Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 285 ראשוןראשון ... 44849293949596104144194 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    סטאר לא יכול להשתמש בתכניקת האור והצל כי אין לו את הכוכבים!
    וגם הם שני פוקימוני נורמל אין להם הרבה מתקפות כמו של גראס ודרגו, והם אותו פוקימונים ככה שיש להם פחות או יותר אותם מתקפות וזה לא קרב? הם למדו שתי מתקפות!
    ~~~~~~~
    סטאר מתעצבן אליך קצת ומשתמש בנז ברזל בחוזקה, הוא לא מצליח להזיז תעץ והוא משתמש בכדור צל וגם לא, הוא מעוצבן ומתנשך ומשתמש בזנב ברזל שמעיף תעץ כמה סנטימטרים אחורנית ושייני משתחררת, הם ממשיכים בקרב ושייני משתמשת אליו בכדור צל והוא עליה גם וזה יוצר פיצוץ קטן שמעיף את שינהם מטר אחורה
    *וואלה שכחתי...
    אני מסתכל על הפוקימונים הנלחמים ואני אומר להם:"תמשיכו להילחם,אני רוצה לדעת מי החזק ביותר,מי שינצח יקבל חטיף פוקימונים".
    *תגידי לי שאפשר לקנות חטיף לפוקימונים במשחק הזה

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    [COLOR="DarkRed"]

בן
    אתה הולך לפרופסור ורואה פתאום אותו במכונית אם איזה נהג , המכונית עוצרת והפרופסור מסתכל אליך "או אני מצטער אני פשוט נוסע, הנה הפוקדור של טורציק חמש פוקדורים ריקים ופוקדע" אמר הפרופסור והביא לך את הדברים, והמכונית נסעה משם, הבאתה בדברים ובמכונית הנוסעת וקצת התבלבלתה מהמפגש המוזר הזה
    "אה...." אני אומר בהבעת פנים מוזרה וחושב לעצמי מה לעזאזל קרה כאן.
    אני חושב וחושב מבולבל על המקרה הספונטני וכמעט שוכח מטורצ'יק.
    "קדימה טורצ'יק בו ונראה אותך" אני אומר ומתכונן ליציאתו של טורצ'יק מן הפוכדור.

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אפשר פאינים אבל לא יותר מזה..
    ~~~~~~~
    שניהם משתמשים פעם נוספת בכדור צל שני הכדורים מתנגשים אבל סטאר קופץ ולא נפגע מהפיצוץ ושולח עוד כדור צל שפוגע בחוזקה בשייני ומעלף אותה

בן
    אתה מוציא מהפוקדור את טורצ'יק ובפניך עומדת גוזל טרנגולים כתום "טורצ'!" אמרה טורצ'יק והסתכלה אליך בעייניים שואלות

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    ~~~~~~~
    שניהם משתמשים פעם נוספת בכדור צל שני הכדורים מתנגשים אבל סטאר קופץ ולא נפגע מהפיצוץ ושולח עוד כדור צל שפוגע בחוזקה בשייני ומעלף אותה
    *איפה אפשר להשיג?
    אני מחזיר את 'שייני' לפוכדור שלה,אני מלטף את 'סטאר' ואז אני אומר לו:"אני אקנה לך פאפין אוקיי,בתור פרס" אני מוציא עכשיו את שני הפוקימונים האחרונים שלי:'בלו' ו'אייס' אני אסתכל אליהם ואומר להם:"תלחמו זה נגד זה בקרב ללא פקודות,ביד חופשית,מי שינצח בקרב הזה יקבל פאפין,אוקיי?".

5. משתמש מנוסה
    עומר
    ~~~~~~~

בן
    אתה מוציא מהפוקדור את טורצ'יק ובפניך עומדת גוזל טרנגולים כתום "טורצ'!" אמרה טורצ'יק והסתכלה אליך בעייניים שואלות
    הוא חייב להיות נקבה ? חח XD
    ---------------------------
    "היי טורצ'יק,שמי בן ואני המאמן שלך מעכשיו ואילך" אני אומר לו בנימה של נחמדות ומקווה לא להבהיל את הגוזל הקטן.
    "קדימה טורצ'יק,הגיע הזמן לו חיכיתי,בוא ונצא לדרך" אני אומר לו בחיוך ובהתרגשות עצומה,רק עצם המחשבה שאני אתחיל את המסע שלי גורמת לי להתרגשות זו.
    אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו וממשיך בדרכי עם הפנים קדימה,דרוך ומוכן.

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    עומר ומייקל
    בוטפלי לא יודע על מה על חושי ונפגע מהקרן אבל לא מתעלף, הוא עוצם את עיניו ולא מצליח אס אווירי אבל משתמש בסופה ענקית שלוכדת את גראס,
    גראס נופל על הרצפה מעולף והשעון מצפצף, נגמר הזמן
    המנצח הוא מייקל!
    אבל עומר מקבל גם פרס 250 שח!
    מייקל עובר לחצי הגמר !
    "ישש! ניצחתי! אני אומר בשמחה וקופץ באוויר. אחרי זה אני אומר לעומר:" היה קרב טוב, גראס שלך מאומן מעולה. מרשים שהוא למד קרן סולרית." אני אומר בחיוך והולך להתכונן לקרב הבא שלי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    עומר
    קונים בחנות או מכינים בקורס
    ~~~~~
    שני הפוקדימונים מהנהנים ואייס משתמשת בקרן קרח שמקפיאה את כול הזירה והיא מחליקה לה בקלילות,
    בלו משתמש במכת ברק שפוגעת באייס ואייס משתמשת בפרצוף מפחיד, בלו מפחד ומשתמש בקרן בועות אבל הוא פוחד והיא חלשה, האייש משתמשת בבלבול אל הבועות מקפיאה אותן ושולחת לעבר בלו שנפגע קשה, הוא משתמש באקדח מים ואז במכת ברק מה שפוגע בחזק באייס והיא משתמשת ברוח קפואה וסופת שלו, מה שפוגע חזק בבלו ומקפיא אותו, היא משתמשת פעם נוספת בפרצוף מפחיד ולאחר מכן ברוח קפואה על ענף גדול, שנקפא ונופל לעבר בלו שנפגע קשה, היא משתמשת ברוח קפואה והוא נפגע ובלו משתמש בקרן בועות ומחשמל אותן מה שפוגע בחוזקה באייס, הוא עושה את זה שנית אבל אייס מעיפה אותם אליו והוא נפגע קשה, היא משתמשת בפרצוף מפחיד ואז בסופת שלג ומעלפת אותו

בן
    טורצ'יק דווקא שמח אבל הוא מעדיף להיות איתך בחוץ ולא בפוקדור, אתם הולכים ורואים שלט "נא להיכנס ליער אם פוקימון בלבד!"

מייקל
    ביוטפלי המותש בא אליך ואז מתעלף, הוא נפגע קשה בקרב הזה! אתה רואה שהקרב הבא שלך אם ג'ו! ואתה חייב למהר לרפא את ביוטפלי ולחזור לקרב תוך 5 דקות!

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkRed"

בן
    טורצ'יק דווקא שמח אבל הוא מעדיף להיות איתך בחוץ ולא בפוקדור, אתם הולכים ורואים שלט "נא להיכנס ליער אם פוקימון בלבד!"
    "אין בעיה,אם כך..." אני אומר ומכניס בחזרה את הפוכדור לתיק.
    אני מרים את טורצ'יק בידי ומתקדם בדרכי קדימה שלפתע אני נעצר ומתבונן בשלט העומד בכניסה ליער.
    'אולי בגלל זה אף פעם לא הרשו לי להכנס לשם' אני חושב לעצמי בטיפה חשש.
    אני מתעשת ומפנה את מבטי לטורצ'יק בחיוך ונכנס פנימה אל תוך היער בלי מודעות לגבי מה שנמצא שם.

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור
    סקווירטל קופץ ומשתמש פעם שנייה באקדח מים אבל שלדון כבר מגיב בגחלת שיוצרת אדים שדרכם סקווירטל לא רואה, שלדון מפתיע אותו בגחלת אבל יהא לא עושה נזק רב וסקווירטל משתמש באקדח מים בחוזקה רבה שמעיפה את שלדון על עץ והוא מתעלף

עומר
    כי מה יש לי להגיב, כמו שאתה לא יכול להגיב לפעמים ארוך גם אני לא, חוץ מזה תאחות ג'יי כבר תיכננתי ויש כבר עלילה אבל אני ינסה אצלך כמה שיותר
    ~~~~~~
    שני הפוקימונים מהנהנים ולפני שאתה שם לב גראס כבר שולח עלי טער, שנחתכים על ידי טופר מתכת חד,
    דרגו השתמש במהירות בטופר מתכת לעבר גראס שתפס את ידי בגפנים והעיף אותו על עץ, דרגו התאושש במהירות והשתמש בנשימת דרקון, שממנה גראס ניסה להתחמק אבל ניפגע בכול מקרה, לאחר מכן הוא השתמש בשוט גפן על עץ והתקרב אל דרגו והשתמש בעלי טער, אבל בכמויות גדולות מאוד , חלקם פגעו בדרגו וחלקם נחתכו, שני הפוקימונים היו מותשים אבל המשיכו את הקרב, גראס עלה על העץ ושלח עלי טער שחתכו את הענפים והפילו אותו על דרגו, דרגו קם מבין הערימות והסתכל אל גראס, הוא השתמש בפעימת דרקון שהפילה אותו בחוזקה מהעץ ופגעה בו קשה, שני הפוקימונים היו מותשים מאוד ונראה כיאלו הם נלחמים מי יתעלף ראשון
    ~~~~
    לא ארוך מה?
    אני זורק על שילדון פוקדור ומחכה

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "תירגע.." אמר קול של איש מבוגר "אתה עושי לי כאב ראש" הוא הוסיף, לא ראיתה כלום, לא את אוושווט מורקרו מריפ או סטארפטור
    "אתה עמוק עמוק בתהום עמוקה" קרא עוד מישהו שנשמע קצת יותר צעיר מהאיש הקודם
    "חח או יותר נכון באוויר " נשמע קול של נערה שהתבדחה "תפסיקו לדבר אתם עושים לי כאב ראש!" קרא הקול הראשון "יו חלאס תפסיק כבר!" קראה הנערה "בקיצור ג''י הזאת מחזיקה כאן את מי שהיא לכדה בטעות ,כלומר שהיא רואה פוקימון חזק ובטעות לכדה גם בן אדם היא שמה אותו פה" אמרה הנערה
    " לי היא רצתה את גלייד וגראוודר טוב אני גם חשובה לצוות דארקנס אז אין לי בעיה איתי" אמרה הנערה "תפסיקו כבר!" נשמע הקול של האיש הראשון
    "די כבר כולכם!" אצעק בכוונה להרגיז אותם "עשיתם לי כאב ראש רציני!" אגיד ואגלגל את עיניי "למה אתם עדיין מחזיקים אותי?תשחררו אותי ואת הפוקימונים!" אצעק עליהם בקול ואנסה להשתחרר בכח
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="DarkRed"]
    מייקל
    ביוטפלי המותש בא אליך ואז מתעלף, הוא נפגע קשה בקרב הזה! אתה רואה שהקרב הבא שלך אם ג'ו! ואתה חייב למהר לרפא את ביוטפלי ולחזור לקרב תוך 5 דקות!
    "וואו! חזור ביוטיפליי!" אני צועק, רץ למרכז הפוקימונים, מרפא את ביוטיפליי, ואז רץ חזרה כדי להתכונן לקרב שלי עם ג'ו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    בן
    אתה הולך לתוך היער ומחפש פוקימון ולא מוצא קלום
    "נוטו" אתה שומע מכיוון העצים ורוא הפוקימון גפוקימון קטן וירוק

דור
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס!
    מזל טוב לכדתה שלדון!

סהר
    "אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת

מייקל
    אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך!
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-13-2011 בשעה 11:23 PM

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שם: דור
    בן

דור
    נידנוד ראשון...
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס!
    מזל טוב לכדתה שלדון!

סהר
    "אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת

מייקל
    אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך!
    אני שמח על התפיסה ואז חוזר ליער, לחפש פוקימון חרק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    את תעדכני את שילדון?

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר

בראיינט
    אתה רואה שהקרב שלך ממש מתחיל עוד מעט!
    אתה נמצא מול ילדה בשם קיילי
    "אני מקווה שאני יצליח לנצח את קיילי" אני אומר לעצמי ומחפש את הילדה הנקראת בשם קיילי

15. משתמש מנוסה
    בן

[/COLOR]
    "ואוו אף פעם לא ראיתי את הפוקימון הזה" אני אומר בהתלהבות ראשונית.
    "טורצ'יק,נראה לי שמצאנו לנו את הקרב הראשון שלנו" מחייך אליו ואומר.
    אני שולף את הפוקידע החוצה בכדי למצוא מידע עליו(מקווה שזה אפשרי וכלול במשחק : P )

עמוד 94 מתוך 285 ראשוןראשון ... 44849293949596104144194 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •