עידו~
מבולבל, אתה מתחיל להסתובב בחדר. אתה מתקרב אל מכונת הריפוי ובוחן אותה מכל הצדדים, ומנסה להפעיל אותה. "אני יכול לעזור לך להפעיל אותה בתנאי שתגיד לי מי אתה" אתה שומע לפתע קול מאחורייך, והדלת נסגרת. אתה מסתובב ומבחין באדם עם חלוק מולך.
מור~
ספינראק ממתין לרגע ואז שולח מתקפת חוטים שתופסת את קקונה, ולאחר מכן הוא שולח צל לילה שפוגע בו ישירות, אולם הוא מספיק לשחרר עוקץ רעל בודד שפוגע בספינראק. קקונה נופל על הקרקע, מעולף "קקונה לא יכול להילחם!" מכריז השופט "חזור" אומר השופט ומשיב אותו לפוכדור שלו. "אני בוחר בך, מטפוד!" קורא באגסי ומשחרר החוצה גולם אח, הפעם בצבע ירוק. אתה מבחין שספינראק קצת עייף, משהו השתנה בו פתאום.
קודאק~
לאחר הרהור קצר אתה מחליט לפנות אל דרך 31. אתה מתחיל לצעוד עם סינדיקוויל בתוך השביל שמתחיל להתפתל והאזור הופך ליותר הררי מאשר מישורי. אתה ממשיך לצעוד, כשלפתע אתה שומע רעש מאחד השיחים שלידך, וכעבור כמה שניות מגיח מתוכו יצור קטן וסגול.
תומר~
אתה מוציא את הפוקדע החוצה ומכוון אותו אל עבר פוקימון הגולם החדש
"קקונה, פוקימון הגולם הצהוב, והצורה המפותחת של ווידל. הקקונות נוהגות להיתלות על גדעים וענפים של עצים, ובמידה ומישהו נכנס לתוך השטח שלהם הן יכולות להתפתח פתאום ולתקוף אותך" אומר הפוקדע
"הוא כמו האחר, תשתמש בדחיפה ישר לעברו ואז תשלח מלא אבנים לעברו!" אתה קורא לעבר אוניקס. אוניקס מזנק קדימה לעבר קקונה "התחמק!" קורא באגסי וקקונה קופץ ומתחמק מהדחיפה. לאחר מכן אוניקס מכה ברצפה עם זנבו ושולח אבנים לעבר קקונה ששוב מתחמק "אוניקס פוקימון חזק, אבל אני מכיר את חולשתו" אומר באגסי בחיוך "עכשיו קקונה!" קורא באגסי, וקקונה מתקשח וקופץ לעבר אוניקס, שמניף את זרועו כדי לבלום את קקונה, אבל קקונה נעזר בזנבו של אוניקס, ועף כלפי מעלה, אל התקרה! הוא מעיף ברז כינוי לשעת חירום והברז מתחיל להשפריץ מים לכל עבר, ורובם פוגעים באוניקס שזועק בכאב.
סם~
אתה מחבק את ציקוריטה בשמחה ומודה לה על הניצחון בקרב. היא מחייכת ואתה משיב אותה לפוכדור שלה למנוחה קצרה. לאחר מכן אתה ממשיך לצעוד בדרך וכעבור כשעה של הליכה, אתה מגיע לעיר צ'ארינגרוב.