ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
סהר
אתה הולך לעבר מעבדת הפרופסור בהתרגשות ורואה פתאום פוקימון ענקי ואליו איש אם גלימה וכובע אדום
"עלה" הוא אומר לך ופיצוץ נשמע מאחוריך
"עלה!" הוא אומר לך ומראה מתחת לכובע את פניו אתה מגלה שזהו עדן
יואב
בלייס משתמש סופת עלים העלים נספגים מים ונהיים רכים מה שמחליש תמתקפה, גם בלייס וגם בוויזל נשאבים לתוכה
"בוויזל שחה משם!" אמרה בריאנה ובוויזל נכנס למים ושחה הרחק משם, הסופה נעצרה ובלייס נפלה למים טיפה פגועה אבל גם בוויזל פגוע "בוויזל סילון אקווה מסובב!" אמרה בריאנה ובוויזל השתמש בסילון אקווה מסובב לעבר בלייס שבקושי שחתה על המים וניסתה לעלות על המשטח
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
*אמרתי לך..תוכלי לכתוב את הפעלים בזמן הווה ולא עבר!? לא ראית..רואה..מבינה? ככה זה יותר נוח..כי אם את כותבת בעבר זה כאילו זה קרה מלפני 10 דקות מה שזה לא נכון.
*תעדכני את פיצ'ו..עבר מספיק זמן...
*בין כל מתקפה ומתקפה שאת מעדכנת תעשי פסיק,זה לא נוח לקריאה..
~~
אתעלם מהדמויות ואחזיר את כולם לפוכדורים מלבד רלטס.
אתחיל ללכת עם רלטס לעיר הבאה.
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-28-2011 בשעה 03:10 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יואב וקודאק אני יעדכן היום בערב אחרי החוג שלי
קודאק
אתה מתחיל ללכת ופתאום חבל תופס את ראלטס פיצ'ו ושלוס, מונפרנו על העצים כך שהם לא רואים אותו,
"הפוקימונים האלה שלנו!" אמרו שני הדמויות והתחל להעלות את החבל למעלה
יואב
בלייס לא מצליחה להתחמק ונפגעת אבל לא קשה מידי, היא משתמשת בעלה קסום וזה לא משפיע אליו הרבה כול כך אבל עדין משפיע, היא מחליטה להשתמש בעלי טער ומשתמשת מה שפוגע קשה בבויזל
"בוויזל תשתמש באקדח מים!" אמרה בריאנה בטיפה לחץ ובוויזל ירה אקדח מים שהתקרב לעבר בלייס
וספארמרית מתקדמת
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-28-2011 בשעה 04:48 PM
יואב
קיבלתה הביצת סלע
~~~~~~~
בלייס מצליחה להתחמק ויוצרת סופת עלים ענקית יחד אם עלה קסום, למרבה הצער חלק מהעלים סופגים מים ונופלים למטה מהכובד, בבויזל מצליח להתחמק מהרוב אבל נפגע קצת מהפצצות עלה שנופלות לעברו הסופה ניפסקת ובוויזל קופץ מהמים "בוויזל בום על קולי!" אמרה בריאנה ובוויזל שלך חמישה גלים לעבר בלייס
סהר
"בוא נאמר ש.. צוות דארק לא ממש אוהב אותי או את הצוות שלי" אמר עדן וסאלמנס עף, מתחמק מפצצות בדרך, לבסוף סלאמנס נחת ביער ועדן ירד והוציא קוביה מכיסו, הקוביה התארכה והתפצלה לשני חלקים, אחד עלה למעלה, מין החלק שלמטה עלו כפתורים וזה גדל טיפה ועשה עוד כמה שינוים, לבסוף זה יצר מחשב ניד שהחלק התחתון שלו גדול , עדן לחץ על כמה כפתורים ועל המסך הופיע הפרופסור
"שלום עדן וסהר, כפי שהוונתה סהר אני לא יכול לתת לך את הדברים, לך עדן יתן לך, נתתי לעדן את הפוקדור של אושווט כי ז המה שבחרתי אני צודק? טוב בכול אופן יש שם גם פוקדע ו5 פוקדורים ריקים, הפוקדע משמש לסריקת פוקימונים זרים וקבלת מידע אליהם, וגם יש מפה של המקומות שעברתה, בנוסף לזה תוכל לראות את המתקפות של הפוקימונים שלך שם, החמש פוקדורים זה כדי שתוכל לפחות להתחלה לתפוס פוקימונים חדשים, טוב אני מאחל לך המון בהצחלה אותי תפגוש בעיר הבאה, אני חייב לזוז " אמר הפרופסור והמסך נכבה ונהיה שחור, "טוב אז הנה הציוד, אותי תפגוש גם אם הפרופסור בעיר הבאה אני צריך לזוז בהצלחה!" אמר עדן ונתן לך פוקדור ועוד חמישה ומין מכשיר אדום כזה, לאחר מכן קיפל תמחשב ועלה על סלאמנס , סלאמנס המריא ועדן נופף לך לשלום, עמדתה לבד ביער יחד אם הציוד שלך והציוד החדש, "מורקרו" שמעתה מאחוריך וזה הבהיל אותך מאוד
וספארמרית מתקדמת
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יואב
בלייס מסתכלת אליך נפגעת מהראשון אבל מתחמקת מהשני והשלישי ברביעי היא טיפה נפגעת וגם בחמישי אבל טיפה יותר, אין לה כוח לעשות עוד סופת עלים זאת מתקפה שדורשת כוח והיא השתמשה בה פעמים רק בקרב הזה, היא מתחילה לטעון קרן סולרית ובוויזל מסתכל אליה בהפתעה, הוא נבהל אבל היא מצליחה ליצור רק קרן דקיקה, הקרן פוגעת בבויזל וגורמת לו לנזק רב אבל אפילו לא כמו רבע מקרן רגילה, בלייס המבואסת מעוצבנת ובטעות מאבדת משקל ונופלת מקמום שלה "בוויזל סילון אקווה!" אמרה בריאנה ובוויזל יצא בסילון אקווה שפגע קשה בבלייססהר
מורקרו
סוג: אופל ומעופף
מורקו פוקימון העורב, מורקרו אוהב לגרום כול מיני אשליות לאנשים בעזרת הקרן העל חושית שלו, ניתן למצוא אותו ביערות אפילו במיוחד, הם חיים בקבוצות של שלישיות,
פתאום מורקרו מסתכל אליך ועף מאליך, אתה שומע קול ופתאום רוא היצור ענקי מעליך![]()
וספארמרית מתקדמת
יואב
בלייס משתמשת בעלה קסום וגם בעלי טער שפוגעים בבוויזל ואחר כך טוענת קרן סולרית "בוויזל בום על קולי בשיא הכוח!" אמרה בריאנה ובוויזל שלח בום על קולי אחד גדול, הסתכלתה על הבום על קולי ועל בוויזל שהיה כעט בשמים ועל בלייס, וממש התפללתה שהיא תנצח, הבום על קולי פגע בבליס והיא שיחררה גם בגלל הכאב קרן סולרים חזקה יותר ולא דקיקה כמו חוט עכביש, גודל של שלוש אצבעות, הקרן סולרית פגעה בבויזל שצנח למטה וצף למעלה מעולף, בלייס עפה לקיר ונעמדה בקושי, ולאחר מכן התעלפה ! בלייס ניצחה בניצחון של שניות! "חזור" אמרה בריאנה "ואו בלייס שלכה ממש אוהבת להילחם" אמרה בריאנה והסתכלה אל בלייס המעולפת
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)