Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 23 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 335

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם - מור
    פוקימון התחלתי -אותה שישיה במשחק הקודם(התחלתי עם לרביטר)

תמונת ספרייט של מאמן -יש לי בעיה עם ההעתקה יש מצב אתה מוותר לי על זה אם לא אני ינסה שוב
    הערות/בקשות - שניצל עוף טוב ולהתחיל מאיפה שהייתי =]

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם - תומר
    פוקימון התחלתי - סינדיקוויל

תמונת ספרייט של מאמן -
    הערות/בקשות - מקווה להירשם

3. משתמש מנוסה
    מור - צטט את ההמשך האחרון שלך מהנושא הקודם (אם תוכל תביא את 2 ההמשכים האחרונים)

אוקיי אחרי התלבטות החלטתי שהרשומים החדשים הם:

אלמוג - עם ציקוריטה
    דור - עם טוטודייל
    קודאק - עם סינדיקוויל.

כל השאר - מצטער.

התחלה לחדשים:

השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "שלום! אתה אחד מהמאמנים החדשים?" שואל אותך הבחור ואתה מהנהן בראשך "בוא כנס" הוא אומר לך ואתה נכנס אחריו. הוא מציג את עצמו בתור פרופסור אלם ולוקח אותך אל חדר המעבדה שלו "אתה יכול לבחור מבין 3 פוקימונים - ציקוריטה פוקימון העלה, טוטודייל פוקימון התנין או סינדיקוויל פוקימון החפרפרת. במי תבחר?" הוא פונה אליכם ומציג לפניך את כל 3 הפוקימונים שנראים נרגשים מאוד וכל אחד מנסה להבליט את כוחו.

ניב~
    אתה נרתע מעט מהרעש ואתה קורא "מי זה פה?! "יש כאן מישהוא?!". לאחר מכן עולה בראשך רעיון ואתה מוציא את אלקיד מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה "אלאקיד שלח מכת ברק לאוויר ונסה לשמור אותה, זה יאיר כאן קצת!" אתה אומר לו. אלקיד מהנהן ושולח מכת ברק קטנה לאוויר ומנסה לשמור עליה אך לא מצליח. אתה מספיק לראות את המשך המערה למשך כמה שניות לפני שנהיה שוב חשוך, ואתה מצליח להבחין בפוקימון שנע על הקרקע לא רחוק ממך. אתה רואה שהוא דומה לגמל .

תומר~
    "קדברה תשתמש בשיגור כדי להתחמק מהמתקפה הזאת! ואז שאתה מתחמק תשתמש בקרן על-חושית לעבר סטרביה!" אתה קורא לעבר קדברה. סטראביה עף למעלה, צולל לעבר קדברה ומשתמש באס שמיים, קדברה ממתין לרגע הנכון ואז משתמש בשיגור ומספיק להתחמק מההתקפה של סטראביה והוא מופיע מאחוריו בהפתעה, ושולח קרן על חושית שפוגעת ישירות בגבו של סטראביה. סטראביה צולל אל הקרקע ומתנגש בה, וכעבור מספר שניות מתעלף "אוי לא, סטראביה!" קורא בארי בבהלה ומחזיר אותו לפוכדור שלו "אולי ניצחת את סטראביה, אבל עכשיו הגיע הזמן למפגש חוזר עם פרינפלאפ, צא!" קורא בארי ומשחרר החוצה את פרינפלאפ שנראה מוכן לקרב, ונחוש עוד יותר לא להפסיד "טופר מתכת!" קורא בארי ופרינפלאפ רץ לעברו של קדברה עם טופר מתכת.

4. משתמש מנוסה
    אין עוד מקום להירשם ?

~ צייר פיקסל שפרש לפני כחמש שנים.
    ~ משחק פוקימון בלק במחשב. ( 7 תגים )

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sleepless צפה בהודעה
    אין עוד מקום להירשם ?
    אין.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    מור - צטט את ההמשך האחרון שלך מהנושא הקודם (אם תוכל תביא את 2 ההמשכים האחרונים)

אוקיי אחרי התלבטות החלטתי שהרשומים החדשים הם:

אלמוג - עם ציקוריטה
    דור - עם טוטודייל
    קודאק - עם סינדיקוויל.

כל השאר - מצטער.

התחלה לחדשים:

השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "שלום! אתה אחד מהמאמנים החדשים?" שואל אותך הבחור ואתה מהנהן בראשך "בוא כנס" הוא אומר לך ואתה נכנס אחריו. הוא מציג את עצמו בתור פרופסור אלם ולוקח אותך אל חדר המעבדה שלו "אתה יכול לבחור מבין 3 פוקימונים - ציקוריטה פוקימון העלה, טוטודייל פוקימון התנין או סינדיקוויל פוקימון החפרפרת. במי תבחר?" הוא פונה אליכם ומציג לפניך את כל 3 הפוקימונים שנראים נרגשים מאוד וכל אחד מנסה להבליט את כוחו.
    "וואו! תודה רבה פרופ' אלם!" אודה לו ואבחן את הפוקימונים מקרוב.
    "אממ..כמו שידוע לי צ'יקורטיה היא נחמדה מאוד אך היא לא מספיק חזקה לדעתי..טודטוגייל אמנם חמוד אך אינו ממש צייתן..סינדקוויל! צייתן וחזק! אני אבחר בו!" אומר בהתלהבות ואסתכל על הסינדקוויל "שלום לך..אני קודק,המאמן שלך,נהיה החברים הכי טובים!" אומר לסינדקוויל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור - עם טוטודייל

התחלה לחדשים:

אני אביט בשלושתם בסקרנות לאחר שאכנב למעבדה, ואבחן אותם בקפידה.
    כשאבחין בפוקימון התנין הכחול והמקפץ אני אחייך מיד חיוך גדול ואצביע עליו. "אני רוצה את טוטודייל בבקשה, פרופסור אלם."

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. משתמש מנוסה
    קורפיש מגיח החוצה ונעמד מול היפופוטאס שמסתכל עליו במבט מנומנם כזה "קור!" קורא קורפיש ושולח בועות שפוגעות בהיפופוטאס. "היפו" אומר היפופוטאס, ופותח את פיו. מתוך פיו יוצא בלון ורוד שמרחף לעבר קורפיש ופוגע בו. מתקפת פיהוק! קורפיש מתחיל להיות ישנוני.
    "קורפיש, תתעשת על עצמך חבר, תנסה להתעורר ותשתמש בקרן בועות, אני יודע שאתה מסוגל!" אעודד את קורפיש כשכולי תקווה.

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אני לא רשום?

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    "קדברה תשתמש בשיגור כדי להתחמק מהמתקפה הזאת! ואז שאתה מתחמק תשתמש בקרן על-חושית לעבר סטרביה!" אתה קורא לעבר קדברה. סטראביה עף למעלה, צולל לעבר קדברה ומשתמש באס שמיים, קדברה ממתין לרגע הנכון ואז משתמש בשיגור ומספיק להתחמק מההתקפה של סטראביה והוא מופיע מאחוריו בהפתעה, ושולח קרן על חושית שפוגעת ישירות בגבו של סטראביה. סטראביה צולל אל הקרקע ומתנגש בה, וכעבור מספר שניות מתעלף "אוי לא, סטראביה!" קורא בארי בבהלה ומחזיר אותו לפוכדור שלו "אולי ניצחת את סטראביה, אבל עכשיו הגיע הזמן למפגש חוזר עם פרינפלאפ, צא!" קורא בארי ומשחרר החוצה את פרינפלאפ שנראה מוכן לקרב, ונחוש עוד יותר לא להפסיד "טופר מתכת!" קורא בארי ופרינפלאפ רץ לעברו של קדברה עם טופר מתכת.
    "קדברה תשתמש בניטרול על פרינפלאפ! מהר!" אגיד לקדברה כדי שהוא יספיק לנטרל את המתקפה של פרינפלאפ
    ואז אוסיף: "לאחר מכן תשלח בילבול עם קרן על-חושית! אתה מסוגל!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    Pooh - פרטי.

תומר~
    "קדברה תשתמש בניטרול על פרינפלאפ! מהר!" אתה מצווה על קדברה כדי שהוא יספיק לנטרל את המתקפה של פרינפלאפ. פרינפלאפ רץ במהירות אל קדברה שמשתמש בניטרול, אך פרינפלאפ קופץ גבוה ומצליח לחמוק מהמתקפה בקלות והוא פוגע ישירות בקדברה עם טופר מתכת ופוגע בו קשה "תקוף עם קרן על חושית!" אני קורא לעברו. קדברה מתאושש לאט לאט ושולח קרן על חושית שמתקרבת לעבר פרינפלאפ אך נחלשת באמצע ומתפוגגת "ניקור מקדחה, קדימה!" קורא בארי ומניף את ידו כלפי מעלה בנחישות. מקורו של פרינפלאפ נצבע בלבן ומתחיל להסתובב במהירות בזמן שבארי רץ לעבר קדברה.

מור~
    "נסה להשתמש בקרן בועות!" אתה קורא לעברו של קורפיש. קורפיש המנומנם מצליח לשלוח קדימה כמה בועות אך הם מפספסות את היפופוטאס. לאחר כמה שניות קורפיש נופל על הקרקע ישן. היפופוטאס צוחק ומשתמש בהתקלה שפוגעת בקורפיש ומעיפה אותו אחורנית, עדיין ישן.

דור~
    "אני רוצה את טוטודייל, פרופסור" אתה אומר ומצביע על טוטודייל. מיד טוטודייל קופץ בשמחה ומתחיל לרקוד על הרצפה "בחירה מצויינת! טוטודייל הוא פוקימון מים מעולה" אומר לך פרופסור אלם ומגיש לך את הפוכדור שלו "קח איתך גם 6 פוכדורים רקים ופוקדע. בפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך ובפוקדע תוכל לבדוק עליהם מידע" אומר לך פרופסור אלם ומגיש לך את הציוד. "אם אתה מחפש אתגר, המכון הראשון נמצא בעיר ויולט, מרחק של כמה ימי הליכה מכאן" הוא מוסיף ונפרד ממך.
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה כשטוטודייל לצידך, מוכן ונרגש לצאת למסע.

קודאק~
    "בחירה מצויינת! סינדיקוויל הוא פוקימון אש חזק למדי" אומר לך אוק וסינדיקוויל מתקרב אל רגליך, ומחייך לעצמך בשמחה. אתה מציג לו את עצמך ומלטף את ראשו והוא נראה שמח מאוד "הנה הפוכדור של סינדיקוויל" אומר לך פרופסור אלם ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם את ששת הפוכדורים הללו ואת מכשיר הפוקדע. בעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך ובעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע עליהם" מוסיף הפרופסור ומושיט לך את הציוד. לאחר מכן הוא מלווה אותך ואת סינדיקוויל החוצה ונפרד ממכם.
    סינדיקוויל צועד לצידך, נרגש ומוכן לצאת למסע.

12. משתמש מנוסה

תומר~
    "קדברה תשתמש בניטרול על פרינפלאפ! מהר!" אתה מצווה על קדברה כדי שהוא יספיק לנטרל את המתקפה של פרינפלאפ. פרינפלאפ רץ במהירות אל קדברה שמשתמש בניטרול, אך פרינפלאפ קופץ גבוה ומצליח לחמוק מהמתקפה בקלות והוא פוגע ישירות בקדברה עם טופר מתכת ופוגע בו קשה "תקוף עם קרן על חושית!" אני קורא לעברו. קדברה מתאושש לאט לאט ושולח קרן על חושית שמתקרבת לעבר פרינפלאפ אך נחלשת באמצע ומתפוגגת "ניקור מקדחה, קדימה!" קורא בארי ומניף את ידו כלפי מעלה בנחישות. מקורו של פרינפלאפ נצבע בלבן ומתחיל להסתובב במהירות בזמן שבארי רץ לעבר קדברה.
    תגיב אצלי, ותיכנס למסן.
    ----------------------------------
    "קדברה! שיגור!" אצעק לעבר קדברה בחשש ענקי תוך כדי שאני חושב לעצמי תוך כדי שאני מעלה חיוך קל: 'אם קדברה יפסיד רוזליה שלי תנצח את פרינפלאפ...'
    ואז לאחר מכן אוסיף: "קדברה תשלח קרן על-חושית ישר לגב של פרינפלאפ במהירות!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    "בחירה מצויינת! סינדיקוויל הוא פוקימון אש חזק למדי" אומר לך אוק וסינדיקוויל מתקרב אל רגליך, ומחייך לעצמך בשמחה. אתה מציג לו את עצמך ומלטף את ראשו והוא נראה שמח מאוד "הנה הפוכדור של סינדיקוויל" אומר לך פרופסור אלם ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם את ששת הפוכדורים הללו ואת מכשיר הפוקדע. בעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך ובעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע עליהם" מוסיף הפרופסור ומושיט לך את הציוד. לאחר מכן הוא מלווה אותך ואת סינדיקוויל החוצה ונפרד ממכם.
    סינדיקוויל צועד לצידך, נרגש ומוכן לצאת למסע.
    "תודה רבה!" אודה לפרופסור ואצא לבחוץ.
    "שלום סינדקוויל,כמו שאמרתי,אני קודק ואני המאמן שלך! נהיה החברים הטובים ביותר! עכשיו תוכל להראות לי כמה מהלכים ומתקפות?" אשאל אותו בשמחה.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור~
    "אני רוצה את טוטודייל, פרופסור" אתה אומר ומצביע על טוטודייל. מיד טוטודייל קופץ בשמחה ומתחיל לרקוד על הרצפה "בחירה מצויינת! טוטודייל הוא פוקימון מים מעולה" אומר לך פרופסור אלם ומגיש לך את הפוכדור שלו "קח איתך גם 6 פוכדורים רקים ופוקדע. בפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך ובפוקדע תוכל לבדוק עליהם מידע" אומר לך פרופסור אלם ומגיש לך את הציוד. "אם אתה מחפש אתגר, המכון הראשון נמצא בעיר ויולט, מרחק של כמה ימי הליכה מכאן" הוא מוסיף ונפרד ממך.
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה כשטוטודייל לצידך, מוכן ונרגש לצאת למסע.
    OH YEAH
    ITS MAH BIRTHDAY
    GO SHAWTY
    ITS MAH BIRTHDAY
    אני שר ורוקד ריקוד מפגר, לוקח מהפרופסור את חפציי ויוצא החוצה. אני מתחיל ללכת לאורך השביל שבקצה המערבי של העיר, ומתקדם לעבר העיר הבאה, שנדמה לי שהיא נקראת צ'ריגרוב. כשאגיע לתחילת השביל, אני אוציא את טוטודייל מהפוכדור במטרה שיגן עלי מפני פוקימוני בר. בנוסף, אני אציג את עצמי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    Pooh
    מור~
    "נסה להשתמש בקרן בועות!" אתה קורא לעברו של קורפיש. קורפיש המנומנם מצליח לשלוח קדימה כמה בועות אך הם מפספסות את היפופוטאס. לאחר כמה שניות קורפיש נופל על הקרקע ישן. היפופוטאס צוחק ומשתמש בהתקלה שפוגעת בקורפיש ומעיפה אותו אחורנית, עדיין ישן.
    "קורפיש תחזור" אומר מעט מאוכזב למראה קורפיש המנומנם.
    "צא לרביטר, גלישת סלעים!" אוציא את לרביטר מן הפוכדור.

עמוד 2 מתוך 23 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •