Pokemon GO
עמוד 276 מתוך 285 ראשוןראשון ... 176226266274275276277278 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,126 עד 4,140 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    מייקל
    "כן" אמרה בריאנה בחיוך, הדגים פנו יותר אל המעמקים לבינתיים שהסירה שלכם התרחקה מעט, קול גדול היה מהספינה הענקית, ראית שכולם פונו, ראית גם גרידוס מוג'ימארו סיל סקוורטל ועוד כל מיני פוקימוני מים סוחבים קרש עץ ענק שסחב מלא מזוודות ואוכל ועוד כל מיני דברים, פתאום שמעת קול מים ניתז מאחוריך

"מה זה היה?" אני פונה בסקרנות למאחוריי ומקווה לראות שם משהו מעניין,אולי פוקימון חדש.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. היכל התהילה
    "אני לוסי, אני מהאי, אתה לא? והוא ההתחלתי שלי, אבל טוב.. הוא לא מקשיב לי!" קראה הילדה הצעירה, הבטת לעבר סורה והיא הביטה אליך "לפניכם ואחרי הייתה משלחת של 17 אנשים להתמקם פה, כ5 גברים ו6 נשים, ו4 ילדים ו2 תינוקות, הילדים היו כבר בני 10 -12 והתחילו את המסע שלהם, פה באי, רק אם פוקימונים ההתחלתים של האי שנאספו במיוחד בשבילם, כבר מתחילה להיות פה עיר ושם נגור לזמן הזה, יש פה גם מרכז פוקימונים בית חולים בתים ועוד.." אמרה סורה והבטת בהפתעה אל הילדה שהתעצבנה אל החתולה שליקקה את כפות רגליה לבינתיים.
    ''לא חשבתי שגרים כאן אנשים'' אענה ''נעים להכיר, אני לא מהאי''
    ''תגידי סורה'' אשאל אותה ''איך נחזור? הסירה טבעה לא?''

3. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי
    אתה מחכה שהסירה תגיע לאי ואתה רואה את צ'יפיפ שמהר עפה אל האי, פתאום בסלאש גדול ליד הסירה שלך קופץ יצור דמוי דולפין בצבע תכלת יפיפה למראה, בסחרור מהיר הוא יוצא מהמים וחוזר אליהם באחת, מוכן לזינוק הבא.

תכלת? ורוד...
    ~~~~~~~~~
    "איזה פוקימון יפייפה! אבל אני חושב שאתפוס אחרים..." אומר לעצמי ואחכה שהסירה תגיע לאי ואקווה שיש פוקדע טוב ושיטת קרב קלה ולא מסובכת.

4. משתמש מנוסה

דור
    סנובר יוצא החוצה ושולח קרן דקיקה המקפיאה חלק משפת המים, פוקימון דמוי הלב יורד למטה ומביט אל הקרח, הוא קופץ בקפיצה מדהימה לאוויר ויורה מטר לבבות שמסתחרר אל סנובר, עיניו הפכות לשתי לבבות וורודים והוא מתקרב אל דג הלב, מאוהב

אומר לסנובר:"סנובר, צא מזה! תשתמש בקרן קרח על עצמך, זה ישחרר אותך, בבקשה תקשיב סנובר!"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    אתה רואה דולפין וורד ויפיפה למראה קופץ מהמים בסחרור,
    הוא עושה סוג של סלטה באוויר וצולל אל תוך המים הכחולים, אתה רואה כתם וורדרד למטה ומניח שזה הוא.
    אתה מביט אל האי ורואה שהוא במרחק שחייה!

דניס
    "אנחנו כבר נדאג לזה" אמרה סורה,
    "גם אני לא נודלתי באי, אבל אח שלי הקטן כן! אני נולדתי בהואן בכלל " אמרה לוסי "פראילט שלי לא אוהבת אותי! היא כל הזמן בורחת!" אמרה לוסי והרכינה את ראשה, הבטת אליה טיפה ברחמים ואז אל פארליט וידעת בערך מה אתה צריך לעשות

איתי
    טעות שלי
    ~~~
    אתה מחכה לראות את האי ונרדם בסירה, אתה מתעורר כ10-15 דקות לאחר מכן ואתה רואה שאתם כבר במרחק שחייה קצר מהאי

דור
    סנובר לא מתעורר וטפיג יוצא החוצה, הוא משתמש בגחלת שמעירה את סנובר, דג הלב המופתע שולח קרן בועות שמתנפצת בעלי טער של סנובר, הוא משתמש בכדור אנרגיה שמתנפץ במים ופוגע בדג הלב דג הלב שולח עוד כמה לבבות שעפות ישר לעבר סנובר
    !

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה רואה דולפין וורד ויפיפה למראה קופץ מהמים בסחרור,
    הוא עושה סוג של סלטה באוויר וצולל אל תוך המים הכחולים, אתה רואה כתם וורדרד למטה ומניח שזה הוא.
    אתה מביט אל האי ורואה שהוא במרחק שחייה!

[/COLOR]!
    "אוקיי בריאנה,רוצה לשחות קצת?" אני שואל אותה בחיוך ואם היא עונה לי בחיוב,אני מוציא את פרינפלאפ וקופץ ביחד איתו אל תוך המים.

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    "לא אחר כך נהיה רטובים והיה לנו קשה" אמרה בריאנה וחיכתם 5 דקות, לאחר מכן כבר הגעתם לחוף וירדתם ממנו בזהירות, בריאנה וריקי דיברו והבטת לעבר יצור משונה שאכל חול

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    "לא אחר כך נהיה רטובים והיה לנו קשה" אמרה בריאנה וחיכתם 5 דקות, לאחר מכן כבר הגעתם לחוף וירדתם ממנו בזהירות, בריאנה וריקי דיברו והבטת לעבר יצור משונה שאכל חול
    "הממממ,מעניין מה זה הדבר הזה?" אני שואל את עצמי בסקרנות,ומנסה לבדוק בפוקדע שלי,אבל אז נזכר שהפרופסור אמר שלאי יש פוקדע מיוחד משלו וגם פוקדורים מיוחדים,ואין לי אותם.

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה בודק אותו בפוקדע אבל רק נשמע קול מוזר שואמר "אין מידע אין מידע", פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדברים , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! "לאן אתה הולך?" שאלה אותך בריאנה עם חיוך אל פנייה

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה בודק אותו בפוקדע אבל רק נשמע קול מוזר שואמר "אין מידע אין מידע", פתאום כל הסירות הגיעו לחוף ומהם ירדו כולם, כולם נסערים ומדברים , "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון, ראיתם את הנער שהיה אם סורה שהתברר כטאו לן היה מישהו אחר וסורה! "לאן אתה הולך?" שאלה אותך בריאנה עם חיוך אל פנייה
    "אני חושב שצלילה,מגיע לפרינפלאפ שלי להנות קצת. לאן את?" אני שואל אותה בחיוך ומחכה לתשובתה,וכשהיא עונה לי אני הולך לצלילה ומחפש אנשים מוכרים כמו עומר או אייס.

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אמ נשמע טוב, אולי פיצ'ו יוכל להצטרף" אמרה בריאנה, "אז הולכים לזה של טאו" היא אמרה ונעמדה בתור ,
    לאחר זמן מה , בערך ככמה דקות הגיע תורכם, אמרתם את שמותיכם וטאו רשם אתכם הוא נתן לכם את מכשירי הצליליה הקטנים ואמר לכם להחליף לבגדי ים, והצביע לעבר ביקתה בגודל בינוני שהייתה אל החוף וכמה מאמנים נכנסו אליה

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אמ נשמע טוב, אולי פיצ'ו יוכל להצטרף" אמרה בריאנה, "אז הולכים לזה של טאו" היא אמרה ונעמדה בתור ,
    לאחר זמן מה , בערך ככמה דקות הגיע תורכם, אמרתם את שמותיכם וטאו רשם אתכם הוא נתן לכם את מכשירי הצליליה הקטנים ואמר לכם להחליף לבגדי ים, והצביע לעבר ביקתה בגודל בינוני שהייתה אל החוף וכמה מאמנים נכנסו אליה
    "אוקיי,בואי נלך לבקתה הזאת." אני אומר לבריאנה בחיוך,ומחפש באנשים פה מישהו שאני מכיר.

13. היכל התהילה
    דניס
    "אנחנו כבר נדאג לזה" אמרה סורה,
    "גם אני לא נודלתי באי, אבל אח שלי הקטן כן! אני נולדתי בהואן בכלל " אמרה לוסי "פראילט שלי לא אוהבת אותי! היא כל הזמן בורחת!" אמרה לוסי והרכינה את ראשה, הבטת אליה טיפה ברחמים ואז אל פארליט וידעת בערך מה אתה צריך לעשות
    "אולי יש סיבה" אגיד "קרה משהו? היא כועסת עליך?"

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם נכנסים לביקתה ורואים שיש שתי דלתות, בנים ובנות, בריאנה נכנסת לבנות בעוד אתה לבנים, אתה רואה הרבה מאמנים והרבה תאים כחולים, ובפנים כנראה מתלבשים, היו שם כ10 תאים וכולם היו תפוסים ולכול אחד היה תור של בערך 1-3 מאמנים

דניס
    "לא יודעת! ניסיתי לתפוס פוקימון, פארקווי, אז ביקשתי ממנה שתשתמש בגחלת והיא צייתה, אבל הוא התחמק ועף גבוהה, אז לקחתי אותה וזרקתי אותה אליו, שתשתמש בזנבה ותעיף אותו, אבל היא פגעה בראשו ושניהם הסתחררו למטה, ובמקום להשתמש בגחלת כמו שביקשתי ממנה היא ברחה!" אמרה לוסי והביטה אל החתולה שהביטה אליה ומיד הפנתה את ראשה

וספארמרית מתקדמת

15. היכל התהילה
    דניס
    "לא יודעת! ניסיתי לתפוס פוקימון, פארקווי, אז ביקשתי ממנה שתשתמש בגחלת והיא צייתה, אבל הוא התחמק ועף גבוהה, אז לקחתי אותה וזרקתי אותה אליו, שתשתמש בזנבה ותעיף אותו, אבל היא פגעה בראשו ושניהם הסתחררו למטה, ובמקום להשתמש בגחלת כמו שביקשתי ממנה היא ברחה!" אמרה לוסי והביטה אל החתולה שהביטה אליה ומיד הפנתה את ראשה
    "את בטוחה שלא קרה כלום?" אשאל ואחשוב על לארי שכועס עליי

עמוד 276 מתוך 285 ראשוןראשון ... 176226266274275276277278 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •