בן
טורציק עוצר אותו בניקור וקצת קשה לו אז הוא מעיף את נוטו על עץ בגחלת שנהיית עבה יותר ויותר עיסתית, נוטו הקטן נפגע בעץ ומתעלף
סהר
"אוי סתום כבר!" קראה הנערה "אם הייתי יכולה להשתחרר וללכת מפה ולהגקיע על גלייד וגראוודר ממזמן הייתי עפה מפה והולכת אל עדן ! אבל אני לא יכולה! אני קשורה ולא בחבל פשוט כמו שלך!" קראה הנערה שהתעצבנה
עומר
אתה יושב ליד איזה ילד והמזכירה באה לשם ומסתבר שהיא המורה "שלום אני לינה אני יחלק לכם שלוש פירות , פרי הליצ'י שהוא חמוץ מתוק פרי האורן שהוא יבש ומר ופרי הטומטו שהוא מתוק" אמרה לינה והגישה לכול אחד שלושה פירות
בראיינט
טרטוויג משתמש בסופת עלים חזקה שדוהרת לכיוון פיפלאפ "פיפלאפ מערבולת!" קראה מאמנתו וזה יצר סופה ענקית בצבע כחול ירוק, מה שהוריד לשניכם מתקפות, טרטוויג ופיפלאפ ניסו לא להיכנס כמה שיותר לתוך הסופה אבל טרטוויג השתמש בעלי טער שהעיפו את פיפלאפ פנימה מה שהוריד לו לא מעט נקודות, לך יש שלושת רבעי ולה חצי , פיפלאפ יצא מהסופה מתנשף והשתמש בקרן בועות חזקה שפגעה בטרטוויג אבל לא קשה
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
עומר
"כן אבל צריך להיות שילוב טעמים מסוים כך שהפאפין יצא טעים" אמרה לינה והביאה לכול אחד סכין (קרדיט למדניום על הרעיון) "תחתכו את פרי הליצ'י לחמש פלחים ואת האורן לשלושה תורידו תעלים מהטומטאו ותחתכו אותה לארבעה " אמרה לינה
בראיינט
"תחמוק פיפלאפ!" קראה המתאמת השניה, פיפלאפ התחמק בזריזות "תלכוד את העלי טער בבועות!" אמרה המתאמת אבל הבועות בתפוצצו מה שהוריד לה נקודות "פיפלאפ התמדה!" היא קראה בלחץ, פיפלאפ זהר בלבן ושלח קרנים לבנות, העלי טער התפוצצו וטרטוויג נפצע קשה וירדו לו נקודות, שמתה לב שאחרי המהלך פיפלאפ התנשף מאוד
וספארמרית מתקדמת
עומר
אתה חותך את הפירות ומצליח בצורה מדויקת חוף מהטומאטו שטיפה מתפקשש לך "אוקי עכשיו אני יביא לכם מכשירים, תילחצו על ON ואז שימו רבע טומאטו ואז שתי פלחי ליצ'י ואז שליש אורן פלח ליצ'י שתי רבעי טומאטו שתי פלחי ליצ'י שני שליש אורן ורבע טומאטו ותנו לזה להתערבב קצת" אמר הלינה והגישה לך מכשיר עירבוב
~~~~
בבקשה אל תעשה ככה תעשה מה שהיא אומרת כיאלו , במדויק ותחזור אל מה שהיא אומרת במעשים כיאלו
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אסור לך להשתמש במתקפות לפני שהקרב מתחיל!
~~
למזלך הרב הוא הוציא את וויגל!
ביוטפלי השתמש בעל חושי שנכשל בגלל שוויגל עף גבוהה! ביוטפלי השתמש בסופה שהסתחררה לה במגרש "וויגל מערבולת!" קרא ג'ו ווויגל יצר מערבולת מים מה שהפך לסופת מים! ביוטפלי ניסה כמה שיותר לא להיסחף לשם אבל בסוף נסחף לתוך המערבולת האימתנית! פתאום ראיתה קור חוטים שנבק ללמעלה אל אחד הדברים שעל התקרב והבנתה שזה החוט של ביוטפלי!
עומר
זה אמור להיות הפוך אבל לא נורא נהפוך לך את זה
אתה לוחץ על ON ועושה תפקודות והיא מגישה לכם מגשים אם תבניות עגולות אתה מסתכל אל המערבולת ולאט לאט אתה רואה שזה נהפך לצבע סגלגל כתמתם כחלחל ולבסוף צבע סגלגל כתמתם "עכשיו עצרו את המכונה בכך שתלחצו אל OF ותשפכו בזהירות לתוך התבניות ותנסו שלא ישפך לכם כמה שיותר!" אמרה לינה וראיתה איך לאחרים הכול נשפך ולאחד אפילו הכול נפל לרצפה
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-15-2011 בשעה 04:21 PM
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
מייקל
אני יודעת אבל זה נשאב לתוך המערבולת
~~~~~
ביוטפלי לאט לאט מצליח לעלות למעלה, הוא לא מצליח ניקוז ג'יגה אז משתמש באס אווירי שפוגע חזק בוויגל והוריד לו לא מעט נקודות! "וויגל ניקור !" קרא ג'ו ופיפלאפ ניקר את כנפיו של ביוטפלי , ביוטפלי נפגע אבל עף גבוהה כך שלא נפגע קשה! "עכשיו קרן בועות!" קרא ג'ו ווויגל שלח קרן בועות לעבר ביוטפלי!
עומר
למזלך הרב שפכת בצורה מדויקת ביותר וכלום לא נשפך! לינה שיבחה אותך ולקחה את כול המגשיות עשתה בכול פאפין שלושה חורים ושמה בתנור, תוך 20 דקות הם היו מוכנות והיא הוציאה אותם ורוקנה כול מגש לכול צלחת והביאה לך תצלחת שלך, ראיתה על הצלחת כ10 פאפינים כתומים סגלגלים בראיינט
טרטוויג השתמש בעלי טער בנוסף לסופה והשתמש בסופת עלים ופגע את פיפלאפ קשה הוא נפל על הקרקע מותש והשעון ציפצף, והמנצח הוא...
בראיינט וטרטוויג!
סהר
"אני במרחק 5 מטר ממך!" אמרה הנערה "אוקי תקשיב הידיים שלך קשורות בקשר רגיל אתה רק צריך לנער אותן לשים את יד ימין מעל שמאל ואז לנער אותן שנית (אני סתם מחרבשת (לאחר מכן תקפל אותן קצת למעלה ואת יד ימין לשמאל ואת שמאל לימין ותנער וזה ישתחרר כבר" אמרה הנערה
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-15-2011 בשעה 05:05 PM
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)