חוזרים אחורה, טיפה צפוף לכם אבל אתם מגיעים לפנייה הנכונה ורואים שני נערים, אחד מהם אתה רואה שהוא טום, שכמעט נופל מהמיטה, איווי קטן היה אל הכורסא ועוד כל מיני פוקימונים, ומפה הסקת שטום מצא את איווי ונרגעת, פיהקת פיהוק רחב והבטת לעיניו הצהובות של טריקו והלכתם אחורה, הרגשתה אוויר רענן ואור פיתאומי מאחוריך, הצלחת למשש ברגליך את הכיסא ונפלת אליו, טריקו גם יצא והבריג את זה חזרה והביט אליך בעיניו הצהבהבות והחודרות

וספארמרית מתקדמת

13. Hail Hydra
    עומר
    נכון!המשחק חוגג 4000!
    ולא הבנת, אתה מחוץ לחדר של טום וקרוב לדלת אבל לא ממש ממש קרוב יש תפתח
    ~~~
    אתה מנסה להעלות ודי מתקשה, אתה מוציא כיסא קטן מחדרך בשקט ועולה ללמעלה, אתה זוחל אחרי טריקו בתוך תעלות האיוורור, אתם מגיעים לשני פניות טריקו מחליט ללכת לשמאל ואתם רואים שיש פתח קטן שאתה לא יכול להיכנס אבל יכול לראות, אתה רואה שיש שם מיאו קטן שיושב אל גב של מישהו עם שער ארוך ושחור, לשני יש צער קצר וצהוב , ולידו יש סניבי קטנה, ומפה אתה מסיק שפניתם בפניה הלא נכונה ואתם חוזרים אחורה, טיפה צפוף לכם אבל אתם מגיעים לפנייה הנכונה ורואים שני נערים, אחד מהם אתה רואה שהוא טום, שכמעט נופל מהמיטה, איווי קטן היה אל הכורסא ועוד כל מיני פוקימונים, ומפה הסקת שטום מצא את איווי ונרגעת, פיהקת פיהוק רחב והבטת לעיניו הצהובות של טריקו והלכתם אחורה, הרגשתה אוויר רענן ואור פיתאומי מאחוריך, הצלחת למשש ברגליך את הכיסא ונפלת אליו, טריקו גם יצא והבריג את זה חזרה והביט אליך בעיניו הצהבהבות והחודרות
    אביט לכל הצדדים "מה זה משב הרוח הזה..?" אשאל בילבול, לא מבין מה קורה פה ומאיפה משב הרוח הפתאומי.
    אשאל את טריקו "אתה יודע מה קורה פה?" אשאל ואביט מסביבי לחפש את התשובה לאור ולרוח.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתם רואים שדניס הולך ומחליטים להניח לו כרגע,
    "אני יודע! זה הפרופסור!" קרא מייקל , "לא זה.. זה עדן!" קראה ריקי והבטתם לעבר המכשיר

[/COLOR]
    "אוקיי,אז היא אומרת את האמת." אני אומר ויוצא מהחדר הזה,והולך לחדר שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    עומר
    לי יש פיתרון! יצאת מהתעלת איורור!
    ~~~
    אתה יוצא מהתעלת איורור לאור ולאוויר של המסדרון ומפהק פיהוק רחב,
    אתה וטריקו מחזירים את הכיסא לאחר שטריקו סיים להבריג את תעלת האיוורור,
    אתם נכנסים לחדר וטריקו מתקפל אל עדן החלון ואתה הולך למיטתך, אתה עוצם עיינים ונרדם בקלות,
    קול קטן של יללות נשמע ואתה מתעורר בבת אחת, שם לב שהעפת את שינקס, מהמיטה

מייקל
    אתה מחליט שאתה רוצה לסיים את התעלומה וכולם מתפזרים, כל הפוקימונים לחדרם יחד אם המאמנים שלהם, אתה רואה את אייס ישן וטיפה חורף ואתה מחייך ומוזג לעצמך כוס מים, אתה רואה את נידורין יושב אל כורסא אחת פוניטה בצד החדר שראלטס ולארביטר בכורסא שנייה, פרינפלאפ נרדם שהוא נשען אל הקיר ופוציאנה אל בטנו של דניס, אתה מחליט ישר ללכת לישון, נכנס למיטה ומגלה את השעה המאוחרת, ועד כמה שאתה עייף, אתה עוצם את עייניך ונרדם בצ'יק, וחושב הרבה אל סורה, אל אייס, ואל צוות דארקנס ולני וגם בריאנה וריקי, אבל הבזק אור חזק קוטע אותך ומאלץ אותך להתעורר

וספארמרית מתקדמת

עמוד 267 מתוך 285 ראשוןראשון ... 167217257265266267268269277 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •