בראיינט
"להצתרף למסע? לא חשבתי על זה .." היא אומרת ומסתכלת אל איווי " אולי.. שההורים שלי יחזרו, אני ישאל אותם , אולי הם יסכימו , אבל כרגע אני צריכה לשמור אל המדגרת הביצים עד למחר בבוקר שהם חוזרים מהשוק שבעיר הקרובה " היא אומרת ומסתכלת אל השמש "אמ רוצה אולי לבוא לישון אצלי ואז מחר נשאל אותם?" היא שואלת אותך ומחייכת
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
אתם ממשיכים שמחים בדרך ומחפשים את הביצים לפתע אתם רואים שני ביצים!
בריאנה באה לקחת אותם ופתאום צרמליון ואלקטאבז גדולים מגנים על הביצה ומעיפים את בריאנה
היא מהר נוחתת וקמה "אוקי הם עיצבנו אותי !" היא אומרת בעיצבון "אמ קרב זוגות?" היא שואלת אותך והאיווים מניחים תביצים בצד וביוטפלי נוחת אליהם ומגן אליהם ואיווי נעמד ליד בריאנה "אז אתה רוצה להילחם איווי? אין בעיות, קדימה בראיינט תביא גם אתה פוקימון" היא אומרת ומסתכלת אליך
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
כי אני די עמוסה אני יעדכן מחר
~~~~
איפום קצת תשוש אבל היא זורקת לו חצי פרי לפני הקרב ואומרת "יש לי רק עוד שניים וחצי בוא נשמור אותם , עכשיו איווי צא בכדור צל! לאחר מכן צוות כפול וזנב ברזל !" היא אומרת ואיווי יורה כדור צל שמעיף את צארמליון ואז בצוות כפול שמקיף את צארמליון שלא יודע במי לתקוף כול האיווים משתמשים בזנב ברזל ומעיפים אותו, צרמליון מתעצבן והוא ואלקטאבז משתמשים בגחלת ומכת ברק שמעיפה את איווי "איווי!" צעקה בריאנה בפחד אך איפום תפס אותו רגע לפני שנחת בקרקע איווי חייך לאיפום והם חיכו להוראות "איווי זנב ברזל!" בריאנה אמרה וחיכתה לך
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
איפום צובר מהירות ומשתמש באגרוף חזק שמעיף את צרמליון אל עץ הוא מעיף את איווי שעף לעברו אם זנב ברזל ומסיים אותו סופית צרמליון מחוסל, אבל אלקטאבז עצבני "איווי צוות כפול!" אמרה בריאנה
ואיווי השתכפל אלקטאבז משתמש במכת ברק אך שמגיע לאמיתי איווי קופץ במהירות איפום משתמש באגרוף מהירות גם בלי שתגיד ואיווי בזנב ברזל אלקטאבז גם מתחסל שני הפוקימונים המעולפים נופלים על שהשיחים איווי משתמש בצוות כפול ולוקח את כול הביצים "הנה" אמרה בריאנה וקטפה שני גרגירים ושמה לידם "שהם יתעוררו זה יעזור להם להחלים עכשיו נשארו עוד 6!" היא אומרת ושמחה כשפתאום ביצה נופלת והיא רצה מנסה לתפוס אותה ובסוף הביצה נופלת לה אל הראש ונחתת בידיים "אווש.." היא אומרת ומושיטה גם לאיווים מחויכת "עוד חמש!" היא אומרת ושמחה וממששת את ראשה הכואב "טוב איפה נחפש עכשיו?" שאלה בריאנה אותך
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
איפום קופץ שמח וקוטף בננה הוא רואה עוד ביצה קטנה על כמה עצים אבל זה דק מידי בשבילו
הוא בא ומצביע על העץ והביצה "אויש מה נעשה העץ דק מידי וביוטפלי לא יכול לסחוב ביצה אממ אולי .. " היא אומרת ואז אומרת משהו לביוטפלי ביוטפלי משתמש בסופה חלשה שמעיפה את הביצה ללמטה ובריאנה תופסת אותה אתם שמחים שנשארו רק עוד ארבע ביצים ופתאום אתה רואה קליפות ביצים שמובילות לאינשהו
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
אתה הולך לעבר קליפות הביצים ורואה חצי ביצה ובפנים פיצ'ו קטן מתמתח "פיצ'!" אמר פיצ'ו והתחיל לנמנם
"אוי הוא חמוד כול כך!" אמרה בריאנה ואז הסתכלה אליך "טוב כנראה אין עוד אפשרות.." היא אמרה והניחה אליו פוקדור
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
"יש!" אמרה בריאנה "אולי שאר הביצים היו יותר קרובים לבית " היא אומרת והולכת שמחה לעבר הגבעה וביוטפלי ואיווים (שסוחבים תביצים) הולכים אחריה
וספארמרית מתקדמת
בראינט
"אממ יודע משהו הביצה האחרונה שנמצא שלך לאות תודה שעזרת לי " היא אומרת ומחייכת אתם מגיעים לבית ורואים שלושה ביצים נמצאים ליד הקיר השרוף באחד (האחרון)מהם יש סדק קטן
"קח!" היא אומרת ונותנת לך את הביצה בצבע תכלת "אני לא בטוחה של מה היא אבל זה בזכות שהצלחתה לעזור לי להביא את הביצים חזרה" היא אומרת ומחייכת, לאחר מכן היא לוקחת ביצה אחת ואיפום גם לוקח ועוזר לאיווי והם נכנסים לתוך הבניין הענק, אתה נכנס גם לשם יחד אם הביצה וטרטוויג,ואתה ממש נדהם,
מין מכונה ארוכה גדולה נמצאת לאורך, אם מקום לביצים, למעלה המכונה מחממת וגם מלמטה,
היא שמה את כול הביצים במקום ואז מסתכלת על החור השרוף,
"אולי הוא פה עדין.. בוויזל ! בוויזל!" בריאנה קוראת, מתוך פינה אחת יוצא סמור קטן בצבע כתום ומין בלון גדול כזה "בווי?" הוא שואל "בוויזל מהר אקדח מים על המקום השרוף!" אומרת בריאנה ויוצא מים מפיו ושוטף את כול המקום השרו, אך עדיין יש חור למעלה, "בוויזל הוא של ההורים שלי טוב תאמת הוא בקע פה מביצה ואני גידלתי אותו, אפחד לא לוקח אותו כי הוא קצת.. מפחד ממים, הוא יודע לשחות בהם רק אם מכריחים אותו.." אמרה בריאנה וקצת ריחמת אליו
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)