Pokemon GO
עמוד 96 מתוך 285 ראשוןראשון ... 46869495969798106146196 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,426 עד 1,440 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בראינט
    "פיפלאפ תחמוק!" קראה קיילי ופיפלאפ התחמק בזריזות מהעלי טער "עכשיו ניקור!" קראה קיילי ופיפלאפ ניקר את טרטוויג בחוזקה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בראינט
    "פיפלאפ תחמוק!" קראה קיילי ופיפלאפ התחמק בזריזות מהעלי טער "עכשיו ניקור!" קראה קיילי ופיפלאפ ניקר את טרטוויג בחוזקה
    "טרטוויג תשתמש בצעקה כדי להרחיק את פיפלאפ" אני אומר לטרטוויג "עכשיו תשתמש בפטוסינטזה ובאותו זמו תסתובב ותשתמש בעלי טער" אני אומר לטרטווויג ומקווה שזה יהיה מהלך יפה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
    מתי תערכי את הדף רשומים?

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    בן
    יש לי כרגע חברות אחר כך אני יעשה את זה
    ~~~~
    "טורציק יודע גחלת ניקור ודחיפה" קרא הפוקדע

בראיינט
    אתה מוציא את הפוקדור של טרטוויג והיא מוציאה פיפלאפ קטן, השעון מצפצף "והקרב מתחיל!" קראה לילאן

עומר
    "ברור" אמרה האישה והובילה אותך לכיתה אם חמישה ילדים, שלוש בנים ושתי בנות, האישה שלפה פירות ואמרה לך לשבת איפשהו
    דור
    אתה מחלק תתפוח ל4 ונותן לוכ לאחד חתיכה, אתה עדין רעב ורואה עוד שני תפוחים ומתחיל לחשוב על תפוח צלוי
    תעדכני לי את שילדון
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אני אומר לסקווירטל ולפאנפי שעכשיו אני רוצה ששניהם יתאמנו. אני אומר לסקווירטל לשתמש בדחיפה, לפאנפי באקדח ומחכה. בינתיים [אם שילדון יודע גחלת] אני אומר לשידון להתמש בגחלת חלשה על התפוחים כדי לצלות אותם. אחר כך אני אוכל אחד ומחלק את השני ל3 חלקים וחלק אחד נותן לשילדון. כשפאנפי וסקווירטל ייגמרו להתאמן, אני אתן להם0 גם חלקים מהתפוח.

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    עומר
    תראה ככה נוצרו המאובנים לא ידעת?
    ~~~~
    שני הפוקימונים מהנהנים וסטאר קצת פחות ומתבאס טיפה אבל שייני אומרת לו שככה אפשר לדעת מי יותר חזק וטוב והוא מסכים כדי להרשים אותה (פה אני כבר לא מקורית ):,)
    הוא שולח כדור צל ששייני מעיפה אותו בזנב ברזל, סטאר בקושי מצליח להחזיר אותו בהצלפת זנב אבבל בכול זאת מצליח, שייני משתמש בחוזקה בזנב ברזל אבל במקום להעיף אותו היא מנפצת אותו ככה שנצנצים שחורים עפים אליה, סטאר נלחץ טיפה ומשתמש בכדור צל נוסף ובעוד אחד ומשניהם שייני מתחמקת בזריזות,
    שייני משתמשת בחפירה! (היא למדה!) ויוצאת מתחת לסטאר, היא ממשיכה לעשות עוד ועוד בורות וסטאר שולח לכולם כדור צל, מתוך כולם פתאום עפי אל סטאר כדוי צל בחוזקה והוא מצליח להתחמק מכמעט כולם אבל נפגע מאחד, שייני יוצאת החוצה אבל הוא מפתיע אותה בכדור צל חזק במיוחד שפוגע בה בחוזקה,
    פתאום שייני משתמשת בכדור צל אבל סטאר מתחמק בחפירה! (שייני למדה כדור צל! סטאר למד חפירה!) היא שולחת לבורות כדורי צל שרק אחד פוגע סטאר יוצא החוצה ופוגע בה בהצלפת זנב, היא משתמשת בכדור צל לענפים שנופלים על סטאר , הוא קם מהענפים תשוש אבל משתמש בחפירה מתחת לעץ, מה שגורם לו ליפול על שייני, היא מצליחה לחמוק אבל הזנב שלה נתקע, סטאר בה אליה ומנסה לעזור לה אבל לא מצליח
    נל
    את ניגשת ללוח ורואה שאת עומדת להילחם מול נער בשם מייקי! והקרב שלך ממש מתחיל!
    הוא מוציא אריה גדול מאוד כזה בצבע ירוק
    אלך עם הפוקדור של סניבי להלחם.
    "צאי, סניבי!" אקרא. "תשתמשי בעלי תער על אלקטריק ואם הוא תוקף אותך תתחמקי ותנסי להגך על עצמך עם הגפנים!" אקרא. "אחר כך תשתמשי בכדור אנרגיה עליו!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת
    "אז למה אתם מחזיקים בי?!" אצעק עליהם "אם אין לכם צורך בי תשחררו אותי אידיוטים!" אתחיל לצרוך עליהם בעצבנות
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="DarkSlateBlue"]
    מייקל
    אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך!
    "טוב, זה הזמן." אני אומר לעצמי בחיוך ועולה לזירה כדי להתחיל את הקרב
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    יש לי כרגע חברות אחר כך אני יעשה את זה
    ~~~~
    "טורציק יודע גחלת ניקור ודחיפה" קרא הפוקדע

"אוקיי,צא לדרך טורצ'יק ותשתמש בגחלת היישר לנוטו" אני אומר בהתרגשות ומתחיל את הקרב הראשון שלי.
    'אני מקווה שנצליח/ אני חושב בראשי

8. משתמש מנוסה
    תקשיבו היום הייתי אם חבורת מחר אני יעדכן בבקשה בלי לשאול אותי דברים כאלה זה כבר מתחיל לעלות על העצבים

בראיינט
    טרטוויג מעיף את פיפלאפ בצעקה מה שמוריד לה נקודות, הוא משתמש בעלי טער וגורם להם להסתובב כסופה ולומד סופת עלים! הוא משתמש בפוזוסינטזה אבל אין שמש! הוא מצליח לקלוט קצת אור מהמנורה ולהתרפא קצת, פיפלאפ נסלף לסופה ויורד לו נקודות

דור
    אפחד לא אמר שהצלחתה להוריד תתפוחים עדין אז אל תאמר אחרי זה, והפוקימונים שלך מאוד עייפים אני ממליצה לך להימנע קצת מקרבות ולנסות להגיע בהקדם למרכז הפוקימונים ביחוד שלדון,
    ~~~~~~
    שלדון נרא המותש קצת וסקווירטל ופאנפי מתאמנים אבל הם גם תשושים, אתה מבין שהם לא במצב הכי טוב להילחם

נל
    חכי הקרב לא מתחיל לפני השעון
    ~~~~~
    סניבי יוצאת אבל היא עייפה! (היא הייתה בהופעה אני ממליצה לך אל טאפיג ) "את בוחרת באותו פוקימון לשני השלבים?" שאלה לילאן אותך בהפתעה

סהר
    "תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה

מייקל
    אתה הולך ורואה שאתה נלחם מול ג'ו! הוא כבר עלה לזירה אם פוקדור איתו ודי חששת שזה היה סוולו

בן
    טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני
    אני מתחיל להבין שהקרב ניהיה רציני ושאני צריך לחשוב על אסטרטגיית קרב אל מול נוטו.
    לאחר שניות של חשיבה והתבוננות במאבקו של טורצ'יק אני מורה על טורצ'יק להתחיל בדחיפה.
    "לאחר שתתדחוף אותו טורצ'יק תפתיע אותו בגחלת ורק אז תנסה להשתמש בניקור!" אני אומר לו ומחכה לראות איך תוכניתי תצא לפועל.

10. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק דוחף את נוטו שעף טיפה אחורה ומתנער וכבר נפגע מכדורי אש קטנים ומוטח בעץ , טורציק בא לנקר אות ואבל נוטו מתחמק ומשתמש בעל חושי ומעיף לעברו בול עץ

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק דוחף את נוטו שעף טיפה אחורה ומתנער וכבר נפגע מכדורי אש קטנים ומוטח בעץ , טורציק בא לנקר אות ואבל נוטו מתחמק ומשתמש בעל חושי ומעיף לעברו בול עץ
    "טורצ'יק תתחמק מהר!" אני משחרר צעקה שכמעט בטוח שאנשים שמחוץ ליער שמעו אותה.
    כולי לחוץ ומתחיל על דרכים להביס את נוטו אך קודם מחכה לראות מה יקרה לטורצ'יק והאם הוא יצליח להתחמק.

12. משתמש מנוסה
    בן
    למזלך טורציק קיפץ במהירות ונפל על האדמה אבל הצליח להתחמק, נוטו המופתע רץ אליו בניקור תוקפני

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    בן
    למזלך טורציק קיפץ במהירות ונפל על האדמה אבל הצליח להתחמק, נוטו המופתע רץ אליו בניקור תוקפני
    "כל הכבוד טורצ'יק" אני אומר לו ומתחיל טיפה להירגע דבר שמתרחש כשנייה בדיוק מכיוון שאני שם לב אל נוטו המתקדם אל עברו של טורצ'יק.
    "טורצ'יק תתקוף ישירות בניקור גם אתה!" אני אומר בהיסוס וביהירות רבה.

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה
    "מה אכפת לי?!" אגיד לנערה "אם את לא רוצה אותי פה תשחררי אותי למה מי זאת הציידת ג'יי!" אתחיל לצעוק בעצבים "אתם יודעים מה?! אתם פשוט מגרים...אם אתם לא רוצים אותי אתם לא צריכים את האישור של ג'יי כי היא לא הבוסית שלכם!" אגיד להם בעצבים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    "ברור" אמרה האישה והובילה אותך לכיתה אם חמישה ילדים, שלוש בנים ושתי בנות, האישה שלפה פירות ואמרה לך לשבת איפשהו
    אני מתיישב ליד אחד הילדים וחושב לעצמי:'אני מקווה שזה יהיה בסדר למה לא בא לי לברוח מגבייט,פרוסלאס ואיווי זה לא בתוכניות שלי להיום'.

עמוד 96 מתוך 285 ראשוןראשון ... 46869495969798106146196 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •