Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2836373839404888138 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה

התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )

אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    Spoiler ספוילר

----------------------------------------------------------
    "אוקיי אני מבטיח אבא!"אגיד לאבא שלי ואתחיל לרוץ לכיוון מעבדה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי בהתרגשות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    בריינאט
    "בואו נעשה בעצם קרב אחד אחד ואז זוגות ככה נאמן את כולם" אמרה בריאנה" ביוטפלי על חושי" אמרה בריאנה וביוטפלי הבין מיד מה היא רוצה לעשות, הוא לקח גזע עץ ושם באמצע הבריכה הגדולה מה שיצר מחסום,
    "בוויזל אתה תהיה מול יואב איווי אתה מול טרטוויג!" קראה בריאנה ובוויזל צלל למים שבצד שמאל ואיווי נעמד על משטח בצד ימין איפה שטרטוויג "איווי כדור צל למים!" אמרה בריאנה ואיווי שיגר כדור צל קרוב לטרטוויג, טרטוויג קפוץ כדי להתחמק אבל למרבה הפלא הכדור לא בא אליו, הכדור נחת לידו במים ויצר גל מים ענק שהעיף את טרטוויג על האדמה לידך ואז נכנס למים, "איווי צא בצוות כפול !" קראה בריאנה ומלא איווים התחילו להיות על המשטחים וטרטוויג היה מבולבל ...
    אני מוציא את בלייס ואומר לה:" קדימה בלייס, סופת עלים על בוויזל!"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סהר
    אתה הולך לעבר מעבדת הפרופסור בהתרגשות ורואה פתאום פוקימון ענקי ואליו איש אם גלימה וכובע אדום
    "עלה" הוא אומר לך ופיצוץ נשמע מאחוריך
    "עלה!" הוא אומר לך ומראה מתחת לכובע את פניו אתה מגלה שזהו עדן

יואב
    בלייס משתמש סופת עלים העלים נספגים מים ונהיים רכים מה שמחליש תמתקפה, גם בלייס וגם בוויזל נשאבים לתוכה
    "בוויזל שחה משם!" אמרה בריאנה ובוויזל נכנס למים ושחה הרחק משם, הסופה נעצרה ובלייס נפלה למים טיפה פגועה אבל גם בוויזל פגוע "בוויזל סילון אקווה מסובב!" אמרה בריאנה ובוויזל השתמש בסילון אקווה מסובב לעבר בלייס שבקושי שחתה על המים וניסתה לעלות על המשטח

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    הוצאתה את כולם ושאלתה את מונפרנו אם הכול בסדר איתך, הוא הנהן ולאחר מכן יצא וטיפס אל העצים מאושר , שלוס ופיצ'ו ורלטס שיחקו ביחד ורלטס העיף את פיצ'ו באוויר שנהנה מאוד, לאחר מכן שמתה לב שמונפרנו מריח משהו, הוא הסתכל לשמים והצביע על בלון אוויר גדול ובו היו שתי דמויות שבקושי ראיתה
    *אמרתי לך..תוכלי לכתוב את הפעלים בזמן הווה ולא עבר!? לא ראית..רואה..מבינה? ככה זה יותר נוח..כי אם את כותבת בעבר זה כאילו זה קרה מלפני 10 דקות מה שזה לא נכון.
    *תעדכני את פיצ'ו..עבר מספיק זמן...
    *בין כל מתקפה ומתקפה שאת מעדכנת תעשי פסיק,זה לא נוח לקריאה..
    ~~
    אתעלם מהדמויות ואחזיר את כולם לפוכדורים מלבד רלטס.
    אתחיל ללכת עם רלטס לעיר הבאה.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

יואב
    בלייס משתמש סופת עלים העלים נספגים מים ונהיים רכים מה שמחליש תמתקפה, גם בלייס וגם בוויזל נשאבים לתוכה
    "בוויזל שחה משם!" אמרה בריאנה ובוויזל נכנס למים ושחה הרחק משם, הסופה נעצרה ובלייס נפלה למים טיפה פגועה אבל גם בוויזל פגוע "בוויזל סילון אקווה מסובב!" אמרה בריאנה ובוויזל השתמש בסילון אקווה מסובב לעבר בלייס שבקושי שחתה על המים וניסתה לעלות על המשטח
    * תעדכני את הפוקימונים שלי עבר מלא זמן ופיפלאפ למד כבר 2 מתקפות

"בלייס, תעלי, תתחמקי ואז עלה קסום!" אני אצעק לבלייס בהתלהבות תוך כדי שאני מתמלא תקווה שבלייס תנצח
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-28-2011 בשעה 03:10 PM

6. משתמש מנוסה
    יואב וקודאק אני יעדכן היום בערב אחרי החוג שלי

קודאק
    אתה מתחיל ללכת ופתאום חבל תופס את ראלטס פיצ'ו ושלוס, מונפרנו על העצים כך שהם לא רואים אותו,
    "הפוקימונים האלה שלנו!" אמרו שני הדמויות והתחל להעלות את החבל למעלה

יואב
    בלייס לא מצליחה להתחמק ונפגעת אבל לא קשה מידי, היא משתמשת בעלה קסום וזה לא משפיע אליו הרבה כול כך אבל עדין משפיע, היא מחליטה להשתמש בעלי טער ומשתמשת מה שפוגע קשה בבויזל
    "בוויזל תשתמש באקדח מים!" אמרה בריאנה בטיפה לחץ ובוויזל ירה אקדח מים שהתקרב לעבר בלייס

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"]יואב וקודאק אני יעדכן היום בערב אחרי החוג שלי

יואב
    בלייס לא מצליחה להתחמק ונפגעת אבל לא קשה מידי, היא משתמשת בעלה קסום וזה לא משפיע אליו הרבה כול כך אבל עדין משפיע, היא מחליטה להשתמש בעלי טער ומשתמשת מה שפוגע קשה בבויזל
    "בוויזל תשתמש באקדח מים!" אמרה בריאנה בטיפה לחץ ובוויזל ירה אקדח מים שהתקרב לעבר בלייס
    אגב מתי אני מקבל את הביצה מהאיוונט?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"תתחמקי ואז סופת עלים משולבת בעלה קסום!" אני אומר לבלייס בהתלהבותו ושואב תקווה מההצלחה של בלייס
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-28-2011 בשעה 04:48 PM

8. משתמש מנוסה
    סהר
    אתה הולך לעבר מעבדת הפרופסור בהתרגשות ורואה פתאום פוקימון ענקי ואליו איש אם גלימה וכובע אדום
    "עלה" הוא אומר לך ופיצוץ נשמע מאחוריך
    "עלה!" הוא אומר לך ומראה מתחת לכובע את פניו אתה מגלה שזהו עדן
    "אוקיי!אוקיי!"אגיד לעדן מבוהל "מה קרה שם?!"אשאל אותו בלחץ תוך כדי שאני מסדיר את נשימותיי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    יואב
    קיבלתה הביצת סלע
    ~~~~~~~
    בלייס מצליחה להתחמק ויוצרת סופת עלים ענקית יחד אם עלה קסום, למרבה הצער חלק מהעלים סופגים מים ונופלים למטה מהכובד, בבויזל מצליח להתחמק מהרוב אבל נפגע קצת מהפצצות עלה שנופלות לעברו הסופה ניפסקת ובוויזל קופץ מהמים "בוויזל בום על קולי!" אמרה בריאנה ובוויזל שלך חמישה גלים לעבר בלייס

סהר
    "בוא נאמר ש.. צוות דארק לא ממש אוהב אותי או את הצוות שלי" אמר עדן וסאלמנס עף, מתחמק מפצצות בדרך, לבסוף סלאמנס נחת ביער ועדן ירד והוציא קוביה מכיסו, הקוביה התארכה והתפצלה לשני חלקים, אחד עלה למעלה, מין החלק שלמטה עלו כפתורים וזה גדל טיפה ועשה עוד כמה שינוים, לבסוף זה יצר מחשב ניד שהחלק התחתון שלו גדול , עדן לחץ על כמה כפתורים ועל המסך הופיע הפרופסור
    "שלום עדן וסהר, כפי שהוונתה סהר אני לא יכול לתת לך את הדברים, לך עדן יתן לך, נתתי לעדן את הפוקדור של אושווט כי ז המה שבחרתי אני צודק? טוב בכול אופן יש שם גם פוקדע ו5 פוקדורים ריקים, הפוקדע משמש לסריקת פוקימונים זרים וקבלת מידע אליהם, וגם יש מפה של המקומות שעברתה, בנוסף לזה תוכל לראות את המתקפות של הפוקימונים שלך שם, החמש פוקדורים זה כדי שתוכל לפחות להתחלה לתפוס פוקימונים חדשים, טוב אני מאחל לך המון בהצחלה אותי תפגוש בעיר הבאה, אני חייב לזוז " אמר הפרופסור והמסך נכבה ונהיה שחור, "טוב אז הנה הציוד, אותי תפגוש גם אם הפרופסור בעיר הבאה אני צריך לזוז בהצלחה!" אמר עדן ונתן לך פוקדור ועוד חמישה ומין מכשיר אדום כזה, לאחר מכן קיפל תמחשב ועלה על סלאמנס , סלאמנס המריא ועדן נופף לך לשלום, עמדתה לבד ביער יחד אם הציוד שלך והציוד החדש, "מורקרו" שמעתה מאחוריך וזה הבהיל אותך מאוד

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    יואב
    קיבלתה הביצת סלע
    ~~~~~~~
    בלייס מצליחה להתחמק ויוצרת סופת עלים ענקית יחד אם עלה קסום, למרבה הצער חלק מהעלים סופגים מים ונופלים למטה מהכובד, בבויזל מצליח להתחמק מהרוב אבל נפגע קצת מהפצצות עלה שנופלות לעברו הסופה ניפסקת ובוויזל קופץ מהמים "בוויזל בום על קולי!" אמרה בריאנה ובוויזל שלך חמישה גלים לעבר בלייס
    [/COLOR]
    "אוקיי, זה לפחות פגע." אני חושב בגיחוך ואומר לבליייס:" בלייס, תשתמשי בסופת עלים ואז תנסי קרן סולרית!" אני אומר לבלייס בתקווה רבה שהיא תצליח

11. משתמש מנוסה
    סהר
    "בוא נאמר ש.. צוות דארק לא ממש אוהב אותי או את הצוות שלי" אמר עדן וסאלמנס עף, מתחמק מפצצות בדרך, לבסוף סלאמנס נחת ביער ועדן ירד והוציא קוביה מכיסו, הקוביה התארכה והתפצלה לשני חלקים, אחד עלה למעלה, מין החלק שלמטה עלו כפתורים וזה גדל טיפה ועשה עוד כמה שינוים, לבסוף זה יצר מחשב ניד שהחלק התחתון שלו גדול , עדן לחץ על כמה כפתורים ועל המסך הופיע הפרופסור
    "שלום עדן וסהר, כפי שהוונתה סהר אני לא יכול לתת לך את הדברים, לך עדן יתן לך, נתתי לעדן את הפוקדור של אושווט כי ז המה שבחרתי אני צודק? טוב בכול אופן יש שם גם פוקדע ו5 פוקדורים ריקים, הפוקדע משמש לסריקת פוקימונים זרים וקבלת מידע אליהם, וגם יש מפה של המקומות שעברתה, בנוסף לזה תוכל לראות את המתקפות של הפוקימונים שלך שם, החמש פוקדורים זה כדי שתוכל לפחות להתחלה לתפוס פוקימונים חדשים, טוב אני מאחל לך המון בהצחלה אותי תפגוש בעיר הבאה, אני חייב לזוז " אמר הפרופסור והמסך נכבה ונהיה שחור, "טוב אז הנה הציוד, אותי תפגוש גם אם הפרופסור בעיר הבאה אני צריך לזוז בהצלחה!" אמר עדן ונתן לך פוקדור ועוד חמישה ומין מכשיר אדום כזה, לאחר מכן קיפל תמחשב ועלה על סלאמנס , סלאמנס המריא ועדן נופף לך לשלום, עמדתה לבד ביער יחד אם הציוד שלך והציוד החדש, "מורקרו" שמעתה מאחוריך וזה הבהיל אותך מאוד
    "אמא'לה!"אצרח 'וואי איזה התקף לב הציפור הזו עשתה לי'אחשוב לעצמי,"רגע מז זאת הציפור הזאת?"אגיד בקול רם ואשלוף את הפוקידע לקבלת מידע 'אולי היא שווה מספיק כדי שאני אנסה לתפוס אותה' אחשוב לעצמי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    יואב
    בלייס מסתכלת אליך נפגעת מהראשון אבל מתחמקת מהשני והשלישי ברביעי היא טיפה נפגעת וגם בחמישי אבל טיפה יותר, אין לה כוח לעשות עוד סופת עלים זאת מתקפה שדורשת כוח והיא השתמשה בה פעמים רק בקרב הזה, היא מתחילה לטעון קרן סולרית ובוויזל מסתכל אליה בהפתעה, הוא נבהל אבל היא מצליחה ליצור רק קרן דקיקה, הקרן פוגעת בבויזל וגורמת לו לנזק רב אבל אפילו לא כמו רבע מקרן רגילה, בלייס המבואסת מעוצבנת ובטעות מאבדת משקל ונופלת מקמום שלה "בוויזל סילון אקווה!" אמרה בריאנה ובוויזל יצא בסילון אקווה שפגע קשה בבלייס
    סהר
    מורקרו
    סוג: אופל ומעופף
    מורקו פוקימון העורב, מורקרו אוהב לגרום כול מיני אשליות לאנשים בעזרת הקרן העל חושית שלו, ניתן למצוא אותו ביערות אפילו במיוחד, הם חיים בקבוצות של שלישיות,

פתאום מורקרו מסתכל אליך ועף מאליך, אתה שומע קול ופתאום רוא היצור ענקי מעליך

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"]יואב
    בלייס מסתכלת אליך נפגעת מהראשון אבל מתחמקת מהשני והשלישי ברביעי היא טיפה נפגעת וגם בחמישי אבל טיפה יותר, אין לה כוח לעשות עוד סופת עלים זאת מתקפה שדורשת כוח והיא השתמשה בה פעמים רק בקרב הזה, היא מתחילה לטעון קרן סולרית ובוויזל מסתכל אליה בהפתעה, הוא נבהל אבל היא מצליחה ליצור רק קרן דקיקה, הקרן פוגעת בבויזל וגורמת לו לנזק רב אבל אפילו לא כמו רבע מקרן רגילה, בלייס המבואסת מעוצבנת ובטעות מאבדת משקל ונופלת מקמום שלה "בוויזל סילון אקווה!" אמרה בריאנה ובוויזל יצא בסילון אקווה שפגע קשה בבלייס
    את יכולה לעדכן את הטופס שלי בבקשה? אני לא זוכר את כל המתקפות של הפוקימונים שלי

"אל תוותרי בלייס! תנסי שוב פעם עלה קסום ואז תסיימי את זה עם קרן סולרית !" אני אומר לבלייס בתקווה שהיא תנצח

14. משתמש מנוסה
    יואב
    בלייס משתמשת בעלה קסום וגם בעלי טער שפוגעים בבוויזל ואחר כך טוענת קרן סולרית "בוויזל בום על קולי בשיא הכוח!" אמרה בריאנה ובוויזל שלח בום על קולי אחד גדול, הסתכלתה על הבום על קולי ועל בוויזל שהיה כעט בשמים ועל בלייס, וממש התפללתה שהיא תנצח, הבום על קולי פגע בבליס והיא שיחררה גם בגלל הכאב קרן סולרים חזקה יותר ולא דקיקה כמו חוט עכביש, גודל של שלוש אצבעות, הקרן סולרית פגעה בבויזל שצנח למטה וצף למעלה מעולף, בלייס עפה לקיר ונעמדה בקושי, ולאחר מכן התעלפה ! בלייס ניצחה בניצחון של שניות! "חזור" אמרה בריאנה "ואו בלייס שלכה ממש אוהבת להילחם" אמרה בריאנה והסתכלה אל בלייס המעולפת

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    יואב
    בלייס משתמשת בעלה קסום וגם בעלי טער שפוגעים בבוויזל ואחר כך טוענת קרן סולרית "בוויזל בום על קולי בשיא הכוח!" אמרה בריאנה ובוויזל שלח בום על קולי אחד גדול, הסתכלתה על הבום על קולי ועל בוויזל שהיה כעט בשמים ועל בלייס, וממש התפללתה שהיא תנצח, הבום על קולי פגע בבליס והיא שיחררה גם בגלל הכאב קרן סולרים חזקה יותר ולא דקיקה כמו חוט עכביש, גודל של שלוש אצבעות, הקרן סולרית פגעה בבויזל שצנח למטה וצף למעלה מעולף, בלייס עפה לקיר ונעמדה בקושי, ולאחר מכן התעלפה ! בלייס ניצחה בניצחון של שניות! "חזור" אמרה בריאנה "ואו בלייס שלכה ממש אוהבת להילחם" אמרה בריאנה והסתכלה אל בלייס המעולפת
    "כן, היא ממש טובה. תפסתי אותה ביחד עם טייני באיזה שדה. הם לא רצו להיפרד אז תפסתי את שתיהם." אני אומר לבריאנה בחיוך ומחזיר את בלייס לפוקדור

עמוד 38 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2836373839404888138 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •