Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 148
  1. משתמש מנוסה
    יש אישור מאביזי :
    אני LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת לתסתכל למעלה לפתוח את משחק התפקידים "מי גנב את העוגיות של סבתא?", בתנאי שיבצע תיקון קטן שהוזכר בהודעה פרטית.

מי גנב את העוגיות של סבתא ?

הכל תואר באבנים, אבני קסם . גברת ג'פטרה הכינה לה עוגיות, בעוד שכמה מאבטחים ומצלמות היו מסביב ובתוך הבית , הגברת כנראה עשירה. אך לפתע, הדלת של הבית התנפצה השומרים הוקפאו , המצלמות כבו, והעוגיות כבר היו בקופסא. מספר אנשים, שבמקרה זה היו שודדים, הסתכלו על גברת ג'פטרה במבט חסר רחמים ומה שראו היה רק גברת זקנה, סבתא, שהיא לא מה שהם רצו בכלל .
    גברת ג'פטרה הסתכלה ימינה ושמאלה וראתה עוד שודדים שרצו במהירות כדי להכנס לבית . השודדים שהיו בתוך הבית חיכו לתגבורת שכבר נכנסה, וגברת ג'פטרה ניסתה לקחת מהתנור את שאר העוגיות. היא תפסה עוגיה אחת, וכבר שודד קפץ עליה . גברת ג'פטרה הבינה שאם לא תברח, היא תהרג ולא תרוויח כלום . אחרי מחשבה קצרה מאוד מהירה נעלמה עם העוגיה שהחזיקה. השודדים נשארו בשוק, הסתכלו בתוך התנור, כי לא הבינו איך היא נעלמה . בתוך העוגיות שהיו בתנור מצאו אבנים . האבנים היו בעלות כוח קסם רב, לכל אבן יכולת משלה- תעופה, הקפאה, שיגור, וכו' .
    לשודדים לא היה ידוע לאן הגברת הזקנה נעלמה אבל ג'פטרה ידעה בדיוק מי השודדים: אנשים שרוצים את האבנים כדי לאחד אותם ולקבל אבן גדולה שאיתה יוכלו לשלוט על העולם . גברת ג'פטרה ידעה שאם כל האבנים תהיינה מחוברות, ומן האבן הגדולה תופרד אפילו אבן אחת- יהיה פיצוץ שיחריב את כל העולם. היא ידעה גם שמטרתו של ה'מאסטר' של המאפיה היא לשאוב את כל היכולות והכוחות מהאבן, ולפרק אותה ככה שרק הוא וכמה מאנשיו ישרדו את הפיצוץ והעולם יהיה בשליטתו .

עלילה :

השנה היא 2011 . אתם בלשים יחסית מתקדמים שנמצאים אצל גברת ג'פטרה (שהשיגה אבן של חיי נצח, שאיתה היא אינה יכולה למות מזקנה כי היא נשארת צעירה ובאמת בגלל זה היא נראית צעירה ) ומנסים למצוא את שאר האבנים, ובעיקר למצוא מי האנשים שבמאפיה . אתם מסתכלים על הטלוויזיה, רואים נאום שגברת ג'פטרה מדברת "לפני 4 שנים, כשהייתי בת 88 שודדים באו ולקחו את משלחת האבן האחרונה, ולכן הבלשים יוכלו לקבל רק כמה אבנים מתוך כמה שיש לנו" ואתם סוגרים את הטלוויזיה מכיוון שזה לא ממש מעניין אתכם, ושומעים קול מהחלון .
    יונה נכנסת לבית כשעל הרגל שלה פתק .

אתם תופסים את היונה, ומנתקים את המכתב מרגלה .
    שם כתוב :

"X היקר .
    רצינו להוציא אותך למבצע למציאת אנשי המאפיה והאבנים, ורק כדי שלא תרגיש חלש לעומת המאפיה אתה תקבל אבן למסע, וגם תודרך . לא תהיה תמיד עצמאי- כמובן שיהיו זמנים חופשיים . אנו מניחים שהמסע יהיה בן חצי שנה, אך איננו יכולים לקבוע מתי היה כל דבר. בידינו רשימת חשודים, אבל גם אתה תעשה תחקירים ותבדוק אנשים, כי בכל זאת אתה הבלש מבין היותר טובים שלנו . יש לך שבוע להיפרד מכל האנשים, לארוז חפצים ולהגיע לבית שהוא המפקדה - אליו ייקחו אותך האנשים שלנו. זאת כדי שאם המכתב יגיע לידיים הלא נכונות, מיקום המפקדה לא יתגלה.

המפקד שלך, סנסטור אוביוז'"

לאחר קריאת המכתב, אתם פותחים את הטלוויזיה שוב מהתעניינות אך הנאום נגמר, ושוב, אתם סוגרים את הטלוויזיה .

מי אתם ומה אתם במשחק ?
    אתם סוכנים של ג'פטרה מליס, שגוייסו לפני כמה חודשים , המשטרה אינה מודעת שאתם בלשים ולא תשתף איתכם פעולה, ומי שמכיר אותכם חושב שאתם עובדי ניקיון .
    אתם נמצאים באזור שהאנשים של ג'פטרה גילו באמצע האוקיינוס השקט, ומהר מאוד גם המאפיה הגיעה, ושם מתחרש הקרב הראשי . המשחק מתחרש ב-2011 ויקרו דברים שקורים ביום יום, וגם שאינם קורים ביום יום :0

נשקים:

סכין 50$
    Spoiler ספוילר

אקדח בריטי ישן 100$
    Spoiler ספוילר

אקדח שריף מהיר 150$
    Spoiler ספוילר

אקדח "נעלם" 150$

Spoiler ספוילר

אקדח 1950 200$
    Spoiler ספוילר

אקדח 2011 400$
    Spoiler ספוילר
    עוד נשקים יתגלו במהלך המשחק

2. משתמש מנוסה
    רשימת חשודים :
    - ממה שכתוב בעלילה, יש רשימה של חשודים .
    יתכן שאנשים אלו מחזיקים באבן ונמצאים במאפיה, או שהם אנשים תמימים . את חלק מהאנשים עדיף לתפוס, כי רובם פושעים .

Spoiler ספוילר

האבנים :

-האבנים הם דברים שנותנים כוחות קסומים חוץ מהכוח הרגיל לשליטת האנשים שמשתמשים באבן . ככל שחזקים יותר, ככה אפשר להשתמש יותר טוב באבנים שיש . קשה מאוד להפעיל 3 אבנים שאתה חלש .
    - לא ידוע מאין האבנים הגיעו, ויתגלה במהלך המשחק .

האבנים:

הקפאה+הפשרה-

-עטיפת אנשים בקרח כדי שלא תתאפשר להם תזוזה והפשרתם .

בלתי נראות-
    אין מה לתאר, האיש הופך לבלתי נראה כך שאנשים לא רואים אותו

שליטה בברזל:
    הזזה עיקום וחידוש של חלקים ודברים מברזל

שליטה בחשמל:
    לנטרל מצלמות, שליטה במחשב מרחוק, שליטה בדברים עם שלט רחוק מרחוק , פריצה ושינוי דברים במחשב.
    *תפוס

אקרובאטיקה:
    קפיצה מאוד גבוה , ריצה על קירות ,סלטות וכו' .

ראיית חושך:
    כאשר חשוך ולא רואים כלום, האיש עם האבן רואה את העולם כרגיל .
    *תפוס

שמיעה חזקה :

שמיעה בתדר יותר גבוה, שמיעה יותר חזקה .

יצירת אש:
    יצירה של אש, כדורי אש, טוב למבצעים ולהסחות דעת .
    * תפוס

טלפתיה:
    אפשרות של דיבור מוחי עם אנשים אחרים
    הדגשה: ברגע שאיש עם האבן מדבר עם האחר, האחר גם יכול לדבר טלפתית רק אם אותו האיש עד שהאיש בעל האבן יפסיק את השיחה .

טלקנזיס :
    הזזה של דברים בעזרת המחשבה .
    *תפוס

שיגור:
    אין ממש מה לתאר . ככל שהאיש חזק יותר, השיגור יגיע למרחק גבוה יותר .

-עוד אבנים תתגלנה במהלך המשחק

הערה:
    - למרות משחקים קודמים שלי, הפעם המשחק יהיה ביחידים,אבל אנשים שירצו לשחק בזוגות + (שאני אישית אפילו ממליץ על זה) שידברו איתי . (אבל אלו צריכים להיות אנשים פעילים)

חוקים :
    1) יש לכבד אותי, את שחקני המשחק ואת תכני המשחק .
    2) ליהנות
    3) מי שלא יגיב 3 ימים יקבל התרעה של יציאה מהמשחק, ולאחר 3 ימים נוספים יצא מן המשחק .
    4) אני מבקש לא לתקוף אנשים שאיתכם , אלא אם כן אתם תהיו סוכנים כפולים
    5) לצטט את ההמשכים שלי
    6) כל חוקי חת"ם והחוקים הגלובאלים תקפים גם במשחק זה.
    7) *חוק חדש- אין לעשות הודעות ספאם כמו "מתי מתחילים ?" מה איתי ? בשביל זה יש ה"פ או מסן

-כל מי שיעבור על אחד החוקים, יקבל כוכב אדום . למי שיהיו 3 כוכבים אדומים, יוצא מן מהמשחק לאלתר .

טופס הרשמה :

שם משתמש : השם של המשתמש שלכם
    שם במשחק : השם שלכם במשחק, אל תעשו ארוך מדי
    גיל במשחק : הגיל שלכם במשחק
    גיל אמיתי : הגיל האמיתי שלכם,
    רקע: סיפור החיים של הדמות .
    ציוד: תבחרו 5 פריטים למחייה, ולא דברים ל"פאן"
    אבן: איזה אבן אתם רוצים, רק מה שלא תפוס
    הערות\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדולנס ?: משהו שאתם רוצים במהלך המשחק
    טופס ריק :
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    גיל במשחק :
    גיל אמיתי:
    רקע:
    ציוד:
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?:

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-01-2011 בשעה 09:32 PM

3. משתמש מנוסה
    לא להגיב

שמור למידע נוסף

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1- הרבה

רשום 1: לי

Spoiler ספוילר

רשום 2: טום רידל

Spoiler ספוילר

רשום 3 : אפס
    Spoiler ספוילר

רשום 4: ניק
    Spoiler ספוילר

רשום 5 : אבי
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-17-2011 בשעה 07:39 PM

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם משתמש : גאנחשנ''ד
    שם במשחק : לי
    גיל במשחק : 25
    גיל אמיתי : 14
    רקע: לי נולד במדינת יפן בעיר טוקיו.הוא גדל לזוג הורים שעבדו בהי טק של יפן.מכיוון שהם עבדו בהי טק לא היה להם זמן לגדל את לי אז הם שכרו מטפלת בשם ליסה שתגדל את לי בזמן שהם בעבודה שלהם.לי אהב את ליסה מאוד.ליסה גידלה אותו במשך השנים ולימדה אותו על החים וכל מה שהיה צריך לדעת.כשלי היה בגיל 6 המשרד שבו הוריו של לי עלה באש.האש נמשכה כשלוש שעות ובזמן הזה הרבה נספו מהאש ככולל הוריו של לי.לי היה עצוב מאוד מכיון שהוא נהפך ליתום.ליסה דאגה מאוד ליי ואפכה לאמא השניה שלו.לי שמח מאוד מזה שיש לו אמא חדשה אך האמא הישנה שלו ואביו מתו. .כשלי היה בגיל 23 יונה הגיעה אל ביתו.הוא אישר בחיוב שהוא מצטרץ לאנשים של ג'פטרה ליסה.
    ציוד: אוהל פנס אוכל,מים, משקפת
    אבן: אבן אש
    הערות\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדולנס ?: להרוג את ג'אסטין ביבר.אה אם אני ארשם מחר ובחמישי לא אוכל להגיב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ליאור, תרשום את הגיל האמיתי שלך (לפי הזיכרון שלי 14) ואז תתקבל .. Xd
    וגם תבחר משהו אחר ממפה, מפות אתה תקבל כבר במשחק ..

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם משתמש:Yuma Tsukumo
    שם במשחק:טום רידל
    גיל במשחק :28
    גיל אמיתי:13
    רקע:טום רידל הוא נער בריטי שהגר לארץ ישראל שהוא היה בן 15,בגיל 18 הוא הצטרף למוסד הם בחרו דווקא אותו בגילו הצעיר בגלל שהוא נער דיסקרטי מאוד ושקט מאוד,הוא הצטרף למוסד במטרה לעזור לאנשים שצריכים את העזרה,הוא אומנם נער צעיר אבל הוא יודע לצלוף ביריבו בדיוק במקום שכיוון.
    שטום שמע על ה"עוגיות של סבתא" הוא יצא ישר למולדתו אנגליה בשביל לבדוק אם יש שמה את השודדים הללו.
    לטום רידל יש ראייה טובה מאוד במיוחד בלילה,את הפושעים שהוא תפס הוא לכד בלילות החשוכים ביותר שיש.
    ציוד:אוכל,פנקס,ציוד מחנאות,כלי נשק קטן,עט.
    אבן:אבן ראיית החושך.
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?:להירשם,אם הרקע לא מספיק אני אערוך.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    שם משתמש:Yuma Tsukumo
    שם במשחק:טום רידל
    גיל במשחק :15 [אם אי אפשר 15 אז 27]
    גיל אמיתי:13
    רקע:טום רידל הוא נער בריטי שהגר לארץ ישראל הוא נער דיסקרטי מאוד ושקט מאוד,הוא הצטרף למוסד במטרה לעזור לאנשים שצריכים את העזרה,הוא אומנם נער צעיר אבל הוא יודע לצלוף ביריבו בדיוק במקום שכיוון.
    שטום שמע על ה"עוגיות של סבתא" הוא יצא ישר למולדתו אנגליה בשביל לבדוק אם יש שמה את השודדים הללו.
    לטום רידל יש ראייה טובה מאוד במיוחד בלילה,את הפושעים שהוא תפס הוא לכד בלילות החשוכים ביותר שיש.
    ציוד:אוכל,פנקס,ציוד מחנאות,כלי נשק קטן ושעון יד.
    אבן:אבן ראיית החושך.
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?:להירשם,אם הרקע לא מספיק אני אערוך.
    אני יכול לתת לך קלע בתור כלי נשק קטן, בסדר ?
    ולגבי שעון יד .. אתה תקבל במהלך המשחק , אז אני מציע לך לשנות .
    ולגבי הגיל, לא נראה לי שנער בן 15 היה יותר טוב מאשר איש בשיא הכושר (בגיל 27-30)
    גם זה לבחירתך .

תערוך .

לי רשום
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 05-31-2011 בשעה 08:07 PM

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה
    אני יכול לתת לך קלע בתור כלי נשק קטן, בסדר ?
    ולגבי שעון יד .. אתה תקבל במהלך המשחק , אז אני מציע לך לשנות .
    ולגבי הגיל, לא נראה לי שנער בן 15 היה יותר טוב מאשר איש בשיא הכושר (בגיל 27-30)
    גם זה לבחירתך .

תערוך .

לי רשום
    ערכתי ואין לי שום בעיה עם קלע

10. משתמש מנוסה
    - טום רידל רשום

11. משתמש מנוסה
    מתי מתחילים?

12. משתמש מנוסה
    ברגע שהיו 4 רשומים .

- אסור לעשות הודעות ספאם כאלו, בפעם הבאה תקבל כוכב אדום .

*נוסף לחוקים

13. מורחקים
    שם: אופיר
    שם משתמש: Chopper
    שם במשחק: פורטגאס די. אייס (אייס זה השם הפרטי, פורטגאס זה שם המשפחה, אך כשאומרים את השם המלא אומרים פורטגאס די. אייס, הדי. אומרים שאנשים עם די. בשם גדלים להצלחות. די. גם עובר בשמות מדור לדור)
    גיל במשחק: 22
    גיל אמיתי: 14
    רקע:אז לספר על עצמי? אוקיי...
    קודם כל, ארצה להגיד משהו על הגיל שלי. זה קצת קשה להיות מרגל בן 22 כשכל שאר המרגלים בני 27-30. צוחקים עלי שאני קטן, שואלים אותי אם אני רוצה סיפור לפני השינה... כאלה דברים, זה דיי נורא. אך אין מה לעשות. מתוך רבים, סבתא ספטה, לפטה, גפטה, ג'פטה! כן ג'פטה, בחרה בי להיות אחד המרגלים שלה. ובסופו של יום, אני אחד מהמגרלים הכי טובים שנבחרו למבצע הגדול ביותר שלנו.
    אך מספיק על הגיל שלי, נדבר על העבר. אני נולדתי כבן שני לשני הוריי, ג'ק והולי, לאחי קוראים טרייס. תמיד אנשים היו בהלם כשהם שמעו שיש לנו די. בשם. אך הם חשבו שאנחנו משקרים, זו הסיבה שזה מעולם לא הופיע בשום מקום שיש לאנשים די. בשם, אף אחד לא האמין להם. מעולם לא פגשנו באנשים אחרים עם די. בשמם.
    בגיל 13 אחי טרייס, שהיה באותו זמן בן 16, נעלם כלא היה ואין לו זכר, לפעמים אני מעלה השערות בראשי לאן הוא נעלם, אך שום דבר לא ידוע. בגיל 16 סבתא ג'פטה לקחה אותי כמרגל מתלמד שלה, אחרי הסכם של ההורים שלי כמובן. בהתלמדות אני למדתי בבית ספר מיוחד עם המון שיעורי ספורט ואומנויות לחימה, אך לא הזניחו מקצועות חשובים כמו מתמטיקה או מדעים. גמרתי את ההתלמדות בלי הצטיינות או משהו כזה. בהתלמדות למדתי לדבר בכל מיני שפות חשובות כמו סינית, אנגלית ועברית. למדתי גם לשלוט בהמון אומנויות לחימה וגם פיתחתי את הכושר הגופני שלי. בגיל 21 הפכתי למרגל רשמי כאשר בגיל 22 הכניסו אותי למבצע הגדול שלנו.
    ציוד: מזון, מים, משקפת, תיק גב, סירת קאנו מתקפלת
    אבן: אקרובטיקה
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: אבן קרח בהמשך בבקשה D:

14. משתמש מנוסה
    אייס רשום
    ואני מוסיף משהו בסוף הרקע שלך
    "אבל את זה אני זוכר במעורפל.. כי אחרי זה עשו לי שיטפת מוח ואני לא זוכר כלום"

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם משתמש: cladino
    שם במשחק: מייקל סטרייספילד
    גיל במשחק : 17
    גיל אמיתי: 13
    רקע:
    "פשוט לספר על עצמי? אתם צוחקים? אחרי כל מה שעברתי, זה קל כמו לקחת עוגיה מתינוק.ותאמינו לי, עברתי הרבה בחיים. הרבה יותר ממה שכל סוכן מיוחד ממוצע יראה בחייו. באמת, כאילו שיש כזה דבר ממוצע בסוכן מיוחד. קחו לדוגמה אותי: אני נראה רגיל לגמרי. עיניים ירוקות בהירות, שיער שחור, בקיצור, נורמלי לגמרי. אבל, את מה שאני עברתי לא ניתן לתאר במילים.

אבי הוא מרגל. הוא סיפר לי את זה ברגע שהתקבלתי כסוכן מתלמד אצל ג'פטה. הוא אמר לי שכל חייו הוא חיכה לרגע הזה, וכשאני חושב על זה, אני גם קיבלתי הכשרה מגיל צעיר: יש לי שלושה כוכבי צלילה, אני מנוסה בטיפוס הרים, אני מתאמן בקרטה, ג'ודו ונינג'יטסו מגיל ארבע, ואני דובר אנגלית, עברית, ערבית, ספרדית, צרפתית, ואפילו פורטוגזית.

זה ממש לא קל להיות סוכן מיוחד במוסד וגם להיות תלמיד בחטיבת ביניים. אני מוצא את עצמי נודד עם מחשבותיי עיתים קרובות מאוד. אבל, בגלל שיש לי "אינטלקטואל חריף", כמו שמכנה את זה המורה שלי למתמטיקה, אני מסתדר מצוין. לאחרונה נאלצתי לעזוב את בית הספר לתקופה. סיפרו לי על המבצע הגדול של המוסד וישר צירפו אותי., בתור אחד מהאנשים המרכזיים במבצע."
    ציוד: אוהל, סירת קאנו מתקפלת, משקפת, תיק טרקים מצויד, וכמובן, חבילה של טווינקיס
    אבן: שליטה בחשמל
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: אבן אש בהמשך בבקשה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •