Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2028293031324080130 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    יואב
    אתה בא אל קורה ואומר :" שלום! האחות ג'וי אמרה לי שאת היית בתחרויות כבר. אכפת לך לעזור לי? זאת התחרות הראשונה שלי." והנערה קמה "בשמחה! שמי קורה ואני בת 14 ,אני מתאמת ומאמנת ואלה הפוקימונים שלי גלאסיון אספאיון צ'יימקו וסמוצ'אם " אמרה הנערה וחייכה, הרגשתה הקלה יותר שגיליתה שהיא בערך בגיל שלך
    "היי. אני יואב ואלה הפוקימונים שלי: פיפלאפ, פוניטה, בלייס, טייני, וביוטיפליי. בוא נתחיל להתאמן, בסדר?" אני אומר לה בחיוך
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    פתחתה עמוד שלושים!
    תקבל את ביצת הפוקימונים שלך בהמשך

"אממ אוקי" אמרה הנערה
    יצאתם החוצה יחד אם כול הפוקימונים שלכם
    "אז מה אתה רוצה לעשות קרב או לעבוד על המוקדמות?" אמרה הנערה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    יואב
    פתחתה עמוד שלושים!
    תקבל את ביצת הפוקימונים שלך בהמשך

"אממ אוקי" אמרה הנערה
    יצאתם החוצה יחד אם כול הפוקימונים שלכם
    "אז מה אתה רוצה לעשות קרב או לעבוד על המוקדמות?" אמרה הנערה
    "על המוקדמות, כי קרבות אני יודע קצת." אני אומר ומוציא את טייני באומרי:" טייני הולכת להשתתף במוקדמות, אז חשבתי שכדאי שנעבוד איתה קודם. היא יודעת ריקוד ורדים, דחיפה, צעקה, עלי תער, יום בהיר, ועלה קסום."

4. משתמש מנוסה
    יואב
    "טוב אז תראה לי מה אתה יודע" אמרה הנערה והייתה שתיקה "טוב אני יראה לך מה אני מתכננת" אמרה הנערה "גלאסיון תשתמשי בזריזות ורוח כסופה" אמרה קורה גלאסיון רצה שאחריה משאירה מלא רוח כסופה שנראה כיאלו גלאסיון עפה , גלאסיון קפצה על קיר המבנה ועפה לעבר למעלה "עכשיו גלאסיון כוח חבוי ואז כדור קרח ועוד פעם כדור קרח " אמרה קורה, גלאסיון שלחה ללמעלה שני כדורי קרח ולאחר מכן השתמשה בכוח חבוי, מה שגרם לגל וורוד שהיה מסביבה , הכדור קרח התנגשו ולבסוף התנפצו למלא רסיסים קטנים , גלאסיון נחתה שמלא נצנצים קטנים בצבע תכלת יורדים אליה "אני עדין לא יודעת איך לשלב בזה מדבקות אבל .. נחייה" אמרה קורה ונזכרתה שאין לך אפילו לא מדבקה אחת

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    יואב
    "טוב אז תראה לי מה אתה יודע" אמרה הנערה והייתה שתיקה "טוב אני יראה לך מה אני מתכננת" אמרה הנערה "גלאסיון תשתמשי בזריזות ורוח כסופה" אמרה קורה גלאסיון רצה שאחריה משאירה מלא רוח כסופה שנראה כיאלו גלאסיון עפה , גלאסיון קפצה על קיר המבנה ועפה לעבר למעלה "עכשיו גלאסיון כוח חבוי ואז כדור קרח ועוד פעם כדור קרח " אמרה קורה, גלאסיון שלחה ללמעלה שני כדורי קרח ולאחר מכן השתמשה בכוח חבוי, מה שגרם לגל וורוד שהיה מסביבה , הכדור קרח התנגשו ולבסוף התנפצו למלא רסיסים קטנים , גלאסיון נחתה שמלא נצנצים קטנים בצבע תכלת יורדים אליה "אני עדין לא יודעת איך לשלב בזה מדבקות אבל .. נחייה" אמרה קורה ונזכרתה שאין לך אפילו לא מדבקה אחת
    "אוקיי, אני והפוקימון שלי חשבנו על משהו וזה לא עובד ממש: טייני, עלי תער ועלה קסום ואז ריקוד ורדים!" אני אומר בחשש קל

6. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני משתמשת בעלי טער ועלים קסומים שסובבים סביבה והיא נחתכת טיפה מהעלי טער, למרות שכואב לה היא ממשיכה ומשתמשת בריקוד עלי כותרת שמפזר מלא עלי כותרת ועלי וורדים מלמעלה שיורדים אליה, היא מנסה לתת עוד כוח למתקפות אבל העלי טער פוגעים בה ולבסוף היא מפסיקה , קורה חושבת קצת ואז אומרת "חשבתה להשתמש במדבקה?" ואז מראה לך חמש מדבקות, על אחת יש בועה על אחת כוכב על אחת יש קונפטי בעוד אחת לב ובאחרונה יש עשן טייני מסתכלת אל המדבקות ובסוף הולכת ומתיישבת בצד

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני משתמשת בעלי טער ועלים קסומים שסובבים סביבה והיא נחתכת טיפה מהעלי טער, למרות שכואב לה היא ממשיכה ומשתמשת בריקוד עלי כותרת שמפזר מלא עלי כותרת ועלי וורדים מלמעלה שיורדים אליה, היא מנסה לתת עוד כוח למתקפות אבל העלי טער פוגעים בה ולבסוף היא מפסיקה , קורה חושבת קצת ואז אומרת "חשבתה להשתמש במדבקה?" ואז מראה לך חמש מדבקות, על אחת יש בועה על אחת כוכב על אחת יש קונפטי בעוד אחת לב ובאחרונה יש עשן טייני מסתכלת אל המדבקות ובסוף הולכת ומתיישבת בצד
    "מה קרה טייני?!" אני אומר בבהלה ורץ אליה ושואל אותה:" מה קרה לך? כואב לך מעלי התער?" אני אשאל בחביבות

8. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני מסתכלת אליך ומהנהנת לשלילה (אין לי מושג איך קוראים לזה שזה שהיא מזיזה מצד לצד)
    בלוסום באה אליה ומעודדת אותה ובסוף היא באה
    "תקשיב אני יתן לך מדבקה אחת רק לניסיון שתוכל לעבוד אם טייני שתקנה את המדבקות כבר תאכל לדעת מה תרצה כי כבר התאמנתה איתן, אז איזה מדבקה אתה בוחר?" שאלה קורהוהראתה את חמשת המדבקות

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני מסתכלת אליך ומהנהנת לשלילה (אין לי מושג איך קוראים לזה שזה שהיא מזיזה מצד לצד)
    בלוסום באה אליה ומעודדת אותה ובסוף היא באה
    "תקשיב אני יתן לך מדבקה אחת רק לניסיון שתוכל לעבוד אם טייני שתקנה את המדבקות כבר תאכל לדעת מה תרצה כי כבר התאמנתה איתן, אז איזה מדבקה אתה בוחר?" שאלה קורהוהראתה את חמשת המדבקות
    "אני אקח את את זאת של הכוכב." אני אומר לה ומדביק על הפוקדור של טייני. אחרי זה אני אומר:" אוקיי, תוכנית חדשה. צאי טייני, ריקוד ורדים ויום בהיר, ואז עלה קסום על הורדים!" אני אומר לטייני

10. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה לוקח תמדבקה של הכוכב וקוה עוזרת לך להדביק אותה על הפודור, אתה מחזיר את טייני ומתכונן לעשות את המהלך אבל קורה שישבה והתבוננה אמרה לך משהו ששינה לך תתוכנית "תגרום שהמתקפות ישתלבו אם הכוכב לדוגמא שאני הייתי אם אספאיון עשיתי שהוא ירכב על הכוכבים ולבסוף יגרום להם להסתובב סביבו ולאט לאט הם התנפצו לקטנים יותר ואז אספאיון ניפץ אותם בכדור חשמל מה שגרם לניצוצות של כוכבים וכוכבים קטנים וניצוצות קטנות ליפול ללמטה ואז זה סיפור אחר " אמרה קורה

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה לוקח תמדבקה של הכוכב וקוה עוזרת לך להדביק אותה על הפודור, אתה מחזיר את טייני ומתכונן לעשות את המהלך אבל קורה שישבה והתבוננה אמרה לך משהו ששינה לך תתוכנית "תגרום שהמתקפות ישתלבו אם הכוכב לדוגמא שאני הייתי אם אספאיון עשיתי שהוא ירכב על הכוכבים ולבסוף יגרום להם להסתובב סביבו ולאט לאט הם התנפצו לקטנים יותר ואז אספאיון ניפץ אותם בכדור חשמל מה שגרם לניצוצות של כוכבים וכוכבים קטנים וניצוצות קטנות ליפול ללמטה ואז זה סיפור אחר " אמרה קורה
    "צודקת. זה רעיון טוב. טייני, תנסי להשתמש בעלי תער כדי לחתוך את הכוכבים לרסיסים, ואז יום בהיר כדי לשרוף אותם!" אני אומר לטייני בהתלהבות

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם בפורום :Yuma Tsukumo
    שם במשחק :עומר
    דמות :
    רקע :עומר היה נער צעיר ממחוז קנטו,אביו היה מאסטר פוקימונים מפורסם מאוד,ואמו הייתה העוזרת של פרופסור אוק,הם החליטו לעבור למחוז פליירון בשביל שאמו של עומר תוכל לחקור על הפוקימונים שחיים במחוז הזה.

אביו של עומר שיצא למסע נחטף על ידי צוות דארקנס,עומר כעס מאוד בגלל שאהב את אביו,הוא החליט שברגע שהוא יוצא למסע הוא ימצא את אביו.
    פוקימונים :איווי
    ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
    תגים : ( לא לגעת ) .

הערות :להירשם עם איווי,לתפוס את הדרקון אופל מדור חמש ואמרת בנו''ד שאפשר שלוש שורות ברקע.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה תצתרך לבדוק אותם בפוקדע כדי לדעת תשמות שלהם
    "הם של מאמנים" אמרה בריאנה "אבל תוכל לקנות את פיצ'ו הוא פה לא מעט זמן" אמרה בריאנה ופיצ'ו נוסף צץ מהדלת הוא רץ לבריאנה בבכי ואחז בה ברגל היא הסתכלה אליו במבט מלא רחמים הוא משך את רגלה לאינשהו והיא הלכה אחריו , הסתכלתה אליהם וראיתה בקבוק חלב שנשפך, בריאנה הרימה אותו וניקתה יחד אם בוויזל את הבאלגן, לאחר מכן מילאה אותו מחדש והביאה ליפצ'ו שאחז את הבקבוק בשמחה והתחיל לשתות ממנו, הפרפר בא לעברו ועזר לו קצת אם הבקבוק הכבד, "פיצ'ו הוא תינוק שבקע ביער בטעות אז .. תפסתי אותו" אמרה בריאנה הפיצ'ו השני הסתכל אליך ואז לקח תפוח חיבר בעזרת ענף למקל עץ ויצר מין דבר כזה כהוא מחזיק במקל שהתפוח מקדימה כמו חכה, הוא קפץ על סווינאב וסווינאב רץ אל התפוח , לאחר מכן פיצ'ו השתעמם וניסה לתפוס את הציפורים שבכלוב הציפורים, כשראה שהם רחוקים הוא בא אליך במבט מסוקרן
    *תשמעי,את רושמת את הכל בזמן עבר,"ניקתה".., אם זה במ"ת זה אמור להיות בזמן הווה כמו "מנקה"..

"אוקי..פיצ'ו רוצה להצטרף אליי?" אשאל את הפיצ'ו.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    בריאנה הסתכלה אליך "אתה מבין.. אני חושבת שנתתי את האבקה הזאת לעוד פוקימון.." היא אמרה ולא הבנתה מה רע בזה "זאת אומרת שהאבקה תגרום לו להיות חזק או אפילו להתפתח אבל אחר כך.. פשוט להתמוטט" אמרה בריאנה "וזה לא פוקימון מפה.. קח שאין לי גישה ישירה אליו" אמרה בריאנה " ואם לא נטפל בו הוא פשוט.. אתה מבין" אמרה בריאנה וכבר הרגשתה איך פחד מתחיל למלא אותך ובעיקר חשש
    "אני מבין..." אני אומר בפחד וחשש "מה אנחנו יכולים לעשות? אנחנו לא יודעים איזה פוקימון זה או איפה הוא בכלל" אני אומר לה בדאגה

15. משתמש מנוסה
    עומר רשום תגיב להתחלה
    יואב
    טייני יוצאת אם כוכבים כאשר היא רוכבת אלים ונוחתת למטה, לאחר מכן היא חותכת אותם בעלי טער ומשתמשת ביום בהיר חזק מאוד, הכוככבים הקטנים נשרפים ונראים כיאלו כדורי שלג נופלים למעלה, טייני מחליטה להוסיף קצת ועושה ריקוד עלי כותרת מה שיוצר מחזה יפה ביותר, שמתה לב שפוניטה טיפה רועד
    קודאק
    פיצ'ו מסתכל אליך ואז מחייך
    "פיצ'ו! "|כן!| הוא אומר ובריאנה מסתכלת אליך "טוב פיצ'ו פה לא מעט זמן אז תיקח אותו הוא באמת צריך לצאת החוצה קצת" אמרה בריאנה והרימה את פיצ'ו והוציאה מהארון פוקדור שעליו סימן של ברק קטן, "זה שלך" היא אמרה והביאה לך אותו , הפוקדע ציפצף "פיצ'ו יודע דחיפה זנב ברזל ומכת ברק" אמר הפוקדע
    פיצ'ו חייך ונפרד מהחברים שלו והתקרב אליך מאושר כולו

תומר
    "האמת היא שאני יודעת מי זה.. אתה מבין זה פוקימון של מישהו שאתה מכיר.. אתה מכיר את הילד שהיה פה? אז זה פוקימון שלו " אמרה בריאנה ונתנה לך שק קטן בצבע תכלת וקשור בסרט סגול, פתחתה אותו וראיתה תאבקה הכסופה "תנסה להגיע לשם כמה שיותר מהר היה לו סילקון אז אולי ביוטפלי יוכל למצוא אותו" אמרה בריאנה וביוטפלי עבר לכתפך "אני כבר יגיע לשם עכשיו זוז" היא אמרה והמבט שלה נהיה רציני יותר

וספארמרית מתקדמת

עמוד 30 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2028293031324080130 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •