Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2129303132334181131 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר רשום תגיב להתחלה
    יואב
    טייני יוצאת אם כוכבים כאשר היא רוכבת אלים ונוחתת למטה, לאחר מכן היא חותכת אותם בעלי טער ומשתמשת ביום בהיר חזק מאוד, הכוככבים הקטנים נשרפים ונראים כיאלו כדורי שלג נופלים למעלה, טייני מחליטה להוסיף קצת ועושה ריקוד עלי כותרת מה שיוצר מחזה יפה ביותר, שמתה לב שפוניטה טיפה רועד

[/COLOR]
    "מה קרה פוניטה?" אני אומר ורץ הישר אליו:" אתה חולה? מישהו פגע בך?" אשאל בדאגה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    עומר רשום תגיב להתחלה
    קודאק
    פיצ'ו מסתכל אליך ואז מחייך
    "פיצ'ו! "|כן!| הוא אומר ובריאנה מסתכלת אליך "טוב פיצ'ו פה לא מעט זמן אז תיקח אותו הוא באמת צריך לצאת החוצה קצת" אמרה בריאנה והרימה את פיצ'ו והוציאה מהארון פוקדור שעליו סימן של ברק קטן, "זה שלך" היא אמרה והביאה לך אותו , הפוקדע ציפצף "פיצ'ו יודע דחיפה זנב ברזל ומכת ברק" אמר הפוקדע
    פיצ'ו חייך ונפרד מהחברים שלו והתקרב אליך מאושר כולו
    "תודה בריאנה.." אומר ואחזיר את פיצ'ו לפוכדור.
    לאחר מכן אלך לכיוון היער הקרוב ואשב שם,"צאו מונפרנו,רלטס,שלוס ופיצ'ו!" אומר ואוציא את כלם, "תשחקו ביחד.." אומר להם ואתקרב אל מונפרנו "הכל בסדר?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )

אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    *זה די יוצר בעיה כי עשיתי שאבא של הדמות מתה,אם אפשר שזה אצלי ספציפית אמה של הדמות תודה.
    אסתכל אל אמי ואומר לה:"להתראות אמא,בהצלחה במחקר טוב,ברגע שאני מוצא את צוות דארקנס או את אבא אני אתקשר אלייך" אמשיך בדרכי למעבדת הפרופסור בשביל לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי,איווי.

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    אתה רואה שפוניטה רועד ואז מפסיק ואתה חש הקלה, אתה חוזר לעבודה אם טייני עד שיוצא לך את המתקפות טובות יותר ויותר יפות, "אוקי בוא נעבוד על הקרב" אמרה קורה והתכוננה לקרב
    קודאק
    הוצאתה את כולם ושאלתה את מונפרנו אם הכול בסדר איתך, הוא הנהן ולאחר מכן יצא וטיפס אל העצים מאושר , שלוס ופיצ'ו ורלטס שיחקו ביחד ורלטס העיף את פיצ'ו באוויר שנהנה מאוד, לאחר מכן שמתה לב שמונפרנו מריח משהו, הוא הסתכל לשמים והצביע על בלון אוויר גדול ובו היו שתי דמויות שבקושי ראיתה
    עומר
    אין בעיה

אתה הולך לעבר המעבדה של הפרופסור ושומע פיצוץ קל משם, אתה רואה טוטודייל שרץ בצחקוק ואחריו איווי מעוצבן, "חיזרו הנה!" אמר הפרופסור וניגשתה אליו "או עומר! באתה לקחת את ההתחלתי שלך! אוי אני מצטער אבל אתה מבין, טוטודייל נשך את זנבו של איווי אז איווי תקף אותו בכדור צל וטוטודייל באקדח מים ושני המתקפות התנגשו ויצרו פיצוץ, בזמן הזה טוטודייל נעלם ואיווי אחריו.." אמר הפרופסור בעצב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה רואה שפוניטה רועד ואז מפסיק ואתה חש הקלה, אתה חוזר לעבודה אם טייני עד שיוצא לך את המתקפות טובות יותר ויותר יפות, "אוקי בוא נעבוד על הקרב" אמרה קורה והתכוננה לקרב

"אוקיי, טייני, עלה קסום!" אני אומר לה בהתלהבות ומחכה שהיא תבצע

6. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני מתחילה ליצור עלי קסום אבל אין על מי
    "חכה רגע" אמרה קורה "תוציא את ביוטפלי אנחנו מתכוננים לקרב ולא למוקדמות" היא אמרה והוציאה את אספאיון "אספאיון שלי היה בקרב" היא אמרה וחיכתה שתצויא את ביוטפלי שמתה לב שפוניטה רועד שנית

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני מתחילה ליצור עלי קסום אבל אין על מי
    "חכה רגע" אמרה קורה "תוציא את ביוטפלי אנחנו מתכוננים לקרב ולא למוקדמות" היא אמרה והוציאה את אספאיון "אספאיון שלי היה בקרב" היא אמרה וחיכתה שתצויא את ביוטפלי שמתה לב שפוניטה רועד שנית
    מגיע לי ביצת פוקימון, נכון? אז זה יכול להיות ביצת ארון?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"מה קרה פוניטה? אתה בסדר?" אני שואל את פוניטה בדאגה."עכשיו צא ביוטיפליי!" אני אומר בהתלהבות." ביוטיפליי, יירית חוט!"
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-25-2011 בשעה 05:10 PM

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    י
    אתה הולך לעבר המעבדה של הפרופסור ושומע פיצוץ קל משם, אתה רואה טוטודייל שרץ בצחקוק ואחריו איווי מעוצבן, "חיזרו הנה!" אמר הפרופסור וניגשתה אליו "או עומר! באתה לקחת את ההתחלתי שלך! אוי אני מצטער אבל אתה מבין, טוטודייל נשך את זנבו של איווי אז איווי תקף אותו בכדור צל וטוטודייל באקדח מים ושני המתקפות התנגשו ויצרו פיצוץ, בזמן הזה טוטודייל נעלם ואיווי אחריו.." אמר הפרופסור בעצב
    *את יכולה לשים כינויים או שמות הדמויות כי קשה ככה להבין של מי ההודעה הזו ושל מי זה בסדר?
    אסתכל על הפרופסור בחיוך ואומר לו:"פרופסור פרופסור,אתה יודע שאני אוהב לרדוף אחרי מי שאני מחפש,אתה יודע לאן הם הלכו האיווי והטוטודייל האלה?.

9. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה בודק את פוניטה בדאגה ושואל אותו אם הוא בסדר ופוניטה מהנהן לחיוב,
    ביוטפלי יוצא לקרב ויורה חוט שאספיון מתחמק ממנו בקלילות "אספאיון עכשיו תמשוך בחוט!" אמרה קורה ואספאיון תפס את החוט בין שיניו ומשך אותו ללמטה מה שגרם לביוטפלי ליפול על הרצפה, ביוטפלי התאושש טיפה וריחף מעל הקרקע "עכשיו כדור חשמל!" אמרה קורה ואספאיון טען כדור חשמל צהוב ירוק שחור שנורה לעבר ביוטפלי

עומר
    שמתי לך אבל הוא פשוט עלה להודעה של קודאק

הפרופסור הסתכל אליך וחייך "אני מניח שהם הלכו לשדה" אמר והצביעה על שדה קרוב ופתאום ראיתה שם כמו מים כאלה עולים למעלה וכדור צל גם
    הבנתה ששם הם נמצאים "תבדוק הם בטח ילכו מהשדה ליער כדאי שתמהר אחרת הם ילכו רחוק מידי" אמר הפרופסור והגיש לך שני פוקדורים" תכניס אותם לפה" הוא אמר ושמעתה צעקה מהשדה
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-25-2011 בשעה 05:14 PM

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה בודק את פוניטה בדאגה ושואל אותו אם הוא בסדר ופוניטה מהנהן לחיוב,
    ביוטפלי יוצא לקרב ויורה חוט שאספיון מתחמק ממנו בקלילות "אספאיון עכשיו תמשוך בחוט!" אמרה קורה ואספאיון תפס את החוט בין שיניו ומשך אותו ללמטה מה שגרם לביוטפלי ליפול על הרצפה, ביוטפלי התאושש טיפה וריחף מעל הקרקע "עכשיו כדור חשמל!" אמרה קורה ואספאיון טען כדור חשמל צהוב ירוק שחור שנורה לעבר ביוטפלי
    "תתחמק ואז תנסה רוח כסופה!" אני אומר לו ומקווה שהוא יצליח לעשות את המתקפה

11. משתמש מנוסה
    יואב
    רוח כסופה לא עושה הרבה נזק
    ביוטפלי מתחמק אבל לא מצליח רוח כסופה אז במקום זה הוא משתמש בנשיכת חרק שפוגעת קשה באספאיון
    "אספאיון בלבול!" אמרה קורה וביוטפלי התכונן אבל אספאיון עשה על הסלע והעיף אותו לעבר ביוטפלי!

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    יואב
    רוח כסופה לא עושה הרבה נזק
    ביוטפלי מתחמק אבל לא מצליח רוח כסופה אז במקום זה הוא משתמש בנשיכת חרק שפוגעת קשה באספאיון
    "אספאיון בלבול!" אמרה קורה וביוטפלי התכונן אבל אספאיון עשה על הסלע והעיף אותו לעבר ביוטפלי!
    "תתחמק ביוטיפליי, ואז תנסה שוב רוח כסופה!"} אני אומר לו ומקווה שהוא יצליח הפעם

13. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מורה לביוטפלי לחמוק אבל הוא מהנהן לשלילה, אתה מבין שהוא די פגוע מהנפילה לקרקע והכנפים שלו מלאות אבק, פתאום הסלע עוצר, ונהיה סגול ולא רק ירוק טורקיז,
    "ביוטפלי למד על חושי" אמר הפוקדע ,
    עכשיו זה נעשה קרב של מי העל חושי חזק יותר, ביוטפלי מתאמץ מאוד ונראה שאספאיון בכלל לא "חזק יותר אספאיון!" אמרה קורה והסלע זז טיפה לעבר ביוטפלי

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מורה לביוטפלי לחמוק אבל הוא מהנהן לשלילה, אתה מבין שהוא די פגוע מהנפילה לקרקע והכנפים שלו מלאות אבק, פתאום הסלע עוצר, ונהיה סגול ולא רק ירוק טורקיז,
    "ביוטפלי למד על חושי" אמר הפוקדע ,
    עכשיו זה נעשה קרב של מי העל חושי חזק יותר, ביוטפלי מתאמץ מאוד ונראה שאספאיון בכלל לא "חזק יותר אספאיון!" אמרה קורה והסלע זז טיפה לעבר ביוטפלי
    "ביוטיפליי, אל תוותר! אתה הכי טוב!" אני אומר ומקווה שביוטיפליי ינצח

15. משתמש מנוסה
    יואב
    ביוטפלי מנסה גם חזק וקורה נלחצת "אספאיון זנב ברזל!" היא אומרת ואספאיון יוצא בזנב ברזל מה שמעיף תסלע לעבר ביוטפלי, ביוטפלי נפגע מההתנגשות של הסלע אבל מצליח להתחמק מהקרקע ומהמחיצה בין הסלע לקרקע, הוא מחייך ואספאיון מופתע בא לתקוף את ביוטפלי פעם שנית בזנב ברזל ופוגע ומעיף אותו על עץ, הוא בא פעם שלישית לעבר ביוטפלי התשוש

וספארמרית מתקדמת

עמוד 31 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2129303132334181131 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •