Pokemon GO
עמוד 281 מתוך 285 ראשוןראשון ... 181231271279280281282283 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,201 עד 4,215 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם הקבוצה, אתה מביט ורואה הרים גבוהים בהמשך,
    משהו מנצנץ בלבן בגבעה הקרובה, אתה מביט ורואה שאתה יכול להגיע לשם בערך תוך שעה ולחזור , אתה מביט על הקבוצה ורואה שהמשהו הזה זז טיפה, ואתה מתפתה מאוד ללכת לשם

איתי
    אתה רואה שנלה עסוקה במשהו ופתאום מנהל הספינה קורא לכולם, אתה הולך יחד עם כולם ומתאסף סביבו
    "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון

דניס
    אתה רואה שיש לך עוד 10 דקות,
    הילדה מביטה אליך בעיניה שנראות מאוד מיסתוריות ומתחילה ללכת לאינשהוא, אתה מחליט לעקוב אחריה ורואה שהיא מביטה על פוקימון דמוי כלב בצבעי שחור לבן ואדום אחד שהביט אליכם.

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם הקבוצה, אתה מביט ורואה הרים גבוהים בהמשך,
    משהו מנצנץ בלבן בגבעה הקרובה, אתה מביט ורואה שאתה יכול להגיע לשם בערך תוך שעה ולחזור , אתה מביט על הקבוצה ורואה שהמשהו הזה זז טיפה, ואתה מתפתה מאוד ללכת לשם
    אלך לשם בחפץ לב, אך קצת מהסס. ארוץ לשם ככל יכולתי כדי שאף אחד מהקבוצה לא ישים לב.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    איתי
    אתה רואה שנלה עסוקה במשהו ופתאום מנהל הספינה קורא לכולם, אתה הולך יחד עם כולם ומתאסף סביבו
    "תקשיבו כולם! אני יודע שזה הייתה חוויה מסעירה אבל זה לא נורא! כפי שאתם רואים יש פה פוקימונים משונים! כמו השראטות שראינו ממקודם! או הסאנדכוט והסאנדכאט האלה! עכשיו נהיה בשלוש קבוצות! אחת תהיה ביער , אחת תצלול , והשנייה תלך לביתנים, הקבוצות יתחלפו כמובן, מי שרוצה להיות אם סורה ביער שיבוא לפה, מי שיצלול אם טאו שיבוא לפה מי שילך לחדרים ילך אם לן " אמר הפרופסור "תוכלו גם ביער לסרוק פוקימונים בפוקדע החדש אבל לא לתפוס אותם" אמר מנהל הסיפון
    אני אבוא ל"פה" ואתכונן ללכת עם סורה אל היער ולקבל פוקדע.

4. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה הולך לשם במהירות,
    אתה מביט מסביבך ונעלם בעצים,
    אתה רואה ציפור אדומה ומלאת צבעים וססגונית, היא מביטה אליך ואתה מביט אליה בהפתעה, היא מטה את ראשה הצידה ומחזירה אותו, מביטה מה אתה הולך לעשות

איתי
    אתה הולך לסורה וענמד בתור אחרי 2 מאמנים,
    אתה רואה קופסא ובפנים משהו ירקרק,
    סורה מביטה אליך רושמת את שמך ומסמנת משהו ומביאה לך פוקדע ירקרק עם נקודות אדומות שנראה רגיל אבל מוזר מאוד.

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה

איתי
    אתה הולך לסורה וענמד בתור אחרי 2 מאמנים,
    אתה רואה קופסא ובפנים משהו ירקרק,
    סורה מביטה אליך רושמת את שמך ומסמנת משהו ומביאה לך פוקדע ירקרק עם נקודות אדומות שנראה רגיל אבל מוזר מאוד.
    "מגניב! פוקדע חדש!" אומר בשמחה ואנסה לבדוק את הכריש האפור כחול הזה מהים.

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

מייקל
    אתה חושב לעצמך כמה יפים הדגים וכמה אתה רוצה לתפוס אחד ופתאום אתם מגיעים לקבוצה של אבנים ומים טיפה יותר רדודים, ככה שהאבנים מגיעים למחוץ למים, טאו והקבוצה עולים למעלה יחד איתך ומורידים את מכשיר הנשימה "מי שרוצה יכול להיות פה כמה זמן, אתם יכולים להמשיך לסיור של עוד חצי שעה איתי או ללכת לחוף יחד עם אמפאוליון שלי" אמר טאו וחלק מהקבוצה נחה על הסלעים בעוד השאר שחו במים והביט על אמפאוליון הגדול

[
    "אני חושב שאני אלך איתו." אני אומר לבריאנה,הולך להחליף בגדים,ואחרי זה חוזר אל טאו ביחד עם פרינפלאפ,מסתכל בהערכה אל אמפוליאון,ומדמיין את עצמי עם אמפוליאון.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. היכל התהילה
    דניס
    אתה רואה שיש לך עוד 10 דקות,
    הילדה מביטה אליך בעיניה שנראות מאוד מיסתוריות ומתחילה ללכת לאינשהוא, אתה מחליט לעקוב אחריה ורואה שהיא מביטה על פוקימון דמוי כלב בצבעי שחור לבן ואדום אחד שהביט אליכם.
    "את רוצה לתפוס אותו?" אשאל אותה ואחשוב 'לא ידעתי שיש פוקימונים כאלו על האי, הוא לא יחודי אלייו'

8. משתמש מנוסה

דור
    "מסתבר שזה לא סירה, סירה לא מספיק מהירה, אנחנו עולים על טורפיוס! או שעל פליגון והרטופיוס מיועד למשהו אחר" אמר דן, והוביל אותך למאחור שם היה עוד ילדה ומסתבר שהייתם צריכים להיות על יצור ירוק דרקוני גמוי שפרירית ודי גדול, "פליי גון!" קרא היצור והביט אליך בעיניו הקטנות שהסתתרו מאחורי מגן עיינים אדום שהיה לו

אומר:"מגניס: הוא ללא ספק נראה ממש ממש מהיר, אני בבטוח המאה אחוז שנגיע בזמן" אומר ואקפוץ על גבו הירוק של פלייגון.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

9. משתמש מנוסה
    איתי
    הכריש הזה כבר הלך!
    אתה לוקח את הפוקדע ובודק אותו אבל לא מוצא מה לסרוק, אתה הולך לכיוון היער ונעמד ומסתובב לבדוק שנית בחיפוש אחר משהו, "אוף.." אתה אומר שאתה לא מוצא מה לסרוק, "אוף.." נשמע קול מוזר מאחוריך, מכיוון היער

מייקל
    אתה שוחה עם אמפאוליון ופרינפאלפ הולך אליו ואתה מבין שהם מדברים, למרות שיש בקולם משהו מוזר, אתה מבין ששיהם פוקימונים גאים, הם מתחרים מי יותר גאה והמנהיג, אתם מגיעים לחוף והולכים לאזור של הביתן עם התיק והבגדים (הם נשארו שם יחד עם עוד תיקים שלא ירטבו) ואתה לוקח אותם ומחליף לבגד ים ולהפתעתך ושמחתך אין תור! פרינפלאפ לעומת זאת ממשיך לשחות במים, אתה רואה כמה שחזרו עם אלה מהיער ורואה את לן קורא לכולם, לכל מי שרוצה לבוא לביתנים ולעיר אחריו

דניס
    "תפעיל תמוח שנייה" אמרה הנערה ונעלבת מזה קצת והבטת אליה "זה אי של פוקימון מיוחדים, רק הפוקימונים שלנו מגיעים לפה ממחוזות אחרות,למה שהיה פה פוקימון ממחוז הואן חופשי? הפוקימון הזה הוא שומר" אמרה הנערה והבטת על הפוקימון שהסתכל אליהם ובמהירות נעלם בין הצללים

דור
    אתה עולה אחרי דן שנמצא מקדימה, אתה מתיישב על פליגון בעוד שהנערה גם מתיישבת אליו מאחורה, אתה מרזיק בדן לאחר שהכנסת את כל הפוקימונים, עכבר קטן ואפור היה על הכתף של הנערה שהביטה אחרונית, פליגון נפנף בחוזקה בכנפיו מה שיצר רוח גם עליכם, החזקת בדן בחוזקה בעוד שהנערה החזיקה בך ובעכברה, שהיה כבר על ברכיה , פליגון קפץ ללמעלה ועצמת עיינים, שפתחת אותן ראית שפליגון דואה לו על האוויר ומרכז הפוקימונים מתרחק לאט לאט..

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    איתי
    הכריש הזה כבר הלך!
    אתה לוקח את הפוקדע ובודק אותו אבל לא מוצא מה לסרוק, אתה הולך לכיוון היער ונעמד ומסתובב לבדוק שנית בחיפוש אחר משהו, "אוף.." אתה אומר שאתה לא מוצא מה לסרוק, "אוף.." נשמע קול מוזר מאחוריך, מכיוון היער
    "מי אמר את זה?" אני שואל ומתקדם לכיוון הקול.

11. משתמש מנוסה
    איתי
    "מי אמר את זה?" נשמע קול, הבטת על היער ולא ראית כלום, פתאום נוצה אדומה נפלה מלמעלה, הבטת וראית תוכי אדמדם אבל עם צווארון מלא צבעים, "מי אמר את זה?" הוא קרא והביט אליך, הבטת אליו והתחלת לצחוק שפחדת מתוכי כל כך קטן.

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    איתי
    "מי אמר את זה?" נשמע קול, הבטת על היער ולא ראית כלום, פתאום נוצה אדומה נפלה מלמעלה, הבטת וראית תוכי אדמדם אבל עם צווארון מלא צבעים, "מי אמר את זה?" הוא קרא והביט אליך, הבטת אליו והתחלת לצחוק שפחדת מתוכי כל כך קטן.
    "אני תוכי מעצבן!" אומר לתוכי בשביל לשעשע את עצמי.
    לאחר שאצחק ממה שהתוכי אמר אבדוק אותו בפוקדע.

13. משתמש מנוסה
    איתי
    "אתה תוכי מעצבן!" קרא התוכי והתעצבנת אליו.

פאראקו, פוקימון התוכי המדבר, תוכי זה לומד לדבר מבני אדם, הוא חוזר על מה שהם אומרים בקולו המעצבן ואוהב להרחיק פוקימוני טרף ממנו בכך שמשיע קולות שגורמים להם לברוח, הוא קטן וססגוני מאוד ומקובל מאוד בקרב המאמנים קרא הפוקדע החדש והמבריק

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="Red"]

מייקל
    אתה שוחה עם אמפאוליון ופרינפאלפ הולך אליו ואתה מבין שהם מדברים, למרות שיש בקולם משהו מוזר, אתה מבין ששיהם פוקימונים גאים, הם מתחרים מי יותר גאה והמנהיג, אתם מגיעים לחוף והולכים לאזור של הביתן עם התיק והבגדים (הם נשארו שם יחד עם עוד תיקים שלא ירטבו) ואתה לוקח אותם ומחליף לבגד ים ולהפתעתך ושמחתך אין תור! פרינפלאפ לעומת זאת ממשיך לשחות במים, אתה רואה כמה שחזרו עם אלה מהיער ורואה את לן קורא לכולם, לכל מי שרוצה לבוא לביתנים ולעיר אחריו

]
    "אוקיי.נלך לעיר.פרינפלאפ,בוא,הולכים לעיר."אני אומר בחיוך,ולאחר שהוא בא אני אומר:"אתה פוקימון מים,ובגלל שאתה הרבה בשמש אתה עלול להתייבש.תנוח עכשיו." אני אורמ בחיוך ומחזיר את פרינפלאפ.לאחר מכן אני מוציא את פוניטה ואומר לו:"היי פוניטה,אנחנו הולכים לטיול עכשיו.רוצה לבוא?" אני שואל אותו בחיוך.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    איתי
    "אתה תוכי מעצבן!" קרא התוכי והתעצבנת אליו.

פאראקו, פוקימון התוכי המדבר, תוכי זה לומד לדבר מבני אדם, הוא חוזר על מה שהם אומרים בקולו המעצבן ואוהב להרחיק פוקימוני טרף ממנו בכך שמשיע קולות שגורמים להם לברוח, הוא קטן וססגוני מאוד ומקובל מאוד בקרב המאמנים קרא הפוקדע החדש והמבריק
    "אני לא תוכי!" אומר לו.
    "מקובל בקרב מאמנים? יותר נכון מעצבן בקרב מאמנים!" אומר לעצמי ואמשיך כדי לראות עוד פוקימונים.

עמוד 281 מתוך 285 ראשוןראשון ... 181231271279280281282283 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •