Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    קודאק
    אתה נכנס לפתע בפיתאומיות לחדר הנערה מביטה בך במבט מוזר
    "למה אתה נכנס לפה?" היא שואלת אותך ואיווי רץ אליה ומטלטף בה ברגל והיא מלטפת אותו
    הוא מצביע באפו על שאר הפוקימונים המפוחדים שבחוץ והיא מסתכלת אליו והוא רץ אליהם, גורם להם להיגע לחדר אחר היא מביטה בו מחייכת ולאחר מכן מסתכלת אליך ואז מחייכת "טוב כנראה שלא הצגתי את עצמי אני בריאנה ואני הבת של המנהלים פה, מנהלי מדגרת הביצים, הפוקימונים שראיתה הם חלק מהפוקימונים שבוקעים מהביצים, אנחנו נותנים אותם למעבדות שאותם נותנים למאמנים צעירים או למאמנים מתאמים או שמשחררים לחופשי " היא אומרת ואז בוויזל קטן מציץ מאחד המכונות הוא מתקרב אל הנערה שכנראה קוראים לה בריאנה ומחייך ומסתכל אליה בחיוך היא מלטפת אותו אומרת לו משהו והוא הוך במהירות לעבר הדלת "זה בוויזל הוא נשאר פה הרבה זמן כי הוא.. פוחד ממים אז לא רצו אותו, הוא די הפוקימון שלי כמו האיווי שפגשתה" היא אומרת ומחייכת לאחר מכן היא אומרת משהו לנער בדאגה והנער הולך לבחוץ יחד אם שקיק ובו אבקה כסופה ותפרפר "גם ביוטפלי הוא שלי" היא אומרת ואז מסתכלת אליך "אבל..מה אתה עושה פה?" היא שואל תאותך ואתה מרגיש טיפה אי נוחות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    קודאק
    אתה נכנס לפתע בפיתאומיות לחדר הנערה מביטה בך במבט מוזר
    "למה אתה נכנס לפה?" היא שואלת אותך ואיווי רץ אליה ומטלטף בה ברגל והיא מלטפת אותו
    הוא מצביע באפו על שאר הפוקימונים המפוחדים שבחוץ והיא מסתכלת אליו והוא רץ אליהם, גורם להם להיגע לחדר אחר היא מביטה בו מחייכת ולאחר מכן מסתכלת אליך ואז מחייכת "טוב כנראה שלא הצגתי את עצמי אני בריאנה ואני הבת של המנהלים פה, מנהלי מדגרת הביצים, הפוקימונים שראיתה הם חלק מהפוקימונים שבוקעים מהביצים, אנחנו נותנים אותם למעבדות שאותם נותנים למאמנים צעירים או למאמנים מתאמים או שמשחררים לחופשי " היא אומרת ואז בוויזל קטן מציץ מאחד המכונות הוא מתקרב אל הנערה שכנראה קוראים לה בריאנה ומחייך ומסתכל אליה בחיוך היא מלטפת אותו אומרת לו משהו והוא הוך במהירות לעבר הדלת "זה בוויזל הוא נשאר פה הרבה זמן כי הוא.. פוחד ממים אז לא רצו אותו, הוא די הפוקימון שלי כמו האיווי שפגשתה" היא אומרת ומחייכת לאחר מכן היא אומרת משהו לנער בדאגה והנער הולך לבחוץ יחד אם שקיק ובו אבקה כסופה ותפרפר "גם ביוטפלי הוא שלי" היא אומרת ואז מסתכלת אליך "אבל..מה אתה עושה פה?" היא שואל תאותך ואתה מרגיש טיפה אי נוחות
    "אממ.." אמלמל באי נוחות ואומר "איווי התקשה להביא לפה ביצת סטאריו אז עזרתי לו,ואז הותקפנו ע"י הרקרוס והגענו לכאן.." אומר ואסתכל על הבוויזל הקטן.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קודאק
    "אה אני מבינה זה בסדר" היא אמרה וחייכה אבל היה קצת חשש בקולה, בוויזל הסתכל אליך במבט תמים ועייניים גדולות ופתאום שמעתה קול מהחדר שבו איווי הוביל תפוקימונים בכי וצעקות, הנערה בשם בריאנה לקחה את ספינראק והלכה במהירות לחדר ושמעתה רעשים

וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    קודאק
    "אה אני מבינה זה בסדר" היא אמרה וחייכה אבל היה קצת חשש בקולה, בוויזל הסתכל אליך במבט תמים ועייניים גדולות ופתאום שמעתה קול מהחדר שבו איווי הוביל תפוקימונים בכי וצעקות, הנערה בשם בריאנה לקחה את ספינראק והלכה במהירות לחדר ושמעתה רעשים
    "מה זה יכול להיות?" אשאל את בריאנה בדאגה ואלך לכיוון הקולות.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קודאק
    אתה נכנס לחדר ורואה שהוא מחולק לכמה חלקים, חלק אחד הוא מין כלוב ציפורים ענק, ובו כשני ציפורים,
    בחלק אחר יש בריכה גדולה מאוד ובה מספר פוקימוני מים, בחלק השלישי שהוא הוא החלק הכי גדול ובוא כול הפוקימונים שראיתה, בחלק השלישי יש כשלושה עצים בריכה קטנה והרבה עשב, והחלק האחרון בו אתה עומד והוא מין מסדרון קטן, בין כול חלק עובר גדר בינונית שמגיעה לך עד לגב, אתה רואה את הווידל הגדול (הזחל) והפיצו (העכבר) רבים על תפוח, כשביוטפלי מנסה להרגיע בינהם אבל נפגע, איווי המעוצבן משתמש בזנב ברזל מה שגורם לתפוח להתחלק לשני חצאים וכולם שמחים, אתה שם לב לכול הפוקימונים במקום ושיש שם לא קצת בכלל
    בבריכה הגדולה-
    הכלוב הציפורי-
    בשדה-

וספארמרית מתקדמת

6. לא ברור בכלל
    קודאק
    אתה נכנס לחדר ורואה שהוא מחולק לכמה חלקים, חלק אחד הוא מין כלוב ציפורים ענק, ובו כשני ציפורים,
    בחלק אחר יש בריכה גדולה מאוד ובה מספר פוקימוני מים, בחלק השלישי שהוא הוא החלק הכי גדול ובוא כול הפוקימונים שראיתה, בחלק השלישי יש כשלושה עצים בריכה קטנה והרבה עשב, והחלק האחרון בו אתה עומד והוא מין מסדרון קטן, בין כול חלק עובר גדר בינונית שמגיעה לך עד לגב, אתה רואה את הווידל הגדול (הזחל) והפיצו (העכבר) רבים על תפוח, כשביוטפלי מנסה להרגיע בינהם אבל נפגע, איווי המעוצבן משתמש בזנב ברזל מה שגורם לתפוח להתחלק לשני חצאים וכולם שמחים, אתה שם לב לכול הפוקימונים במקום ושיש שם לא קצת בכלל בבריכה הגדולה-
    הכלוב הציפורי-
    בשדה-
    "אפשר לקבל את פיצ'ו?" אשאל אותה (את בריאנה) ואצביע על "ואפשר גם את פידוב?" אשאל ואצביע על

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קודאק
    אתה תצתרך לבדוק אותם בפוקדע כדי לדעת תשמות שלהם
    "הם של מאמנים" אמרה בריאנה "אבל תוכל לקנות את פיצ'ו הוא פה לא מעט זמן" אמרה בריאנה ופיצ'ו נוסף צץ מהדלת הוא רץ לבריאנה בבכי ואחז בה ברגל היא הסתכלה אליו במבט מלא רחמים הוא משך את רגלה לאינשהו והיא הלכה אחריו , הסתכלתה אליהם וראיתה בקבוק חלב שנשפך, בריאנה הרימה אותו וניקתה יחד אם בוויזל את הבאלגן, לאחר מכן מילאה אותו מחדש והביאה ליפצ'ו שאחז את הבקבוק בשמחה והתחיל לשתות ממנו, הפרפר בא לעברו ועזר לו קצת אם הבקבוק הכבד, "פיצ'ו הוא תינוק שבקע ביער בטעות אז .. תפסתי אותו" אמרה בריאנה הפיצ'ו השני הסתכל אליך ואז לקח תפוח חיבר בעזרת ענף למקל עץ ויצר מין דבר כזה כהוא מחזיק במקל שהתפוח מקדימה כמו חכה, הוא קפץ על סווינאב וסווינאב רץ אל התפוח , לאחר מכן פיצ'ו השתעמם וניסה לתפוס את הציפורים שבכלוב הציפורים, כשראה שהם רחוקים הוא בא אליך במבט
    מסוקרן

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    "נדיר מאוד שפוקימונים חולים בה והמחלה יכולה להרוג " היא אמרה והסתכלה אל הצנצנצת "למה נראה שהשתמשתי בצנצנת פעמים זה היה פעם אחת לספינראק ופעם שנייה ל.. אוי לא" אמרה בריאנה והסתכלה אל הרצפה במבט מודאג ביותר
    "בריאנה?" אני שואל אותה כדי שתשים לב אלי "הכל בסדר? מה קורה פה שאת כל כך מודאגת?" אני שואל אותה בחשש

9. משתמש מנוסה
    תומר
    בריאנה הסתכלה אליך "אתה מבין.. אני חושבת שנתתי את האבקה הזאת לעוד פוקימון.." היא אמרה ולא הבנתה מה רע בזה "זאת אומרת שהאבקה תגרום לו להיות חזק או אפילו להתפתח אבל אחר כך.. פשוט להתמוטט" אמרה בריאנה "וזה לא פוקימון מפה.. קח שאין לי גישה ישירה אליו" אמרה בריאנה " ואם לא נטפל בו הוא פשוט.. אתה מבין" אמרה בריאנה וכבר הרגשתה איך פחד מתחיל למלא אותך ובעיקר חשש

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    אבקש ממך תגובות מושקעות בבקשה של יותר מחצי שורה

אתה חושב אל להירשם ואז נזכר שצריך שני פוקימונים אם אתה עולה מהמוקדמות,
    אתה קצת חושש ולא בטוח לגבי התחרות ולפתע מהפוקדור שלך יוצאת טייני!
    היא מסתכלת אליך במבט שואל ולא מבינה מדוע אתה מודאג,
    כדי לעודד אותך היא מחליטה להשתמש בריקוד וורדים מה שמוריד מלא עלי כותרת במרכז הפוקימונים היא קופצת ומחזיקה בידיך וגורמת לך לרקוד איתה, כמובן שהיא קטנה יותר אז היא באוויר
    "וואו, תרגעי קטנה!" אני אומר בחיוך ואחר כך חושב לעצמי:' טייני באמת אוהבת תחרויות. אולי נוכל לעשות גם קרבות מכון וגם תחרויות, כן ,זאת אפשרות.' אחרי החלטה אני אומר לכל הפוקימונים שלי:" תקשיבו, בתחרות הזאת נקבע אם נמשיך לעשות גם תחרויות וגם קרבות מכון. אני מבקש ממכם שתעשו את זה בשביל טייני." אני אומר והולך להרשם לתחרות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    יואב
    נראה שגם ביוטפלי שמח כי נראה שגם הוא אוהב תחרויות, אתה ניגש לאחות ג'וי והיא אומרת שתשלח להם את הטופס שלך היא מגישה לך עיפרון ודף שאליו כתוב כמה דברים שאתה צריך למלא
    :
    שם מלא:
    פוקימונים:
    פוקימון למוקדמות:
    פוקימון לשלב השני:
    האם זכיתה במשהו:
    עיר מולדת:

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    יואב
    נראה שגם ביוטפלי שמח כי נראה שגם הוא אוהב תחרויות, אתה ניגש לאחות ג'וי והיא אומרת שתשלח להם את הטופס שלך היא מגישה לך עיפרון ודף שאליו כתוב כמה דברים שאתה צריך למלא
    :
    שם מלא:
    פוקימונים:
    פוקימון למוקדמות:
    פוקימון לשלב השני:
    האם זכיתה במשהו:
    עיר מולדת:
    עיר מולדת ושם משפחה אני ממציא עכשיו כי לא כתבתי בטופס...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אני ממלא את הטופס ואומר לעצמי:" אוקיי, שם מלא: יואב אנדריס, פוקימונים: פוניטה, בלוסום, בלוסום, פיפלאפ, ושכחתי מישהו, אה כן! ביוטיפליי! פוקימון למוקדמות: טייני, פוקימון לשלב שני:ביוטיפליי, האם זכית במשהו: באסה, עדיין לא, עיר מולדת: פאילור" אני מסיים לכתוב את זה ואומר לאחות ג'וי:" האחות ג'וי, את יכולה לשלוח את הטופס עכשיו ומגיש לה את הטופס

13. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מגיש לה את הטופש והיא לוקחת אותו אליה ומניחה אותו על רשימה אחרת של טפסים
    "פה חלק מהמאמנים והמתאמים מביאים לי גם טפסים ואני שולחת הכול בעוד יום בערך, אני מציאה לך או להתקדם לעיר הבאה או להתאמן פה אם מתאמים ולעבוד גם על התכניקות שלך,כי בתחרות שולטים על פי יופי ולא על מי שמפסיד או מנצח , זה.. מורכב יותר, ויש פה כאלה שהיו כבר בתחרויות, לדוגמא קורה היא ניצחה בתחרות אחת והפסידה בשתיים" אמרה האחות ג'וי והצביעה על הנערה שראיתה מקודם

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מגיש לה את הטופש והיא לוקחת אותו אליה ומניחה אותו על רשימה אחרת של טפסים
    "פה חלק מהמאמנים והמתאמים מביאים לי גם טפסים ואני שולחת הכול בעוד יום בערך, אני מציאה לך או להתקדם לעיר הבאה או להתאמן פה אם מתאמים ולעבוד גם על התכניקות שלך,כי בתחרות שולטים על פי יופי ולא על מי שמפסיד או מנצח , זה.. מורכב יותר, ויש פה כאלה שהיו כבר בתחרויות, לדוגמא קורה היא ניצחה בתחרות אחת והפסידה בשתיים" אמרה האחות ג'וי והצביעה על הנערה שראיתה מקודם
    "תודה רבה האחות ג'וי!" אני אומר בחיוך ולעצמי אני חושב:' אולי היה לה פוקימון חרק. אני רוצה ללמד את ביוטיפליי רוח כסופה'. אחרי זה אני ניגש לקורה ואומר לה:" שלום! האחות ג'וי אמרה לי שאת היית בתחרויות כבר. אכפת לך לעזור לי? זאת התחרות הראשונה שלי."

15. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה בא אל קורה ואומר :" שלום! האחות ג'וי אמרה לי שאת היית בתחרויות כבר. אכפת לך לעזור לי? זאת התחרות הראשונה שלי." והנערה קמה "בשמחה! שמי קורה ואני בת 14 ,אני מתאמת ומאמנת ואלה הפוקימונים שלי גלאסיון אספאיון צ'יימקו וסמוצ'אם " אמרה הנערה וחייכה, הרגשתה הקלה יותר שגיליתה שהיא בערך בגיל שלך

וספארמרית מתקדמת

עמוד 29 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •