Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3038394041425090140 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    סהר
    אושווט מסתכל אליך ואתה מתחיל להילחץ ולבסוף הוא מרים את הצדפה שלו ללמעלה "אושווט!" הוא אומר ומהנהן מלא נידנודים, הוא מחזיר את הצדפה שלו למקום ובודק שהיא בסדר,
    "מורקרו !" שמעתה את הקול וראיתה פעם שנייה את העורב ההוא
    "מורקרו!"אצרח "התכוונתי לחפש אותך בשביל נקמה אבל עם באת אשמח מאוד לנהל את הקרב שלנו!"אגיד למורקרו "אושווט תתכונן לקרב הראשון שלנו ביחד!"אגיד לאושווט והעלה חיוך של סיפוק רב
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סהר
    פתחתה עמוד ארבעים!
    תבחר אבן פיתוח ואם המתקפה אני יחכה קצת ..
    ~~~
    מורקרו הסתכל אליך בעיניו הגדולות "מורקרו!" הוא צעק והשתמש בקרן על חושית כמו שהוא עשה לך, רק לאושווט, התחלתה להילחץ אושווט פחד טיפה אבל הוציא את הצדפה שלו, הצדפה עצרה לחלוטין את המתקפה "מורקרו?" אמר מורקרו בהפתעה ולאחר מכן הרצה פנים, כנפיו התחילו לזהור ונהיו כסופות והוא התעופף לעבר אושווט בכנף ברזל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    אתה מוציא את כולם ומסתכל בזהירות על המקום בעוד אתה חושב איך לנצח אותם,
    אתה מתקרב ומסתכל לצד השני של הגדר מהצד בחשאי בציפייה לצוות דארקנס
    אבל מה שאתה גורם לך להיות אם פה פתוח ולעמוד עמידה רגילה,
    אתה רואה שני מאמנים, ועוד שניים מסביבם ואת הנערה , (זה אלה שהיו במרכז הפוקימונים) וכלב שחור אפור מול מין עכביש אם ארבע רגלים ושער צהוב בצבע תכלת,
    "אה, זה רק קרב פוקימונים. בואו נלך." אני אומר לכל הפוקימונים שלי ונרגע מאוד. אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים והולך משם בלי להסתכל אחורה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך ושם לב שהנערה והנער נלחמים, הנערה השתמשה בצב הזה שלה והנער בא לזרוק פוקדור,
    התחלתה ללכת לבי לראות תהמשך אבל פתאום ראיתה שבלייס מאחור,
    היא הסתכלה אל זה בהערצה ולפני שהוא הוציא פוקימון היא כבר השתמשה בעלי טער על הצב וכולם הסתכלו אלייה ואליך

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך ושם לב שהנערה והנער נלחמים, הנערה השתמשה בצב הזה שלה והנער בא לזרוק פוקדור,
    התחלתה ללכת לבי לראות תהמשך אבל פתאום ראיתה שבלייס מאחור,
    היא הסתכלה אל זה בהערצה ולפני שהוא הוציא פוקימון היא כבר השתמשה בעלי טער על הצב וכולם הסתכלו אלייה ואליך
    "בלייס, מה לעזאזל את עושה?!" אני אומר לבלייס בעצבנות והוך משם כשבלייס בפוקדור. אחרי שאני מתרחק אני מוציא את בלייס ואומר לה:" אנחנו נמצא קרב, אבל לא עם השוויצרים שם, בסדר?" אני אומר ברוגע

6. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מנסה להחזיר את בלייס אבל היא מתחמקת ,
    היא נמצאת מול הצב והנערה מחייכת
    "טוב אם כבר אז כבר.. " היא אומרת "וורטלטל תשתמש באקדח מים!" היא המשיכה והצב פתח תא פיו וירה לעבר בלייס אקדח מים, היא התחמקה בקלות ושלחה עלי טער חזקים שפגעו בוורטלטל "אמ.. וורטלטל זנב אקווה!" אמרה הנערה והסתכלה אל בלייס, וורטלטל שלח מזנבו חמש אקדחי מים שבלייס התחמקה משניים אחד קצת נפגעה ומהשניים הנוספים נפגעה עפה לקיר וחזרה לקרב, ושלחה קרן סולרית , היא הייתה טיפה חזקה יותר מהפעם שעברה, ראיתה שבלייס נחושבה מאוד, הקרן סולרית פגעה בוורטלטל והעיפה אותו דרך הגדר ושברה תגדר והעיפה אותו לקיר שמאחוריה, בלייס התנשפה טיפה והנערה מחאה כפיים והחזירה את הצב שלה "יש לך בלוסום חזקה מאוד" היא אמרה לך, אבל אתה די כעסתה שהיא בכול זאת הלכה לקרב למרות שמאוד הופתעתה מהכוח של בלייס

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    סהר
    פתחתה עמוד ארבעים!
    תבחר אבן פיתוח ואם המתקפה אני יחכה קצת ..
    ~~~
    מורקרו הסתכל אליך בעיניו הגדולות "מורקרו!" הוא צעק והשתמש בקרן על חושית כמו שהוא עשה לך, רק לאושווט, התחלתה להילחץ אושווט פחד טיפה אבל הוציא את הצדפה שלו, הצדפה עצרה לחלוטין את המתקפה "מורקרו?" אמר מורקרו בהפתעה ולאחר מכן הרצה פנים, כנפיו התחילו לזהור ונהיו כסופות והוא התעופף לעבר אושווט בכנף ברזל
    Spoiler ספוילר

"אוקיי אושווט אל תלחץ ותשתמש באקדח מים!"אגיד לאושווט "תשתמש אחרי זה בזריקת צדף!"אגיד לאושווט בזמן שטיפת זיעה יורדת על פניי בגלל הלחץ
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה מנסה להחזיר את בלייס אבל היא מתחמקת ,
    היא נמצאת מול הצב והנערה מחייכת
    "טוב אם כבר אז כבר.. " היא אומרת "וורטלטל תשתמש באקדח מים!" היא המשיכה והצב פתח תא פיו וירה לעבר בלייס אקדח מים, היא התחמקה בקלות ושלחה עלי טער חזקים שפגעו בוורטלטל "אמ.. וורטלטל זנב אקווה!" אמרה הנערה והסתכלה אל בלייס, וורטלטל שלח מזנבו חמש אקדחי מים שבלייס התחמקה משניים אחד קצת נפגעה ומהשניים הנוספים נפגעה עפה לקיר וחזרה לקרב, ושלחה קרן סולרית , היא הייתה טיפה חזקה יותר מהפעם שעברה, ראיתה שבלייס נחושבה מאוד, הקרן סולרית פגעה בוורטלטל והעיפה אותו דרך הגדר ושברה תגדר והעיפה אותו לקיר שמאחוריה, בלייס התנשפה טיפה והנערה מחאה כפיים והחזירה את הצב שלה "יש לך בלוסום חזקה מאוד" היא אמרה לך, אבל אתה די כעסתה שהיא בכול זאת הלכה לקרב למרות שמאוד הופתעתה מהכוח של בלייס
    אני חושב לעצמי:'טוב, לפחות ניצחנו!', מחייך קצת, ולנערה אני אומר:" תודה, אגב השם שלה הוא בלייס. ועוד משהו, יש מכון בעיר הזאת?" אני אשאל את הנערה בנימוס

9. משתמש מנוסה
    סהר
    אתה קצת מזיע ואושווט מסתכל אליך ומשתמש באקדח מים, מה שמפיל את מורקרו על העץ, הוא נפגע קשה ויוצא בניקור, אבל הזריקת צדף של אושווט מעיפה אותו פעם שנייה על העץ, לאחר מכן מורקרו יוצא בכנף ברזל שפוגעת באושווט אבל לא הכי רציני, הוא מתגלגל טיפה ומתעצבן ונעמד, מורקרו יוצא אם קרן על חושית

יואב
    אתה עדין מעוצבן מבלייס אבל שמח מהניצחון "לא כבר אמרתי לך" אמרה הנערה, בלייס הסתכלה אלייך והתנשפה , היא הוציאה כוח רב בגלל בקרן סולרית והיא לא רגילה אליה , אז זה מעייף אותה כפול למרות שהקרן סולרית לא שלמה

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    סהר
    אתה קצת מזיע ואושווט מסתכל אליך ומשתמש באקדח מים, מה שמפיל את מורקרו על העץ, הוא נפגע קשה ויוצא בניקור, אבל הזריקת צדף של אושווט מעיפה אותו פעם שנייה על העץ, לאחר מכן מורקרו יוצא בכנף ברזל שפוגעת באושווט אבל לא הכי רציני, הוא מתגלגל טיפה ומתעצבן ונעמד, מורקרו יוצא אם קרן על חושית
    "אושווט תתחמק מהקרן העל חושית בקפיצה ואז תשתמש בדחיפה ואקדח מים מקרוב!"אגיד לאושווט בעודי קצת נרגע מלראות את מצבו של מורקרו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה עדין מעוצבן מבלייס אבל שמח מהניצחון "לא כבר אמרתי לך" אמרה הנערה, בלייס הסתכלה אלייך והתנשפה , היא הוציאה כוח רב בגלל בקרן סולרית והיא לא רגילה אליה , אז זה מעייף אותה כפול למרות שהקרן סולרית לא שלמה
    "טוב, תודה רבה ולהתראות!" אני אומרל לנערה ומחזיר את בלייס:" תודה בלייס, היית טובה. תנוחי עכשיו." אחרי זה אני חוזר לבריאנה ובראיינט ואומר להם:" אוקיי, עכשיו אני ובלייס ניצחנו בעוד קרב!" אני אומר בגאווה רבה בבלייס הקטנה שלי

12. משתמש מנוסה
    סהר
    אושווט מתחמק בקושי בעזרת הצדפה שלו,
    לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה מה שלא אפשרי כי מורקרו על עץ!
    הוא משתמש באקדח מים שמפספס מנסה פעם שנייה מפספס ובפעם השלישית מצליח!
    מורקרו נופל למטה ומתנגש בריצפה ומתעלף
    יואב
    "באמת? יפה!" אמרה בריאנה, "אבל כדי גם להתאמן על המופע ואם ביוטפלי, אולי תאמן את ביוטפלי גם ותראה את ההופעה שלך למישהו? תוכל גם לקבל עזרה ממתאמים אחרים" אמרה בריאנה ונזכרתה בקבוצת הילדים ,

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה

יואב
    "באמת? יפה!" אמרה בריאנה, "אבל כדי גם להתאמן על המופע ואם ביוטפלי, אולי תאמן את ביוטפלי גם ותראה את ההופעה שלך למישהו? תוכל גם לקבל עזרה ממתאמים אחרים" אמרה בריאנה ונזכרתה בקבוצת הילדים ,
    [/COLOR]
    "אולי אני פשוט אתאמן איתו לבד." אני אומר לעצמי והולך למצוא פינה שקטה כדי להתאמן ברגע שאני מוצא אני מוציא את ביוטיפליי ואומר לו:"ביוטיפליי, יריית חוט ואז על חושי על החוטים כדי ליצור מהם דמות של עץ!" אני אומר לו בהתלהבות

14. משתמש מנוסה
    סהר
    אושווט מתחמק בקושי בעזרת הצדפה שלו,
    לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה מה שלא אפשרי כי מורקרו על עץ!
    הוא משתמש באקדח מים שמפספס מנסה פעם שנייה מפספס ובפעם השלישית מצליח!
    מורקרו נופל למטה ומתנגש בריצפה ומתעלף
    "מצויון אושווט!"אגיד לאושווט ואחבק אותו חזק "עכשיו לדעתי מורקרו הזה חזק ואני רוצה אותו בצוות שלנו!"אגיד לאושווט "פוקדור צא!!!"אצרח תוך כדי שאני מעלה חיוך גדול בגלל שזו הפעם הראשונה שאני אומר את זה.
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    מעכשיו הצבע שלך הוא כתום
    ~~~~~
    סניבי פוקח עין אחת ומתחמקת במהירות,
    לאחר מכן טפיג בא אליו והוא מעיפה אותו אם שני גפנים ארוכים לעבר עץ, טאפיג משתמש בגחלת על האדמה אבל לא קורה כלום, הוא משתמש בגחלת אבל סניבי מתמקת הוא משתמשת פעם נוספת בגחלת והיא מתחמקת וקופצת לאותו ענף, גחל אחד נתפס בעלה ששרף תעלהה שאליו סניבי הייתה, היא נפגעה מאוד והשתמשה בעלי טער לעבר טאפיג הקטן

יואב
    אתה מחזיר את כולם לפוקדור חוץ מפיפלאפ שמחליט להישאר מעוצבן אבל בסוף מתרצה וקופץ על הראש שלך, אתה מתחיל לטייל ורואה אש ביער לא רחוק ממך אבל תצתרך לחזור קצת לכיוון המעבדה , אתה שומע קולות ורואה טיפה אש ולא מבין מה קורה שם
    "מילק! תשתמש על עלי התער בגחלת ואז תקפוץ על סניבי ותדחוף אותה בכל הכח!" אקרא לטאפיג שלי. "תשתמש בגחלת על סניבי אחר כך ואז תרוץ סביבה כדי שתתבלבל ותיפול! תדייק ותעשה הכל במהירות ובעוצמה!" אקרא לטאפיג ואוציא כבר פוקדור כדי להתכונן.
    ---
    לא חשוב, הצלחתי להגיב כאן.
    Spoiler ספוילר

עמוד 40 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3038394041425090140 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •