Pokemon GO
עמוד 270 מתוך 285 ראשוןראשון ... 170220260268269270271272280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,036 עד 4,050 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר ויואב
    זהו שלא
    ~~~
    עומר דחוף את מייקל ובריאנה לתוך הזירה, נידוראן יוצא החוצה ופיצ'ו איתו
    "יש לנו שני עכברים, אז בוא נביא כותל" אמר ניאו בחיוך ונחש סגלגל יצא החוצה, צימצאר הביט אליו ונראה רציני,
    עומר זיהה אותו מיד כאקנס, וגם יואב ראה את אקנס תוקף במתקפות אימתניות ומשסע יריבים "אוקי צא צרמליון!" קרא ניאו שני פוקימונים אימתניים יצאו החוצה "ליידיס פירסט" אמר ניאו בעיצבון

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    עומר ויואב
    זהו שלא
    ~~~
    "יש לנו שני עכברים, אז בוא נביא כותל" אמר ניאו בחיוך ונחש סגלגל יצא החוצה, צימצאר הביט אליו ונראה רציני,
    עומר זיהה אותו מיד כאקנס, וגם יואב ראה את אקנס תוקף במתקפות אימתניות ומשסע יריבים "אוקי צא צרמליון!" קרא ניאו שני פוקימונים אימתניים יצאו החוצה "ליידיס פירסט" אמר ניאו בעיצבון
    "אז קדימה תתחיל." אני עוקץ אותו ומחייך אל בריאנה. אם הוא תוקף אותנו אני אומר לנידוראן:" אוקיי נידוראן, תתחמק בעזרת חפירה,ואז תצא מהבור ואז עוקץ רעל על צ'ארמיליון!" אני צועק בחיוך רחב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר ויואב
    זהו שלא
    ~~~
    "הייי ניאו! ליידיס פורסט? תתחילי כבר למה את מחכה? שיקרעו לך את אקנס?! במילא זה יקרה במאוחר או במוקדם!" אומר לו ואפריע לו בריכוז בכוונה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    עומר ומייקל
    עומר מתבדח אל חשבונו של ניאו ובריאנה מצחקקת קצת "זה שאתה מקנא לא אומר כלום!" אמר ניאו והשתיק את עומר,
    "אקנס חפירה! צרמליון להביור!" קרא ניאו, אקנס התחחפר למטה שצארמליון שלח להביור ללמעלה, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה , שנידורין נכנס מתחת לאדמה פיצ'ו השתמש במכת ברק, פתאום שמת לב לכוח של פיצ'ו ונדהמת, שתי המתקפות פגעו זאת בזאת בחוזקה רבה, ויצרו פיצוץ לא קטן, פיצ'ו עף אבל הצליח להתאושש וצארמליון התאושש בקלות, פתאום בבת אחת יצא נידורין שאקנס סביבו ,עוטף אותו בחוזקה

וספארמרית מתקדמת

5. Hail Hydra
    עומר ומייקל
    עומר מתבדח אל חשבונו של ניאו ובריאנה מצחקקת קצת "זה שאתה מקנא לא אומר כלום!" אמר ניאו והשתיק את עומר,
    "אקנס חפירה! צרמליון להביור!" קרא ניאו, אקנס התחחפר למטה שצארמליון שלח להביור ללמעלה, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה , שנידורין נכנס מתחת לאדמה פיצ'ו השתמש במכת ברק, פתאום שמת לב לכוח של פיצ'ו ונדהמת, שתי המתקפות פגעו זאת בזאת בחוזקה רבה, ויצרו פיצוץ לא קטן, פיצ'ו עף אבל הצליח להתאושש וצארמליון התאושש בקלות, פתאום בבת אחת יצא נידורין שאקנס סביבו ,עוטף אותו בחוזקה
    "חח..." אצחק על ניאו "במה יש לי לקנאות? פיצ'ו לבד מכסח אותך עם מכת הברק העוצמתית הזאת!" אשבח את פיצ'ו.
    'יאללה יואב, קדימה אני בך שתצליח לנצח! גם בבריאנה אני מאמין!' אחשוב בליבי ואמשיך לצפות בקרב במתח.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה צופה בקרב אבל משתעמם,
    פתאום אתה רואה את הציפור הירקרקה!
    הציפור עפה ומדלגת מעל ראשך,
    ולזירות נכנס טום עם עיניים נוצצות ורודף אחריה, אתה מביט בו בליגלוג ולאחר מכן שהציפור יוצאת דרך החלון איפום שלו יוצא אחריה והוא יוצא ועולה למעלה בריצה מטורפת

וספארמרית מתקדמת

7. Hail Hydra
    עומר
    אתה צופה בקרב אבל משתעמם,
    פתאום אתה רואה את הציפור הירקרקה!
    הציפור עפה ומדלגת מעל ראשך,
    ולזירות נכנס טום עם עיניים נוצצות ורודף אחריה, אתה מביט בו בליגלוג ולאחר מכן שהציפור יוצאת דרך החלון איפום שלו יוצא אחריה והוא יוצא ועולה למעלה בריצה מטורפת
    "הוא אפילו לא שם לב אליי?" אשאל את עצמי בעיצבון. "זהו זה, אני חייב לעזור לו עם הציפור, אולי הוא יפסיק עם השיגעון הזה ויזכר מי אני.." אמלמל ואגש לאן שטום הלך.
    בדרך אצעק "מצטער יואב, אני פשוט חייב לברר משהו עם טום.. בהצלחה! וניאו, היה כיף לקלל אותך קצת!" אומר לו בכוונה שיתעצבן.
    לא אחכה לשמוע את תגובתו של ניאו ואצא בעקבות טום.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    דור
    טפיג מביט סביבו ואתה רואה רק קבוצות סטארלים אל העצים,
    פתאום פרצוף מוזר נגלה לך מול העיינים והפחיד אותך, הוא הסתובב והתגלעה כעכביש קטן וירוק, העביש הביט אליך בעיניו הגדולות וירה קורים לראשך שלא נתנו לך לראות, בהנפת יד הזזת את הקורים והבטת אל טפיג שהיה מוכן לקרב, העכביש הקטן היה תלוי אל חוט ושמת לב לעוד כמה קורים שהיו בראשי העצים

אומר לטפיג:״ פוקימון חרק לא ממש יעזור לנו כאן, אני רוצה שיהייה גיוון בסוגים ומכיוון שיש חנו אש, אתה, עשב וקרח, סנובר, צריך לחפש פוקימון מים או חשמל, אבל כל הכבוד לך ששמת לב!״ ואמשיך ללכת ואסרוק את הסביבה. אומר גם לטפיג שימשיך לסרוק את הסביבה בחיופש אחר פוקימוני מים או חשמל.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

9. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה רודף אחרי טום ורואה אותו מביט בה, "עומר! חיפשתי אותך! היית בקרב אבל היית עסוק! טוב גיליתי מלא דברים אל הציפור הזאת! היא אוהבת פוקג'לי אבל רק ירוקים וורודים! היא בעלת חוש שמיעה טוב, כנראה להיזהר מטורפים! ובנוסף היא קוראת את הרוח קצת אבל החוש ראייה שלה טוב אבל טיפה חלש משאר הציפורים!" קרא טום בהתרגשות, ראית שהמחברת שלו אם יותר מ4 דפים עליה ומלא ציורים יפיפים שלה, אחת שהיא צוללת אחת אל ראש התורן אחת עפה..

דור
    ספינראק מביט אליכם ועולה על קורו ללמעלה, אתם הולכים והולכים ורואים רק סטארלים קאטרפי ווורמפלים,
    אתם ממשיכים ללכת ואתה שוב פעם נהיה רעב!
    "יש לי סנדוויץ אם אתה מעוניין!" אמר הנער "דרך אגב מה שמך? שמי דן!" אמר הנער ששמו היה דן כנראה "פיפלאפ!" אמר פיפלאפ והושיט את ידו

וספארמרית מתקדמת

10. Hail Hydra
    עומר
    אתה רודף אחרי טום ורואה אותו מביט בה, "עומר! חיפשתי אותך! היית בקרב אבל היית עסוק! טוב גיליתי מלא דברים אל הציפור הזאת! היא אוהבת פוקג'לי אבל רק ירוקים וורודים! היא בעלת חוש שמיעה טוב, כנראה להיזהר מטורפים! ובנוסף היא קוראת את הרוח קצת אבל החוש ראייה שלה טוב אבל טיפה חלש משאר הציפורים!" קרא טום בהתרגשות, ראית שהמחברת שלו אם יותר מ4 דפים עליה ומלא ציורים יפיפים שלה, אחת שהיא צוללת אחת אל ראש התורן אחת עפה..
    'חח... האובססיה הזאת...' אצחק בליבי, בזמן שאנסה להיראות רציני מבחוץ. "נחמד! אתה מנסה לתפוס אותה? או רק לצפות?" אשאל אותו ואעמיד פנים שאסתקרן.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    עומר
    "אני לא יכול לתפוס אותה כי הפוקדורים לא מתאימים לפי מה שאמרו" אמר טום"אתתה מבין שאף אחד עדין לא חקר את הציפור הזאת? טוב חוץ מסורה והכל .. אבל יכול להיות שנראה פוקימונים שאף אחד לא ראה! חוץ מסורה וכל זה .. אבל אתה מבין!" אמר טום בהתרגשות והביט אל הציפור, איפום דיג אל החלונות ואל התורן והביט אליה וזינק אל ראשך ואז אל כתפו של טום

וספארמרית מתקדמת

12. Hail Hydra
    עומר
    "אני לא יכול לתפוס אותה כי הפוקדורים לא מתאימים לפי מה שאמרו" אמר טום"אתתה מבין שאף אחד עדין לא חקר את הציפור הזאת? טוב חוץ מסורה והכל .. אבל יכול להיות שנראה פוקימונים שאף אחד לא ראה! חוץ מסורה וכל זה .. אבל אתה מבין!" אמר טום בהתרגשות והביט אל הציפור, איפום דיג אל החלונות ואל התורן והביט אליה וזינק אל ראשך ואז אל כתפו של טום
    "כן נחמד..." אמלמל "שמעתי שבילית קצת עם אייס נכון? פינפונג והכל אה..?" אשאל אותו, מעוניין במה שקרה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    עומר
    "בכלל לא! בהתחלה ראינו תציפור ורצינו לשחק פינג פונג אבל הלארביטר שלו לא הסכים! אז אימנתי את אזוריל!
    יש לו לארביטר עקשן, אבל הוא כנראה פגע בו לא מעט עם הוא כל כך כועס אליו שאפילו להסתכל לו בעייניים הוא לא מוכן " אמר טום והלך למזוג לו פוקולה והביא גם לך כוס אם פוקולה, שתית קצת וזה ריענן אותך מהחום הנוראי

וספארמרית מתקדמת

14. Hail Hydra
    עומר
    "בכלל לא! בהתחלה ראינו תציפור ורצינו לשחק פינג פונג אבל הלארביטר שלו לא הסכים! אז אימנתי את אזוריל!
    יש לו לארביטר עקשן, אבל הוא כנראה פגע בו לא מעט עם הוא כל כך כועס אליו שאפילו להסתכל לו בעייניים הוא לא מוכן " אמר טום והלך למזוג לו פוקולה והביא גם לך כוס אם פוקולה, שתית קצת וזה ריענן אותך מהחום הנוראי
    "אוי איזה טעים!" אזכר מהפוקולה ששתיתי שספינה הקודמת "יש לזה טעם ממכר!"
    "שמעתי שיש בעיות עם הלארביטר שלו, אתה יודע מה קורה עם ראטלס? היא מאוהבת בלארביטר או שהיא בעניין של טריקו?" אשאל אותה, מאוד מסוקרן לתשובה.
    'מעניין איפה אייס עכשיועם ראטלס..' אמלמל בליבי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עומר
    "אין לי מושג.."מלמל טום "אבל לארביטר כרגע לארביטר עסוק עם אייס " אמר טום, אתם גומרים את הקולה וטום מביט בציפור ומנגב את הזיעה ממצחו "טוב לי חם אני הולך לג'קוזי, אולי אם היה לנו מזל הוא היה קר" אמר טום וירד ללמטה לעבר המעלית שאיפום אל כתפו ונכנס למעלית, מחכה לך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 270 מתוך 285 ראשוןראשון ... 170220260268269270271272280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •