ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
עומר
שניהם מהנהנים לשלילה ומחייכים, נראה שהם מאוד מעוניינים בקרב הזה
דור
תירגע אתה רק מתחיל תמסע
~~~~
סקווירטל קופץ למעלה ומשתמש באקח מים, מה שפוגע בחוזקה בשלדון והוא נפגע מזה מאוד, הוא משתמש בגחלת שפקושי פוגאת ואז בהתנגשות ראש שפוגעת בסקווירטל ומעיפה אותו, אבל סקווירטל חוזר לעמוד ולקרב
סהר
"תירגע.." אמר קול של איש מבוגר "אתה עושי לי כאב ראש" הוא הוסיף, לא ראיתה כלום, לא את אוושווט מורקרו מריפ או סטארפטור
"אתה עמוק עמוק בתהום עמוקה" קרא עוד מישהו שנשמע קצת יותר צעיר מהאיש הקודם
"חח או יותר נכון באוויר " נשמע קול של נערה שהתבדחה "תפסיקו לדבר אתם עושים לי כאב ראש!" קרא הקול הראשון "יו חלאס תפסיק כבר!" קראה הנערה "בקיצור ג''י הזאת מחזיקה כאן את מי שהיא לכדה בטעות ,כלומר שהיא רואה פוקימון חזק ובטעות לכדה גם בן אדם היא שמה אותו פה" אמרה הנערה
" לי היא רצתה את גלייד וגראוודר טוב אני גם חשובה לצוות דארקנס אז אין לי בעיה איתי" אמרה הנערה "תפסיקו כבר!" נשמע הקול של האיש הראשון
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דור
סקווירטל קופץ ומשתמש פעם שנייה באקדח מים אבל שלדון כבר מגיב בגחלת שיוצרת אדים שדרכם סקווירטל לא רואה, שלדון מפתיע אותו בגחלת אבל יהא לא עושה נזק רב וסקווירטל משתמש באקדח מים בחוזקה רבה שמעיפה את שלדון על עץ והוא מתעלף
עומר
כי מה יש לי להגיב, כמו שאתה לא יכול להגיב לפעמים ארוך גם אני לא, חוץ מזה תאחות ג'יי כבר תיכננתי ויש כבר עלילה אבל אני ינסה אצלך כמה שיותר
~~~~~~
שני הפוקימונים מהנהנים ולפני שאתה שם לב גראס כבר שולח עלי טער, שנחתכים על ידי טופר מתכת חד,
דרגו השתמש במהירות בטופר מתכת לעבר גראס שתפס את ידי בגפנים והעיף אותו על עץ, דרגו התאושש במהירות והשתמש בנשימת דרקון, שממנה גראס ניסה להתחמק אבל ניפגע בכול מקרה, לאחר מכן הוא השתמש בשוט גפן על עץ והתקרב אל דרגו והשתמש בעלי טער, אבל בכמויות גדולות מאוד , חלקם פגעו בדרגו וחלקם נחתכו, שני הפוקימונים היו מותשים אבל המשיכו את הקרב, גראס עלה על העץ ושלח עלי טער שחתכו את הענפים והפילו אותו על דרגו, דרגו קם מבין הערימות והסתכל אל גראס, הוא השתמש בפעימת דרקון שהפילה אותו בחוזקה מהעץ ופגעה בו קשה, שני הפוקימונים היו מותשים מאוד ונראה כיאלו הם נלחמים מי יתעלף ראשון
~~~~
לא ארוך מה?
וספארמרית מתקדמת
עומר
תראה זה אחות מיוחדת, כדי לרפא תפוקימונים היא הופכת אותן לאבן
~~~~~~
דרגו השתמש בפעימת דרקון חזקה מאוד, גראס כנראה לא היה מסוגל יותר להתחמק והתעלף,
דרגו נהיה שמח ביותר ובא אליך לקבל את החטיף, הוא הסתגל אל גראס המסכן והצביע על הפוקדור של גראס וחיכה לחטיף
וספארמרית מתקדמת
*מסכן אם נתתי לה פוקימון שיצא ממאובן
אלטף את 'דרגו' ואומר לו:"בעוד כמה דקות,אני אתן לך ממתק טוב,בינתיים,הגיע הזמן לשלב השני,תחזור 'דרגו',תחזור 'גראס',צאו 'שייני' ו'סטאר',תקשיבו אני יודע שאתם חברים טובים אבל אני רוצה לדעת מי יותר חזק מבין שניכם,אוקיי,תלחמו זה נגד זו,בלי רחמים,בלי פקודות,אוקיי?".
עומר
תראה ככה נוצרו המאובנים לא ידעת?
~~~~
שני הפוקימונים מהנהנים וסטאר קצת פחות ומתבאס טיפה אבל שייני אומרת לו שככה אפשר לדעת מי יותר חזק וטוב והוא מסכים כדי להרשים אותה (פה אני כבר לא מקורית ):,)
הוא שולח כדור צל ששייני מעיפה אותו בזנב ברזל, סטאר בקושי מצליח להחזיר אותו בהצלפת זנב אבבל בכול זאת מצליח, שייני משתמש בחוזקה בזנב ברזל אבל במקום להעיף אותו היא מנפצת אותו ככה שנצנצים שחורים עפים אליה, סטאר נלחץ טיפה ומשתמש בכדור צל נוסף ובעוד אחד ומשניהם שייני מתחמקת בזריזות,
שייני משתמשת בחפירה! (היא למדה!) ויוצאת מתחת לסטאר, היא ממשיכה לעשות עוד ועוד בורות וסטאר שולח לכולם כדור צל, מתוך כולם פתאום עפי אל סטאר כדוי צל בחוזקה והוא מצליח להתחמק מכמעט כולם אבל נפגע מאחד, שייני יוצאת החוצה אבל הוא מפתיע אותה בכדור צל חזק במיוחד שפוגע בה בחוזקה,
פתאום שייני משתמשת בכדור צל אבל סטאר מתחמק בחפירה! (שייני למדה כדור צל! סטאר למד חפירה!) היא שולחת לבורות כדורי צל שרק אחד פוגע סטאר יוצא החוצה ופוגע בה בהצלפת זנב, היא משתמשת בכדור צל לענפים שנופלים על סטאר , הוא קם מהענפים תשוש אבל משתמש בחפירה מתחת לעץ, מה שגורם לו ליפול על שייני, היא מצליחה לחמוק אבל הזנב שלה נתקע, סטאר בה אליה ומנסה לעזור לה אבל לא מצליח
נל
את ניגשת ללוח ורואה שאת עומדת להילחם מול נער בשם מייקי! והקרב שלך ממש מתחיל!
הוא מוציא אריה גדול מאוד כזה בצבע ירוק![]()
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-13-2011 בשעה 08:16 PM
וספארמרית מתקדמת
אני קורא אל שני הפוקימונים שלי:"נו זה כול מה שאתם יכולים,הייתי בטוח שאתם מסוגלים ליותר,'סטאר' נסה להשתמש בטקטיקת אור וצל שהשתמשת בה בתחרות",ואז אחשוב לעצמי:'אם אחמם את הפוקימונים שלי יהיה קרב איכותי יותר,אני מקווה ש'סטאר' לא ינסה להיות ג'נטלמן וייתן ל'שייני' לנצח,אחרת זה יהיה מאכזב מאוד'.
"להתראות אבא,אל תדאג אתה עוד תשמע ממני" אני אומר בצחוק קל ובחיוך מרוח על הפרצוף.התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )
אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
אני מתקדם לי טיפה ויוצא משטח הבית.
'זהו,זה מתחיל' אני חושב לעצמי ומתחיל לצעוד אל עבר מעבדתו של הפרופסור בכדי לאסוף את הפוקימון ההתחלתי שלי.
עומר
סטאר לא יכול להשתמש בתכניקת האור והצל כי אין לו את הכוכבים!
וגם הם שני פוקימוני נורמל אין להם הרבה מתקפות כמו של גראס ודרגו, והם אותו פוקימונים ככה שיש להם פחות או יותר אותם מתקפות וזה לא קרב? הם למדו שתי מתקפות!
~~~~~~~
סטאר מתעצבן אליך קצת ומשתמש בנז ברזל בחוזקה, הוא לא מצליח להזיז תעץ והוא משתמש בכדור צל וגם לא, הוא מעוצבן ומתנשך ומשתמש בזנב ברזל שמעיף תעץ כמה סנטימטרים אחורנית ושייני משתחררת, הם ממשיכים בקרב ושייני משתמשת אליו בכדור צל והוא עליה גם וזה יוצר פיצוץ קטן שמעיף את שינהם מטר אחורה
בן
אתה הולך לפרופסור ורואה פתאום אותו במכונית אם איזה נהג , המכונית עוצרת והפרופסור מסתכל אליך "או אני מצטער אני פשוט נוסע, הנה הפוקדור של טורציק חמש פוקדורים ריקים ופוקדע" אמר הפרופסור והביא לך את הדברים, והמכונית נסעה משם, הבאתה בדברים ובמכונית הנוסעת וקצת התבלבלתה מהמפגש המוזר הזה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)