Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3442434445465494144 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    תומר
    טרטוויג משתמש בעלי טער על כול האיווים שנעלמים בעשן כתום חום ומשמיעים "פוף" ולבסוף אחד מהם מתחמק שכול השאר לא, טרטוויד משתמש בחדיפה אבל איווי נפגע בקושי, "איווי כדור צל בשיא החוזק!" אמרה בריאנה ואיווי שיחרר כדור צל חזק וגדול טרטוויג הסתכל אליו בפחד ופתאום ירה כדור בצבע ירוק זוהר
    שתי הכדורים מתנגשים ומעיפים את טרטוויג למים וגם את איווי,"טרטוויג למד כדור אנרגיה" אמר הפוקדע
    "כל הכבוד טרטוויג!" אני אומר בהתלהבות "תתחיל לרוץ הכי מהר שאתה יכול לעבר איווי ומתי שאתה מספיק קרוב תשתמש בכדור אנרגיה" אני אומר לטרטוויג

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    אתה מוציא את הביצה והביצה זוהרת לכמה רגעים ומפסיקה לזהור,
    "זה אומר שהביצה צריכה לבקוע בקרוב תנסה להסתכל בצד השני" אמרה בריאנה
    הסתכלתה מאחוריה וראיתה סדק ענק שם, "רואה תחכה שהיא תזהר והסדק יפתח ויצא משם הפוקימון" אמרה בריאנה והוסיפה "הסדר הוא סדק חלוש שהביצה זוהרת זאת אומרת שהוא פותח את הסדק לגמרי ויוצא החוצה" היא אמרה והמשיכה בקרב, הסתכלתה על הביצה והעצבתה אבל פיפלאפ עודד אותך, שמתה לב שאתה רעב והרחתה ריח טעים במיוחד
    "וואו! מה זה הריח הזה?!" אני אומר בהתלהבות וארחרח את האוויר בציפייה. אני שואל את בריאנה ובראיינט:" מישהו מכם הכין משהו לארוחת צהריים?"
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-29-2011 בשעה 08:27 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    אין רושמת אתם רק בדרך אליה
    ~~
    אתה אומר לו שאתה גם נרשם והוא מופתע ממך
    "טוב בוא נבדוק את זה בקרב תחרות! זה אומר שצריך לגרום למתקפות להיות יפות יותר מאשר חזקות !" אמר והרקארוס ניצב מקדימה מנופף בכנפיו
    "אין בעיה!"אגיד לברי 'אני אשתמש באושווט כי הוא פוקימון ממש חמוד ויש לו מתקות יפות מאוד!'אחשוב לעצמי בזמן שאגש לרושמת להירשם
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תומר
    טרטוויג שמח מהמקתפה ומקפץ על העיגולי עץ הצפים ומשתמש בכדור אנרגיה קרוב לאיווי, איווי עף למים שהוא מאוד פגוע "איווי כדור צל!" אמרה בריאנה ואיווי שלח מספר כדורי צל לעבר טרטוויג ששחה במים

יואב
    אתה עוקב אחרי הריח ומגיע לגדרות,
    אתה מציץ ורואה את חבורת המתאמים יחד אם הפוקימונים שלהם מבשלים, הכלב אש גרווליט נמצא ליד הבעלים שלו ומשתמש בגחלת לתוך מין כלי כזה שהם צולים אליו בשר, הכלב אפור שחור פוציאנה והיצור הארוך חום כהה וחום בהיר מביאים כלים לשולחן יחד אם הפרפר והנערה אם החולצה הוורדה, הסורסרקיט של הילד והשחף הלבן תכלת שוטפים ירקות ומביא אותם לילד ולנערה אם הצב, היצור שמרחף משתמש בעל חושי ומפזר בשולחן דברים ומביא דברים בעל חושי, הצב משתמש באקדח מים לתוך סיר וממלא אותו ומגיש אותו לנער הציפורים שהפרפר מגיש לו חבילה של משהו והנער ציפורים שופך אותה ויש שם בעצם ספגטי,
    הפרפר וזה אם הפרח על הראש והאריה והציפור הגדולה השחורה מתרוצצים בין כולם ועוזרים למי שצריך, השולחן כבר מוכן אם שתייה וסכום וצלחות וחצי מהבשרים גם, אתה מרגיש שאתה מאוד מאוד רעב,

סהר
    תקשיב!
    אין רושמת!
    אתם באמצע יער והוא מזמין אותך לקרב תחרות!
    אתה מוציא את אוושוט אבל מורקרו יוצא גם ,אתה מבין שהוא רוצה להשתתף בקרב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"]
    יואב
    אתה עוקב אחרי הריח ומגיע לגדרות,
    אתה מציץ ורואה את חבורת המתאמים יחד אם הפוקימונים שלהם מבשלים, הכלב אש גרווליט נמצא ליד הבעלים שלו ומשתמש בגחלת לתוך מין כלי כזה שהם צולים אליו בשר, הכלב אפור שחור פוציאנה והיצור הארוך חום כהה וחום בהיר מביאים כלים לשולחן יחד אם הפרפר והנערה אם החולצה הוורדה, הסורסרקיט של הילד והשחף הלבן תכלת שוטפים ירקות ומביא אותם לילד ולנערה אם הצב, היצור שמרחף משתמש בעל חושי ומפזר בשולחן דברים ומביא דברים בעל חושי, הצב משתמש באקדח מים לתוך סיר וממלא אותו ומגיש אותו לנער הציפורים שהפרפר מגיש לו חבילה של משהו והנער ציפורים שופך אותה ויש שם בעצם ספגטי,
    הפרפר וזה אם הפרח על הראש והאריה והציפור הגדולה השחורה מתרוצצים בין כולם ועוזרים למי שצריך, השולחן כבר מוכן אם שתייה וסכום וצלחות וחצי מהבשרים גם, אתה מרגיש שאתה מאוד מאוד רעב,
    "אוקיי, אני לא יכול להצטרף אליהם ישר אחרי שתקפתי אחד מהם." אני אומר בטון מאוכזב והולך משם אבל מקווה שהם יקראו לי לשאול אותי משהו

6. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך משם ופתאום אתה רוצה את הפוציאנה וגרוליט מאחוריך "פוצינ.. פוציאנה! פוציאנה!" נבח פוציאנה "גרוליט גרוו גרוליט!" נבח גם גרוליט "מי זה?!" יצאה הבחורה שהפוציאנה והגרוליט שלה אם עיתון לעשן ביד

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה הולך משם ופתאום אתה רוצה את הפוציאנה וגרוליט מאחוריך "פוצינ.. פוציאנה! פוציאנה!" נבח פוציאנה "גרוליט גרוו גרוליט!" נבח גם גרוליט "מי זה?!" יצאה הבחורה שהפוציאנה והגרוליט שלה אם עיתון לעשן ביד
    "וואו, מה אתם רוצים ממני?! אני יכול להסתובב סתם!" אני אצעק בבהלה ואלך לאחור לאט תוך כדי שאני מרים את ידיי

8. משתמש מנוסה
    יואב
    "אה זה אתה" אמרה הנערה "פוציאנה גרוליט חיזרו" היא אמרה ושני הכלבים נכנסו חזרה לתוך שטח הגדרות
    "מה אתה רוצה?" אמרה הנערה, הצצתה מעבר לכתפיה וראיתה על השולחן סלט וספגטי והרחתה תריח של הבשר

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    יואב
    "אה זה אתה" אמרה הנערה "פוציאנה גרוליט חיזרו" היא אמרה ושני הכלבים נכנסו חזרה לתוך שטח הגדרות
    "מה אתה רוצה?" אמרה הנערה, הצצתה מעבר לכתפיה וראיתה על השולחן סלט וספגטי והרחתה תריח של הבשר
    "כלום! אני סתם הרחתי את הריח הזה ועקבתי אחריו עד שראיתי מה זה, והלכתי." אני אומר לה בטון רגוע הרבה יותר

10. משתמש מנוסה
    סהר
    תקשיב!
    אין רושמת!
    אתם באמצע יער והוא מזמין אותך לקרב תחרות!
    אתה מוציא את אוושוט אבל מורקרו יוצא גם ,אתה מבין שהוא רוצה להשתתף בקרב
    אוקיי אוקיי
    --------------------
    "טוב אושווט הפעם תשאר בצד"אגיד לאושווט "מורקרו תשתמש בדופק אפל על הראקרוס של ברי!"אגיד למורקרו ואחכה להתפעל מכוחו שוב
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    יואב
    "בסדר" מרה הנערה והביאה את הבשרים לשולחן, נהייתה אפילו יותר רעב, כנראה שפיפלאפ עקב אחריך כי ראיתה אותו מתקדם לעבר האוכל פוקימונים, הוא לקח אחד ואכל "פוצי.." אמר פוציאנה שהיה מאחוריך "גרולי..." אמר גרוליט שהיה גם כן מאחוריך פיפלאפ הסתכל אל שניהם ופחד מאוד
    סהר
    מורקרו השתמש בדופק אפל "הרקרוס תחמוק בתעופה!"אמר ברי אבל היה לו קשה אז הוא נפגע למרות שעף,
    "אוקי צא באס אווירי!" אמר ברי והרקארוס יצא באס אווירי לעבר מורקרו שהתחמק מזה בתעופה "אוקי הרקארוס תשתמש בחבטת קרן!" אמר ברי בלחץ כשמורקרו נפגע טיפה אבל הצליח להתאושש
    מצב הנקודות
    90-ברי
    93-סהר
    *מתקפה שלו שגורמת לפוקימון שלך להראות יפה מורידה הרבה נקודות*

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    יואב
    "בסדר" מרה הנערה והביאה את הבשרים לשולחן, נהייתה אפילו יותר רעב, כנראה שפיפלאפ עקב אחריך כי ראיתה אותו מתקדם לעבר האוכל פוקימונים, הוא לקח אחד ואכל "פוצי.." אמר פוציאנה שהיה מאחוריך "גרולי..." אמר גרוליט שהיה גם כן מאחוריך פיפלאפ הסתכל אל שניהם ופחד מאוד

"תעזוב את זה פיפלאפ. יש לנו את האוכל שלנו." אני אומר לפיפלאפ טיפה מעוצבן והולך חזרה עם פיפלאפ אל בראיינט ובריאנה

13. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו השתמש בדופק אפל "הרקרוס תחמוק בתעופה!"אמר ברי אבל היה לו קשה אז הוא נפגע למרות שעף,
    "אוקי צא באס אווירי!" אמר ברי והרקארוס יצא באס אווירי לעבר מורקרו שהתחמק מזה בתעופה "אוקי הרקארוס תשתמש בחבטת קרן!" אמר ברי בלחץ כשמורקרו נפגע טיפה אבל הצליח להתאושש
    מצב הנקודות
    90-ברי
    93-סהר
    *מתקפה שלו שגורמת לפוקימון שלך להראות יפה מורידה הרבה נקודות*
    "אוקיי מורקרו תשתמש בקרן על חושית ואז כנף ברזל!"אצעק ומורקרו "אושווט בוא נתחיל לעודד את מורקרו ואז הוא יצליח יותר!"אגיד לאושווט והתחיל לעודד את מורקרו יחד איתו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    יואב
    התחלתה ללכת ולגרור את פיפלאפ איתך
    "חכו רגע , הוא יכול להישאר" אמר הנער אם הציפורים, שהיה עסוק בלחתוך לחם
    "אם זה בסדר מבחינת סוולו זה בסדר מבחנתי" הוא אמר והסתכלתה על הציפור הענקית שנעצה בך מבטים
    "לי אין בעיה במילא הייתי רוצה להיות עוד פעם נגד הבולוסומית שלו " אמרה הנערה אם הצב,
    "לי אין בעיה" אמרה זאת שהייתה אם היצור הכחול והפרח הענק על ראשו,
    "לי לא משנה העיקר שנאכל אני רעב" אמר הנער אם הכובע הכחול וזאת אם שני הכלבים נאנחה והתיישבה בכסא של השולחן
    "אני לילה " אמרה הנערה אם הצב, "זה אם הציפורים הוא ג'קסון אבל הוא מעדיף שתקרא לו ג'ו זאת אם החולצה הוורודה והפוקימון אם הפרח הענקי זאת ליירה אם הכובע הכחול זה מייקי ואם הכלבים זאת ניקי " המשיכה לילה והביאה את הלחם לשולחן והתיישבה בכיסא, מהצד השני שלה ישב גקסון ניקי ישבה בקצה של השולחן הפוך מליירה ולידה הייתה ליירה ולידה מייקי , פוציאנה המשיך לנהום אליך אבל בסוף עצר
    ,
    סהר
    מורקרו השתמש על הרקרוס בקרן על חושית והוא התחיל לעשות תנועות "הרק!!" צעק שמורקרו עיתת את מחשבותיו, לאחר מכן תקף אותו בכנף ברזל, מה שהעיף אותו על עץ והוא התעורר,"אס אוירי וחבטת קרן!"
    אמר ברי ושתי המתקפות פגעו במורקרו לא חזק כול כך אבל עדין פגעו,
    נקודות
    80-ברי
    85-סהר

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    יואב
    התחלתה ללכת ולגרור את פיפלאפ איתך
    "חכו רגע , הוא יכול להישאר" אמר הנער אם הציפורים, שהיה עסוק בלחתוך לחם
    "אם זה בסדר מבחינת סוולו זה בסדר מבחנתי" הוא אמר והסתכלתה על הציפור הענקית שנעצה בך מבטים
    "לי אין בעיה במילא הייתי רוצה להיות עוד פעם נגד הבולוסומית שלו " אמרה הנערה אם הצב,
    "לי אין בעיה" אמרה זאת שהייתה אם היצור הכחול והפרח הענק על ראשו,
    "לי לא משנה העיקר שנאכל אני רעב" אמר הנער אם הכובע הכחול וזאת אם שני הכלבים נאנחה והתיישבה בכסא של השולחן
    "אני לילה " אמרה הנערה אם הצב, "זה אם הציפורים הוא ג'קסון אבל הוא מעדיף שתקרא לו ג'ו זאת אם החולצה הוורודה והפוקימון אם הפרח הענקי זאת ליירה אם הכובע הכחול זה מייקי ואם הכלבים זאת ניקי " המשיכה לילה והביאה את הלחם לשולחן והתיישבה בכיסא, מהצד השני שלה ישב גקסון ניקי ישבה בקצה של השולחן הפוך מליירה ולידה הייתה ליירה ולידה מייקי , פוציאנה המשיך לנהום אליך אבל בסוף עצר
    ,
    [/COLOR]
    "תודה רבה." אני אומר בחיוך ואציג להם את עצמי:" אני יואב ואלה הפוקימונים שלי (מוציא את כל הפוקימונים שלי) זה פוניטה, הפרפר שם זה ביוטיפליי, אלה טייני ובלייס, וזה פיפלאפ, ויש לי עוד ביצה שאמורה לבקוע ממש בכל רגע." אני אומר להם ואוציא את הביצה מהתיק

עמוד 44 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3442434445465494144 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •