Pokemon GO
עמוד 99 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4989979899100101109149199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,471 עד 1,485 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    אתה עושה בדיוק אותו דבר כמו שהילד עשה, אתה מסתכל על העץ ופתאום הוא נפתח ואתה רואה מדרגות אפלוליות
    אני מסתכל אחורה אל היער ולאחר מכן אל המדרגות.
    אני עושה את הצעד הראשון,בולע רוק ומתחיל לרדת במדרגות.
    "קדימה טורצ'יק,יהיה בסדר" אני אומר ל
    נערך לאחרונה על ידי kickass, 05-24-2011 בשעה 11:46 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    אני חייבת לשבח אותך אל התגובות שלך
    הם מלאות תיאורים ולמרות שהם לא חמישים שורות הם עדין מתארות טוב מאוד
    אולי אפילו תזכה בתחרות של התגובות התטובות ביותר ;)
    ~~~~~~
    אתה יורד בחשש למדרגה האחרונה ומעודד את טורציק, הוא מסתכל ליער , אליך וליער ובסוף גם יורד, אתה מתחיל לרדת יחד איתו והעץ נסגר , החושך וזה שאתה לכוד במקום לא מוכר קצת מפחידים אותך, לבסוף אתה מגיע למקום מלא אור של מנורות שמוביל למלא דלתות בדלת אחת חומה אדמדמה אם קישוטים מזהב וסמל של ויקטיני על דלת יש רעש של אנשים מדברים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מיקל
    ביוטפלי משתמש באס אוירי אבל במקום על חושי הוא משתמש ברוח כסופה שעפה אחריו מנצנצת וגורמת לו להראות יפה, וויגל מתחמק אבל ביוטפלי עושה סיבוב פרסה ופוגע בכנף שלו וזה מוריד לוויגל לא קצת נקודות "וויגל אקדח מים!" קרא ג'ו ווויגל פלט אקדח מים שפגע בביוטפלי בחוזקה
    "היי! אל תדאג ביוטיפליי. עכשיו, תשתמש בעל חושי ואז אס אווירי!" אני אומר לביוטיפליי ומקווה שהוא יצליח לנצח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    בן
    אני חייבת לשבח אותך אל התגובות שלך
    הם מלאות תיאורים ולמרות שהם לא חמישים שורות הם עדין מתארות טוב מאוד
    אולי אפילו תזכה בתחרות של התגובות התטובות ביותר ;)
    ~~~~~~
    אתה יורד בחשש למדרגה האחרונה ומעודד את טורציק, הוא מסתכל ליער , אליך וליער ובסוף גם יורד, אתה מתחיל לרדת יחד איתו והעץ נסגר , החושך וזה שאתה לכוד במקום לא מוכר קצת מפחידים אותך, לבסוף אתה מגיע למקום מלא אור של מנורות שמוביל למלא דלתות בדלת אחת חומה אדמדמה אם קישוטים מזהב וסמל של ויקטיני על דלת יש רעש של אנשים מדברים
    תודה רבה,אני מנסה להגיב טוב כמה שאפשר בהתאם למצב : )
    ------------------------------
    אני מסתכל אל עבר הדלת החומה וכאשר הקישוטים עליה תופסים מבטי אני מנסה להזכר אם ראיתי או שמעתי איי פעם על הפוקימון הזה.
    אני מתעמק במבטי שלפתע אני שומע רעשים מעבר לדלת.
    "טורצ'יק,כדאי שנהיה יותר בשקט" אני אומר לטורצ'יק שהאצבע שלי על פי מסמלת שתיקה.
    אני הולך לאט לאט אל עבר הדלת המקושטת ומנסה למקם את אוזני במצב של שמיעה.
    'נכנסתי לזה יותר מידי עמוק,זה נהיה מאוד מסוכן' אני חושב לעצמי ומנסה להקשיב אל הרעשים שמעבר לדלת.

---
    נ.ב שמת תמונה של מאמן במקום של נוטו במידע,לא לחוץ לי רק אם תוכלי לשנות שיהיה זמן... D :

5. משתמש מנוסה
    שם: דור
    מיקל
    ביוטפלי משתמש באס אוירי אבל במקום על חושי הוא משתמש ברוח כסופה שעפה אחריו מנצנצת וגורמת לו להראות יפה, וויגל מתחמק אבל ביוטפלי עושה סיבוב פרסה ופוגע בכנף שלו וזה מוריד לוויגל לא קצת נקודות "וויגל אקדח מים!" קרא ג'ו ווויגל פלט אקדח מים שפגע בביוטפלי בחוזקה
    עומר
    לשמחתך שלושת הפוקימונים לוקחים פאפין אחד ולינה נותנת לך שקית שתוכל לארוז להמשך
    סהר
    עשיתה כהוראתיה של הנערה והחבל השתחרר בקלות, ניערתה את ידיך הכואבות והסתכלתה סביב וראיתה רק חושך, "הם עושים את זה בעיקר כדי להפחיד לך ישר ואז נראה לי ימינה יש שם מתג אם איני טועה "אמרה הנערה

דור
    אתם מתחילים ללכת אבל לא לפני שסקוווירטל ופאנפי מורידים תאגסים, אתה הולך איתם ואם שלדון ואתה לא רואה שום מרכז פוקימונים
    !
    בן
    אתה זורק את הפוקדור אבל הוא קצת עף לך הצידה אבל פיפלאפ מחזיר אותו חזרה למסלול והוא פוגע בנטו הקטן המעולף,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס!

איתי
    אתה זורק גם פוקדור והילד המסתכלת אליך בעיצבון " מדקיפ אקדח מים!" קראה הילדה והפוקדור שלך נשטף באקקדח מים הצידה והפוקדור שלה לכד אותו תוך שניות ספורות " מה אתה חושב שאתה עושה ?!" צעקה הילדה "הקיבאגו הזה היה שלי!"
    אני אומר מחזיר את סקווירטל, פאנפי ושילדון לפוקדורים ואז מתחיל ללכת חזרה אל מדגרת הביצים ומבקש שיגידו לי איפה מרכז הפוקימונים הקרוב

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    מה על חושי? על מי בידיוק?
    ביוטפלי משתמש בעל חושי ואוסף סלעים מהזירה שעוטפים אותו ויוצא באס אווירי , הוא פוגע בוויגל קשות,
    השעון מצפצף
    הקרב צמוד זה הפרש של כמה נקודות
    והעולה לחצי הגמר הוא...
    מייקל!
    בן
    כן אני ישנה מייד
    ~~~~
    אתה שם תאוזן על הדלת ומנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה
    "מה עושים עכשיו? אם מה שאני חושב שיקרא צוות דארקנס האלה יכולים להוציא ממנה מידע " נשמע קול של מישהו מודאג
    "תירגע היא חיילת מאומנת אני בטוח שתוך כמה דקות היא תחזור לבסיס" נשמע קול, קול מוכר מאוד שאתה בטוח ששמעת אותו פעם אחת
    "כן אבל מה אם הפסל? אנחנו אפילו לא מצאנו ואתו והם כן, אם איני טועה הם כבר השיגו את כדור הפנינה " נשמע קול של אישה "אני בטוח שננצח אותם, צריך להגן אל כדור היהלום וכבר הם לא יכולים" נשמע אותו קול מוכר "ושומרי האגמים? ומה אם שני החלקים האחרים? צריך לשלוח לשם כמה אנשים " נשמע הקול הראשון " אל תדאג זה בטיפול" נשמע עוד פעם הקול המוכר " ומה אם המגויסים החדשים ? פגשת אחד מהם לא עדן?" נשמע הקול של האישה, ומיד נזכרת, זה עדן מנהיג המחתרת נגד צוות דארקנס!
    דור
    אתה מתחיל ללכת חזרה אבל לא מוצא תדרך, מתחיל להחשיך ואתה רואה פתאום אור מנצנץ מבעד לגבהות

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    מה על חושי? על מי בידיוק?
    ביוטפלי משתמש בעל חושי ואוסף סלעים מהזירה שעוטפים אותו ויוצא באס אווירי , הוא פוגע בוויגל קשות,
    השעון מצפצף
    הקרב צמוד זה הפרש של כמה נקודות
    והעולה לחצי הגמר הוא...
    מייקל!
    איך חצי הגמר? כרגע ניצחתי בחצי הגמר! וניצחתי את עומר בשמינית גמר!

"יש! ביוטיפליי, בוא נלך לרפא אותך." אני אומר בחיוך, מחזיר את ביוטיפליי לפוקדור, רץ למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו, מרפא אותו, ואחר כך רץ חזרה כדי להתכונן לגמר

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    זה לא היה רבע הגמר?
    סורי אם אני עושה את זה פשוט אני חייבת כי תומר מאי ונל כמעט לא היו אז אם תוכל היה עוד קרב אחד לפני הגמר זה היה נפלא ואל תדאג אני עוד יפצה אותך איכשהו
    ~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה שהוא עמוס לחלוטין, למזלך בגלל שאתה בתחורת יש לך עדיפות ואתה כבר מגיע לדפלק

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    בן
    כן אני ישנה מייד
    ~~~~
    אתה שם תאוזן על הדלת ומנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה
    "מה עושים עכשיו? אם מה שאני חושב שיקרא צוות דארקנס האלה יכולים להוציא ממנה מידע " נשמע קול של מישהו מודאג
    "תירגע היא חיילת מאומנת אני בטוח שתוך כמה דקות היא תחזור לבסיס" נשמע קול, קול מוכר מאוד שאתה בטוח ששמעת אותו פעם אחת
    "כן אבל מה אם הפסל? אנחנו אפילו לא מצאנו ואתו והם כן, אם איני טועה הם כבר השיגו את כדור הפנינה " נשמע קול של אישה "אני בטוח שננצח אותם, צריך להגן אל כדור היהלום וכבר הם לא יכולים" נשמע אותו קול מוכר "ושומרי האגמים? ומה אם שני החלקים האחרים? צריך לשלוח לשם כמה אנשים " נשמע הקול הראשון " אל תדאג זה בטיפול" נשמע עוד פעם הקול המוכר " ומה אם המגויסים החדשים ? פגשת אחד מהם לא עדן?" נשמע הקול של האישה, ומיד נזכרת, זה עדן מנהיג המחתרת נגד צוות דארקנס!
    'אני לא מאמין זה... זה...,עדן' אני חושב לעצמי כאשר אני שומע את הדיבורים המתרחשים מעבר לדלת.
    "אני לא מאמין שאותו עדן שסיפורו נכנס לי ללב נמצא מאחורי הדלת הזו" אני אומר בשקט.
    אני מתחיל להרגיש בטוח יותר אך עדיין משתדל להיות בשקט,'בכל זאת,נכנסתי לשטח שלא שייך לי' אני חושב.
    "אני לא מאמין זה חסך לי זמן ארוך של חיפושים אחריו" אני אומר.
    לאח מכן אני אומר לטורצ'יק לקפוץ אליי וכאשר אני מחזיק אותו אני דופק בדלת ללא היסוס.

10. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    עשיתה כהוראתיה של הנערה והחבל השתחרר בקלות, ניערתה את ידיך הכואבות והסתכלתה סביב וראיתה רק חושך, "הם עושים את זה בעיקר כדי להפחיד לך ישר ואז נראה לי ימינה יש שם מתג אם איני טועה "אמרה הנערה
    "אוקיי!" אגיד לה ואתחיל לגשש בחושך בכדי למצוא את ההמתג
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    מייקל
    זה לא היה רבע הגמר?
    סורי אם אני עושה את זה פשוט אני חייבת כי תומר מאי ונל כמעט לא היו אז אם תוכל היה עוד קרב אחד לפני הגמר זה היה נפלא ואל תדאג אני עוד יפצה אותך איכשהו
    ~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה שהוא עמוס לחלוטין, למזלך בגלל שאתה בתחורת יש לך עדיפות ואתה כבר מגיע לדפלק
    "היי, אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר בחיוך, מרפא אותם,
    ורץ חזרה לתחרות כדי לראות מול מי אני בחצי הגמר

12. משתמש מנוסה
    תומר מאי ונל אם אתם לא מגיבים עכשיו (או בשש וחצי בערב שאני יחזור) אתם לא תוכלו להיות בגמר של התחרות או בחצי הגמר או ברבע הגמר
    בן
    אתה דופק בדלת בהתרגשות שטורציק לידך , אתה שומע קולות של כיסאות זזים ושל צעדים,
    הדלת נפתחת ואתה רואה את עדן וכמה אנשים כבר אם פוקדורים, אבל שהם רואים שזה אתה הם כבר נרגעים "איך הגעת לפה ?" שאלה בחשד האישה

סהר
    אתה מגשש ופתאום מוצא מתג, אתה לוחץ ורואה חדר גדול אם כמה עמודים, לאחר קשור איש מבוגר לאחד ילד ולשלישי נערה הילד והאיש המבוגר קשורים בחבלים כמו שלך והנערה קשורה בברזל

מייקל
    אתה מרפא את פוקימוניך ורואה שאתה בחצי הגמר מול לילה!
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-20-2011 בשעה 06:18 PM

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    בן
    אתה דופק בדלת בהתרגשות שטורציק לידך , אתה שומע קולות של כיסאות זזים ושל צעדים,
    הדלת נפתחת ואתה רואה את עדן וכמה אנשים כבר אם פוקדורים, אבל שהם רואים שזה אתה הם כבר נרגעים "איך הגעת לפה ?" שאלה בחשד האישה
    ![/COLOR]
    "אני אמ.. אני.. שמעתי רעשים וראיתי מישהו מכם נכנס לפה" אני אומר במבוכה קלה.
    'איך אני אסביר את עצמי' אני חושב בדאגה,'אין לי שום הסבר הגיוני.
    אני מנסה לחפש בין האנשים את עדן עצמו ולאחר שאני מוצא אותו אני מכוון אליו אצבע ואומר:"אותך חיפשתי עדן,ראיתי אותך לפני זמן מה בטלוויזיה והייתי רוצה לעזור לך במה שאני יכול" אני אומר לו ברגש.

14. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    " אוקי קדימה פיפלאפ וצ'רובי צריכים להגיע לתחרות ! "
    אומרת להם והולכת לכיוון התחרות .

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: סהר

סהר
    אתה מגשש ופתאום מוצא מתג, אתה לוחץ ורואה חדר גדול אם כמה עמודים, לאחר קשור איש מבוגר לאחד ילד ולשלישי נערה הילד והאיש המבוגר קשורים בחבלים כמו שלך והנערה קשורה בברזל
    "אוקיי אדוני אני אחשרר אותך קודם!" אגיד ואתחיל לפרום את הקשר "בך אני מיד מטפל!" אגיד לילדה ואפנה לילד "אתה מיד אחריה!"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 99 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4989979899100101109149199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •