Pokemon GO
עמוד 274 מתוך 285 ראשוןראשון ... 174224264272273274275276284 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,096 עד 4,110 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה

איתי
    הצ'יפיפ הביטה אליך אבל נשארה במקומך, אתה מחפש אוכל פוקימונים ומוצא פוקג'לי וורדרד שנשארוזרקת לאוויר, הפוקג'לי עף גבוהה והתחיל לנחות לעבר הים, בידיוק לפני שנגע בים הצ'יפיפ צללה ותפסה אותו, לועסת אותו בשקיקה.
    "את אוהבת פוקג'לי מה?" אומר לה בחיוך.
    אבדוק אם יש לי עוד פוקג'לי בתיק.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר אינ יענה לך שדניס יגיב

איתי
    אתה בא לזרוק לה אחד נוסף ירוק שמצאת אבל פתאום היא עפה מהספינה, פתאום הספינה עושה תנודה מוזרה שמעיפה אותך לעבר הרצפה, אתה רואה פתאום את צארמנדר מרזיק משהו במאמץ כבד, אתה הולך לשם ורואה את סקיטי וריאולו! ושניהם כמעט נופלים! אתה מרים ואתם במהירות ונשמעת אזהקת אזהרה , של פינוי הספינה "נא ללכת לחדרים במהירות ולהגיע לסיפון ופוקימונים בפוקדורים" נשמעה התראה שחזרה אל אצמה, עוד תנודה, אבל הפעם הרזקת את סקיטי וריאולו, הפעם נתקעת בעמוד וכאב לך הראש, צרמנדר הביט אליך ועזר לך לקום, המלאת פחד אבל ידעת שאתה חייב להכניס את הפוקימונים לפוקדור לקחת את תיקך מהחדר ולצאת מכאן מהר ככול האפשר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    עומר אינ יענה לך שדניס יגיב

איתי
    אתה בא לזרוק לה אחד נוסף ירוק שמצאת אבל פתאום היא עפה מהספינה, פתאום הספינה עושה תנודה מוזרה שמעיפה אותך לעבר הרצפה, אתה רואה פתאום את צארמנדר מרזיק משהו במאמץ כבד, אתה הולך לשם ורואה את סקיטי וריאולו! ושניהם כמעט נופלים! אתה מרים ואתם במהירות ונשמעת אזהקת אזהרה , של פינוי הספינה "נא ללכת לחדרים במהירות ולהגיע לסיפון ופוקימונים בפוקדורים" נשמעה התראה שחזרה אל אצמה, עוד תנודה, אבל הפעם הרזקת את סקיטי וריאולו, הפעם נתקעת בעמוד וכאב לך הראש, צרמנדר הביט אליך ועזר לך לקום, המלאת פחד אבל ידעת שאתה חייב להכניס את הפוקימונים לפוקדור לקחת את תיקך מהחדר ולצאת מכאן מהר ככול האפשר
    אני רץ משם במהירות אל החדר שלי, לוקח את התיק והכול, ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם.

4. היכל התהילה
    עומר ודניס
    "לא יודע אבל לא התפתחו וזה לא היה מתקפה, אולי מתקפה על חושית כלשהיא" אמר טום
    "ואני לא יכול אין לנו תפוקדורים שלה והיא כנראה מריחה את הפוקג'לי שיש לאחד מאיתנו" אמר טום והבטתם אל הציפור, ראיתם כבר את האי ממש מקרוב פתאום ראיתם משהו צץ מלמטה , כנראה ליד הסירות
    "אני הולך לבדוק את הדבר הזה" אחליט ואבקש מסיזור לעוף לכיוונו "אני מקווה שסורה וטריקו בסדר" אמלמל לעצמי

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

מייקל
    נידורין בא לשלוח אבל פתאום נשמע ציפצוף קל, הציפצוף נשמע משעונו של ניאו שהיה מתחת לשרוולו, "טוב אין לי זמן ללוזרים אבל אולי למדתם משהו שיועיל לכם בחיכם העלובים" אמר ניאו והחזיר את הפוקימונים שלו, והלך, יחד אם קבוצתו "איזה פחדן!" קראה בריאנה והביטה אליך בעוד שניאו יצא מהאולם הענק

"היי ניאו! פעם הבאה שניפגש אתה תיפול על הקרשים,חתיכת נקבה!" אני צועק לו בבוז ופונה לחפש את עומר ואת ריקי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    עומר ודניס
    אתם מחליטים לבדוק את הדבר הזה "אני חושב שאותם מקבלים באי" אמר טום, אתם יורידם וספלאש!
    עוד פעם, אתם רואים דולפין וורוד יפיפה למראה קופץ מהמים בסיחרור, הוא קופץ למטה תוך כדי הסתקלות אליכם
    "וואו" אמר טום "כנראה זה פוקימון מהאי, אנחנו קרובים" אמר טום, הבטתם אל החופים הזהובים של האי בפליאה , משתוקקים כבר להגיע אליו

איתי
    אתה אורז במהירות הכל תוך כדאי שהפוקימונים עוזרים לך , אתה רואה שריאולו לא מרגיש טוב ובום! עוד תנודה של הסירה, אתה מחזיר אותם ויוצא החוצה, אתה רואה את הסירה שוקעת ויצורים מפחידים למראה במים,
    אתה רואה שיש סירה גדולה שבא נמצאים אנשים "בוא!" קראה נלה ועזרה לך להיכנס פנימה, ראית את היצורים ממופע המים וגרידוס סוחבים משטח לא קטן בכלל אליו יש תיקים אוכל ועוד מלא, פחד אחז בך, אבל עדין הרגשת בסדר והחזקת בחוזקה את הפוקדורים של ריאולו סקיטי וצרמנדר

מייקל
    אתה קורא לעברו ופתאום יש תנודה שמעיפה אותך לרצפה אזעקת אזהרה נשמעת "נא ללכת לחדרים לאסוף את הציוד ולהגיע לעבר הסיפון, הפוקימונים בפוקדורים, ולאחר מכן תיכנסו לסירות ההצלה" נשמע קול, "בוא!" קראה בריאנה וגררה אותך החוצה, פיצ'ו ונידורין הביטו אליך בפחד אתה רואה ששפמותיהם רעדו, סימן לזה שהסירה עומדת לשקוע

וספארמרית מתקדמת

7. היכל התהילה
    עומר ודניס
    אתם מחליטים לבדוק את הדבר הזה "אני חושב שאותם מקבלים באי" אמר טום, אתם יורידם וספלאש!
    עוד פעם, אתם רואים דולפין וורוד יפיפה למראה קופץ מהמים בסיחרור, הוא קופץ למטה תוך כדי הסתקלות אליכם
    "וואו" אמר טום "כנראה זה פוקימון מהאי, אנחנו קרובים" אמר טום, הבטתם אל החופים הזהובים של האי בפליאה , משתוקקים כבר להגיע אליו
    "טוב סיזור תעוף לאי" אגיד לו "אני מאמין שסורה וטריקו יצליחו להסתדר".

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר ודניס

אמששיך לחכות עד שנגיע בהשתוקקות "כל כך- קרוב.." אמלמל בסיפוק. "סיזור, תוכל למהר..?" אשאל אותו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    עומר ודניס
    כולכם - כולל טום מאיצים בסיזור, סיזור פתאום לוקח תנופה ובשנייה אחת עוקף יותר מקילומטר או 2, אתם מגיעים לאי ונוחתים אל חולו הזהוב והחם, לאחר כמה בחילות אתם רואים את הסירות מגיעות לחוף, אתם מביטים מסביב ורואים את היער, ושביל, יצור מוזר הביט אליכם, הוא התחיל לשאוב דברים בעזרת פיו, ראשו היה צהוב והוא היה בתוך קונכיה, עוד אחד כמוהו בא רק אחד הרבה יותר גדול, הבטתם אל היצור המוזר בשקט , עדיין עצובים ממה שקרה

וספארמרית מתקדמת

10. Hail Hydra
    עומר ודניס
    כולכם - כולל טום מאיצים בסיזור, סיזור פתאום לוקח תנופה ובשנייה אחת עוקף יותר מקילומטר או 2, אתם מגיעים לאי ונוחתים אל חולו הזהוב והחם, לאחר כמה בחילות אתם רואים את הסירות מגיעות לחוף, אתם מביטים מסביב ורואים את היער, ושביל, יצור מוזר הביט אליכם, הוא התחיל לשאוב דברים בעזרת פיו, ראשו היה צהוב והוא היה בתוך קונכיה, עוד אחד כמוהו בא רק אחד הרבה יותר גדול, הבטתם אל היצור המוזר בשקט , עדיין עצובים ממה שקרה
    'אם רק היה לנו את הפוכדורים של האי..' אמלמל בעצבנות ואוציא את צ'ימצ'אר ושינקס.. "נו טוב, אימון קטן לא יזיק. צ'ימצ'אר, להביור וגלגל להבה! שינקס, נשיכה וניצוץ!" אפקוד על שניהם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    עומר ודניס
    "מעניין מה יש באי הזה" אגיד לעצמי בתלהבות ואסרוק אותו עם הפוקדע שלי

12. משתמש מנוסה
    עומר ודניס
    אתם באים לתקוף אותו אבל קודם כל סורקים אותו בפוקדע
    "אין מידע אין מידע" קרא הפוקדע , פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדבירם, מצאתם גם את בריאנה וריקי שהיו מודאגות קצת , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! התרגשתם למראה השם, שהיא הצליחה לשרוד שם ולבוא בכל כך מהירות!

וספארמרית מתקדמת

13. היכל התהילה
    עומר ודניס
    "אין מידע אין מידע" קרא הפוקדע , פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדבירם, מצאתם גם את בריאנה וריקי שהיו מודאגות קצת , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! התרגשתם למראה השם, שהיא הצליחה לשרוד שם ולבוא בכל כך מהירות!
    "למה לא ניתן לתפוס פוקימונים ביער?" אשאל את מי שדיבר לפני שאחליט

14. Hail Hydra
    עומר ודניס
    ארוץ אל סורה "סורה! תודה על הטרמפ של סיזור... טריקו פה?!" אשאל בדאגה ואחפש אותו לידה. "ולמה אי אפשר לתפוס? מה עם הפוכדורים החדשים?" אוסיף לשאלותיי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עומר ודניס
    "לא יודע אבל לא התפתחו וזה לא היה מתקפה, אולי מתקפה על חושית כלשהיא" אמר טום
    "ואני לא יכול אין לנו תפוקדורים שלה והיא כנראה מריחה את הפוקג'לי שיש לאחד מאיתנו" אמר טום והבטתם אל הציפור, ראיתם כבר את האי ממש מקרוב פתאום ראיתם משהו צץ מלמטה , כנראה ליד הסירות

דור
    "לא כדי שנמשיך אחרת נאחר! שמה כבר נתאמן אבל עכשיו אנחנו כבר מאחרים!" קרא דן, התחלתם להגביר תקצב ולהיות טיפה יותר מהירים לאחר כמספר שעות התחלת להריח את הים, ולשמוע את הקל של הסירות ואנשים שאליהם
    אכניס את טפיג ואת סנובר לפוקדורים שלהם ואתחיל לרוץ לעבר הים. כשהגיע אחפש את האחות ג'וי שאמורה לעזור לנו להגיע לספינה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

עמוד 274 מתוך 285 ראשוןראשון ... 174224264272273274275276284 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •