Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 285 ראשוןראשון ... 444525354555664104154 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    תומר
    הורסי משתמש באקדח מים חלש כדי לנחות ואז עושה תספירלה, הוא נמצא גבוהה גבוהה באוויר ומשתמש בבועות ולאחר מכן מפוצץ אותן בזנב ברזל, הוא לא מספיק לפוצץ את כולן לכן יש כמה שלא מפוצצות, הוא נופל למטה ומשתמש בבועות ליצרית בועה אחת גדולה שעליה הוא נוחת וקופץ למטה, כשניצוצות וטיפות מים נופלות אליו ובועות בסביבו "יפה!" החמיאה בריאנה "אבל באיזה מדבקה תשתמש ואיך תשלב אותה?" שאלה בריאנה ולאחר ששמחתה מההופעה עכשיו אתה נופל,
    יואב
    הזמנתה ארוחת בורגר ו6 ארוחות לפוקימונים, הוצאתה את כול הפוקימונים שלך והם הגישו לך הכול, במגש אחד שלוש קעריות לאוכל פוקימונים, במגש השני עוד שלוש קעריות אם אוכל פוקימונים ובשלישי פוקיפס קולה ופוקיבורגר, "זה עולה כ107" אמר המוכר והתפעלתה מהמחיר היקר, אבל לילה הגישה להם כרטיס הנחה קטן "אה אז זה עולה כ77" אמר המוכר ושילמתה לו את הכסף הדרוש , עדין התרוצצו בראשך מלא שאלות לגבי חבורת המתאמים

טייני בלייס פיפלאפ וארון סחבו תמגש הראשון כשפוניטה סחב את השני וביוטפלי עזר לו קצת, הם התיישבו
    סהר
    מריפ לא ענה לך ,הוא פשוט קצת רעד, הוא התחבא מאחוריך, מפוחד.
    מורקרו השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל ואושווט בזריקת צדף ובאקדח מים,
    המתקפות פגעו והעיפו כמה ספירוים אבל איזה 10 ספירוים תקפו את מורקרו בניקור, ולאחר מכן בכנף ברזל, מה שגרם לעילופו, ולאחר מכן תקפו את אושווט, שנפצע קשה אבל עדין לא התעלף
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-02-2011 בשעה 06:31 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    יואב
    הזמנתה ארוחת בורגר ו6 ארוחות לפוקימונים, הוצאתה את כול הפוקימונים שלך והם הגישו לך הכול, במגש אחד שלוש קעריות לאוכל פוקימונים, במגש השני עוד שלוש קעריות אם אוכל פוקימונים ובשלישי פוקיפס קולה ופוקיבורגר, "זה עולה כ107" אמר המוכר והתפעלתה מהמחיר היקר, אבל לילה הגישה להם כרטיס הנחה קטן "אה אז זה עולה כ77" אמר המוכר ושילמתה לו את הכסף הדרוש , עדין התרוצצו בראשך מלא שאלות לגבי חבורת המתאמים

טייני בלייס פיפלאפ וארון סחבו תמגש הראשון כשפוניטה סחב את השני וביוטפלי עזר לו קצת, הם התיישבו
    "תודה חברים. בואו נאכל!" אני אומר בטון נלהב ומגיש להם את האוכל. אחרי זה אני שואל את חבורת המתאמים:" תגידו, איך כולכם הכרתם?"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    יואב
    "אמ.." אמרה לילה, "טוב אני הכרתי את ג'ו מגיל צעיר, מייקי מכיר את ג'ו טוב מאוד, הוא כמו אח קטן שלו, את ליירה פגשנו בתחרות ואת ניקי בקרב, ואחרי זה היא עזרה לנו בעניין וויגל, הוא בקע מביצה חלש מאוד" אמרה לילה אבל עדין לא הבנתה למה הם לא בבית שלהם והם נמצאים כול הזמן בחוץ, אבל התביישת לשאול, לבינתיים שהתחלתה להרהר במחשבות לא שמתה לב שביוטפלי גנב לך ציפס אחד

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    "אמ.." אמרה לילה, "טוב אני הכרתי את ג'ו מגיל צעיר, מייקי מכיר את ג'ו טוב מאוד, הוא כמו אח קטן שלו, את ליירה פגשנו בתחרות ואת ניקי בקרב, ואחרי זה היא עזרה לנו בעניין וויגל, הוא בקע מביצה חלש מאוד" אמרה לילה אבל עדין לא הבנתה למה הם לא בבית שלהם והם נמצאים כול הזמן בחוץ, אבל התביישת לשאול, לבינתיים שהתחלתה להרהר במחשבות לא שמתה לב שביוטפלי גנב לך ציפס אחד
    "ביוטיפליי! יש לך את האוכל שלך!" אני אומר לביוטיפליי בחביבות וחושב לעצמי:" הוא מזכיר לי מאוד את אספיאון, ביוטיפליי שלי." ובלי שאני שם לב אני נהיה עצוב מלחשוב על המשפחה המתה שלי. אחרי זה שואל אותם אם הם היו פעם בקרב מכון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    יואב
    אתה שואל אותם אם הם היו אי פעם בקרב מכון,
    מייקל מביט לרצפה, וג'ו נהיה שקוע באוכל שלו ,מתעלם
    "אני הייתי" אמרה לילה, והראתה לך קופסא , ובה שתי תגים , אחד דמוי שמש ואחד דמוי להבה
    "אני הייתי פעם אחת וגם ניקי" אמרה ליירה, היא הראתה לך תג קטן בצורת עיגול ובפנים לב,
    והכריחה את ניקי להראות עוד תג, שנראה כמו יהלום.
    נראה שהם לא מתים על התגים שלהם כול כך.
    "אני זכיתי בסרט" קרעה לירה את הדממה, והראתה לך סרט בצבע תכלת ובפנים עיגול מקושט בצבע זהב

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    הורסי משתמש באקדח מים חלש כדי לנחות ואז עושה תספירלה, הוא נמצא גבוהה גבוהה באוויר ומשתמש בבועות ולאחר מכן מפוצץ אותן בזנב ברזל, הוא לא מספיק לפוצץ את כולן לכן יש כמה שלא מפוצצות, הוא נופל למטה ומשתמש בבועות ליצרית בועה אחת גדולה שעליה הוא נוחת וקופץ למטה, כשניצוצות וטיפות מים נופלות אליו ובועות בסביבו "יפה!" החמיאה בריאנה "אבל באיזה מדבקה תשתמש ואיך תשלב אותה?" שאלה בריאנה ולאחר ששמחתה מההופעה עכשיו אתה נופל,
    "מדבקה..." אני אומר לעצמי בחוסר ביטחון "אני ממש לא יודע באיזו מדבקה להשתמש" אני אומר לבריאנה ואני מרכין את הראש "יש אולי איזה מדבקה שקשורה למים או משהו כזה?" אני שואל את בריאנה ומקווה לתשובה חיובית

7. משתמש מנוסה
    תומר
    "יש כמה מדבקות," אמרה בריאנה "יש מדבקת בועות אבל זה לא שווה" אמרה בריאנה "אלה הסוגים שאני מכירה, קונפטי אדום, בועות, לבבות,כוכבים, עשן , עשן בצבע שבא לך (כחול צהוב ירוק סגול ואדום) נצנצים בצבעים מעורבבים, ונצנצים באיזה צבע שבאלך" אמרה בריאנה, וחשבתה על איזה אחד יתאים ביותר להורסי ,
    "צריך לא משהו כמו בועות, כי הוא יודע בועות, נצנצים בצבע זה פשוט מידי, וצריך משהו שישתלב בהופעה, קונפטי לדוגמא ישתלב שיזרום אם המים, עשן יכול להיות יפה אולי, אבל זה צריך להתאים להופעה ," אמרה בריאנה "נו החלטתה?" היא שאלה לבסוף

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    מריפ לא ענה לך ,הוא פשוט קצת רעד, הוא התחבא מאחוריך, מפוחד.
    מורקרו השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל ואושווט בזריקת צדף ובאקדח מים,
    המתקפות פגעו והעיפו כמה ספירוים אבל איזה 10 ספירוים תקפו את מורקרו בניקור, ולאחר מכן בכנף ברזל, מה שגרם לעילופו, ולאחר מכן תקפו את אושווט, שנפצע קשה אבל עדין לא התעלף
    "אושווט תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך על כל הספירויים!" אגיד לאושווט.
    "מורקרו חזור!" אגיד ואחזיר את מורקרו "נלחמת יפה חבר שלי!"אגיד לו.
    "מריפ אל תדאג אנחנו נגן עליך!"אגיד למריפ כדי להרגיע אותו
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    סהר
    אושווט משתמש באקדח מים חזק ומפיל כמה ספירוים,
    הספירוים משתמשים אליו בניקור וכנף ברזל בחוזקה והוא מתעלף,
    הספירוים משתמשים אליך בניקור ואתה מנסה להגן על מריפ אבל נפגע מהם,
    מריפ מסתכל אליך ופתאום כול הספירוים מחושמלים ומתעלפים,
    אלה שנשארו בורחים,אתה לא מבין מאיפה המכת ברק ואז אתה מסתכל אל מריפ

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    "יש כמה מדבקות," אמרה בריאנה "יש מדבקת בועות אבל זה לא שווה" אמרה בריאנה "אלה הסוגים שאני מכירה, קונפטי אדום, בועות, לבבות,כוכבים, עשן , עשן בצבע שבא לך (כחול צהוב ירוק סגול ואדום) נצנצים בצבעים מעורבבים, ונצנצים באיזה צבע שבאלך" אמרה בריאנה, וחשבתה על איזה אחד יתאים ביותר להורסי ,
    "צריך לא משהו כמו בועות, כי הוא יודע בועות, נצנצים בצבע זה פשוט מידי, וצריך משהו שישתלב בהופעה, קונפטי לדוגמא ישתלב שיזרום אם המים, עשן יכול להיות יפה אולי, אבל זה צריך להתאים להופעה ," אמרה בריאנה "נו החלטתה?" היא שאלה לבסוף
    "אממ... אני עדיין מתלבט" אני אומר לבריאנה וחושב טוב טוב על איזה מדבקה הכי יתאים להורסי "אני חושב שאני אקח את העשן אבל צריך להתאים את זה איכשהו למופע" אני מחליט ואומר לבריאנה

11. משתמש מנוסה
    תומר
    "אוקי אתה יודע מה זה עשן? " שאלה בריאנה "עשן זה .. איך אני יסביר לך .. זה שהפוקימון יוצא במסך עשן, זה יכול לבוא גם בצבעים כמו כחול סגול וכול זה וזה בעצם שאי אפשר לראות את כול הזירה ורואים צללית של הפוקימון" אמרה בריאנה "אוף אני צריכה לעבוד על ההופעה שלי.." אמרה בריאנה והוציאה את ביוטפלי שהתעופף לו והתאמן על האבקות
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-04-2011 בשעה 06:03 PM

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    את זורקת על סינווי פוקדור בציפיה ובשמחה וצופה בו מתנדנד,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס! רגע לא ! רגע כן! נתפס!
    מזל טוב על לכידת סינבי!
    טאפיג הואלך ומביא לך את הפוקדור של סינבי
    "יש! תפסנו סניבי, טאפ!" אקרא בשמחה ואחבק את טאפיג שלי. "קדימה, טאפיג, נוכל לשמוח אחר כך. אבל עכשיו צריך להמשיך או שלעולם לא נגיע ליעדינו." אומר לטאפיג ואמשיך בדרכי. "טאפ, כדאי שתחזור לפוקדור, חבר." אומר לטאפיג ואחזיר אותו. "חזור, טאפיג." אומר לו ואכניס את הפוקדור לתיקי. אמשיך ללכת אל יעדי.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    נל
    את מתחילה ללכת לעבר שני הבתים שמחה ומאושרת מסניבי,
    את רואה פתאום פוקימון מוזר כזה בצע חום ועלים ירוקים אליו וזנב ואוזני עלה ,
    לידו בא עוד פוקימון, תכלת ושער כחול וזנב ארוך וכחול

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    אינך יכול להשתמש בשני פוקימונים נגד אחד,
    ומכיוון שסטאר באמצע הקרב אבקש ממך לערוך את ההודעתך ואני יערוך את שלי
    תודה
    *אם זה בסדר אני אכתוב הודעה חדשה.
    אני חושב לעצמי בדאגה:'למה המתקפה הזו מחלישה אותו כול כך?' אחשוב לעצמי,אסתכל על 'סטאר' שלי ואומר לו:"'סטאר' תשתמש במתקפת חבטה וכשתהיו ממש קרובים תשתמש בכדור צל!".

15. משתמש מנוסה
    עומר
    זה בסדר
    איווי חובט בבאלבאזור שעף על עץ ואז משגר אליו כדור צל שפוגע בו בחוזקה, באלבאזור התשוש שולח עלי טער שפוגעים באיווי ומשתמש פעם שנייה בעלי טער אבל איווי מתחמק, באלבאזור משתמש בשוט גפו אבל איווי תופס את הגפנים בפה שלו ונושך אותם בחוזקה "באלב!" קרא באלבאזור בכאב וניסה להחזיר אותם אך איווי החזיק בהם בחוזקה
    "איווי למד נשיכה" קרא הפוקדע

וספארמרית מתקדמת

עמוד 54 מתוך 285 ראשוןראשון ... 444525354555664104154 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •