Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3644454647485696146 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סער
    "רגע!" אמר ברי והסתכלתה אליו "אתה לא רוצה ללמוד תמוקדמות? כלומר אין לך לא מדבקה ולא כלום לי יש 3! עשן כוכבים וקונפטי!" אמר והראה לך שלוש מדבקות שאל כול אחד מהם היה ציור אחר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    סער
    "רגע!" אמר ברי והסתכלתה אליו "אתה לא רוצה ללמוד תמוקדמות? כלומר אין לך לא מדבקה ולא כלום לי יש 3! עשן כוכבים וקונפטי!" אמר והראה לך שלוש מדבקות שאל כול אחד מהם היה ציור אחר
    "אוקיי בוא תסביר לי על המוקדמות ועל המדביקות המוזרות האלה,אבל מהר!אני חייב להתאמן!"אגיד לברי ואקשיב לו בסקרנות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    סהר
    "במוקדמות אתה צריך לשלב את האפקטים של המדבקות ואת המתקפות ליצירת שילובים שיגרמו לפוקימון להראות יפה חזק או חמוד ומוכשר, מדבקות זה משהו שמדביקים על הפוקדור, אפשר להשתמש בהן שלוש פעמים בתחרויות, שאתה מוציא את הפוקימון אז הוא יוצא אם אפקט כלשהוא כמו עשן מסביב כוכבים שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה איתם, אם הם גדולים אפילו לרכב אליהם, קונפטי או סתם בועות" הסביר ברי את הכול וזה נהיה טיפה יותר מובן לך

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    סהר
    "במוקדמות אתה צריך לשלב את האפקטים של המדבקות ואת המתקפות ליצירת שילובים שיגרמו לפוקימון להראות יפה חזק או חמוד ומוכשר, מדבקות זה משהו שמדביקים על הפוקדור, אפשר להשתמש בהן שלוש פעמים בתחרויות, שאתה מוציא את הפוקימון אז הוא יוצא אם אפקט כלשהוא כמו עשן מסביב כוכבים שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה איתם, אם הם גדולים אפילו לרכב אליהם, קונפטי או סתם בועות" הסביר ברי את הכול וזה נהיה טיפה יותר מובן לך
    "אוקיי תודה רבה ברי,אלך להשיג לעצמי מדבקות כאלה!"אגיד לברי 'וואי תחרויות זה דבר מעניין מאוד!' אחשוב לעצמי ואשרוק בעודי מתרחק משם בהליכה איטית
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    איווי מתנער ומסתכל אליך , ולבסוף מתיישב לצידך, פתאום באים אחרי האיווית (זאת בת) עוד כמה פוקימונים
    פתאום הם הולכים לאינשהו וגם האיווי שלך אתה בא איתם ולבסוף אתם מגיעים לשדה גדול, פתאום במרום שבו שני האיווים נפתח חור באדמה והם נופלים, אתה אחוז פחד לא יודע מה לעשות ופתאום פוקימון גדול ומפחיד תופס אותם, אתה מבין שהוא המנהיג שלהם
    אני משתווחה לפני ראיקו ואומר לו:"תודה שעזרת לאיווי שלי אגדת הרעם ראיקו,איך אני יכול להיות לך לעזר" אני מלטף את האיווים כדי להראות שאני אוהב פוקימונים ומוכן להגן עליהם.

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    "ביצה מה? " אמרה לילה "ניקי מבינה בביצים" הוסיפה לילה אבל ניקי התעלמה "מישהו רוצה מים?" אמרה וכול הכוסות הוגשו אליה, "מי שרוצה סלט צלחות אלי" אמרה לילה "ספגטי פה" אמרה ליירה "מי שרוצה בשר שיגיד איזה ויביא תצלחת אלי" אמר ג'ו ולאט לאט כול הצלחות התמלאו, הסתכלתה על הצחת הריקה שלך ועל שלהם המלאות ונהיתה רעב יותר
    'וואו, לא שמתי לב כמה אני רעב!' אני אחשוב לעצמי בחיוך, אשען אחורה בכיסא שלי ואסתכל על הפוקימונים שלי על הדשא
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    סהר
    אתה מתחיל ללכת יחד אם הפוקימונים שלך לעבר העיר, ורואה מכת ברק מאיזה שיח

עומר
    ריאקו מסתכל אליך ואז הולך קצת , השועל הכתום בא ומתלטף לו על הרגל והוא מסתכל אליו, פתאום רשת גדולה נופלת על כול קבוצת הפוקימון וריאקו (לא איווי שלך) ,הם נלכדים ברשת ופתאום הרשת עולה למעלה , אתה רואה מין בלון אוויר כזה (צפלין) קטן יחסית, אליו נמצאים שני אנשים וחייה

יואב
    ליירה נותנת לכול הפוקימונים אוכל פוקימונים , הבטן שלך מקרקרת וכולם צוחקים, לאט לאט גם הצלחת שלך מתלמא ולבסוף אתם מסיימים את הארוחה, פתאום תוך כמה דקות השולחן ריק וכול השיאריות ניתנו לפוקימונים, אתה שם לב שכול הקבוצה עומדים בשורה , ליד כול אחד יש פוקימון , ליירה- זה עם הפרח הענק על ראשו, ניקי- גרווליט מייקי- סורסקיט איש הציפורים -השחף לילה- היצור המרחף

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    [COLOR="DeepSkyBlue"]
    יואב
    ליירה נותנת לכול הפוקימונים אוכל פוקימונים , הבטן שלך מקרקרת וכולם צוחקים, לאט לאט גם הצלחת שלך מתלמא ולבסוף אתם מסיימים את הארוחה, פתאום תוך כמה דקות השולחן ריק וכול השיאריות ניתנו לפוקימונים, אתה שם לב שכול הקבוצה עומדים בשורה , ליד כול אחד יש פוקימון , ליירה- זה עם הפרח הענק על ראשו, ניקי- גרווליט מייקי- סורסקיט איש הציפורים -השחף לילה- היצור המרחף
    "אה, ליירה, מה אתם עושים בדיוק?" אני שואל אותם בטון מוזר ומסתכל לכיוונם לראות אם יש שם משהו מעניין

9. משתמש מנוסה
    סהר
    "מה זה היה?!"אצרח "מורקרו דופק אפל לשיח!אושווט זריקת צדף!"אגיד לפוקימונים שלי 'מעניין מה היה הכח הזה' אחשוב לעצמי ואמתין
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    יואב
    "אנחנו עושים מוקדמות" אמר לירה וחייכה, כול הילדים החזירו אותם לפוקדורים וראיתה שיש על הפוקדור מוקדמות,
    הסדר היה ככה :
    1. ליירה
    2.ניקי
    3.מייקי
    4.ג'ו
    5.לילה
    ליירה הוציאה את הפוקימון מהפוקדור והוא יצא אם קונפטי צבעוני, "וילפלום תשתמש בבעלי טער!" אמרה ליירה ווילפלום שלח עלי טער לשמים, "עכשיו יום בהיר!" אמרה ליירה ווילפלום השתמש ביום בהיר בצורת כדור לשמים, מה שחשף עלים זוהרים בצורת פרח בשמים, "חזור" אמרה ליירה "אנחנו מתאמנים לקראת התחרות" אמרה ולחשה לך ניקי הוציאה את גרוליט , שיצא בקונפטי אדום , "גרוליט תשתמש בגחלת!" אמרה ניקי וגרוליט השתמש בגחלת על הקונפטים, שהפכו להיות להבות קטנות שיורדות "עכשיו גרוליט קפוץ למעלה ותשתמש בלהביור בסיבוב!" אמרה ניקי גרוליט קפץ למעלה והשתמש בלהביור תוך כדי שהסתובב אבל נפל למטה, "ניקי מנסה ללמד הרבה מאוד זמן את גרוליט גלגל להבה, לא יוצא לה כול כך " אמרה ליירה לילה ניגשה אל ניקי "מה דעתך שתתאמני אם גרוליט אל הגלגל להבה יחד אם פלאריון?" אמרה לילה והגישה לה פוקדור שדווקא היה בצבע כחול, "יודעים משהו בו ניתן לו להיות עכשיו" אמרה ליירה וכולם הסתכלו אליך

סהר
    אושווט משתמש בזריקת צדף ואתה שומע קול של משהו נפגע "מר.." אתה שומע קול מין השיחים

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    יואב
    "אנחנו עושים מוקדמות" אמר לירה וחייכה, כול הילדים החזירו אותם לפוקדורים וראיתה שיש על הפוקדור מוקדמות,
    הסדר היה ככה :
    1. ליירה
    2.ניקי
    3.מייקי
    4.ג'ו
    5.לילה
    ליירה הוציאה את הפוקימון מהפוקדור והוא יצא אם קונפטי צבעוני, "וילפלום תשתמש בבעלי טער!" אמרה ליירה ווילפלום שלח עלי טער לשמים, "עכשיו יום בהיר!" אמרה ליירה ווילפלום השתמש ביום בהיר בצורת כדור לשמים, מה שחשף עלים זוהרים בצורת פרח בשמים, "חזור" אמרה ליירה "אנחנו מתאמנים לקראת התחרות" אמרה ולחשה לך ניקי הוציאה את גרוליט , שיצא בקונפטי אדום , "גרוליט תשתמש בגחלת!" אמרה ניקי וגרוליט השתמש בגחלת על הקונפטים, שהפכו להיות להבות קטנות שיורדות "עכשיו גרוליט קפוץ למעלה ותשתמש בלהביור בסיבוב!" אמרה ניקי גרוליט קפץ למעלה והשתמש בלהביור תוך כדי שהסתובב אבל נפל למטה, "ניקי מנסה ללמד הרבה מאוד זמן את גרוליט גלגל להבה, לא יוצא לה כול כך " אמרה ליירה לילה ניגשה אל ניקי "מה דעתך שתתאמני אם גרוליט אל הגלגל להבה יחד אם פלאריון?" אמרה לילה והגישה לה פוקדור שדווקא היה בצבע כחול, "יודעים משהו בו ניתן לו להיות עכשיו" אמרה ליירה וכולם הסתכלו אליך
    "אוקיי, אני אשתמש בביוטיפליי." אני אומר ומוציא את ביוטיפליי:" ביוטיפליי, תשתמש ביריית חוט ואחר כך על חושי, תנסה דמות ביטיפליי!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה

12. משתמש מנוסה
    סהר
    אושווט משתמש בזריקת צדף ואתה שומע קול של משהו נפגע "מר.." אתה שומע קול מין השיחים
    "אוקיי מה זה?"אשאל את עצמי בקול רם "בוא נבדוק מה יש שם!" אגיד לפוקימונים שלי ואתקדם לכיוון השיח במטרה לנסות ולזהות מה נמצא שם
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה לא משתמש בטייני?
    ביוטפלי שלח נכנס לזירה ומייצר דמות ביוטפלי קטנה, טייני מסתכלת אלייך, עצובה
    סהר
    אתה הולך לעבר השיח ומסתכל מה יש מאחוריו, אתה רואה מין כבשה גדולה אם צמר צהוב, לזנב שלה יש מין כדור צהוב, ראיתה שקצת חשוך יותר, ומהזנב שלה בקע אור

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    סהר
    עומר
    ריאקו מסתכל אליך ואז הולך קצת , השועל הכתום בא ומתלטף לו על הרגל והוא מסתכל אליו, פתאום רשת גדולה נופלת על כול קבוצת הפוקימון וריאקו (לא איווי שלך) ,הם נלכדים ברשת ופתאום הרשת עולה למעלה , אתה רואה מין בלון אוויר כזה (צפלין) קטן יחסית, אליו נמצאים שני אנשים וחייה
    'הם לא נראים לי החבר'ה הטובים הפרסיאן הזה ושני אלה' אחשוב לעצמי אסתכל על ראיקו ועל כול חבורתו,ואז אסתכל על איווי ואומר לו:"תשתמש בכדור צל קדימה!".

15. משתמש מנוסה
    עומר
    איווי שולח כדור צל אבל הכדור צל לא מגיע גבוהה מספיק, איווי מסתכל אל הרשת ואז אליך , וקופץ אל הרשת, הכדור פורח עף ללמעלה והרשת גם , איווי נאחז בה בכול כוחו הוא קצת מחליק וכעמט נופל אבל תופס בפה את החבל ומצליח להיתפס אל זה

וספארמרית מתקדמת

עמוד 46 מתוך 285 ראשוןראשון ... 3644454647485696146 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •