Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 285 ראשוןראשון ... 646545556575866106156 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    נל
    "כן הייתה לי בת! היא הלכה אם ידידים שהיא הכירה שבאו להתארח למסע שלה יחד אם הפוקימונים שלה, אולי תראי אותה קוראים לה בריאנה " אמרה ג'קלין וחשת הקלה עצומה "כן יש לנו ביצים למכירה!" אמר רימונד "ליפאון גלאסיון תראו לה את הדרך " אמר דימונד והביא לגלאסיון מפתחות,שהיא הרזיקה בפיה, הלכתם בחושך לעבר הבית הענק, גלאסיון פתחה את הדלת בעזרת המפתח וליפאון קפץ אל המתג והדליק תאור, ראית מלא ביצים, מסודרים במין מכונה קטנה ששומרת אליהם , אם כול מיני גוונים, ראית שלושה דלתות בהמשך לשלושה חדרים "נו אוהבת?" אמרה ג'קלין מאחוריך והפתיעה אותך

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    תומר
    "אוקי אתה יודע מה זה עשן? " שאלה בריאנה "עשן זה .. איך אני יסביר לך .. זה שהפוקימון יוצא במסך עשן, זה יכול לבוא גם בצבעים כמו כחול סגול וכול זה וזה בעצם שאי אפשר לראות את כול הזירה ורואים צללית של הפוקימון" אמרה בריאנה "אוף אני צריכה לעבוד על ההופעה שלי.." אמרה בריאנה והוציאה את ביוטפלי שהתעופף לו והתאמן על האבקות
    "אני יודע מזה עשן" אני אומר לבריאנה בקול מתנשא "אוף, אין לי סיכוי להיות מוכן בזמן לתחרות יש לי עוד הרבה עבודה עם הפוקימונים שלי" אני מסביר לבריאנה בלחץ "רוצה עכשיו שנערוך קרב קטן?" אני שואל את בריאנה

3. משתמש מנוסה
    תומר
    "תירגע יש לך זמן" אמרה בריאנה "אולי תיקח קונפטים? או עלי וורדים אדומים? שמעתי שיש חדשים! " אמרה בריאנה "הם ישתלבו אם האקדח מים ויזרמו בתוכו ומסביבו " אמרה בריאנה ושוב הרגשתה מין אור כזה שתצליח

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    אושווט משתמש באקדח מים חזק ומפיל כמה ספירוים,
    הספירוים משתמשים אליו בניקור וכנף ברזל בחוזקה והוא מתעלף,
    הספירוים משתמשים אליך בניקור ואתה מנסה להגן על מריפ אבל נפגע מהם,
    מריפ מסתכל אליך ופתאום כול הספירוים מחושמלים ומתעלפים,
    אלה שנשארו בורחים,אתה לא מבין מאיפה המכת ברק ואז אתה מסתכל אל מריפ
    "מריפ אתה עשית את זה?" אשאל את מריפ עם חיוך קטן על הפנים בזמן שגםאני מנקה את עצמי "ממש תודה לך הצלת אותי כל כך עכשיו!"אגיד לו ואגדיל את החיוך שלי "עכשיו בוא נתקדם!"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תומר
    "תירגע יש לך זמן" אמרה בריאנה "אולי תיקח קונפטים? או עלי וורדים אדומים? שמעתי שיש חדשים! " אמרה בריאנה "הם ישתלבו אם האקדח מים ויזרמו בתוכו ומסביבו " אמרה בריאנה ושוב הרגשתה מין אור כזה שתצליח
    "רעיון טוב" אני אומר לבריאנה בשמחה "אני יקח את העלי וורדים אדומים כי ניראלי שזה ישתלב ממש טוב" אני אומר בשמחה "טוב, אני רק צריך לעבוד על שילובים ועל המתקפות, רוצה שנתאמן עכשיו בקרב?" אני שואל את בריאנה

6. משתמש מנוסה
    כפי שראיתם שלחתי לכולם הודעות פרטיות
    נא להגיב בחזרה שקראת הכול בהודעה פרטית תודה
    סהר
    מריפ מהנהן, ואתם מתקדמים שמחים לעבר הגבעה, נראה שמריפ התגבר אל פחדו, אתה רואה בפוקדע שלך שהשעה מאוחרת מאוד, פתאום יש הודעה כזאת "מתנתק, אין קליטה.. מתנתק, אין קליטה" והפוקדע נכבה ויש רק מסך שחור, "אושווט אוש ווט" |אולי כדי להקים מחנה| אמר אושווט והסתכל אליך
    תומר
    "אוקי" אמרה בריאנה "אבל קודם אני ירפא את הפוקימונים שלי ושלך ונלך לקנות לך מדבקה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "לאן קודם?" שאלה אותך בריאנה

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    תומר
    "אוקי" אמרה בריאנה "אבל קודם אני ירפא את הפוקימונים שלי ושלך ונלך לקנות לך מדבקה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "לאן קודם?" שאלה אותך בריאנה
    אני שלחתי לך הודעה ראית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני חושב שכדי שקודם נלך לרפא את הפוקימונים שלנו ואז נלך לקנות את המדבקות לתחרות" אני אומר לבריאנה "את יודעת איפה המרכז פוקימונים?" אני שואל את בריאנה ומחזיר את הורסי לפוכדור שלו

8. משתמש מנוסה
    תומר
    ראיתי
    ~~~
    "כן " אמרה בריאנה, ולאחר מכן הלכתם לעבר בניין גדול שאליו היה שלט "מרכז הפוקימונים" והוא היה גדול מאוד מהמרכז השני, "הנה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    תומר
    ראיתי
    ~~~
    "כן " אמרה בריאנה, ולאחר מכן הלכתם לעבר בניין גדול שאליו היה שלט "מרכז הפוקימונים" והוא היה גדול מאוד מהמרכז השני, "הנה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך
    "וואו הוא ענקי" אני אומר לעצמי בקול "טוב יאלה בואי ניכנס" אני אומר לבריאנה ואני ניכנס לתוך מרכז הפוקימונים

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים יחד אם בריאנה ורואה מלא מתאמים ומאמנים שנמצאים שם, "אוי לא נרשמו!" קראה בריאנה והגישה לך טופס ועט ומילאה באמצע אחד :
    שם:
    הפוקימונים שאיתם אתה משתתף:
    תחרויות קודמות או נסיון:

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    תיקנתי את התמונות
    הם לא עונים לך ומשום מה היצורים מרגישים קרובים אל האיווי שלך
    לאחר מכן היצור בעל העלים מילל ובא איש מוזר
    "מה קרה ?" הוא אמר ושפשפף את עיניו ופיהק
    *איך גלסיון או לפיון יכולים לפתוח את הדלת?
    אסתכל על האיש ואומר לו:"סליחה שהערתי אותך,אך ברצוני לדעת איפה מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר?".

12. משתמש מנוסה
    שלחתי לכולם הודעות פרטיות!
    מי שלא ענה להם שיענה!
    עומר
    אם הרגלים כמובן,
    תראה אם החתולה שלי הצליחה לפתוח תברז שקשה יותר לפתוח אותו כי צריך לסובב והכול ולא למשוך ולסובב ולא כלום, אז הוא גם יכול,
    "מרכז הפוקימונים זה מרחק של שעתים" אמר האיש, שייני פיהקה ואחריה סטאר, והעייניים שלך התאמצו לא להיסגר, ליפאון הסתכל אליך בעייניים גדולות, שנראות מלאות שלווה אבל אם טיפה איום וזה קצת הלחיץ אותך

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שלחתי לכולם הודעות פרטיות!
    מי שלא ענה להם שיענה!
    עומר
    אם הרגלים כמובן,
    תראה אם החתולה שלי הצליחה לפתוח תברז שקשה יותר לפתוח אותו כי צריך לסובב והכול ולא למשוך ולסובב ולא כלום, אז הוא גם יכול,
    "מרכז הפוקימונים זה מרחק של שעתים" אמר האיש, שייני פיהקה ואחריה סטאר, והעייניים שלך התאמצו לא להיסגר, ליפאון הסתכל אליך בעייניים גדולות, שנראות מלאות שלווה אבל אם טיפה איום וזה קצת הלחיץ אותך
    *או...קיי.
    אחשוב מעט:'הלפיון הזה לא נראה חברותי,ואין לי כוח ללכת עוד שעתיים' אסתכל על האיש ואשאל אותו:"סלח לי אבל יש באזור נקודה שאפשר להקים בה אוהל מחנאות?".
    *יש לי ציוד מחנאות אני מקווה אחרת כול התוכנית שלי הולכת לזבל...

14. משתמש מנוסה
    עומר
    יש לך שק שינה קטן אבל הוא לא כול כך עבה ואין לך אוהל.. כיאלו זה שק שינה די דק,וכן חתולה פותחת ברז זה באמת מוזר
    ~~~
    "אהה אני ניח שכן בכול היער הזה" אמר האיש ליפאון הסתכל אליך בעיינים גדולות ואז אל איווי "אבל ביער הזה יש לא מעט פוקימונים בלילה שיכולים לתקוף אז תיזהר" אמר האיש והסתכל אליך

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    עומר
    יש לך שק שינה קטן אבל הוא לא כול כך עבה ואין לך אוהל.. כיאלו זה שק שינה די דק,וכן חתולה פותחת ברז זה באמת מוזר
    ~~~
    "אהה אני ניח שכן בכול היער הזה" אמר האיש ליפאון הסתכל אליך בעיינים גדולות ואז אל איווי "אבל ביער הזה יש לא מעט פוקימונים בלילה שיכולים לתקוף אז תיזהר" אמר האיש והסתכל אליך
    אומר לאיש בשקט:"אוקיי תודה לך,סליחה על ההפרעה שוב" ואני אלך לכיוון היער ואחרי זה אוציא את שק השינה אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואלך לישון שהפוכדורים לצידי.

עמוד 56 מתוך 285 ראשוןראשון ... 646545556575866106156 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •