Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1555636465666775115165 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    איווי גם קצת צוחק והכול ומטלטף אל הברך שלך ,
    "עכשיו צריך למצוא שילוב ולתכן תמופע בראש, לדוגמא איווי יצא אם קונפטי או משהו צריך להתאים את זה למופע, לדוגמא .. אני יודעת! " אמרה בריאנה והוציא המדבקה ישנה והדביקה לפוקדור של גלאסיון "קניתי פעם כמה כאלה" היא אמרה והחזירה את גלאסיון "אוקי גלאסיון המופע של אמא מהעיר אולייף אוקי?" לחשה בריאנה לפוקדור, "צאי גלאסיון קרן קרח!" אמרה בריאנה וגלאסיון יצאה אם בועות והקפיאה אותן בקרן קרח, "עכשיו זנב ברזל!" אמרה בריאנה וגלאסיון השתמשה בזנב ברזל והעיפה תבועות לשמים מה שיצר יפצוצים בצבע תכלת וניצנוצים של קרח שנפלו על גלאסיון איווי הסתכל על זה בהערה והשתמש בכדור צל והעיף אותו אם הצלפת זנב מה שיצר לפיצוצים בצבע שחור ונצנצים שעפו עליו "יפה איווי שלך תלמיד לא רע בכלל אבל איפה שמים פה מדבקה?" אמרה בריאנה ושאלה אותך
    מייקל
    אתה נכנס לקורס ורואה מזכירה , מילאתה את הפרטית וניגשתה לחדר שבו היא הצביעה, שם היו כ3 נערים ונערה, שניים מאחורה הנערה מקדימה והנער באמצע, ומדריך לבוש מצחיק היה שם שלידו היה אמפאליון

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    איווי גם קצת צוחק והכול ומטלטף אל הברך שלך ,
    "עכשיו צריך למצוא שילוב ולתכן תמופע בראש, לדוגמא איווי יצא אם קונפטי או משהו צריך להתאים את זה למופע, לדוגמא .. אני יודעת! " אמרה בריאנה והוציא המדבקה ישנה והדביקה לפוקדור של גלאסיון "קניתי פעם כמה כאלה" היא אמרה והחזירה את גלאסיון "אוקי גלאסיון המופע של אמא מהעיר אולייף אוקי?" לחשה בריאנה לפוקדור, "צאי גלאסיון קרן קרח!" אמרה בריאנה וגלאסיון יצאה אם בועות והקפיאה אותן בקרן קרח, "עכשיו זנב ברזל!" אמרה בריאנה וגלאסיון השתמשה בזנב ברזל והעיפה תבועות לשמים מה שיצר יפצוצים בצבע תכלת וניצנוצים של קרח שנפלו על גלאסיון איווי הסתכל על זה בהערה והשתמש בכדור צל והעיף אותו אם הצלפת זנב מה שיצר לפיצוצים בצבע שחור ונצנצים שעפו עליו "יפה איווי שלך תלמיד לא רע בכלל אבל איפה שמים פה מדבקה?" אמרה בריאנה ושאלה אותך
    "לדעתי על הפוכדור של הפוקימון" אומר לבריאנה ואלטף את 'סטאר' וגלסיון.

3. משתמש מנוסה
    עומר
    פתחתה עמוד 65 בחר פוקימון בהתפתחות שנייה ומתקפה לפוקימון כלומר רק תשם של הפוקימון
    ~~~
    "אני יודעת איפה שמים אותה" אמרה בריאנה "כלומר איפה נכניס את המדבקה בתחרות? ואיזה מדבקה אתה רוצה בכלל?" אמרה בריאנה

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ושאלה אותךמייקל
    אתה נכנס לקורס ורואה מזכירה , מילאתה את הפרטית וניגשתה לחדר שבו היא הצביעה, שם היו כ3 נערים ונערה, שניים מאחורה הנערה מקדימה והנער באמצע, ומדריך לבוש מצחיק היה שם שלידו היה אמפאליון

"וואו! זה אמפוליון! אני מקווה שגם פיפלאפ יתפתח לאחד כזה." אני אומר בהתלהבות והולך אל כיוון המדריך ומציג את עצמי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    עומר
    פתחתה עמוד 65 בחר פוקימון בהתפתחות שנייה ומתקפה לפוקימון כלומר רק תשם של הפוקימון
    ~~~
    "אני יודעת איפה שמים אותה" אמרה בריאנה "כלומר איפה נכניס את המדבקה בתחרות? ואיזה מדבקה אתה רוצה בכלל?" אמרה בריאנה
    *נגיד אם אני בוחר גבייט [ההתפתחות של גיבל] ואת מתקפת מטאור דרקון אז אני מקבל אותו?
    אני אחשוב מעט ואומר לה:"נראה לי מדבקה של ניצוצות אם יש או אור מסוים ונעשה את זה בשלב ההופעות,מין הסתם".

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה משיג את עצצמך והמדריך אומר לך לשבת
    "שלום אני קלין ואני המדריך שלכם לדיג " אמר קליין "לכול אחד מכם צריך להיות פוקימון מים אחד לפחות או פוקימון עזר כלומר מעופף או סתם פוקימון פוקימון מים טוב בגלל שהוא יכול לשחות ," אמר קליין "זה האמפוליון שלי והוא יעזור לי ולכם גם " אמר קליין והציג את אמפאליון " כול אחד מכם יקבל חכה במצב בינוני שאותה תחזירו לי בסוף השיעור, המצטיין של השיעור יקבל תחכה שלו" אמר קליין "עכשיו לעמוד בטור כולם אם פוקימון אחד לידם" אמר קליין ועמד בפתח הדלת למזח אם אמפאליון שלו, כולם הסתדרו בתור,
    שני הילדים הוציאו פוקימונים פוקימון צב שדומה לצב של לילה רק קטן יותר ושונה יותר וציפור חומה, הילדה הוציאה ברוואז כחול גדול והילד עכבר
    קטן

עומר
    אתה יכול גבייט ולאמר שאתה רוצה מתקפה לו ואז לו היה מתקפה שאני יבחר
    אבל בגלל שבחרתה אותו הוא יגיע כבר אם המתקפה הזאת זה פשוט היה משופר ומתקפה חזקה
    ~~~
    "אפשר ניצוצות שהוא יצא אם זה אבל זה לא יעשה הרבה, אור דווקא יכול להיות נחמד גם לכדורים , כיאלו כדור אור כזה שיצא מהמדבקה , אבל אני לא חושבת שיש כזה, אולי יש הבזק אבל קשה למצוא אותם " אמרה בריאנה

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה יכול גבייט ולאמר שאתה רוצה מתקפה לו ואז לו היה מתקפה שאני יבחר
    אבל בגלל שבחרתה אותו הוא יגיע כבר אם המתקפה הזאת זה פשוט היה משופר ומתקפה חזקה
    ~~~
    "אפשר ניצוצות שהוא יצא אם זה אבל זה לא יעשה הרבה, אור דווקא יכול להיות נחמד גם לכדורים , כיאלו כדור אור כזה שיצא מהמדבקה , אבל אני לא חושבת שיש כזה, אולי יש הבזק אבל קשה למצוא אותם " אמרה בריאנה
    *אז קיבלתי גבייט?
    אני חושב מעט ואחרי זה אומר לה:"אוקיי,בריאנה יש לך מדבקה שגם עושה הופעה מעולה וגם קל מאוד למצוא אותה,ואגב רוצה לעשות קרב של שלושה על שלושה,איווי,איווי ובאלבזור שלי נגד שלושה פוקימונים שלך?".

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    מריפ מהנהן, ואתם מתקדמים שמחים לעבר הגבעה, נראה שמריפ התגבר אל פחדו, אתה רואה בפוקדע שלך שהשעה מאוחרת מאוד, פתאום יש הודעה כזאת "מתנתק, אין קליטה.. מתנתק, אין קליטה" והפוקדע נכבה ויש רק מסך שחור, "אושווט אוש ווט" |אולי כדי להקים מחנה| אמר אושווט והסתכל אליך
    "צודק אושווט!" אגיד לאושווט "מריפ תאיר קצת כדי שואכל להקים אוהל ומדורה!" אגיד למריפ
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!
    הבוקר יש לי את כול הזמן שבעולם לכבוד התחרות אני מקדישה הרבה זמן מהיום הזה בשבילו
    כלומר כול ההכנות צריך לעשות היום ועכשיו!
    מי שלא אישר שיאשר!
    מי שלא שלח תהודעה של מה קורה בהופעה שלו שישלח!
    מי שלא נרשם ! שירשם! ועכשיו כולם כדי לא לא להיות!
    אז כולם צריכים לעשות כ6 דברים
    1. להגיע לעיר השניה
    2. לעשות תהופעה(להתאמן עליה)
    3.לקנות מדבקת תיאום
    4.להירשם לתחרות
    5.לאשר שאתם הולכים לתחרות
    6.לשלוח לי את מה שהיה במופע בהודעה פרטית
    מיכוון שאף אחד לא עשה תחרות במ''ת (לפחות כמו שראיתי) מי שינסה להעתיק את הרעיון של כול התחרות ואיך היא מתבססת אך ורק באישורים שלי ואני בכלל מעדיפה שלא!
    אז כולם מהר להתארגן !
    עוד הודעה אני עכשיו מורידה את הכסף כי לא הורדתי או העלתי בכלל בזמן הזה!
    עומר
    "אממ אוקי אין לי בעיה לקרב אבל קודם צריך לעשות תהופעה כי התחרות היום!" קראה בריאנה והצביעה על חנות מדבקות קרובה
    סהר
    אתה בא להקים מחנה אבל רואה פתאום את הכבשים "מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מר " |אני המוביל שלהם הם לא יכולים ללכת בלעדי | אמר מריפ והעלה את אושווט על גבו וגם אותך, והתחיל לקפץ לעבר ההר במהירות מדהימה, תוך כמה זמן מתחילה לעלות השמש ואתה די עייף אבל לא לגמרי, פתאום תאה רואה את החווה

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    [quote=sigal123;1089056]הודעה חשובה!
    הבוקר יש לי את כול הזמן שבעולם לכבוד התחרות אני מקדישה הרבה זמן מהיום הזה בשבילו
    מי שלא אישר שיאשר!
    1. להגיע לעיר השניה
    3.לקנות מדבקת תיאום
    4.להירשם לתחרות
    מיכוון שאף אחד לא עשה תחרות במ''ת (לפחות כמו שראיתי) מי שינסה להעתיק את הרעיון של כול התחרות ואיך היא מתבססת אך ורק באישורים שלי ואני בכלל מעדיפה שלא!
    אז כולם מהר להתארגן !
    עומר
    "אממ אוקי אין לי בעיה לקרב אבל קודם צריך לעשות תהופעה כי התחרות היום!" קראה בריאנה והצביעה על חנות מדבקות קרובה
    [quote]
    "קדימה,בואי נלך לשם!" אומר לבריאנה ואתחיל לרוץ לכיוון חנות המדבקות כדי לקנות את המדבקה הכי טובה בשביל ההופעה שלי.

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה משיג את עצצמך והמדריך אומר לך לשבת
    "שלום אני קלין ואני המדריך שלכם לדיג " אמר קליין "לכול אחד מכם צריך להיות פוקימון מים אחד לפחות או פוקימון עזר כלומר מעופף או סתם פוקימון פוקימון מים טוב בגלל שהוא יכול לשחות ," אמר קליין "זה האמפוליון שלי והוא יעזור לי ולכם גם " אמר קליין והציג את אמפאליון " כול אחד מכם יקבל חכה במצב בינוני שאותה תחזירו לי בסוף השיעור, המצטיין של השיעור יקבל תחכה שלו" אמר קליין "עכשיו לעמוד בטור כולם אם פוקימון אחד לידם" אמר קליין ועמד בפתח הדלת למזח אם אמפאליון שלו, כולם הסתדרו בתור,
    שני הילדים הוציאו פוקימונים פוקימון צב שדומה לצב של לילה רק קטן יותר ושונה יותר וציפור חומה, הילדה הוציאה ברוואז כחול גדול והילד עכבר
    קטן

[/COLOR]
    "אוקיי, צא פיפלאפ!" אני אומר ומוציא את פיפלאפ מהפוקדור ואחר כך אני נעמד בטור עם כולם כדי לקבל את החכה שלי וחושב לעצמי איזה פוקימון מים אני אתפוס

12. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!
    מי שלא אישר שיאשר!
    1. להגיע לעיר השניה
    3.לקנות מדבקת תיאום
    4.להירשם לתחרות
    אז כולם מהר להתארגן !
    עומר
    אתה הולך לחנות ורואה מלא מלא מדבקות
    אתה מדשדש במדבקות ומחפש מדבקה מתאימה ופתאום רואה מדבקה שנראת כמו כוכב צהב רק שהוא בצבע לבן וכסף וחום בהיר מאוד
    מייקל
    אתה נעמד בתור יחד אם פיפלאפ ומקבל חכה וכמה פיתיונות של אוכל פוקימונים לפוקימוני מים,
    פיפלאפ מנסה לאכול אחד אבל אתה נוזף בו והוא מפסיק
    פתאום אתה קולט שאין לך פוקדורים!
    "פיפ פיפלאפ פיפ פיפלאפ לאפ פיפלאפ לאפ " |תגיד לביוטפלי להביא לך פוקדורים ותן לו כסף והוא יביא במהירות | אמר פיפלאפ והצביע על הפוקדור של ביוטפלי

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!
    מי שלא אישר שיאשר!
    1. להגיע לעיר השניה
    3.לקנות מדבקת תיאום
    4.להירשם לתחרות
    אז כולם מהר להתארגן !
    עומר
    אתה הולך לחנות ורואה מלא מלא מדבקות
    אתה מדשדש במדבקות ומחפש מדבקה מתאימה ופתאום רואה מדבקה שנראת כמו כוכב צהב רק שהוא בצבע לבן וכסף וחום בהיר מאוד
    'זה נראה יפה,והחום יבליט מאוד את 'סטאר' שלי' אני אקרא לתוך החנות:"סליחה,סליחה,אני רוצה לקנות פה מדבקה".

14. משתמש מנוסה
    עומר
    "או וואה זה מדבקה מיוחדת 30 שקל" אמר המוכר והבאתה לו את המדבקה ושילמתה והוא הביא לך,
    "אוקי אז יש לנו מדבקה אבל מה עושים אם הכוכבים, איווי יצא על הכוכבים ואז מה הוא יעשה איתם? יקפיץ אותם ללמעלה אם זנב ברזל כיאלו הם כוכבים אמיתיים ? ברצינות מה עושים איתם " אמרה בריאנה והתחלתה לחשוב על רעיון

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!
    מי שלא אישר שיאשר!
    1. להגיע לעיר השניה
    3.לקנות מדבקת תיאום
    4.להירשם לתחרות
    אז כולם מהר להתארגן !

[/COLOR]מייקל
    אתה נעמד בתור יחד אם פיפלאפ ומקבל חכה וכמה פיתיונות של אוכל פוקימונים לפוקימוני מים,
    פיפלאפ מנסה לאכול אחד אבל אתה נוזף בו והוא מפסיק
    פתאום אתה קולט שאין לך פוקדורים!
    "פיפ פיפלאפ פיפ פיפלאפ לאפ פיפלאפ לאפ " |תגיד לביוטפלי להביא לך פוקדורים ותן לו כסף והוא יביא במהירות | אמר פיפלאפ והצביע על הפוקדור של ביוטפלי
    "אוקיי, אתה צודק. ביוטיפליי, צא! קח את הכסף הזה , לך לחנות העירונית,ותקנה לי חמישה פוקדורים רגילים. בסדר קטן?" אני אומר לביוטיפליי ונותן לו את חבילת השטרות בחיוך גדול ומחכה שהוא יחזור

עמוד 65 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1555636465666775115165 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •