בראינט
"פיפלאפ תחמוק!" קראה קיילי ופיפלאפ התחמק בזריזות מהעלי טער "עכשיו ניקור!" קראה קיילי ופיפלאפ ניקר את טרטוויג בחוזקה
תעדכני לי את שילדון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני אומר לסקווירטל ולפאנפי שעכשיו אני רוצה ששניהם יתאמנו. אני אומר לסקווירטל לשתמש בדחיפה, לפאנפי באקדח ומחכה. בינתיים [אם שילדון יודע גחלת] אני אומר לשידון להתמש בגחלת חלשה על התפוחים כדי לצלות אותם. אחר כך אני אוכל אחד ומחלק את השני ל3 חלקים וחלק אחד נותן לשילדון. כשפאנפי וסקווירטל ייגמרו להתאמן, אני אתן להם0 גם חלקים מהתפוח.
תקשיבו היום הייתי אם חבורת מחר אני יעדכן בבקשה בלי לשאול אותי דברים כאלה זה כבר מתחיל לעלות על העצבים
בראיינט
טרטוויג מעיף את פיפלאפ בצעקה מה שמוריד לה נקודות, הוא משתמש בעלי טער וגורם להם להסתובב כסופה ולומד סופת עלים! הוא משתמש בפוזוסינטזה אבל אין שמש! הוא מצליח לקלוט קצת אור מהמנורה ולהתרפא קצת, פיפלאפ נסלף לסופה ויורד לו נקודות
דור
אפחד לא אמר שהצלחתה להוריד תתפוחים עדין אז אל תאמר אחרי זה, והפוקימונים שלך מאוד עייפים אני ממליצה לך להימנע קצת מקרבות ולנסות להגיע בהקדם למרכז הפוקימונים ביחוד שלדון,
~~~~~~
שלדון נרא המותש קצת וסקווירטל ופאנפי מתאמנים אבל הם גם תשושים, אתה מבין שהם לא במצב הכי טוב להילחם
נל
חכי הקרב לא מתחיל לפני השעון
~~~~~
סניבי יוצאת אבל היא עייפה! (היא הייתה בהופעה אני ממליצה לך אל טאפיג ) "את בוחרת באותו פוקימון לשני השלבים?" שאלה לילאן אותך בהפתעה
סהר
"תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה
מייקל
אתה הולך ורואה שאתה נלחם מול ג'ו! הוא כבר עלה לזירה אם פוקדור איתו ודי חששת שזה היה סוולו
בן
טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אני מתחיל להבין שהקרב ניהיה רציני ושאני צריך לחשוב על אסטרטגיית קרב אל מול נוטו.
לאחר שניות של חשיבה והתבוננות במאבקו של טורצ'יק אני מורה על טורצ'יק להתחיל בדחיפה.
"לאחר שתתדחוף אותו טורצ'יק תפתיע אותו בגחלת ורק אז תנסה להשתמש בניקור!" אני אומר לו ומחכה לראות איך תוכניתי תצא לפועל.
בן
טורציק דוחף את נוטו שעף טיפה אחורה ומתנער וכבר נפגע מכדורי אש קטנים ומוטח בעץ , טורציק בא לנקר אות ואבל נוטו מתחמק ומשתמש בעל חושי ומעיף לעברו בול עץ
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)