Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2666747576777886126176 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    דרטיני מנסה ומנסה אבל הוא מצליח רק טיפה יותר גדול וזהו
    "אולי נעשה משהו אחר" אמרה בריאנה וניסתה לחשוב על משהו
    "אפשר ללכת לים" אמרה בריאנה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    דרטיני מנסה ומנסה אבל הוא מצליח רק טיפה יותר גדול וזהו
    "אולי נעשה משהו אחר" אמרה בריאנה וניסתה לחשוב על משהו
    "אפשר ללכת לים" אמרה בריאנה
    "כן. זה רעיון טוב. בעצם, יש פה מגרש החלקה? אני רוצה לתפוס פוקימון קרח." אני שואל את בריאנה ומחכה לתשובתה אומר לה גם:" אולי נפגוש גם בדרך לשם את בראיינט." אני אומר ומחכה לתשובתה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    מייקל
    "כן יש פה אבל יש לך לא מעט פוקימונים.." אמרה בריאנה "אבל אם אתה רוצה אין בעיה גלאסיון תהיה מרוצה מאוד שם ואולי גם דרטיני" אמרה בריאנה

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    מייקל
    "כן יש פה אבל יש לך לא מעט פוקימונים.." אמרה בריאנה "אבל אם אתה רוצה אין בעיה גלאסיון תהיה מרוצה מאוד שם ואולי גם דרטיני" אמרה בריאנה
    "אני יודע. אבל עדיין אני רוצה פוקימון קרח חזק." אני אומר לה ומתחיל ללכת אל עבר מגרש הקרח ביחד עם בריאנה

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם מתחילים ללכת לעבר זירת הקרח וכעבוד חצי שעה מתחיל להיות קר, אחרי חצי שעה אתם רואים כבר מגרש קרח ענק ואליו מספר מאמנים ופוקימונים רב, אתה מתחיל ללכת בזהירות על המגרש קרח ופתאום הקרח נפתח אבל בריאנה תופסת אותך ואתה לא נופל למים הקפואים,
    "מעניין למה קר פה כול כך" אמרה בריאנה והסתכלה אל המאמנים, פתאום ראיתה שלכמעט כול המאמנים שנלחמו היו פוקימונים אש שהשתמשו בגחלת ולהביור והקרח מסביבם נמס קצת, מספר הפוקימוני קרח התחיל להיעלם ולכן לא היה מי שישתמש בקרן קרח לתקן את המצב!
    פתאום מתוך החור יצא ראש כלב ים לבן "דיוגונג" הוא אמר וירד עוד פעם מתחת למטה, פתאום איפה שהיו מונפרנו וצרמנדר נפתח חור והם נפלו למטה, קפואים , מתוך החור יצא אותו כלב ים יפיפה
    המאמנים החזירו את הפוקימונים ואז שחררו אותם עוד פעם
    "מונפרנו להביור! צרמנדר גחלת!" קרא המאמן ושתי הפוקימונים ירו גחלת ולהביור לעבר דיוגונג שהתחמק במהירות לתוך החור, והשתמש בקרן קרח שהקפיא אותם, אבל זנבם התחיל להפשיר את הקרח, תוך כמה שניות הקרן קרח של דיוגונג פגעה בכמעט כול הפוקימוני אש והקפיאה אותם לגוש קרח, המאמנים התעצבנו ומאמן אחת אפילו זרק אבן על דיוגונג, שפגעה בסנפירו

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתם מתחילים ללכת לעבר זירת הקרח וכעבוד חצי שעה מתחיל להיות קר, אחרי חצי שעה אתם רואים כבר מגרש קרח ענק ואליו מספר מאמנים ופוקימונים רב, אתה מתחיל ללכת בזהירות על המגרש קרח ופתאום הקרח נפתח אבל בריאנה תופסת אותך ואתה לא נופל למים הקפואים,
    "מעניין למה קר פה כול כך" אמרה בריאנה והסתכלה אל המאמנים, פתאום ראיתה שלכמעט כול המאמנים שנלחמו היו פוקימונים אש שהשתמשו בגחלת ולהביור והקרח מסביבם נמס קצת, מספר הפוקימוני קרח התחיל להיעלם ולכן לא היה מי שישתמש בקרן קרח לתקן את המצב!
    פתאום מתוך החור יצא ראש כלב ים לבן "דיוגונג" הוא אמר וירד עוד פעם מתחת למטה, פתאום איפה שהיו מונפרנו וצרמנדר נפתח חור והם נפלו למטה, קפואים , מתוך החור יצא אותו כלב ים יפיפה
    המאמנים החזירו את הפוקימונים ואז שחררו אותם עוד פעם
    "מונפרנו להביור! צרמנדר גחלת!" קרא המאמן ושתי הפוקימונים ירו גחלת ולהביור לעבר דיוגונג שהתחמק במהירות לתוך החור, והשתמש בקרן קרח שהקפיא אותם, אבל זנבם התחיל להפשיר את הקרח, תוך כמה שניות הקרן קרח של דיוגונג פגעה בכמעט כול הפוקימוני אש והקפיאה אותם לגוש קרח, המאמנים התעצבנו ומאמן אחת אפילו זרק אבן על דיוגונג, שפגעה בסנפירו

"היי! זה לא המקום לפוקימוני אש! אתם הורסים להם את המקום! א" אני אומר ומוציא את דרטיני למקרה שהם יחילו לתקוף אותי (המאמנים). אם הם לא תוקפים אותי אני מחפש פוקימון קרח חזק בשביל לתפוס

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אני רוצה שתתיחס בקשה להכול גם לזה שבריאנה הצילה אותך גם לפוקימוני אש וכמובן לדיוגונג
    ~~~~~
    המאמנים מתעלמים ממך ותוקפים את דיוגונג שצולל למים באטיות כי סנפירו נפצע, הוא נפגע קצת אבל לא יותר מידי , אתה שם לב שהקרח נהיה דק יותר בגלל מתקפות האש, בריאנה כמעט נופלת אבל מצליחה לא ליפול ולהתחמק מהבור קרח, דיוגונג יוצא אם קרן קרח ומקפיא את פוקימוני האש ויוצר עוד שכבה של קרח עבה, פוקימוני האש תוקפים אותו בחוזקה בלהביור ובגלת וסיחרורי אש והוא נופל תשוש, הקרח ממשיך לימוס ופוקימון אש כמעט נופל למים אבל המאמן שלו מחזיר אותו, ילד אחד פתאום כמעט נופל אבל בריאנה תופסת אותו במהירות, הוא לוקח את הפוקימון שלו ובורח, לשאר המאמנים לא נפל האסימון והם מתחרים מי יתפוס את דיוגונג ותוקפים זה את זה וגם את דיוגונג התשוש

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    אני רוצה שתתיחס בקשה להכול גם לזה שבריאנה הצילה אותך גם לפוקימוני אש וכמובן לדיוגונג
    ~~~~~
    המאמנים מתעלמים ממך ותוקפים את דיוגונג שצולל למים באטיות כי סנפירו נפצע, הוא נפגע קצת אבל לא יותר מידי , אתה שם לב שהקרח נהיה דק יותר בגלל מתקפות האש, בריאנה כמעט נופלת אבל מצליחה לא ליפול ולהתחמק מהבור קרח, דיוגונג יוצא אם קרן קרח ומקפיא את פוקימוני האש ויוצר עוד שכבה של קרח עבה, פוקימוני האש תוקפים אותו בחוזקה בלהביור ובגלת וסיחרורי אש והוא נופל תשוש, הקרח ממשיך לימוס ופוקימון אש כמעט נופל למים אבל המאמן שלו מחזיר אותו, ילד אחד פתאום כמעט נופל אבל בריאנה תופסת אותו במהירות, הוא לוקח את הפוקימון שלו ובורח, לשאר המאמנים לא נפל האסימון והם מתחרים מי יתפוס את דיוגונג ותוקפים זה את זה וגם את דיוגונג התשוש
    "מטומטמים! צאו כולם! ארון, בלימה! בלייס, סופת עלים! טייני, עלי תער! דרטיני, זעם דרקון! פיפלאפ, קרן בועות! ביטיפליי, על חושי! כולם, תכוונו לפוקימוני האש!" אני אומר בזעם ובינתיים אני גם מתקשר לאוק ואומר לו להביא לי זמנית גם את פינאון ופוניטה, אם אפשר

9. משתמש מנוסה
    מייקל
    ארון משתמש בבלימה על צרמנדר ובלייס בסופה על מונפרנו , טייני בעלי טער על סינדקוויל
    דרטיני משתמש בזעם דרקון על טאפיג ופיפלאפ בקרן בועות קומבסקין וביוטפלי בעל חושי גרווליט
    צרמנדר מתחמק ומונפרנו נפגע אבל לא קשה מידי סינדיקוויל שורף תעלי טער וטאפיג נפגע מזעם הדרקון פיפלאפ פוגע קשות בקומבסקין וגרוליט עף לתוך המי קרח ומתעלף והמאמן מחזיר אותו
    דרטיני משתמשבזעם דרקון ופיפלאפ באקדח מים בלייס בקרן דקיקה של קרן סולרית טייני בעלי טער וארון בהתנגשות ראש, מה שמעלף את צרצמנדר וסינדקוויל, ביוטפלי משתמש ביריית קורים אבל מפספס כול פוקימוני האש משתמש בלהביור וגחלת וסיחרורי אש וטייני וביוטפלי מתעלפים "ליאפון וגלאסיון כוח חבוי ביוטפלי אבקת שיתוק ואבקת שינה דרטיני פעימת דרקון איווי כדור צל פיצו מכת ברק בוויזל סילון אקווה!" קראה בריאנה וכול הפוקימונים מציטים ומעלפים תפוקימונים הנותרים , המאמנים באים להביא עוד פוקימונים ומחזירים תמעולפים, אבל הקרח רועד ומתחילים להיות בורות למי הקרח בקרח

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    מייקל
    ארון משתמש בבלימה על צרמנדר ובלייס בסופה על מונפרנו , טייני בעלי טער על סינדקוויל
    דרטיני משתמש בזעם דרקון על טאפיג ופיפלאפ בקרן בועות קומבסקין וביוטפלי בעל חושי גרווליט
    צרמנדר מתחמק ומונפרנו נפגע אבל לא קשה מידי סינדיקוויל שורף תעלי טער וטאפיג נפגע מזעם הדרקון פיפלאפ פוגע קשות בקומבסקין וגרוליט עף לתוך המי קרח ומתעלף והמאמן מחזיר אותו
    דרטיני משתמשבזעם דרקון ופיפלאפ באקדח מים בלייס בקרן דקיקה של קרן סולרית טייני בעלי טער וארון בהתנגשות ראש, מה שמעלף את צרצמנדר וסינדקוויל, ביוטפלי משתמש ביריית קורים אבל מפספס כול פוקימוני האש משתמש בלהביור וגחלת וסיחרורי אש וטייני וביוטפלי מתעלפים "ליאפון וגלאסיון כוח חבוי ביוטפלי אבקת שיתוק ואבקת שינה דרטיני פעימת דרקון איווי כדור צל פיצו מכת ברק בוויזל סילון אקווה!" קראה בריאנה וכול הפוקימונים מציטים ומעלפים תפוקימונים הנותרים , המאמנים באים להביא עוד פוקימונים ומחזירים תמעולפים, אבל הקרח רועד ומתחילים להיות בורות למי הקרח בקרח
    "אוקיי, כל פוקימוני הקרח לבוא! תשתמשו בקרן קרח וברוח קפואה כדי לעשות עוד שכבה של קרח! כל הפוקימונים שלי, לתקוף בכל הכוח!" אני אומר בהתלהבות ומקווה שמה שאני מתכנן יעבוד

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    כמעט ואין פוקימוני קרח כולם ברחו, אין גם את מי לתקוף, ילד אחד נופל אבל בריאנה תופסת אותו במהירות, גלאסיון משתמשת בקרן קרח לעשות עוד שכבה אבל הקרח ממשיך לנמוס,
    עוד חמש בורות נמצאים וביוטפלי ארון פיפלאפ ופיצ'ו תופסים ילד אחד ושני הדרטינים ובוויזל תופסים עוד אחד וביוטפלי ובוויזל באים לעזור לליפאון ואיווי לעוד ילד, אתה עוד פעם נופל אבל בריאנה מצילה אותך, "טוב ליפאון עכשיו פוזוסינטזה ל דיוגונג !" קראה בריאנה, ליפאון נצמד על דיוגונג והשתמש בפוזסינטזה , פתאום חור נפתח וגלאסיון מצליחה להציל את ליפאון יחד אם איווי של בריאנה, דיוגונג נופל והקרח מתחיל לרעוד טיפה ופתאום מהמים קופץ דיוגונג ומשתמש בקרן קרח חזקה במיוחד על כול הבורות והקרח מתעבה ומתעבה ונהיה עבה אפילו יותר מהרגיל, המאמנים חוזרים ודיוגונג בא אליך ומסתכל אליך בעיניו הגדולות

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    מייקל
    כמעט ואין פוקימוני קרח כולם ברחו, אין גם את מי לתקוף, ילד אחד נופל אבל בריאנה תופסת אותו במהירות, גלאסיון משתמשת בקרן קרח לעשות עוד שכבה אבל הקרח ממשיך לנמוס,
    עוד חמש בורות נמצאים וביוטפלי ארון פיפלאפ ופיצ'ו תופסים ילד אחד ושני הדרטינים ובוויזל תופסים עוד אחד וביוטפלי ובוויזל באים לעזור לליפאון ואיווי לעוד ילד, אתה עוד פעם נופל אבל בריאנה מצילה אותך, "טוב ליפאון עכשיו פוזוסינטזה ל דיוגונג !" קראה בריאנה, ליפאון נצמד על דיוגונג והשתמש בפוזסינטזה , פתאום חור נפתח וגלאסיון מצליחה להציל את ליפאון יחד אם איווי של בריאנה, דיוגונג נופל והקרח מתחיל לרעוד טיפה ופתאום מהמים קופץ דיוגונג ומשתמש בקרן קרח חזקה במיוחד על כול הבורות והקרח מתעבה ומתעבה ונהיה עבה אפילו יותר מהרגיל, המאמנים חוזרים ודיוגונג בא אליך ומסתכל אליך בעיניו הגדולות
    "היי חבר, רוצה להצטרף אליי? ראיתי שאתה ממש חזק." אני אומר לדיוגונג בחביבות וכבר מכין פוקדור כדי לזרוק עליו, ואם הוא מסכים אני זורק עליו פוקדור

13. משתמש מנוסה
    מייקל
    דיוגונג מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    וכבר בנידנוד השלישי..
    פוף! נחתם!
    מזל טוב תפסת דיוגונג !

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    מייקל
    דיוגונג מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    וכבר בנידנוד השלישי..
    פוף! נחתם!
    מזל טוב תפסת דיוגונג !
    "מעולה! בוא נבדוק מה הוא יודע!" אני אומר בהתלהבות ושולף את הפוקדקס שלי כדי לבדוק מה הוא יודע. אחרי זה אני יוצא מהמקום ושולח את בלייס לפרופסור כדי שאני אוכל להוציא את דיוגונג מהפוקדור

15. משתמש מנוסה
    מייקל
    " דיוגונג יודע קרן קרח (משופר כפול) רוח קפואה זנב ברזל בועות אקדח מים כוויה מתקפת קרן וכוח חבוי" אמר בפוקדע הוצאתה את דיוגונג מהפוקדור והוא החליק לו על הקרח אם גלאסיון

וספארמרית מתקדמת

עמוד 76 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2666747576777886126176 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •