Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3543444546475595145 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב
    "ביצה מה? " אמרה לילה "ניקי מבינה בביצים" הוסיפה לילה אבל ניקי התעלמה "מישהו רוצה מים?" אמרה וכול הכוסות הוגשו אליה, "מי שרוצה סלט צלחות אלי" אמרה לילה "ספגטי פה" אמרה ליירה "מי שרוצה בשר שיגיד איזה ויביא תצלחת אלי" אמר ג'ו ולאט לאט כול הצלחות התמלאו, הסתכלתה על הצחת הריקה שלך ועל שלהם המלאות ונהיתה רעב יותר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    סהר
    מורקרו השתמש על הרקרוס בקרן על חושית והוא התחיל לעשות תנועות "הרק!!" צעק שמורקרו עיתת את מחשבותיו, לאחר מכן תקף אותו בכנף ברזל, מה שהעיף אותו על עץ והוא התעורר,"אס אוירי וחבטת קרן!"
    אמר ברי ושתי המתקפות פגעו במורקרו לא חזק כול כך אבל עדין פגעו,
    נקודות
    80-ברי
    85-סהר
    "אוקיי מורקרו תשתמש בדחיפה!"אצעק למורקרו "ואז תתקרב כמה שאתה יכול להרקרוס מבלי להיות בטווח התקפת קרן ותשתמש בדופק אפל!"אגיד למורקרו עם חיוך של ניצחון
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו יוצא אם דופק אפל "חבטת קרן הראקרוס!" אמר ברי והדופק אפל נופץ על ידי הקרן של הרקרוס, מלא נצנים שחורים נפלו עליו וזה הוריד לך לא מעט מתקפות, מורקרו המעוצבן השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל שנעו בסיבוב סביבו ולבסוף פגעו בהראקרוס, הראקרוס נפגע קשה והתחיל למלמל דברים "הארקרוס תצא מזה!" צעק ברי ופתאום הראקרוס פתח את עיניו וברי נשם לרווחה
    60-ברי
    70-סהר

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו יוצא אם דופק אפל "חבטת קרן הראקרוס!" אמר ברי והדופק אפל נופץ על ידי הקרן של הרקרוס, מלא נצנים שחורים נפלו עליו וזה הוריד לך לא מעט מתקפות, מורקרו המעוצבן השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל שנעו בסיבוב סביבו ולבסוף פגעו בהראקרוס, הראקרוס נפגע קשה והתחיל למלמל דברים "הארקרוס תצא מזה!" צעק ברי ופתאום הראקרוס פתח את עיניו וברי נשם לרווחה
    60-ברי
    70-סהר
    "אוקיי מצוין מורקרו!"אגיד למורקרו "עוד פעם תשתמש בקרן על חושית ואז דחיפה על הרקרוס!אתה מסוגל לנצח פה!" אגיד למורקרו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    אתה מחזיר אותם לפוקדורים שמח מאוד וחוזר לפרופסור,
    הפרופסור מקבל אותך בברכה ושמח "או החזרתה אותם מעולה!" הוא אמר ולקח את הפוקדור של טוטודייל
    "הפוקדור של איווי ישאר איתך וקח פוקדע ופוקדורים ריקים, פוקדע בשביל לדעת מידע על פוקימונים אחרים ולדעת תמתקפות של הפוקימונים שלך ומפה של איפה שהייתה!" אמר הפרופסור והביא לך את החפצים "ואם אני לא טועה היה עוד מאט תחרות אבל אני לא יודע באיזה עיר בכול מקרה בהצלחה בהמשך המסע!" אמר הפרופסור ונפנף לך לשלום שיצאתה מהמעבדה
    *טיפ,תעשי את זה בקובץ וורד ואז זה יהיה יותר מסודר.
    אני מחייך אל הפרופסור ואומר לו:"פרופסור פרופסור,אני לא בעניין לא תחרויות סרטים,אני והאיווי שלי הולכים לליגת הפוקימונים יחד עם חמישה פוקימונים שאותם אתפוס בזמן הקרוב,וכמובן איווי שלי יתפתח אך לא החלטתי עדיין למי הוא יתפתח לפלריון או לאספיון,להתראות פרופסור" וכשאסיים את דברי אלך לדרכי.

6. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו נהיה יותר טוב בקרן העל חושית ומשחרר קרן על חושית טיפה חזקה יותר שפוגעת בהראקרוס והוא נופל וממלמל דברים ועושה תנועות מוזרות לאחר מכן מורקרו משתמש בדחיפה שלא ממש עוזרת, אז הוא מתחיל לנקר אותו , מה שגורם לו להתעורר ולחבוט במורקרו ולהעיף אותו על העץ
    ניקוד
    45-ברי
    50-סהר

עומר
    אתה הולך בדרכך וממשיך ללכת, אתה מחליט להוציא את איווי שיתאורר קצת, פתאום איווי מריח משהו וצץ מהשיחים עוד איווי! שני האיווים מתחילים לשחק ולהתגלגל

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    אתה הולך בדרכך וממשיך ללכת, אתה מחליט להוציא את איווי שיתאורר קצת, פתאום איווי מריח משהו וצץ מהשיחים עוד איווי! שני האיווים מתחילים לשחק ולהתגלגל
    אני מסתכל על איווי שלי ואז אשאל אותו:"איווי אתה רוצה לשחק איתם,או שאתה מעדיף להמשיך?".
    *אין לי מה לכתוב,סורי

8. משתמש מנוסה
    סהר
    מורקרו נהיה יותר טוב בקרן העל חושית ומשחרר קרן על חושית טיפה חזקה יותר שפוגעת בהראקרוס והוא נופל וממלמל דברים ועושה תנועות מוזרות לאחר מכן מורקרו משתמש בדחיפה שלא ממש עוזרת, אז הוא מתחיל לנקר אותו , מה שגורם לו להתעורר ולחבוט במורקרו ולהעיף אותו על העץ
    ניקוד
    45-ברי
    50-סהר
    "קדימה מורקרו דופק אפל!סיים את הקרב הזה!"אצרח למורקרו לאקווה שבהצקפה הבאה הקרב יסתיים בניצחון שלי על ברי הרברבן
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    עומר
    איווי מתנער ומסתכל אליך , ולבסוף מתיישב לצידך, פתאום באים אחרי האיווית (זאת בת) עוד כמה פוקימונים
    פתאום הם הולכים לאינשהו וגם האיווי שלך אתה בא איתם ולבסוף אתם מגיעים לשדה גדול, פתאום במרום שבו שני האיווים נפתח חור באדמה והם נופלים, אתה אחוז פחד לא יודע מה לעשות ופתאום פוקימון גדול ומפחיד תופס אותם, אתה מבין שהוא המנהיג שלהם

סהר
    מרורקרו משתמש בדופק אפל שהרקראוס מתחמק ממנו, הוא משתמש פעם שנייה והרקראוס בחבטת קרן ושניהם נפגעים, הם עושים את זה עוד פעם ועוד פעם ונפגעים מאוד, מורקרו מתעצבן טוען כדור שחור בפיו ויורה לעבר הרקראוס, מה שגומר אותו והוא מתעלף
    "מורקרו למד כדור צל" אמר הפוקדע
    ניקוד
    X-ברי
    10-סהר

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    סהר
    מרורקרו משתמש בדופק אפל שהרקראוס מתחמק ממנו, הוא משתמש פעם שנייה והרקראוס בחבטת קרן ושניהם נפגעים, הם עושים את זה עוד פעם ועוד פעם ונפגעים מאוד, מורקרו מתעצבן טוען כדור שחור בפיו ויורה לעבר הרקראוס, מה שגומר אותו והוא מתעלף
    "מורקרו למד כדור צל" אמר הפוקדע
    ניקוד
    X-ברי
    10-סהר
    "יש!!!"אצעק "מורקרו עשית את זה כל הכבוד!"ארוץ ואחבק את מורקרו "עכשיו ברי,אתה עדיין יכול לנצח אותי?"אשאל אותו שבחצנות בזמן שאחזיר את מורקרו לפוקדור
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    נל יותר מידי מתקפות זה כבר מבלבל ..
    ~~~
    טפיג שורף את הגחלת ומשתמש בדחיפה על העץ שבו סניבי נמצאת, היא מאבדת שיווי משקל ונופלת אבל מצליחה להציל את עצמה בשוט גפן, היא יורדת למטה וטפיג משתמש עליה בגחלת שפוגעת בה בחוזקה,
    הוא מתחיל לרוץ סביבה והיא לא יודעת מה לתקוף אז היא משתמשת בעלי טער לכול עבר, טאפיג נפגע אבל בקושי ומשתמש בגחלת פעם שלישית ופוגע בה בחוזקה, היא משתמשת בעלי טער שבאים במהירות לעבר טאפיג!
    "טאפיג, קפוץ ותתחמק מעלי התער!" אקרא לו. "תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך על העץ הזה..." אקרא ואצביע על העץ שליד סניבי. "... ואז תשתמש בגחלת על העלים כדי לייצור עשן ורוץ אל עבר סניבי במהירות! כשתהיה קרוב אליה תעמוד עליה כך שלא תזוז ותחכה שהעלים יפגעו בה עם האש של הגחלת ואז, כשהיא עייפה, תקפוץ חזרה לאדמה!" אקרא לו בעידוד.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    סהר
    "היה לך מזל" אמר ברי "נראה את ההופעה שלך לי כבר יש" הוא אמר והתחלתה להילחץ, שחכתה לגמרי משלב המוקדמות

נל
    טאפיג חומק מהעלי טער ומשתמש בעלי טער על העלים , זה יוצר עלים שרופים ועשן וסניבי לא רואה, הוא תוקף אותה בגחלת חזקה מאוד ואז העלים השרופים החמים נופלים אליהם והוא תוקף אותה שנית בגחלת,
    סניבי המותשת עפה על עץ ,מעולפת

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    סהר
    "היה לך מזל" אמר ברי "נראה את ההופעה שלך לי כבר יש" הוא אמר והתחלתה להילחץ, שחכתה לגמרי משלב המוקדמות
    'אוי לא!מה אני אעשה?!'אחשוב לעצמי,חייב להיות פתרון לכל העניין הזה,"ברי תגיד איפה נרשמים לתחרות,עלה לי רעיון ענק למופע!"אגיד לברי ואמתין לתשובה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    סער
    "בעיר הבאה לביינתיים מתאמנים איפה שרוצים התחרות בעוד שבוע שבועים" אמר ברי "אני בוחר ברוזליה!" אמר ופוקימון אם שתי וורדים יצא החוצה ומלא עשן מסביב "יש לי מדבקת עשן!" אמר ברי בגאווה "אוקי רוזליה אבקת שיתוק!" אמר ברי והעשן התפזר ומלא ניצוצות כתומים וצהובים היו מסביבו "עכשיו ריקוד עלי כותרת עלה קסום וסופת עלים חלשה!" אמר ברי ולבסוף זה יצר מין סופת עלים קטנה אם מלא צבעים ועלים שהיה מעל ראשו של רזליה , "תחתכי את זה בעלי טער!" אמר ברי ולאט לאט הפרחים נהיו לחלקים קטנים יותר ויותר קטנים עד שהסופה נפלה וזה נראה ממש כמו גשם של ניצוצות קטנים שהי ומעל רוזליה ועפו אליו כך שגרמו לו להראות ססגוני וצבעוני במיוחד "תדה!" אמר ברי "נו את מי אתה לוקח למוקדמות ואת מי לשלב השני?" שאל ברי

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    סער
    "בעיר הבאה לביינתיים מתאמנים איפה שרוצים התחרות בעוד שבוע שבועים" אמר ברי "אני בוחר ברוזליה!" אמר ופוקימון אם שתי וורדים יצא החוצה ומלא עשן מסביב "יש לי מדבקת עשן!" אמר ברי בגאווה "אוקי רוזליה אבקת שיתוק!" אמר ברי והעשן התפזר ומלא ניצוצות כתומים וצהובים היו מסביבו "עכשיו ריקוד עלי כותרת עלה קסום וסופת עלים חלשה!" אמר ברי ולבסוף זה יצר מין סופת עלים קטנה אם מלא צבעים ועלים שהיה מעל ראשו של רזליה , "תחתכי את זה בעלי טער!" אמר ברי ולאט לאט הפרחים נהיו לחלקים קטנים יותר ויותר קטנים עד שהסופה נפלה וזה נראה ממש כמו גשם של ניצוצות קטנים שהי ומעל רוזליה ועפו אליו כך שגרמו לו להראות ססגוני וצבעוני במיוחד "תדה!" אמר ברי "נו את מי אתה לוקח למוקדמות ואת מי לשלב השני?" שאל ברי
    "אני אקח את אושווט למוקדמות ואת מורקרו לסיבוב השני"אגיד לברי "טוב כאן אנחנו נפרדים עליי להתאמו ולהתחזק לקראת התחרות וקרב המכון"אגיד לברי,אסובב אליו את והתחיל ללכת לדרכי כדי למצוא פוקימונים ומאמנים להלחם נגדם
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 45 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3543444546475595145 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •