עומר
אפשר פאינים אבל לא יותר מזה..
~~~~~~~
שניהם משתמשים פעם נוספת בכדור צל שני הכדורים מתנגשים אבל סטאר קופץ ולא נפגע מהפיצוץ ושולח עוד כדור צל שפוגע בחוזקה בשייני ומעלף אותה
בן
אתה מוציא מהפוקדור את טורצ'יק ובפניך עומדת גוזל טרנגולים כתום "טורצ'!" אמרה טורצ'יק והסתכלה אליך בעייניים שואלות![]()
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
*איפה אפשר להשיג?
אני מחזיר את 'שייני' לפוכדור שלה,אני מלטף את 'סטאר' ואז אני אומר לו:"אני אקנה לך פאפין אוקיי,בתור פרס" אני מוציא עכשיו את שני הפוקימונים האחרונים שלי:'בלו' ו'אייס' אני אסתכל אליהם ואומר להם:"תלחמו זה נגד זה בקרב ללא פקודות,ביד חופשית,מי שינצח בקרב הזה יקבל פאפין,אוקיי?".
הוא חייב להיות נקבה ? חח XD
---------------------------
"היי טורצ'יק,שמי בן ואני המאמן שלך מעכשיו ואילך" אני אומר לו בנימה של נחמדות ומקווה לא להבהיל את הגוזל הקטן.
"קדימה טורצ'יק,הגיע הזמן לו חיכיתי,בוא ונצא לדרך" אני אומר לו בחיוך ובהתרגשות עצומה,רק עצם המחשבה שאני אתחיל את המסע שלי גורמת לי להתרגשות זו.
אני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו וממשיך בדרכי עם הפנים קדימה,דרוך ומוכן.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
עומר
קונים בחנות או מכינים בקורס
~~~~~
שני הפוקדימונים מהנהנים ואייס משתמשת בקרן קרח שמקפיאה את כול הזירה והיא מחליקה לה בקלילות,
בלו משתמש במכת ברק שפוגעת באייס ואייס משתמשת בפרצוף מפחיד, בלו מפחד ומשתמש בקרן בועות אבל הוא פוחד והיא חלשה, האייש משתמשת בבלבול אל הבועות מקפיאה אותן ושולחת לעבר בלו שנפגע קשה, הוא משתמש באקדח מים ואז במכת ברק מה שפוגע בחזק באייס והיא משתמשת ברוח קפואה וסופת שלו, מה שפוגע חזק בבלו ומקפיא אותו, היא משתמשת פעם נוספת בפרצוף מפחיד ולאחר מכן ברוח קפואה על ענף גדול, שנקפא ונופל לעבר בלו שנפגע קשה, היא משתמשת ברוח קפואה והוא נפגע ובלו משתמש בקרן בועות ומחשמל אותן מה שפוגע בחוזקה באייס, הוא עושה את זה שנית אבל אייס מעיפה אותם אליו והוא נפגע קשה, היא משתמשת בפרצוף מפחיד ואז בסופת שלג ומעלפת אותו
בן
טורצ'יק דווקא שמח אבל הוא מעדיף להיות איתך בחוץ ולא בפוקדור, אתם הולכים ורואים שלט "נא להיכנס ליער אם פוקימון בלבד!"
מייקל
ביוטפלי המותש בא אליך ואז מתעלף, הוא נפגע קשה בקרב הזה! אתה רואה שהקרב הבא שלך אם ג'ו! ואתה חייב למהר לרפא את ביוטפלי ולחזור לקרב תוך 5 דקות!
וספארמרית מתקדמת
"אין בעיה,אם כך..." אני אומר ומכניס בחזרה את הפוכדור לתיק.
אני מרים את טורצ'יק בידי ומתקדם בדרכי קדימה שלפתע אני נעצר ומתבונן בשלט העומד בכניסה ליער.
'אולי בגלל זה אף פעם לא הרשו לי להכנס לשם' אני חושב לעצמי בטיפה חשש.
אני מתעשת ומפנה את מבטי לטורצ'יק בחיוך ונכנס פנימה אל תוך היער בלי מודעות לגבי מה שנמצא שם.
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
בן
אתה הולך לתוך היער ומחפש פוקימון ולא מוצא קלום
"נוטו" אתה שומע מכיוון העצים ורוא הפוקימון גפוקימון קטן וירוק
דור
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב לכדתה שלדון!
סהר
"אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת
מייקל
אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך!
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-13-2011 בשעה 11:23 PM
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)