התחלה
הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.
היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.
זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.
קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.
אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן, איחור לארוע כזה יהווה שם רע לצוות שלכם.
אני יוצא לבחוץ, מסתכל על השמיים ואז אני הולך למיטתו של זובאט ומעיר אותו אומר לו: "קדימה זובאט- לא כדאי שנאחר!" אני אומר לו ומוציא אותו ממיטתו. לאחר זאת אני אוכל לי מעט אוכל ויוצא בריצה לעבר האירוע המיוחד.
כינוי: Batista
שם קבוצת ההצלה: צוות חבל"ז
כינוי במשחק: פיגי
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
שותף: ראלטס
רקע:
אני, פיגי הפיפלאפ תמיד הייתי הבוגר, תמיד רציתי למצוא אוצרות ומקומות חדשים.
פעם חלמתי ואני עדיים חולם להקים צוות הצלה,כול מי שהיה איתי ביער באותו תקופה תמכו בי והציעו לי לחפש לעשות הצבעות לגבי בחירת חברים לצוות שיעזור לי בצוות.
אז הקשבתי להם, ואז עשיתי בחינות ורק אחד התקבל, ראלטס זוהר יפהפה,
הוא היה חכם והוא ידע להיות בשטח, הוא סיפר לי בבחינה שאבא שלו הוא גאלאד שנלחם נגד ארכאוס האגדי וכמעט ניצח אותו!, אבל בסוף הוא הפסיד ומת.
אני הייתי עצוב בגלל הסיפור וקצת שמח אבל התאוששתי והתחלתי לצאת למסע עם ראלטס הזוהר במסע.
בקשות\שאלות\הערות: אפשר שראלטס יהיה זוהר?
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
כינוי: dor_rod
שם קבוצת ההצלה: צוות הירו (hero team)
כינוי במשחק: צ'ארמן (charmen)
פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
שותף: בוויזל
רקע: צ'ארמן נולד למשפחה גדולה מאוד של אמא ואבא-אינפרנייפ זכר ואינפרנייפ נקבה אשר לזכר קראו צ'ארק ולנקבה צ'ארלה. הוריו של צ'ארמן החליטו שבגלל ששמות שניהם מתחילים ב"צ'אר" אז ההתחלה של כל שם של כל ילד שלהם יהיה "צ'אר". לצ'ארמן יש משפחה גדולה משום שיש לו 5 אחים. שני בנים ושלוש בנות. לאח הבכור קראו צ'ארלי וצ'ארמן אהב אותו כי הוא אהב להתבדח איתו,לאח שנולד אחריו קראו צ'ארקן וצ'ארמן תמיד רב איתו כי הוא היה גדול ממנו והתאכזר אליו. אחר כך נולדה צ'ארינה אשר שמרה תמיד בלילות על צ'ארמן כאשר היה קטן. אחריה נולדה צ'אריה והיא היתה כמו חברה בשביל צ'ארמן,הוא תמיד דיבר איתה על דברים שיושבים לו על הלב והיא התייחסה לזה ברצינות. והאחרונה היתה צ'ארלין אשר היא וצ'ארמן תמיד היו תחרותיים והתחרו אחד מול השני בהכול. לבסוף נולד צ'ארמן,האח הצעיר ביותר במשפחה. לאחר מספר שנים טובות,"החתול הרוצח" התחיל לפעול בעולם הפוקימונים שהיה טוב עד אז,וכל הדיווחים עליו הגיעו לאוזני כולם. אחיו הבכור של צ'ארמן כבר היה די מבוגר וכתוצאה מכך התפתח למונפרנו. הוא המשיך לחיות עם המשפחה זמן מה ואז הלך מביתו בשביל להתחיל חיים משלו,כמו שכל צ'ימצ'אר עושה כאשר הוא מתפתח למונפרנו. צ'ארלי הלך לא רק בשביל להתחיל חיים משלו,אלא גם כדי לנסות לחסל את "החתול הרוצח". הוא התאמן המון זמן והצטרף לצוות אשר ניסה לשים סוף לסיפור המכעיס של "החתול הרוצח". כל המשפחה הייתה עצובה כתוצאה מהפרידה אך התעודדו מהמחשבה שהוא הולך לנסות לשים סוף ל"חתול הרוצח". לאחר כמה שנים הכל היה עדיין שקט ושלו. צ'ארמן הלך ליער שליד ביתו וחיפש רטטה כדי לשחק ב"תפוש ת'רטטה". לפתע הוא ראה שני סודוודו אשר מדברים אחד עם השני. צ'ארמן הסתקרן והתחבא מאחורי סלע קרוב לשני הסודוודו. "איזה עצוב... כדאי לדעתך לספר להם?" אחד שאל את השני. "לא עכשיו. עדיף שנחכה קצת. הם יכנסו לדיכאון ענק אם הם ידעו בזמן הלא מתאים." צ'ארמן לא הבין במה מדובר והמשיך להקשיב בבילבול. "טוב,נספר להם מחר. צ'ארק וצ'ארלה יהיו הרוסים אם זה לא יהיה בזמן המתאים,וכך גם ילדיהם. במיוחד צ'ארמן שכל כך נקשר אליו." אז צ'ארמן כבר התחיל להבין מה קרה,אבל כדי להיות בטוח הוא נשאר שם עוד. "אהה.... מסכן צ'ארלי. הוא הצטרף לצוות הזה כדי לנסות לעצור את "החתול הרוצח" אך במקום זאת הוא נרצח בעצמו." צ'ארמן הרגיש איך דמעה קרה כקרח ומלאה כאב וצער זולגת לו מהעין לכיוון הלחי. צ'ארמן ישב מאחורי הסלע ובכה ביגון. לאחר חצי שעה של בכי שכמותו לא נשמע בקרב כל הצ'ימצ'ארים בעולם,צ'ארמן רץ לביתו במהירות,כתב פתק להוריו,השאיר אותו על מיטתו ורץ לתוך היער. במכתב היה כתוב:"אמא,אבא אני מצטער. אני לא יכול לחיות בשקט כשאני יודע... יודע ש... צ'ארלי מת. כן,זה נכון! צ'ארלי מת! שמעתי את שני הסודוודו השכנים שלנו מדברים על זה. אני יוצא לנסות להרוג את "החתול הרוצח" ולהקים צוות חדש. אקרא לו צוות הירו והוא עוד יתפרסם כהצוות הראשון שחיסל את "החתול הרוצח". אני יוצא למסע שלי ואני אחזור כשאהיה אינפרנייפ גדול וחזק אשר מחזיק בתואר הכבוד "המגן". אבל עד אז,היה שלום משפחה יקרה!". מאז שברח מהבית לא שמע יותר מהוריו ולכן לא יודע מה תגובתם. לאחר כמה שנים נודע לכולם כי "החתול הרוצח" מת בים וכל השלל שלו נמצא שם. צ'ארמן החליט שהוא ימצא את השלל הזה אשר יש בו כל טוב ובכל זאת יקים את הצוות שקיווה שיתפרסם,צוות הירו אשר ישמור על עולם הפוקימונים מכל יצור אחר שינסה לעשות מה ש"החתול הרוצח" רצה לעשות וכך ימשיך את דרכו של אחיו האהוב-צ'ארלי.
בקשות\שאלות\הערות: הפוקימונים פה מתפתחים רגיל או שזה כמו במשחק?
נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 04-10-2011 בשעה 08:48 PM
טום רידל
הראשון, טריקו
- - - - - -
אתה קם ויוצא במהירות למרכז העיר כדי לא לאחר לארוע.
אתה רץ כאשר פיג'י מתעופף מאחוריך.
לאחר כמה דקות אתה ופיג'י מגיעים לאזור הטקס.
ניראה שיש לכם מספר דקות עד שמתחיל הטקס.
פיג'י: "ואו איך אני מתרגש, כמה זמן חיכיתי לרגע הזה, מה איתך?" פיג'י שואל.
- - - - -
קודאק
אתה יוצא מביתך וצועד בקלילות, אתה שם לב שזאנגוס הולך מאחוריך.
לאחר כמה דקות של הליכה הוא זאנגוס פונה עליך ואומר.
זאנגוס: "אז ניראה שהרגע הגדול הגיע, סוף סוף צוות ההצלה שלנו יפתח"
"היי תראה הגענו!" הוא מוסיף לאחר כשתי דקות נוספות.
"ניראה שהטקס עומד להתחיל בכל רגע, אז איך אתה מרגיש?" הוא שואל
- - - - -
יוהן
לאחר שאתה וברוסר סיימתם את הארוחה אתם יוצאים במהירות מהבית.
אתם רצים למרכז העיר ולאחר כמה דקות מגיעים לשם.
אתם רואים שהקדמתם והטקס עומד להתחיל בעוד מספר דקות.
ברוסר: "סוף סוף הגענו, בקרוב נפתח את צוות ההצלה שלנו, צעד נוסף למציאת הואצר" זובאט אומר.
"אז מה דעתך, אתה לא מתרגש?" זובאט שואל.
- - - -
פיגי
חחחח.... קרעת אותי מצחוק. "הוא סיפר לי בבחינה שאבא שלו הוא גאלאד שנלחם נגד ארכאוס האגדי וכמעט ניצח אותו!, אבל בסוף הוא הפסיד ומת."
- - - -
רשום, תגיב להתחלה.
בנוגע לראלטס זוהר אין לי בעיה אבל אני יחזור על זה שוב.
אין שום הבדל בין זוהר לרגיל, המתקפות ישארו אותו דבר וכך גם הכוח שלו, גם לא יהיה לו תמונה של זוהר בגלל שאין כאלה.
- - - -
צ'ר
אתה אורז את הכריך שלך ושם אותו בתיק.
אתה יוצא במהירות לביתו של איווי שמחכה לך בכניסה לביתו.
אתם נפגשים והולכים במהירות למרכז העיר, שם מתקיים הטקס.
לאחר כמה דקות של הליכה איווי פונה עליך ושואל:
איווי: "אני ממש מתרגש, סוף סוף אני יהיה בצוות הצלה!, איך אתה מרגיש צ'ר?" איווי שואל.
dor_rod
הרקע מעולה, אבל יש בעיה צ'ארמנדר כבר תפוס.
אם אתה רוצה להירשם בתור פוקימון אחר תבחר פוקימון שאינו תפוס ותשנה את הרקע שלך עליו... מצטער.
*זאנג זה שם החיבה שלו,טוב?
"היי זאנג! הגעת! חיכיתי לך! אני ממש מתרגש..עכשיו בוא נרוץ לשם!" אומר ואתחיל ללכת בזריזות.
לאחר מכן אומר "אני עומד ללכת עכשיו לבלייזיקןלבקש ממנו את התעודה ! תלך אתה לראיצ'ו "
אומר ואתחיל ללכת לבלייזיקן.
"שלום בלייזיקן,אני וזאנג רוצים ללכת להקים את צוות פוקריינג'ר,האם אתה מרשה לנו?" אשאל ואחייך.
ספוילר
יוהן
לאחר שאתה וברוסר סיימתם את הארוחה אתם יוצאים במהירות מהבית.
אתם רצים למרכז העיר ולאחר כמה דקות מגיעים לשם.
אתם רואים שהקדמתם והטקס עומד להתחיל בעוד מספר דקות.
ברוסר: "סוף סוף הגענו, בקרוב נפתח את צוות ההצלה שלנו, צעד נוסף למציאת הואצר" זובאט אומר.
"אז מה דעתך, אתה לא מתרגש?" זובאט שואל.
"קצת." אני אומר לו ומסתכל עליו במבט רציני "אבל, אם זה מה שהוריך רצו- נעשה את זה.." אגיד לזובאט: "תגשש אם מתחילים כבר, אני מחכה כבר בקוצר רוח." אגיד ואלך קדימה כדי להיות ראשון בטקס הקבלה.
כינוי: NivX10
שם קבוצת ההצלה: צוות טורץ'.
כינוי במשחק: טורץ'
פוקימון התחלתי: טורצ'יק.
שותף: קיובון
רקע:סיפורו של טורץ' מתחיל כשנולד, לאביו "זורק" הבלייזיקאן ו"קומלין" הקומבסקינית.
הוא לא בקע בן יחיד, היו לו עוד שישה אחים. הם היו דומים מאוד זה לזה והיה קשה לבלוט במשפחה מרובה שכזו.
טורץ' תמיד ניסה לבלוט אך בכל פעם נכשל, תמיד היה אך שקשרונו הועיל למשפחה...
היה אחד שהיה לו חוש מצויין לאיתור מזון, היה אחד חכם במיוחד שידע לנצל את הסביבה לצרכי המשפחה, היה אחד פעיל מאוד שתמיד עזר לאמו ואביו במטלות היום יומיות.
הזמן חלף וכל האחים הצטיינו במשהוא.. פרט לטורץ' היה לו כשרון הוא ידע להליחם מצויין אבל הוריו היו משפחה שוחרת שלום וכשרונו נראה כוחני ודוחה בעיינהם.
הוא היה "הכבשה השחורה" של המשפחה ותמיד הרגיש מקופח, וביום סגריר אחד עזב.
בשמיים סוערים גשם ורחש עצים שמתנדנדים בפרעות הוא הולך פגוע וכעוס על משפחתו!
שלפתע שומע קולות צעקה ונהמות חזקות, מתוך סקרנות ובהלה הוא הלך בעקבות אותו רעשים ולפניו הוא רואה קיובון שבורח על נפשו מפני זאנגוס ונידורנו.
הוא בוכה מייבב וקורא לעזרה, ובלי לחשוב פעמיים טורץ' נחלץ לעזרתו הוא נעמד מולם ומביס אותם!
בעיניים בורקות מאושר, אסיר תודה קיובון לטורץ' נרקמה חברות אמתית וחזקה.. הם גרו יחדיו במערה ודאגו זה לזה תמיד.
יום אחד כששמעו על האוצר של החתול הרוצח החליטו לצאת ולהקים צוות חיפוש, שבסופו התחלקו בשלל. . .
בקשות\שאלות\הערות: מצטער שהרקע יצא יותר.. ועם אפשר לפגוש נאטו.
צ'ארמן
רשום, תגיב להתחלה.
לגבי השאלה שלך, הפוקימונים מתפתחים כאן כרגיל!
- - - -
פיגי
אתה יוצא בזריזות למרכז העיר כדי להגיע לטקס בזמן.
בדרך, אתה שם לב שראלטס הולך מאחוריך.
הוא מגביר את מהירותו ואתם הולכים שניכם לכיוון הטקס.
לאחר כמה דקות ראלטס פונה עליך.
ראלטס: "היום הגדול סוף סוף הגיע! כמה שחכיתי לזה, אתה לא?" הוא שואל.
- - - -
קודאק
*השם חיבה של זאנגוס עודכן*
בלייזיקן: "צוות פוקריינג'ר, בוא ניראה... כן כן אתם נמצאים ברשימה!" בלייזיקן אומר.
"הנה התעודה שלך ...." בלייזיקן מציץ בפיסת נייר וממשיך "הנה התעודה שלך קודאק!" הוא מוסר לך את התעודה.
"מעכשיו אתה וחבריך לצוות רשאים לקחת משימות מלוח המודעות בעיר ואתם מוגדרים כצוות רשמי!" בלייזיקן מוסיף.
ראיצ'ו: "בהצלחה במסע שלכם להיות צוות הצלה מצליח!" רייצ'ו אומר בחיוך.
אתה רואה צוות נוסף עולה לבמה ומבין שתורך לרדת.
אתה וזאנג יורדים מהבמה מאושרים.
זאנג: "אני יודע מה נעשה עכשיו, מכיוון שאנחנו כבר צוות רישמי למה שלא נלך למשימה, הא? מה דעתך קודאק?" זאנג שואל
- - - -
טום רידל
*זה צוות הצלה... לא גילוי =] *
פיג'י: "טורנדו הזהב..., אמ... אני אוהב את זה" פיג'י אומר בחיוך.
לפתע אתם שומעים קול מהבמה, אתם רואים שהטקס התחיל.
לאחר דקות אחדות אתם שומעים.
בלייזיקן: "צוות טורנדו הזהב.. טום רידל ופיג'י תעלו לבמה לקבלת התעודות שלכם" אתם שומעים את בלייזיקן אומר.
פיג'י: טוב כדאי שנעלה מהר על הבמה, אני ילך לקבל את התעודה שלי מראיצ'ו, אתה תלך לבלייזיקן" פיג'י אומר ומתקדם על הבמה.
- - - -
יוהן
ברוסר ניגש לבדוק מתי הם מתחילים וחוזר לאחר דקות מאטות.
ברוסר: "זה אמור להתחיל בכל רגע יוהן" הוא אומר.
לאחר שניות ספורות אתם רואים את ראיצ'ו ובלייזיקן עולים לבמה.
לאחר כמה מילות פתיחה הם אומרים:
ראיצ'ו: "צוות בוב הדוב.... יוהן וברוסר עלו לבמה לקבלת התעודות" ראיצ'ו אומר.
ברוסר: "אוקי זה תורנו, אני ילך לבלייזיקן לקבלת התעודה בזמן שאתה תלך לראיצ'ו" ברוסר אומר ועף לכיוון בלייזיקן.
- - - -
טורץ'
רשום, תכך יעודכן, תגיב להתחלה.
בנוגע לנאטו, ברור בהמשך המשחק.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)