דניס
"לא! אני שלחתי אותה שתעצור אותו מלברוח! אני לא רציתי שהיא תיפגע או תעלב!" קראה לוסי ונזכרת, שזרקת את לארביטר לעצור את הכדור, וזה נפגע נפל וברח, ועכשיו הבנת למה הוא אפילו לא מסתכל אליך..
דניס
"לא! אני שלחתי אותה שתעצור אותו מלברוח! אני לא רציתי שהיא תיפגע או תעלב!" קראה לוסי ונזכרת, שזרקת את לארביטר לעצור את הכדור, וזה נפגע נפל וברח, ועכשיו הבנת למה הוא אפילו לא מסתכל אליך..
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אתה לא מוצא אף אחד שאתה מכיר, אתה הולך אל התור ושהתא מתפנה אתה נכנס ומחליף לבגד ים ותבגדים שם בתיק ויוצא החוצה, אתה רואה את בריאנה יחד אם עוד קבוצה שהיא לובשת בגד ים שני חלקים בצבע כתמתם אם ציור קטן של ראש של טורצ'יק אליו בצד בחלק התחתון,והמכשיר נשימה בפיה, אתה שם ואתו גם ומוציא את פרינפלאפ, אתה רואה את פיצ'ו אל תכפה גם אם מכשיר נשימה, טאו מרכז את כולם ואומר : "אוקי אני מבקש להקשיב להוראות שלי, נעלה למעלה כל 20-40 דקות נראה פה יצורים מהאי שאתם לא מכירים אבל אולי דומים לכאלה שאתם מכירים " אמר טאו וסידר את כולם "אני מבקש להחלק לזוגות, ככה שאם לאחר יש בעיה השני יעזור לו"אמר טאו והבטת אל בריאנה
וספארמרית מתקדמת
מייקל
"טוב נהיה ביחד" אמרה בריאנה לאחר שהורידה את מכשיר נשימתה , נכנסתם למים כולכם ונהנתם מקרירותם,
פרינפלאפ שחה במהירות ושמחה ונתקל בפיפלארפ של אחד המאמנים, פיצ'ו התחיל לשחות במים והביט אליכם , פתאום הרגשת שמשהו נושך לך את הרגל
וספארמרית מתקדמת
מייקל
אתה מסתובב ורואה דג די קטן בצבעי שחור ירוק ותכלת משנסה לאכול את רגלך, אתה מזיז אותה במהירות והוא מיד בורח לעבר המים העמויקם יותר ולעבר האבנים, אתה מביט בו בפליאה ומחייך "אוקי כולם בוא אחרי!" קרא טאו , נכנסתם אפילו עוד יותר עמוק למים עד שהגיעו אל כתפך, טאו סידר לכולם את מכשירי הצלילה וכמה מהמאמנים ומהמאמנות צללו ללמטה
![]()
וספארמרית מתקדמת
מייקל
אתה צולל ורואה עוד לא מעט כאלה!
אתה מנסה לגעת בהם אך הם מיד בורחים,
"אוקי כולם אחרי!" קרא טאו ושם את המכשיר נשימה ובדק שכל מכשירי הנשימה אל האפים והפיות,
לאחר שסיים לבדוק צלל למטה ואתם אחריו, פתאום אתה רואה שונית גדולה וממנה מציץ סוסון ים וורד לבן!
דניס
לארביטר יוצא החוצה ובטעות גם דניס, לארביטר מביט אליך ולא סולח לך ומפנה לך את גבו,
ראלטס מביטה אליך ודוחפת את לארביטר, וזה מיד קופץ אל הרגל שלך ואתה מביט בו בשמחה, שסוף סוף השלמתם, ובראלטס המחיוכת, "רגע לא הבנתי מה לעשות בנוגע לפארליט!" אמרה לוסי והתחלת לצחוק
וספארמרית מתקדמת
דניס
"אוף ! אתה לא עוזר!" אמרה לוסי , החתולה שלה התחילה לרוץ והיא רצה אחריה,
"כל מי שביער לבוא!" קראה סורה, ראלטס עלתה אל כתפך וגם לארביטר למרות שנהיה לך כבד אז החזרת אותם.
מיהרת במהירות לעבר סורה שהתחילה לקרוא שמות "אייס דימונד?" היא קראה וחיפשה אותך בעיינה שהיית בסוף.
מייקל
אלה שביער כבר קיבלו, תקבל אחר כך פשוט לא רוצים שהוא יתרטב כרגע
אתה מביט אל סוסון הים, שדומה מאוד להורסי , הסוסון ים הביט אליך התקרב אליך ובגלל שהזזת את ידך מיד התרחק אחורנית, הוא הביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות והזכיר לך בעיניו את דרטיני, שנכזרת בו, הבטת אל פרינפלאפ ששחה במים בחופשיות בעוד שפיצ'ו רדף אחרי הדגים ולא כל כך הצליח.
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)