Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 285 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בראיינט

בוויזל
    סוג: מים
    בוויזל פוקימון סמור הים,
    בוויזל מאוד חברתי ואוהב בני אדם, הוא אוהב מאוד לצוף במים על ידי הבלון המנופח שסביב צווארו,
    הבלון שסביב צווארו מתנפח במים וקח הוא יכול לשחות למעלה למרחקים עצומים

"בבקשה" אמרה בריאנה והלכה מאחורה היא הרימה כמה קרשים ואז הביאה סולם ומסמרים, פתאום הבנתה מה היא עושה עושה היא בונה מחדש את החור, איפום מהיר והרים קרש אחד בעזרת זנבו וביוטפלי הביא מסמרים, לביתיים איווי השתמש בזנב ברזל כדי לשים תמסמרים על הקרשים שהביאו איפום ובריאנה,
    אתה רואה עוד כמה קרשים ושעדין יש קצת חור ויש סולם קטן ליד זה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בראיינט

בוויזל
    סוג: מים
    בוויזל פוקימון סמור הים,
    בוויזל מאוד חברתי ואוהב בני אדם, הוא אוהב מאוד לצוף במים על ידי הבלון המנופח שסביב צווארו,
    הבלון שסביב צווארו מתנפח במים וקח הוא יכול לשחות למעלה למרחקים עצומים

"בבקשה" אמרה בריאנה והלכה מאחורה היא הרימה כמה קרשים ואז הביאה סולם ומסמרים, פתאום הבנתה מה היא עושה עושה היא בונה מחדש את החור, איפום מהיר והרים קרש אחד בעזרת זנבו וביוטפלי הביא מסמרים, לביתיים איווי השתמש בזנב ברזל כדי לשים תמסמרים על הקרשים שהביאו איפום ובריאנה,
    אתה רואה עוד כמה קרשים ושעדין יש קצת חור ויש סולם קטן ליד זה
    אני לוקח כמה קרשים ומסמרים עולה על הסולם ומכסה את החור שנשאר "זהו" אני אומר לעצמי "בריאנה, יש עוד משהו שאני יכול לעזור?" אני שואל אותה

3. משתמש מנוסה
    בראינט
    "אממ לא במיוחד" היא אומרת ואז ביוטפלי מגיש לה מברשת אם חומר לבן, היא צובעת את הכול וזה נראה "דמוי "גבס, היא יורדת למטה וגם אתה והיא מקפלת תסולמות ואחד אחד מכניסה אותם את המברת הצבע והכול, לאחר מכן אתם הולכים לעבר הבית הקטן 0אתה בריאנה, בוויזל, איפום, טרטוויג, איווי וביוטפלי)
    היא מוציאה מחבת וביצים ומלפפון ועגבניה ואז קוראת לבוויזל וביוטפלי ואיווי לאחר כמה זמן הם עולים ללמעלה אתה צופה בבריאנה מכינה חביתה גדולה וקוצצת חביתות ומכינה טוסטים אבל רעש מלמעלה מסיח את דעתך
    מה תעשה?

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    בראינט
    "אממ לא במיוחד" היא אומרת ואז ביוטפלי מגיש לה מברשת אם חומר לבן, היא צובעת את הכול וזה נראה "דמוי "גבס, היא יורדת למטה וגם אתה והיא מקפלת תסולמות ואחד אחד מכניסה אותם את המברת הצבע והכול, לאחר מכן אתם הולכים לעבר הבית הקטן 0אתה בריאנה, בוויזל, איפום, טרטוויג, איווי וביוטפלי)
    היא מוציאה מחבת וביצים ומלפפון ועגבניה ואז קוראת לבוויזל וביוטפלי ואיווי לאחר כמה זמן הם עולים ללמעלה אתה צופה בבריאנה מכינה חביתה גדולה וקוצצת חביתות ומכינה טוסטים אבל רעש מלמעלה מסיח את דעתך
    מה תעשה?
    "מעניין מזה הרעש הזה..." אני אומר לעצמי ואני עולה למעלה כדי לבדוק מזה הרעש

5. משתמש מנוסה
    בראינט
    אתה עולה למעלה ורואה מסדרון אם ארבעה חדרים, מאחד מהם בוקע אור,
    אתה נכנס לחדר ורואה מראה משעשע לגמרי, בוויזל סוחב שמיכה גדולה וביוטפלי מנסה לסדר את הסדינים איווי מביא מלא כריות אבל נתקל בבוויזל והכול מתבלגן , ביוטפלי שם לב אליהם אבל ממשיך לסדר את הסדינים לבסוף הוא בא אליהם ונוזף בהם להפסיק להשתעשע בזמן שהם מחושים בשמיכה עבה ושלושה כריות לבנות,

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    בראינט
    אתה עולה למעלה ורואה מסדרון אם ארבעה חדרים, מאחד מהם בוקע אור,
    אתה נכנס לחדר ורואה מראה משעשע לגמרי, בוויזל סוחב שמיכה גדולה וביוטפלי מנסה לסדר את הסדינים איווי מביא מלא כריות אבל נתקל בבוויזל והכול מתבלגן , ביוטפלי שם לב אליהם אבל ממשיך לסדר את הסדינים לבסוף הוא בא אליהם ונוזף בהם להפסיק להשתעשע בזמן שהם מחושים בשמיכה עבה ושלושה כריות לבנות,
    אני מצחקק והמתחיל לטייל בין החדרים

7. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה מצחקק והם פתאום מסתכלים אליך הם מהר מהר מקפלים ומארגנים הכול,
    ואז הבנתה שהם סידרו לך מיטה ,
    אתה יוצא משם ונכנס לחד האמצעי ורואה שם חדר שניה גדול בצבעי תכלת חום וכסף,
    אתה מסתובב בחדר , בחדר יש:
    מיטה גדולה עשויה מעץ חום ומצעים לבנים ותכולים (תכלת) וארון חום ותכלת שולחן בצבע חום ואליו מחשב כסוף ומחברות וכמה עפרונות מפוזרים, על הרצפה יש גופיה כסופה ופוקדור קטן, אתה מסתכל אל המיטה ורואה שם גלמיאו שלא כול כך כדי להעיר אותו, אתה יוצא בעדינות מהחדר לעבר החדר השמאלי ורואה חדר אמבטיה גדול לא כול כך מעניין, לאחר מכן אתה יורד למטה ורואה שהיא כבר סיימה לערוך תשולחן ,
    אל השולחן יש סלט לחם וטוסטים ושני צלחות אם חביתות ובקבוק מים ובקבוק אם מיץ תפוזים סכום וכוסות,
    לאחר מכן היא קוראת לפוקימונים ומוציאה כ6 קעריות ושמה בהם אוכל פוקימונים, טרטוויג יושב ליד קערה ואוכל לאט ואיפום בכלל טורף תאוכל איווי וביוטפלי ובוויזל גם אוכלים ואתה לא מבין למי הקערה השישית
    פתאום מופיע הגלמיאו ומסתכל אל הקרעה "גלמיאו" הוא אומר ואז בריאנה אומרת: "או סליחה גלמיאו " ושמה לו מין רוטב חום וגלמיאו אוכל תאוכל, "גלמיאו הוא של אימא שלי אבל הוא פשוט לא אוהב פוקדור ולא רצה לנסוע" היא אומרת ויושבת ומתחילה לאכול במהירות אתה מסתכל אל האוכל והבטן שלך מקרקרת ובריאנה צוחקת קצת

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    בראיינט
    אתה מצחקק והם פתאום מסתכלים אליך הם מהר מהר מקפלים ומארגנים הכול,
    ואז הבנתה שהם סידרו לך מיטה ,
    אתה יוצא משם ונכנס לחד האמצעי ורואה שם חדר שניה גדול בצבעי תכלת חום וכסף,
    אתה מסתובב בחדר , בחדר יש:
    מיטה גדולה עשויה מעץ חום ומצעים לבנים ותכולים (תכלת) וארון חום ותכלת שולחן בצבע חום ואליו מחשב כסוף ומחברות וכמה עפרונות מפוזרים, על הרצפה יש גופיה כסופה ופוקדור קטן, אתה מסתכל אל המיטה ורואה שם גלמיאו שלא כול כך כדי להעיר אותו, אתה יוצא בעדינות מהחדר לעבר החדר השמאלי ורואה חדר אמבטיה גדול לא כול כך מעניין, לאחר מכן אתה יורד למטה ורואה שהיא כבר סיימה לערוך תשולחן ,
    אל השולחן יש סלט לחם וטוסטים ושני צלחות אם חביתות ובקבוק מים ובקבוק אם מיץ תפוזים סכום וכוסות,
    לאחר מכן היא קוראת לפוקימונים ומוציאה כ6 קעריות ושמה בהם אוכל פוקימונים, טרטוויג יושב ליד קערה ואוכל לאט ואיפום בכלל טורף תאוכל איווי וביוטפלי ובוויזל גם אוכלים ואתה לא מבין למי הקערה השישית
    פתאום מופיע הגלמיאו ומסתכל אל הקרעה "גלמיאו" הוא אומר ואז בריאנה אומרת: "או סליחה גלמיאו " ושמה לו מין רוטב חום וגלמיאו אוכל תאוכל, "גלמיאו הוא של אימא שלי אבל הוא פשוט לא אוהב פוקדור ולא רצה לנסוע" היא אומרת ויושבת ומתחילה לאכול במהירות אתה מסתכל אל האוכל והבטן שלך מקרקרת ובריאנה צוחקת קצת
    אני מתחיל לאכול את האוכל ואומר "וואו, זה ממש טעים" ואז אני שאול את בריאנה "רוצה אחרי האוכל שנערוך קרב 2 על 2?" אני שואל אותה ומקווה לתשובה חיובית

9. משתמש מנוסה
    בראיינט
    "תודה, ולמה לא?" היא אומרת ומחייכת אתם מסיימים לאכול ואתם מורידים את הכלים ומחזירים את מה שצריך למקרר ומה שצריך למדיח,
    "אבל קודם" היא אומרת ולוקחת תביצה שלך, אתם הולכים לעבר מדרגת הביצים ואת שם לב שכבר חשוך , כשאתה נכנס למקום אתה רואה אור אדום ומרגיש שחם מאוד במקום הזה היא מדליקה תאור ואומרת "האורות האדומים הם של החימום, החימום עוזר לביצים לבקוע מהר יותר וטוב יותר ושהפוקימונים לא היו חלשים " היא שמה את הביצה שלך גם במקום חימום ומדליקה אותו ולאחר מכן יוצאת החוצה יחד איתך ומכבת תאור, בחוץ קור שורר וחשוך לגמרי, אתה כבר מעדיף את מדגרת הביצים החמה אבל עדין רוצה קרב, אתם חוזרים לעבר הפוקימונים והבית ומחזירים אותם לפוקדורים, לאחר מכן יוצאים החוצה "אוקי , צאו ביוטפלי ואיווי!" היא אומרת ואיווי יוצא נחוש לקרב וביוטפלי מעופף באוויר ועושה לופ

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    בראיינט
    "תודה, ולמה לא?" היא אומרת ומחייכת אתם מסיימים לאכול ואתם מורידים את הכלים ומחזירים את מה שצריך למקרר ומה שצריך למדיח,
    "אבל קודם" היא אומרת ולוקחת תביצה שלך, אתם הולכים לעבר מדרגת הביצים ואת שם לב שכבר חשוך , כשאתה נכנס למקום אתה רואה אור אדום ומרגיש שחם מאוד במקום הזה היא מדליקה תאור ואומרת "האורות האדומים הם של החימום, החימום עוזר לביצים לבקוע מהר יותר וטוב יותר ושהפוקימונים לא היו חלשים " היא שמה את הביצה שלך גם במקום חימום ומדליקה אותו ולאחר מכן יוצאת החוצה יחד איתך ומכבת תאור, בחוץ קור שורר וחשוך לגמרי, אתה כבר מעדיף את מדגרת הביצים החמה אבל עדין רוצה קרב, אתם חוזרים לעבר הפוקימונים והבית ומחזירים אותם לפוקדורים, לאחר מכן יוצאים החוצה "אוקי , צאו ביוטפלי ואיווי!" היא אומרת ואיווי יוצא נחוש לקרב וביוטפלי מעופף באוויר ועושה לופ
    ״טרטוויג ואיפום אני בוחר בכם!״ אני אומר וזורק אתהפוכדורים שלהם לאוויר ״טרטוויג תשתמש בבלימה על איווי ואיפום תשתמש בזריזות עלביוטיפליי״ אני אומר לטרטוויג ואיפום

11. משתמש מנוסה
    בראיינט
    טרטוויג ואיפום יוצאים לעבר ביוטפלי ואיווי שמתחמקים בקלות, אתה מבין שרוב המתקפות הפיזיות לא כול כך יעזרו פה ביחוד לא דברים קטנים," איווי כדור צל! והרבה! ביוטפלי סופה! שהיה סופה של כדורי צל!" היא אומרת והם מבצעים, טרטוויג נלכד לתוך הסופה וצועק "טרטווי!" שנפגע מכדור צל אימתני ואיפום נאחז בכול כוחו בעץ הקרוב אך מתחיל להחליק! "ביוטפלי מהר תגרום לסופה לבוא לכיוון העצים!" אומרת בריאנה וביוטפלי מנפנף בכנפיו בחוזקה וגורם לסופה לאט לאט ללכת לעבר העצים איפום הקטן מתחיל ממש להחליק ובקושי מחזיק!

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
    "ביי, אימוש! ביי, אבוש! נתראה!" אקרא להם ואצא מביתי. 'מעניין מאיפה השתלשל כל הסיפור הזה.' אחשוב לי בסקרנות. אלך לכיוון מעבדתו של הפרופסור ואכנס לתוכה. "פרופסור, אדוני! אני מוכנה לקבל פוקימון ראשון!" אקרא בהתלהבות רבה ואתכונן לקבל פוקימון ראשון. בזמן שהפרופסור יביא לי פוקימון, אחשוב מעט על מסעי. 'מעניין איזה פוקימונים אני אוכל לתפוס! אני כל כך רוצה בוויזל, סניבי, סטארלי ועוד מלא פוקימונים שווים!' אחשוב לי בהתלהבות עד שלא אשים לב שצעקתי את המשפט: "פוקימונים שווים!" אשמח כל כך לקראת הפוקימון הראשון שלי. "פרופסור, תודה לך על טאפיג." אומר לו לאחר שאקבל פוקימון ראשון.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    בראיינט
    טרטוויג ואיפום יוצאים לעבר ביוטפלי ואיווי שמתחמקים בקלות, אתה מבין שרוב המתקפות הפיזיות לא כול כך יעזרו פה ביחוד לא דברים קטנים," איווי כדור צל! והרבה! ביוטפלי סופה! שהיה סופה של כדורי צל!" היא אומרת והם מבצעים, טרטוויג נלכד לתוך הסופה וצועק "טרטווי!" שנפגע מכדור צל אימתני ואיפום נאחז בכול כוחו בעץ הקרוב אך מתחיל להחליק! "ביוטפלי מהר תגרום לסופה לבוא לכיוון העצים!" אומרת בריאנה וביוטפלי מנפנף בכנפיו בחוזקה וגורם לסופה לאט לאט ללכת לעבר העצים איפום הקטן מתחיל ממש להחליק ובקושי מחזיק!
    ״טרטוויג תשתמש בעלי טער כדי לפזר את הסופה ואיפום תשתמש בזריזות לכיוון ביוטפליי וכאשר אתה מספיק קרוב תשתמש באגרוף בכל הכוח״ אני אומר בנחישות ומקווה שהתכנית שלי תצליח

14. משתמש מנוסה
    נל
    את הולכת לכיוון המעבדה ונכנסת לתוכה, את רואה את פרופסור אוק והוא אומר לך "שלום לך! את נל אני צודק? אם כן בחרת בטאפיג!" הוא אומר ומביא לך את הפוקדור שלו "הנה הפוקדור והנה פוקדע, פה תוכלי לראות מפה של איפה שהיית, את המתקפות של הפוקימונים שלך, ומידע על פוקימונים אחרים!" הסביר פרופסור אור ונתן לך את המכשיר המשונה הזה "ואלו חמישה פוקדורים ריקים בהם תוכלי לתפוס פוקימון!" אמר והושיט לך אותם, הכנת את הכול לתיקך והודת לו והסתכל תלבחוץ וראית שהשמש כמעט מסיימת את עבודתה "אהממ את יכולה להישאר פה ולישון את הלילה אבל.. יש מדגרת ביצים לא רחוקה מכאן אני בטוחה שתוכלי גם כך להספיק קצת אולי לתפוס פוקימון ולישון אבל כדאי שתיזדרזי" אמר פרופסור אוק והצביע אל המפה בנקודה באמצע היער,היא נראתה די רחוקה ודי קרובה אבל תספיקי להגיע לפני אמצע הלילה

בראיינט
    עלי טער לא עוצרים סופה בדרך כלל, ביחוד שאלה לא עלי טער מיומנים כול כך, הם רק נשאבים לתוכה, ואם איפום ישתמש באגרוף הוא רק ישאב לסופה
    ~~~~~~~~
    טרטוויג משתמש בעלי טער שגם מסתחררים אם הסופה ונחתך מהם,
    איפום יוצא באגרוף לעבר ביוטפלי מצליח אך נשאב וחוטף מכדורי הצל והעלי טער, הוא מנסה לחמוק מהם מצליח אבל עדין נפגע כי יש מלא מהם! הוא רואה כדור צל קרוב אליו אבל טרטוויג סופג אותו! איפום מעוצבן ומשתמש במהירות! מזל טוב איפום למד מהירות! הכוכבים נורים לכול עבר וכבר הסופה עמוסה מידי, היא מפוצצת למלא חלקים שמעיפים את טרטוויג הדי מעולף לעבר אחד העצים מה שגורם לו להתעלף סופית וגם פוצע קשות את איפום שממש ממש תשוש וביוטפלי ואיווי איווי משתמש בכדור צל נוסף שמתקרב לעבר איפום התשוש שרואה קצת מטושטש

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"]
    בראיינט
    עלי טער לא עוצרים סופה בדרך כלל, ביחוד שאלה לא עלי טער מיומנים כול כך, הם רק נשאבים לתוכה, ואם איפום ישתמש באגרוף הוא רק ישאב לסופה
    ~~~~~~~~
    טרטוויג משתמש בעלי טער שגם מסתחררים אם הסופה ונחתך מהם,
    איפום יוצא באגרוף לעבר ביוטפלי מצליח אך נשאב וחוטף מכדורי הצל והעלי טער, הוא מנסה לחמוק מהם מצליח אבל עדין נפגע כי יש מלא מהם! הוא רואה כדור צל קרוב אליו אבל טרטוויג סופג אותו! איפום מעוצבן ומשתמש במהירות! מזל טוב איפום למד מהירות! הכוכבים נורים לכול עבר וכבר הסופה עמוסה מידי, היא מפוצצת למלא חלקים שמעיפים את טרטוויג הדי מעולף לעבר אחד העצים מה שגורם לו להתעלף סופית וגם פוצע קשות את איפום שממש ממש תשוש וביוטפלי ואיווי איווי משתמש בכדור צל נוסף שמתקרב לעבר איפום התשוש שרואה קצת מטושטש
    ״איפום תשתמש בזריזות כדי להתקרב מהר אל ביוטיפליי מתי שרתה מספיק קרוב תשתמש באגרוף עליו ומנתנופה של האגרוף תשתמש במהירות על איווי״ אני אומר לאיפום

נ.ב׳
    את לא חושבת שקצת הגזמת אם הכוח של ביוטפליי ואיווי?

עמוד 8 מתוך 285 ראשוןראשון ... 6789101858108 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •