יואב
אספיון מתקרב אם זנב ברזל אבל ביוטפלי נושך את זנבו מה שמאוד מכאיב לאספאיון הוא מעיף את ביוטפלי על העץ ומסתכל אל זנבו הכואב ביוטפלי ממהר ומעיף סלע אל אספאיון שנפגע מזה קשה, "אספאיון כדור חשמל!" אמרה קורה וחששה טיפה, הכדור חשמל פגע בביוטפלי שעף פעם שנית על העץ, שני הפוקימונים מאוד מאוד תשושים, "אספאיון כדור חשמל בשיא החוזק!" אמרה קורה ואספאיון טען כדור חשמל ענקי ששעט לעבר ביוטפלי, ביוטפלי המבוהל פיזר אבקת שיתוק סביבו (הוא לא נפגע ממנה) ויצא בנשיכת חרק קטלנית, ביוטפלי עף דרך הכדור חשמל שפגע בו קשה ועף לאספיון יחד אם האבקת שיתוק והנשיכת חרק, נוצר פיצוץ לא קטן וראו את ביוטפלי המעולף וואספאיון מתנשף, פתאום אספאיון נפל ללמטה , מעולף,
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב
אתה שמח מהתיקו שהיה לכם ומחזיר את ביוטפלי, לאחר מכן הולך יחד אם פוניטה לאחות ג'וי ושניהם נכנסים לחדר ואתה מחכה בחוץ,
לאחר מספר דקות ג'וי יוצאת החוצה
"נראה שהוא חולה במשהו אבל אני פשוט לא יודעת מה, תן לו לנוח ואולי עוד טיפול " אמרה האחות ג'וי, פוניטה רעד שנית אבל הפעם יותר ולבסוף רקע ברגלו והפסיק לרעוד, התחלתה לדאוג לו קצת
וספארמרית מתקדמת
יואב
"אני לא יודעת מה זה אבל אני מניחה שזה לא רציני אין לזה שום תדבר שאני מכירה אולי הוא פשוט תשוש" אמרה ג'וי בניסיון להרגיע אותך, אבל עדין הרגשתה שמשהו לא בסדר
עומר
אתה רץ לשדה בכיוון הצעקה ורואה את איווי לכוד בתוך רשת דביקה במיוחד שנתלה בין שתי עצים גבוהים
וספארמרית מתקדמת
יואב
הכנפיים זזו קצת וביוטפלי יצא משם שמלא אבקנים על מחושו הגדול שבפיו, הוא הסתכל אליך ואז דחף פעם נוספת את ראשו לבפנים, לאחר כמה דקות יצא החוצה והתנער טיפה והסתכל אליך ,
וספארמרית מתקדמת
יואב
ביוטפלי נח אל כתפך ואתה הולך אל מרכז הפוקימונים ,
האחות ג'וי באה אליך ומביאה לך תפוקדור של פוניטה
"הוא נראה לי מרגיש טיפה יותר טוב נתתי לו תרופה שנראה לי תסדר את זה, בעיר הבאה תלך לאחות ג'וי אני כבר ישלח לה תמידע" היא אומרת ואתה מודה לה והכול, פתאום פיפלאפ מצביע על עלון שנמצא על הדלפק של מרכז הפוקימונים
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)