דניס
"זה לאנשים שגרים פה, הם משלמים על האוכל" אמר טאו והתאכזבת, "אבל אני בטוח שהיה עוף וצ'יפס באחד הימים אפילו השבוע" אמר טאו כדאי לעודד אותך.
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דניס
אתה מחפש מקום לשבת ורואה את לונה יושבת בשולחן יחד עם עוד כמה מאמנים שיושבים,
"תנסה תתפוחי האדמה העגולים" אמרה לונה ומזגה לעצמה פטל, שני קנקנים היו על השולחן, אחד עם פטל ואחד עם מים, "אם כל התקציב הזה, הם לא יכלו להביא לנו פוקולה?" אמרה לונה בחיוך
איתי
אתה חושב על זיגזיגון בעצב וסוה קוטעת את מחשבותיך "הולכים מהחוף יחד עם לן לעבר החדרים שלכם, ומשם לחדר האוכל" אמרה סורה, ראית שסיזור מתרחק ואם אתה רוצה ללכת זאת ההזדמנות האחרונה שלך, וראית גם קבוצה די גדולה שנשארה עם סורה
מייקל
"אני טאיון ריצ'י , אבל כולם קוראים לו טאו" אמר הנער בחיבה ולחץ את ידך, לאחר מכן הוציא שלושה פוקדור מתיקו במהירות," צאו" קרא משלושת הפוקדורים יצאו שלושה פוקימונים, אחד ירוק עם נקודות ירוקות כהות על הגב ופרח וורוד סגור ויפה על גבו, אחד שועל צהוב שישב עם מין קריון קטן וחום ועיינים סגורות , ואחד נוסף היה מין שלוש קוביות דבש עם כנפיים קטנות שהתעופף לו בחדר
![]()
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 08-18-2011 בשעה 06:52 PM
וספארמרית מתקדמת
איתי
אתה ממשיך אחרי סורה בחיוך והיא מביטה אליכם , "מי שרוצה יכול ללכת לשיחים או לעצים או משהו להחליף לבגד ים כי אנחנו הולכים לאגם עכשיו" אמרה סורה בחיוך , היא הצביעה על מקום שנראה כמו ביתן קטן של שירותים ואליו מהירו רוב המאמנים שהם שולפים בגדי ים מתיקם
דניס
"טוב באתי מאנובה ועברתי לסינו ויש לי עכבר שיקפוץ אליך בעוד 3.. 2.. 1.." אמרה לונה, עכבר אפור פץ אליך וגרם לך להפיל את הכוס ככה שהפטל נשפך על חולצתך, העכבר האפור חייך חיוך וצחקק ורץ במהירות על ארבע לעבר כתפה של לונה והתיישב שם, בעוד היא מאכילה אותו בפאפין קטן, "אמרתי לך" אמרה לונה בחיוך בעוד שהיא מוזגת לך פטל חדש ומגישה לך מפית
מייקל
"יאפ" אמר טאו בחיוך, והביט על הפוקימונים שלך, "וואו איזה פוקימונים אדירים! אח שלי היה מתמחה בפוניטה וראפידש, היה לו ראפידש שניצח בתחרות רכיבה פעם" אמר טאו, "נדמה לי יש תחרות בעיר, אני מתכוון לתפוס פוקימון שאני יוכל לרכב אליו ולהשתתף "אמר טאו בחיוך והביט על שלושתם הפוקימונים שלך ועל פוניטה במיוחד
וספארמרית מתקדמת
איתי
כן ומדובר על אדם לא עוק מ2 מטר זה יצורים של חמש מטר ומים מלוחים
~~~~~
נכנסת לבקתה שם היו תאים קטנים וצפופים, עמדת בתור לתא אחד ושהגיע תורך נכנסת לתא והחלפת לבגד ים ויצאת במהירות, סורה חיכתה לכם גם בחוץ, עם שער פזור ובגד ים עליה גם . "כולם אחרי," אמרה סורה, כולם, בבגדי ים, עקבו אחרי סורה , בין הצמחים נגלה לעינים אגם ענק ויפיפה![]()
וספארמרית מתקדמת
מייקל
יודעת אני רוכבת אליהם
~~~~
"וואו יפה! יש לך גם פרינפלאפ ונידורינים מרשימים!, אני עדין לא מצליח לתפוס פוקימון מים ואש.. אז קיוויתי שבאי אני יוכל!" קראה טאו בחיוך, "אני באתי ישר לפה כי שחיתי הרבה אז רציתי להתקלח, אבל הסתובבתי קצת בעיר ושמעתי כל מיני דברים, כולל התחרות וגם שמעתי שחלק מהפוקימונים שלא התפתחו מתפתחים כאן בגלל מים טהורים מסוימים שנמצאים איפשהוא" אמר טאו בחיוך והביט אליך
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)