בן
אני חייבת לשבח אותך אל התגובות שלך
הם מלאות תיאורים ולמרות שהם לא חמישים שורות הם עדין מתארות טוב מאוד
אולי אפילו תזכה בתחרות של התגובות התטובות ביותר ;)
~~~~~~
אתה יורד בחשש למדרגה האחרונה ומעודד את טורציק, הוא מסתכל ליער , אליך וליער ובסוף גם יורד, אתה מתחיל לרדת יחד איתו והעץ נסגר , החושך וזה שאתה לכוד במקום לא מוכר קצת מפחידים אותך, לבסוף אתה מגיע למקום מלא אור של מנורות שמוביל למלא דלתות בדלת אחת חומה אדמדמה אם קישוטים מזהב וסמל של ויקטיני על דלת יש רעש של אנשים מדברים
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תודה רבה,אני מנסה להגיב טוב כמה שאפשר בהתאם למצב : )
------------------------------
אני מסתכל אל עבר הדלת החומה וכאשר הקישוטים עליה תופסים מבטי אני מנסה להזכר אם ראיתי או שמעתי איי פעם על הפוקימון הזה.
אני מתעמק במבטי שלפתע אני שומע רעשים מעבר לדלת.
"טורצ'יק,כדאי שנהיה יותר בשקט" אני אומר לטורצ'יק שהאצבע שלי על פי מסמלת שתיקה.
אני הולך לאט לאט אל עבר הדלת המקושטת ומנסה למקם את אוזני במצב של שמיעה.
'נכנסתי לזה יותר מידי עמוק,זה נהיה מאוד מסוכן' אני חושב לעצמי ומנסה להקשיב אל הרעשים שמעבר לדלת.
---
נ.ב שמת תמונה של מאמן במקום של נוטו במידע,לא לחוץ לי רק אם תוכלי לשנות שיהיה זמן... D :
מייקל
מה על חושי? על מי בידיוק?
ביוטפלי משתמש בעל חושי ואוסף סלעים מהזירה שעוטפים אותו ויוצא באס אווירי , הוא פוגע בוויגל קשות,
השעון מצפצף
הקרב צמוד זה הפרש של כמה נקודות
והעולה לחצי הגמר הוא...
מייקל!בן
כן אני ישנה מייד
~~~~
אתה שם תאוזן על הדלת ומנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה
"מה עושים עכשיו? אם מה שאני חושב שיקרא צוות דארקנס האלה יכולים להוציא ממנה מידע " נשמע קול של מישהו מודאג
"תירגע היא חיילת מאומנת אני בטוח שתוך כמה דקות היא תחזור לבסיס" נשמע קול, קול מוכר מאוד שאתה בטוח ששמעת אותו פעם אחת
"כן אבל מה אם הפסל? אנחנו אפילו לא מצאנו ואתו והם כן, אם איני טועה הם כבר השיגו את כדור הפנינה " נשמע קול של אישה "אני בטוח שננצח אותם, צריך להגן אל כדור היהלום וכבר הם לא יכולים" נשמע אותו קול מוכר "ושומרי האגמים? ומה אם שני החלקים האחרים? צריך לשלוח לשם כמה אנשים " נשמע הקול הראשון " אל תדאג זה בטיפול" נשמע עוד פעם הקול המוכר " ומה אם המגויסים החדשים ? פגשת אחד מהם לא עדן?" נשמע הקול של האישה, ומיד נזכרת, זה עדן מנהיג המחתרת נגד צוות דארקנס!דור
אתה מתחיל ללכת חזרה אבל לא מוצא תדרך, מתחיל להחשיך ואתה רואה פתאום אור מנצנץ מבעד לגבהות
וספארמרית מתקדמת
מייקל
זה לא היה רבע הגמר?
סורי אם אני עושה את זה פשוט אני חייבת כי תומר מאי ונל כמעט לא היו אז אם תוכל היה עוד קרב אחד לפני הגמר זה היה נפלא ואל תדאג אני עוד יפצה אותך איכשהו
~~~~~
אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה שהוא עמוס לחלוטין, למזלך בגלל שאתה בתחורת יש לך עדיפות ואתה כבר מגיע לדפלק
וספארמרית מתקדמת
'אני לא מאמין זה... זה...,עדן' אני חושב לעצמי כאשר אני שומע את הדיבורים המתרחשים מעבר לדלת.
"אני לא מאמין שאותו עדן שסיפורו נכנס לי ללב נמצא מאחורי הדלת הזו" אני אומר בשקט.
אני מתחיל להרגיש בטוח יותר אך עדיין משתדל להיות בשקט,'בכל זאת,נכנסתי לשטח שלא שייך לי' אני חושב.
"אני לא מאמין זה חסך לי זמן ארוך של חיפושים אחריו" אני אומר.
לאח מכן אני אומר לטורצ'יק לקפוץ אליי וכאשר אני מחזיק אותו אני דופק בדלת ללא היסוס.
תומר מאי ונל אם אתם לא מגיבים עכשיו (או בשש וחצי בערב שאני יחזור) אתם לא תוכלו להיות בגמר של התחרות או בחצי הגמר או ברבע הגמר
בן
אתה דופק בדלת בהתרגשות שטורציק לידך , אתה שומע קולות של כיסאות זזים ושל צעדים,
הדלת נפתחת ואתה רואה את עדן וכמה אנשים כבר אם פוקדורים, אבל שהם רואים שזה אתה הם כבר נרגעים "איך הגעת לפה ?" שאלה בחשד האישה
סהר
אתה מגשש ופתאום מוצא מתג, אתה לוחץ ורואה חדר גדול אם כמה עמודים, לאחר קשור איש מבוגר לאחד ילד ולשלישי נערה הילד והאיש המבוגר קשורים בחבלים כמו שלך והנערה קשורה בברזל
מייקל
אתה מרפא את פוקימוניך ורואה שאתה בחצי הגמר מול לילה!
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-20-2011 בשעה 06:18 PM
וספארמרית מתקדמת
"אני אמ.. אני.. שמעתי רעשים וראיתי מישהו מכם נכנס לפה" אני אומר במבוכה קלה.
'איך אני אסביר את עצמי' אני חושב בדאגה,'אין לי שום הסבר הגיוני.
אני מנסה לחפש בין האנשים את עדן עצמו ולאחר שאני מוצא אותו אני מכוון אליו אצבע ואומר:"אותך חיפשתי עדן,ראיתי אותך לפני זמן מה בטלוויזיה והייתי רוצה לעזור לך במה שאני יכול" אני אומר לו ברגש.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)