ניב~
"אוקיי עם זה לא עובד לא נורא, בכל 15 שניות שלח מכת ברק קטנה שתאיר מעט..." אתה אומר לו בחיוך בכדי לעודד אותו. אלקיד מהנהן ושולח כל כמה שניות מכת ברק קטנה לאוויר והוא מאיר את המקום בעזרתה. אתה מתקרב אל הפוקימון והוא מבחין בך, מביט בך במבט שואל "נא-מל?" הוא שואל אותך בתהייה.
מור~
מאוכזב, אתה מחזיר את קורפיש לפוכדור שלו ואתה מוציא החוצה את לרביטר. "גלישת סלעים!" אתה מצווה עליו והוא רץ אל עבר היפופוטאס ומתחיל לגלוש על כמה סלעים ומעיף אותם לעברו ופוגע בו ישירות, והיפופוטאס זועק בכאב. הוא מתעצבן מעט, ורץ אל לרביטר ומשתמש במתקפת הפלה ומעיף אותו אחורנית, אולם לרביטר נוחת על רגליו. אתה מבחין שהיפופוטאס עייף וגם נחלש כתוצאה מההתקפה.
דור~
הוא כבר בחוץ צועד לידך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
אתה מזמר לעצמך שיר ורוקד ריקוד זול (:P) וטוטודייל מחקה אותך ורוקד יחד איתך. אתה מאכסן את הציוד שקיבלת מפרופסור אלם בתיק ואתה יוצא לדרך. אתה פונה אל השביל המערבי כשטוטודייל לצידך, וכעבור כמה דקות אתה מגיע לשם. אתה רואה שביל ארוך מאוד שמסביבו צמחייה רבה, ואתה מחייך אל עבר טוטודייל ושניכם נכנסים לשם ביחד. אתה מתחיל לצעוד בשביל, כלפתע אתה מבחין בפוקימון דמוי זחל ירוק שזוחל לו, לא רחוק ממך..
תומר~
"השתמש בשיגור!" אתה מצווה על קדברה והוא מתכונן לשיגור, אך להפתעתך אתה קולט את ברי מחייך "עכשיו!" קורא ברי, ופרינפלאפ משתמש בניקור המקדחה אך לא כלפי קדברה, אלא כלפי הקרקע שמסביבו. האדמה מתחילה לרעוד וקדברה מבולבל מכך, לא מספיק להשתמש בשיגור, כשלפתע האדמה שמסביבו קורסת והוא נופל למטה, תקוע באדמה "חסל אותו עם קרן בועות!" קורא ברי, ופרינפלאפ תוקף מטווח קצר את קדברה ופוגע בו ישירות. קדברה נופל על הקרקע, מעולף.
קודאק~
"שלום סינדקוויל,כמו שאמרתי,אני קודק ואני המאמן שלך! נהיה החברים הטובים ביותר! עכשיו תוכל להראות לי כמה מהלכים ומתקפות?" אתה שואל אותו בשמחה והוא מביט בך. כעבור כמה שניות הוא פוצח את פיו ויורה כדורי אש קטנים שפוגעים בפנים שלך ומפילים אותך אחורנית בעוד השיער שלך מתיחל לעלות באש. אתה קם בבהלה ומתחיל להתגלגל על הקרקע ואתה מצליח לכבות את האש. סינדיקוויל מצחקק לו וניגש אלייך בחיוך, מביט בך מרטיב את הפנים בעזרת הבקבוק שלך.
תומר~
אתה משיב את קדברה לפוכדור שלו ומשחרר החוצה את רוזליה מהפוכדור שלה "רוזליה צאי ותשתמשי בזרע מציצה לעבר פרינפלאפ ואז בשאיבת מגה כדי לשאוב לו את כול החיים!" אתה מצווה עליה. רוזליה מניפה את זרועה הימנית למעלה ויורה זרע לעברו של פרינפלאפ "השתמש בטופר מתכת כדי לחתוך אותו!" קורא ברי. פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת וחותך את הזרע לחצי והוא נופל על הקרקע, ענפים קטנים יוצאים ממנו אך מתייבשים מיד ולא מגיעים לפרינפלאפ. רוזליה מנצלת את ההתקפה של פרינפלאפ ומשתמשת בשאיבת מגה ופוגעת בחוזקה בפרינפלאפ שזועק בכאב. רוזליה שואבת חיים רבים שלו, אך הוא עדיין ממשיך לעמוד, מביט ברוזליה בנחישות "שבירת לבנים!" קורא ברי. פרינפלאפ נושם ומתחיל לרוץ לעברה של רוזליה, וקצה זרועותיו זוהרות באור לבן, מוכנות לפגוע ברוזליה.
תומר~
אתה מצחקק וברי לא מבין מדוע "שבירת לבנים זו מתקפה שחזקה על פוקימוני עשב!" הוא קורא אולם אתה עדיין ממשיך לחייך "זרע מציצה!" אתה קורא ורוזליה משחררת זרע מציצה שנוחת על זרועו הימנית של פרינפלאפ, ענפים מגיחים ממנו החוצה ועוטפים את זרועו, שואבים ממנו אנרגיה ופרינפלאפ זועק מכאב ומתקפת שבירת הלבנים נפסקת. לאחר מכן, רוזליה משתקת אותו עם אבקת שיתוק ומשתמשת שוב בשאיבת מגה שפוגעת ישירות בפרינפלאפ ומעיפה אותו אחורנית, והוא נופל על הקרקע כמעט מעולף "לא, פרינפלאפ! אתה חייב לקום! קדימה!" קורא ברי ומעודד את פריפלאפ. פרינפלאפ מתיישב על הקרקע ומתרומם לאט לאט "פרינפלאפ!" הוא קורא ולפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן "זה יכול להיות?!" קורא ברי בהתרגשות. גופו של פרינפלאפ מתחיל לשנות את צורתו ולגדול, וכעבור זמן קצר במקומו של פרינפלאפ מופיע פוקימון פינגווין גבוה יותר עם סוג של כתר על פניו. פרינפלאפ התפתח לאמפוליאון! "ואו גדול התפתחת!" קורא ברי בשמחה.
~~~~~~~~~~~~~~~~>
![]()
"שיט..." אמלמל לעצמי ואז אגיד לבארי: "כול הכבוד, הפרינפלאפ שלך התפתח ועכשיו נעשה את זה מעניין,
אם רוזליה שלי מנצחת אתה חייב לתת לי אבן שחר אבל אם אתה מנצח תקבל כול אבן שאתה רוצה, קפיש?"
ולאחר תשובתו של בארי אגיד לרוזליה: "רוזליה תשלחי כשלושה זרעי מציצה לעבר האדמה כדי
שהם יתפסו את אמפולאיון שלו ואז תשתמשי בשאיבת מגה כדי להחזיר לעצמך את כול החיים שנעלמו מימך!"
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מור~
לרביטר מתרכז, ושולח כוח סודי אל עבר היפופוטאס ופוגע בו ישירות. היפופוטאס סופג נזק קריטי, ונופל על הקרקע מעולף. לרביטר נראה מרוצה מאוד מהניצחון בקרב.
תומר~
"אין בעיה!" אומר לך ברי "קדימה אמפוליאון, מערבולת!" קורא ברי. אמפוליאון מניף את זרועיו כלפי מעלה ויוצר מערבולת גדולה אותה הוא שולח לעברה של רוזליה שמשיבה עם 3 זרעי מציצה שעפים לעבר הקרקע אך המערבולת מנטרלת אותם ומעיפה אותם הצידה. רוזליה מנסה לחסום את ההתקפה אך המערבולת פוגעת בה בחוזקה ומעיפה אותה אחורנית. רוזליה ספוגה במים ומנסה לתקוף, אך לא מצליחה "בוא ננסה לסיים את הקרב! ניקור מקדחה!" קורא ברי ואמפוליאון רץ קדימה ותוקף עם ניקור מקדחה שמתקרב במהירות אל עבר רוזליה!
דור~
טפו עליך על פניך כל חתול ישתין עליך :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון שלפניך. כעבו מספר שניות מופיעה תמונתו בפוקדע והוא מתחיל לומר "קטרפי, פוקימון התולעת. קטרפי נחשב לפוקימון שקל לתפוס למאמנים חדשים. כאשר הוא מתפתח לצורה הבאה שלו, הוא הופך לגולם וממתין לרגע הבקיעה שלו כדי להפוך לפרפר יפה" אומר לך הפוקדע.
"בסדר טוטודייל, שלח אקדח מים!" אתה מצווה על טוטודייל. טוטודייל קופץקדימה ופותח את פיו, משחרר סילון מים קטן שפוגע בקטרפי והודף אותו אחורנית. קטרפי נבלם באחד העשבים וקופץ בחזרה אל הקרקע, עצבני. הוא פותח את פיו ויורה חוט שתופס את טוטודייל ברגלו והוא מפיל אותו על הקרקע.
קודאק~
אתה משבח את סינדיקוויל ואומר לו שהוא חזק מאוד, ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אתה פונה אל השביל המערבי של העיר שיוצא אל דרך 29 ומוליך אל עבר העיר צארינג'רוב. כעבור מס' דקות אתה מגיע לתחילת השביל ואתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בשדות גדולים ובהם עשבים יחסית גבוהים. אתה צועד לך כמה דקות בתוך השביל, כשלפתע את השביל חוסם עכבר סגול "רטטה!" קורא העכבר ונעמד מולך, לא מאפשר לך לעבור.
![]()
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)