Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 285 ראשוןראשון ... 40484950515260100150 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    תומר
    מה מקנא?
    טרטוויג קופץ אם כדור אנרגיה ובא להעיף אותו על איווי "איווי תפוצץ אותו בזנב ברזל!" קראה בריאנה, איווי קפץ ופוצץ תכדור בזנב ברזל וחבט בטרטוויג, טרטוויג עף ונחבט בעצים שצפו ולבסוף נפל למים, וצף למעלה, מעולף, ראיתם פתאום את יואב רץ אליכם
    התכוונתי להקנא.

"היי יואב!" אני צועק לעברו ומתחיל להתקדם אליו "מה קורה?" אני שואל אותו כאשר אני קרוב אליו

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    יואב ובראיינט
    שניכם מתעדכנים מהחדשות של יואב ותומר והכול, ובריאנה מסתכלת אל ארון, לאחר מכן היא מוציאה אבקות מתיקה ועוד כמה דברים, היא מרתיחה מים בעזרת בוויזל ולבסוף יוצרת בתוך בקבוק חלב ונותנת לארון לשתות באזרת ביוטפלי ומחזירה את איווי "זהו ואני בטוחה שלא התבלבלתי באבקות!" קראה בריאנה ולקחה את הבקבוק שארון סיים, וכולכם התחלתם לצחוק, "טוב .. מה דעתכם להתאמן על ההופעות שלנו ולקנות מדבקות?" קראה בריאנה וביוטפלי עשה סיבוב באוויר "מל שביוטפלי בשלב הראשון.." קראה בריאנה בשקט

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    שניכם מתעדכנים מהחדשות של יואב ותומר והכול, ובריאנה מסתכלת אל ארון, לאחר מכן היא מוציאה אבקות מתיקה ועוד כמה דברים, היא מרתיחה מים בעזרת בוויזל ולבסוף יוצרת בתוך בקבוק חלב ונותנת לארון לשתות באזרת ביוטפלי ומחזירה את איווי "זהו ואני בטוחה שלא התבלבלתי באבקות!" קראה בריאנה ולקחה את הבקבוק שארון סיים, וכולכם התחלתם לצחוק, "טוב .. מה דעתכם להתאמן על ההופעות שלנו ולקנות מדבקות?" קראה בריאנה וביוטפלי עשה סיבוב באוויר "מל שביוטפלי בשלב הראשון.." קראה בריאנה בשקט
    אני פתחתי את עמוד 50 אז אני צריך לקבל משהו לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני חושב שאת צודקת" אני אומר לבריאנה "אם לומר את האמת אני ממש מתרגש להלשתף בתחרות" אני אומר קצת באי נוחות לבריאנה ויוב

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב ובראיינט
    "אין בעיה! טייני הולכת לתת הופעה! אבל כדאי שניתן לביוטיפליי להיות ראשון." אני אומר בחחש אחרי שאני רואה את המבט בעיניו של ביוטיפליי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    תומר תאמר לאיזה פוקימון אתה רוצה תמתקפה והביצה תשולב בהמשך המשחק
    ~~
    "טוב נו.." אמרה בריאנה והחזירה את ביוטפלי והוציאה מדבקה ישנה "אני זוכרת את זאת" היא אמרה והסתכלה אליה "אוקי צא ביוטפלי!" אמרה בריאנה וביוטפלי יצא אם קונפטי אדום, "ביוטפלי תשתמש ברוח כסופה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הסתובב תוך כדאי רוח כסופה ויצר מערבולת של זה כשהוא באמצע, הקונפטים ממש זהר בצבע אדום לאחר מכן הקונפטים נפלו אליו שהוא עצר תסופה "אוקי ביוטפלי אבקת שינה ואבקת שיתוק" אמרה בריאנה, ביוטפלי פיזר את שתי האבקות שהפכו למין ספירלה של אדום וצהוב, "נפנף את הכול בסופה!" אמרה בריאנה , ביוטפלי נפנף בכנפיו ויצר רוח וכול האבקות התפזרו ונפלו אליו (הוא מחוסן משלו) בצבעי אדום וצהוב "נו איך?" שאלה בריאנה וחייכה

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב ובראיינט
    ~~
    "טוב נו.." אמרה בריאנה והחזירה את ביוטפלי והוציאה מדבקה ישנה "אני זוכרת את זאת" היא אמרה והסתכלה אליה "אוקי צא ביוטפלי!" אמרה בריאנה וביוטפלי יצא אם קונפטי אדום, "ביוטפלי תשתמש ברוח כסופה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הסתובב תוך כדאי רוח כסופה ויצר מערבולת של זה כשהוא באמצע, הקונפטים ממש זהר בצבע אדום לאחר מכן הקונפטים נפלו אליו שהוא עצר תסופה "אוקי ביוטפלי אבקת שינה ואבקת שיתוק" אמרה בריאנה, ביוטפלי פיזר את שתי האבקות שהפכו למין ספירלה של אדום וצהוב, "נפנף את הכול בסופה!" אמרה בריאנה , ביוטפלי נפנף בכנפיו ויצר רוח וכול האבקות התפזרו ונפלו אליו (הוא מחוסן משלו) בצבעי אדום וצהוב "נו איך?" שאלה בריאנה וחייכה
    "זה היה טוב! עכשיו תורי. צאי טייני! עלי תער עם ריקוד ורדים ויום בהיר! אחר כך תשרפי את העלים ביום בהיר! ואז עלה קסום כלפי מעלה ואז עלי תער על העלים כדי ליצור אבקת עלים!" אני אומר לטייני בהתלהבות ומחכה לראות מה יצא מכל העסק
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [quote=sigal123;1084586]עומר
    שני האיווים הולכים לכו לכיוון ופתאום סטאר נובח , שייני רצה אליו ושניהם מקשקשים בזנבquote]
    אני רץ אל 'סטאר' ואל 'שייני' ואומר להם:"מה קרה ידידיי החמודים,מי הסעיר את רוחכם,'סטאר' האם זה חבר או אויב?" ואנסה להתסכל מיהו זה שהפריע לפוקימונים שלי.

8. משתמש מנוסה
    יואב ובראיינט
    ~~
    "וואו, זה היה מדהים!" אני אומר לבריאנה בהתלהבות "את יכולה לעזור לי אם כל העניין הזה כי אני לא ממש יודע איך להופיע" אני אומר לבריאנה ומקווה שהיא תסכים

9. משתמש מנוסה
    יואב
    טייני משתמש בריקוד וורדים וביום בהיר ומתרכזת מאוד,היא שורפת תעלים ויוצרת מהם אש, לאחר מכן היא משתמשת בעלים קסומים ובעלי טער לחתוך אותם, כך שיוצא אבקת עלים,
    טייני מאוד התרגשה מהתחרות והתלהבה מהרעיון של המדבקות
    ,
    עומר
    אתה מסתכל אל מה שסטאר ושייני מסתכלים רואה באלבאזור קטן מפוחד

תומר
    תבחר לאיזה פוקימון אתה רוצה מתקפה
    ~~
    "אוקי" אמרה בריאנה, "אז.. באיזה פוקימון אתה משתמש? חשוב שלפוקימון היו כמה מתקפות" אמרה בריאנה והתחלתה לחשוש לגבי הורסי

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    החזרתה את מורקרו ומריפ לא הבין למה אתה מפסיק להילחם, הוא זז קצת אחורה והפעמון צלצל ,
    "מריפ.." הוא אמר בפחד
    "אל תדאג מריפ לא באתי לפגוע בך"אומר למריפ ואנסה להרגיע אותו "אתה שייך למישהו?"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סהר
    מריפ מהנהן לחיוב ולשלילה,
    אתה מבין שהוא הלך לאיבוד

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    י
    תומר
    תבחר לאיזה פוקימון אתה רוצה מתקפה
    ~~
    "אוקי" אמרה בריאנה, "אז.. באיזה פוקימון אתה משתמש? חשוב שלפוקימון היו כמה מתקפות" אמרה בריאנה והתחלתה לחשוש לגבי הורסי
    "מכיוון שטרטוויג מאוד טשוש מהקרב שלנו אני ישתמש באיפום" אני אומר לבריאנה "איפום אני בוחר בך!" אני צועק וזורק את הפוכדור של איפום באוויר

13. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את איפום החוצה שמקפץ על הקרב
    "איפום הוא הבחירה שלך למוקדמות?" שאלה בריאנה, איפום התחיל לקפץ על העצים ולבסוף חזר אליכם בדילוגים על רגליו וזנבו הארוך

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    מריפ מהנהן לחיוב ולשלילה,
    אתה מבין שהוא הלך לאיבוד
    "מריל בוא איתי לעיר הקרובה ואני אעביר אותך לאחות ג'וי והיא תעזור לך בסדר?"אשאל את מריפ ואחכה לתשובה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא את איפום החוצה שמקפץ על הקרב
    "איפום הוא הבחירה שלך למוקדמות?" שאלה בריאנה, איפום התחיל לקפץ על העצים ולבסוף חזר אליכם בדילוגים על רגליו וזנבו הארוך
    "אממ... אני חושב שכן" אני אומר לה בהיסוס "את חושבת שאיפום הוא בחירה טובה?" אני שואל אותה ומקווה לתשובה חיובית

עמוד 50 מתוך 285 ראשוןראשון ... 40484950515260100150 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •