Pokemon GO
עמוד 278 מתוך 285 ראשוןראשון ... 178228268276277278279280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,156 עד 4,170 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    אולי אחר כך

אתה מסמן לפרינפלאפ והוא שוחה במהירות אליך, אתם מתחילים לשחות אחרי טאו ואתה נהיה טיפה עייף, אתה מחזיק ברגליו של פרינפלאפ ונהנה שהוא שוחה וגורר אותך איתו, פתאום אתה רואה שנית את הדולפין! והוא מסתחרר בינכם ומעיף אותך מפרינפלאפ וקופץ לאוויר ללמעלה וחוזר חזרה, ונעלם במים העמוקים.

דניס
    "אוקי" אמרה סורה וסימנה משהו "כולם אחרי!" היא אמרה וצעדתם אחריה, אתה מביט ללמעלה ורואה מלא צ'יפיפ! אתה מרגיש שמשהו זוחל לך על הרגל ורואה פתאום זחל שחור עם עיינים רגליים ומחושבים בצבע תכלת בוהק ומוזר למראה!.

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    מייקל
    אולי אחר כך

אתה מסמן לפרינפלאפ והוא שוחה במהירות אליך, אתם מתחילים לשחות אחרי טאו ואתה נהיה טיפה עייף, אתה מחזיק ברגליו של פרינפלאפ ונהנה שהוא שוחה וגורר אותך איתו, פתאום אתה רואה שנית את הדולפין! והוא מסתחרר בינכם ומעיף אותך מפרינפלאפ וקופץ לאוויר ללמעלה וחוזר חזרה, ונעלם במים העמוקים.

[I]
    אני ממשיך לשחות,ואם הדולפין הזה חוזר,אני אומר:"היי,מה שלומך חמוד?"בחיוך רחב ומלטף את הדולפין הזה בחיוך רחב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. היכל התהילה
    מייקל
    אולי אחר כך

דניס
    "אוקי" אמרה סורה וסימנה משהו "כולם אחרי!" היא אמרה וצעדתם אחריה, אתה מביט ללמעלה ורואה מלא צ'יפיפ! אתה מרגיש שמשהו זוחל לך על הרגל ורואה פתאום זחל שחור עם עיינים רגליים ומחושבים בצבע תכלת בוהק ומוזר למראה!.

''היי מי אתה?'' אשאל אותו ואסרוק את הזחל באמצעות הפוקדע המיוחד של האי

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה לא יכול לדבר,
    אתה לא רואה עוד את הדולפין אבל אתה ממשיך לשחות, לאחר זמן מה אתה רואה מרחוק כתמים וורדים וכחולים רחוקים, אבל כאלה בכמויות, אתה מביט אליהם ואז על טאו ואז על בריאנה ולא מוצא אותה!

דניס

לארוויל פוקימון הזחל הזוהר, לארוויל זוהר בלילה וכך מוצא את דרכו לעבר שאר הלארוולים, אבל זה חיסרון אצלו כי טורפים רבים רואים אותו בגלל זה, לכן עורו קשיח ביותר ובכך זה עוזר לו מעט בלא להיטרף אל ידי ציפורים קרא הפוקדע בקולו הרגיל והמוזר

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה לא יכול לדבר,
    אתה לא רואה עוד את הדולפין אבל אתה ממשיך לשחות, לאחר זמן מה אתה רואה מרחוק כתמים וורדים וכחולים רחוקים, אבל כאלה בכמויות, אתה מביט אליהם ואז על טאו ואז על בריאנה ולא מוצא אותה!

[/COLOR]
    אני מחפש שוב את בריאנה ואם אני לא מוצא אותה אני ניגש לטאו ומסמן לו לעות למעלה,אחרי שהוא עולה ביחד איתי אני מוריד את המסכה ואז אומר:"אני לא מוצא את בת הזוג שלי!" בלחץ אדיר.

6. היכל התהילה
    מייקל
    אתה לא יכול לדבר,

דניס

לארוויל פוקימון הזחל הזוהר, לארוויל זוהר בלילה וכך מוצא את דרכו לעבר שאר הלארוולים, אבל זה חיסרון אצלו כי טורפים רבים רואים אותו בגלל זה, לכן עורו קשיח ביותר ובכך זה עוזר לו מעט בלא להיטרף אל ידי ציפורים קרא הפוקדע בקולו הרגיל והמוזר
    ''מה הסוג שלו?'' אשאל את הפוקדע ואז אסרוק באמצעותו את צ'יפיפ

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה מחפש את בריאנה ורואה שהיא ירדה לאיזושהיא שונית, אתה יורד למטה וקורא לה והיא מסמנת לך בידה שהיא עייפה, פתאום גם אתה עייף, אתה אוחז בפרינפלאפ ובריאנה אוחזת ברגל שלך ואתם ככה נסחבים, אתה רואה שהכתם הוורד כחול נהיה יותר ויותר קרוב!

דניס
    אתה מחפש עוד מידע אליו ובסוף מוצא
    "סוג: חרק" נשמע הפוקדע "מתקן טעות מתקן טעות" נשמע שנית הפוקדע,
    אתה בא לסרוק את הצ'יפיפ אבל הם כבר עפים ואתה לא מצליח!

וספארמרית מתקדמת

8. היכל התהילה
    מייקל
    אתה מחפש את בריאנה ורואה שהיא ירדה לאיזושהיא שונית, אתה יורד למטה וקורא לה והיא מסמנת לך בידה שהיא עייפה, פתאום גם אתה עייף, אתה אוחז בפרינפלאפ ובריאנה אוחזת ברגל שלך ואתם ככה נסחבים, אתה רואה שהכתם הוורד כחול נהיה יותר ויותר קרוב!

דניס
    אתה מחפש עוד מידע אליו ובסוף מוצא
    "סוג: חרק" נשמע הפוקדע "מתקן טעות מתקן טעות" נשמע שנית הפוקדע,
    אתה בא לסרוק את הצ'יפיפ אבל הם כבר עפים ואתה לא מצליח!
    ''טוב, בהזדמנות אחרת'' אמלמל לעצמי ואסתכל רחוק יותר, אולי יש שם עוד פוקימונים מעניינים

9. משתמש מנוסה
    מייקל

[[/COLOR]
    "רגע,מה זה דבר הזה?" אני חושב לעצמי בתימהון ומנסה לתהות מה זה יכול להיות.

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה רואה דולפין וורד ויפיפה למראה קופץ מהמים בסחרור,
    הוא עושה סוג של סלטה באוויר וצולל אל תוך המים הכחולים, אתה רואה כתם וורדרד למטה ומניח שזה הוא.
    אתה מביט אל האי ורואה שהוא במרחק שחייה!

דניס
    "אנחנו כבר נדאג לזה" אמרה סורה,
    "גם אני לא נודלתי באי, אבל אח שלי הקטן כן! אני נולדתי בהואן בכלל " אמרה לוסי "פראילט שלי לא אוהבת אותי! היא כל הזמן בורחת!" אמרה לוסי והרכינה את ראשה, הבטת אליה טיפה ברחמים ואז אל פארליט וידעת בערך מה אתה צריך לעשות

איתי
    טעות שלי
    ~~~
    אתה מחכה לראות את האי ונרדם בסירה, אתה מתעורר כ10-15 דקות לאחר מכן ואתה רואה שאתם כבר במרחק שחייה קצר מהאי

דור
    סנובר לא מתעורר וטפיג יוצא החוצה, הוא משתמש בגחלת שמעירה את סנובר, דג הלב המופתע שולח קרן בועות שמתנפצת בעלי טער של סנובר, הוא משתמש בכדור אנרגיה שמתנפץ במים ופוגע בדג הלב דג הלב שולח עוד כמה לבבות שעפות ישר לעבר סנובר
    !
    אומר לסנובר:"הפעם אסור שזה ייפגע בך! תשתמש בעלי טער על הלבבות, שים לב להיות מדויק! גם אחרי שתנטרל את הלבבות על תפסיק להשתמש בעלי טער, תמשיך ותפגע בדג בצורת הלב, אחרי שתגמור על עלי הטער תשתמש בכדור אנרגיה, בהצלחה!"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

11. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה ממשיך ללכת ושומע צווחה אדירה, אתה מתמלא פחד מלחשוב אל היצור שצווח את זה,
    עוד צווחה, מה זה יכול להיות? אתה חושב לעצמך, "כפי שאתם שומעים אלו הצווחות של הקוויקי, אל תדאגו הוא לא נורא כל כך, הוא פשוט מזהיר טורפים" אמרה סורה, היא הלכה לעבר עץ ששם הייתה ציפור קטנה וחומה, שפתחה את פיה וצווחה את אותה צווחה קולנית, הבטת אליה והתחלת לצחוק למראה הקול המאיים שלה וגודלה הזעיר

מייקל
    אתה רואה פתאום שיש שם שתי מדוזות! אחת כחולה ואחת וורודה! אתה מביט אליהם ופתאום אתה נזכר,
    המלח פלפל בחדר אוכל! אלה שנראו לך מוזר, הם היו המדוזות
    !

דור
    סנובר שולח עלי טער מה שיוצר פיצוץ לא קל בכלל! שני הפוקימונים היו מותשים, סנובר שלח עלי טער שהיו חלשים מהקודמים והדג לב מיד קפץ למים, הוא עלה למעלה ושלח קרן בועות, מה שהתפוצץ מהעלי טער ופגע בדג, הדג לב נפגע והיו תשוש למראה סנובר שלח כדור אנרגיה והדג מיד העתלף וצף אל המים הכחולים

וספארמרית מתקדמת

12. היכל התהילה
    דניס
    אתה ממשיך ללכת ושומע צווחה אדירה, אתה מתמלא פחד מלחשוב אל היצור שצווח את זה,
    עוד צווחה, מה זה יכול להיות? אתה חושב לעצמך, "כפי שאתם שומעים אלו הצווחות של הקוויקי, אל תדאגו הוא לא נורא כל כך, הוא פשוט מזהיר טורפים" אמרה סורה, היא הלכה לעבר עץ ששם הייתה ציפור קטנה וחומה, שפתחה את פיה וצווחה את אותה צווחה קולנית, הבטת אליה והתחלת לצחוק למראה הקול המאיים שלה וגודלה הזעיר
    'אני אסרוק אותה בפוקדע' ארים את הפוקדע ואסרוק אותה 'היא נראית לי מעניינת'.

13. משתמש מנוסה
    דניס

קוויקי פוקימון הציפור הצווחנית, היא צווחת צווחות נוראיות שנדמה שהם של ציפור טרף מאיימת כדאי להרחיק את הטורפים ולהזהיר אותם, למרות גודלה הקטן צווחותיה נראות כשל ציפור טרף ענקית ומאיימת בעוד שהיא, קטנה ואוכלת רק זוחלים ופירות , תכניקת הצווחה בעצם עוזרת לה כי היא אינה יכולה לעוף קרא הפוקדע בקולו המוכר, הבטת לעבר הציפור שצווחה שנית "אוי סתמי כבר!" קרא אחד המאמנים לעברה, ושוב התחלת לצחוק
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 08-12-2011 בשעה 01:58 PM

וספארמרית מתקדמת

14. היכל התהילה
    דניס

קוויקי פוקימון הציפור הצווחנית, היא צווחת צווחות נוראיות שנדמה שהם של ציפור טרף מאיימת כדאי להרחיק את הטורפים ולהזהיר אותם, למרות גודלה הקטן צווחותיה נראות כשל ציפור טרף ענקית ומאיימת בעוד שהיא, קטנה ואוכלת רק זוחלים ופירות , תכניקת הצווחה בעצם עוזרת לה כי היא אינה יכולה לעוף קרא הפוקדע בקולו המוכר, הבטת לעבר הציפור שצווחה שנית "אוי סתמי כבר!" קרא אחד המאמנים לעברה, ושוב התחלת לצחוק
    "מאילו סוגים היא?" אשאל את הפוקדע בעניין "למי היא מתפתחת אם בכלל?"

15. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה מחפש אליה מידע ואז מגיע למצב שיש לה בחירה כזאת שכתוב שם
    מידע כללי
    מידע סוג ומין
    ואתה צריך לבחור איזה אחד אתה רוצה משניהם

וספארמרית מתקדמת

עמוד 278 מתוך 285 ראשוןראשון ... 178228268276277278279280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •