~אורקים~
ספוילר
~איתי~
אתה הולך לעבר השולחן. ולוקח את בגדי הכבוד הימניים. לאחר דקה, אתה לובש אותם ואז אתה מנסה לפורר את הלהב של החרב שלך. הלהב מתחילה לנצוץ באור ירוק, היא נהפכת לסגולה ואז מתפוררת לעפר שחור. אתה מכניס את הניצב בתוך המגפיים הגדולות שלך, ולאחר מכן אתה שואל את השומר: "איפה הטקס?" בדיוק לאחר שקוגו שאל אותו. הוא דופק את הראש בקיר קלות, ואומר לך: "אצל המלך, אתה לא יודע מה הוא טקס ההכתרה שלך?!" הוא אומר בזעם. האורק מרים שטיח קטן ששם נמצא גרם מדרגות לחדר תחתון. "לכו לשם. היו שם מדרגות, ותצאו שאתם שומעים פיצוץ." הוא יוצא מבניין ונעלם.
מה תעשה?
~קוגו~
אתה הולך לשולחן ולוקח את המכנסיים השמאליים. אבל אז ראשירם חוטף לך אותם ולובש את הבגדים השמאליים כך שאתה נשאר עם בגדי האמצע. אתה לובש את הבגדים ומבין כולם אתה נראה הכי פחות טוב.. "אז על מה הטקס?" אתה שואל את האורק בהתעניינות.
"זה טקס ההכתרה שלכם. אתה לא יודע מה הוא?" הוא מסתכל במבט מוזר. לאחר מכן איתי שואל אותו את אותה שאלה והוא דופק את הראש בקיר קלות. האורק מרים שטיח קטן ששם נמצא גרם מדרגות לחדר תחתון. "לכו לשם. היו שם מדרגות, ותצאו שאתם שומעים פיצוץ." הוא יוצא מבניין ונעלם.
~ראשירם~
אתה מסתכל על המכנסיים ורואה עד כמה הם ישנים. 'זה מוצא חן בעיני' אתה חושב ונדלק על הבגדים השמאליים. בעוד שקוגו לוקח אותם אתה חוטף לו אותם ולובש אותם. מבין כולם זה נראה הכי הולם עליך. אתה מוציא סוג של צעקה שאתה עושה בכוונה בעודך מתמתח בגלל הבגדים. האורק מרים שטיח קטן ששם נמצא גרם מדרגות לחדר תחתון. "לכו לשם. היו שם מדרגות, ותצאו שאתם שומעים פיצוץ." הוא יוצא מבניין ונעלם.
אלפים:
ספוילר
~אלפיון לאגוס~
אתה לובש את הגלימה הלבנה אך שום דבר לא קורה.הכל נשאר רגיל, בעוד שאלמוג מנסה להוריד את צמר הכבשה (שמאוד נעים) ולא מצליח. האלף מסתכל על אלמוג בצורה הזוייה ומפעיל עליו קסם: 'רשת'. הידיים של אלמוג נתפסות בקיר כך והגלימה נדבקת לו על הגב. הרשת מונעת מאלמוג לזוז. האלף אומר לך: "הוא ניסה להרוס רכוש מלכותי. בואו כבר לטקס." הוא פותח את החלון של הבית ומשם יש גרם מדרגות עץ. הוא אומר לך: "תאסוף את כולם ותעלו את כל המדרגות האלו. שם תגיעו למלך."
~אלמוג~
אתה מנסה להוריד את צמר הכבשה אך לא מצליח, ממש לא. האלף משגר עליך רשת שקושרת את הידיים שלך. הם נמצאות מעל הראש שלך, ואתה בהחלט מרותק. הגלימה מתלבשת עליך בלי רצונך. אינך יכול לזוז. האלף זועם עליך: "זה רכוש מלכותי! מה אתה עושה?!, היו אנשים שהיו הורגים בשביל זה!" הוא פותח את חלון הבית ומשם יש גרם מדרגות גדול מעץ. "תעלה את המדרגות יחד עם כולם." והרשת שלך מתחילה להישרף לאט לאט, עד שהיא נעלמת.
מה תעשה?
לואי
תבחר קסמים ממה שיש לך. תסתכל בטופס שלך.
--
אתה לובש את הבגדים שהם חמים ונעימים, ומנסה ללכת להסתכל בטקס. אתה מתכונן לצאת מהבית אך הדלת לא נפתחת. "לא יוצאים מפה, עולים לטקס." האלף אומר לך. לאחר מכן אתה רואה את אלמוג מנסה להוציא את צמר הכבשה האוורירי ונעים והאלף משגר עליו רשת כך שהוא משותק לקיר ולא יכול לזוז. לאחר מכן האלף פותח את חלון הבית, הוא אומר לך: "תעלה במדרגות עם כולם." הוא מזיז אותך קצת עם כוחות הקסם שלו ככה שאתה ליד החלון והקבוצה שלך.
מה תעשה?
זדים:
חברס- בבקשה תשקיעו בתגובות. אתם לא יודעים איזה קשה זה. אני מסתכל על התגובות בוורד, אני רואה שעשיתם פחות מחצי שורה ואני 8 שורות. ולא, זה לא קל, אז אל תחשבו רק על עצמכם. תשקיעו בתגובות.ספוילר
~אנוריאת~
אתה נהנה לך מהספינה, מוצא שם איזה מזרון ונשכב שם. ביום הרענן שבו יש שמש, והערפל הקריר אתה מרגיש ממש כמו בספא. אתה רואה את לי שרוצה לעזור לקוסמים, ואת אבי שבודק שכולם על הספינה. אחרי כמה דקות, הספינה מתחילה לנסוע. אתה רואה את אחד הקוסמים הולך אל הקפטן ומפעיל את קסם 'מפת כוכבים'.
מפה שמראה את השמיים ואת הכוכבים ניצבת ליד הקפטן, והוא מנווט את הספינה דרכה. (דגש,זה קסם עוצמה ראשונה מה שאומר שאתה יכול לבקש מהקוסם ללמד אותך את הקסם) אתה ממשיך לשכב לך המזרון, הספינה ממשיכה לסוע ואתה רואה שכלי הנשק שמבריחים ביחד איתכם נמצאים בחדר מאחורי הנהג. שום דבר מיוחד קורה.
מה תעשה?
~אבי~
אתה בודק שהכול נמצא. אתה רואה את הקוסמים שהם מעבירים כלי מלחמה אל חדר שמאחורי הנהג. הקוסם השני הולך לרגע לנהג אך אתה לא רואה מה הוא עושה שם. הקוסם קופץ לספינה אחרי שהוא שם את כל כלי המלחמה ומאשר שאפשר להתחיל לנסוע. כולם נמצאים, 3 הלוחמים,2 הגנבים והקוסמים- אתם ועוד כמה אנשים שאתם לא מכירים. בעוד שאתה רואה את לי ששואל את הקוסמים אם הוא יכול לעזור להם, אנוריאת נח לו על מזרון גדול שנמצא שם. שום דבר מיוחד לא קורה, הספינה נוסעת בערפל- אין ספינות אורקים, רק קול הים.
מה תעשה?
לי~
לאחר שהקוסמים גומרים להעביר כלי מלחמה, הספינה נוסעת והם מתעסקים בערפל. "אני יכול לעזור?" אתה שואל אותם. "לא תודה. אנחנו מסתדרים, אבל אם נצטרך משהו- נפנה אליך." הם אומרים לך בנימוס וחוזרים לערפל. אתה שומע קול חזק וצורב בראשך "השתחווה לאל האורקים ראנגוס, כהן! השתחווה!" זה צורב לך את הראש ואתה מרגיש רע. אתה מרגיש שהאל שקרוב לאיפה שאתם נמצאים מתחיל לאסוף חשמל. "תשתחווה, שכולם ישתחוו לאל הגדול או שתוחרבו!" הוא צועק בראשך.
מה תעשה?