Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50
  1. משתמש מנוסה
    ~אורקים~

Spoiler ספוילר

אלפים:

Spoiler ספוילר

זדים:

Spoiler ספוילר
    חברס- בבקשה תשקיעו בתגובות. אתם לא יודעים איזה קשה זה. אני מסתכל על התגובות בוורד, אני רואה שעשיתם פחות מחצי שורה ואני 8 שורות. ולא, זה לא קל, אז אל תחשבו רק על עצמכם. תשקיעו בתגובות.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה

[SPOILER]~אנוריאת~
    אתה נהנה לך מהספינה, מוצא שם איזה מזרון ונשכב שם. ביום הרענן שבו יש שמש, והערפל הקריר אתה מרגיש ממש כמו בספא. אתה רואה את לי שרוצה לעזור לקוסמים, ואת אבי שבודק שכולם על הספינה. אחרי כמה דקות, הספינה מתחילה לנסוע. אתה רואה את אחד הקוסמים הולך אל הקפטן ומפעיל את קסם 'מפת כוכבים'.
    מפה שמראה את השמיים ואת הכוכבים ניצבת ליד הקפטן, והוא מנווט את הספינה דרכה. (דגש,זה קסם עוצמה ראשונה מה שאומר שאתה יכול לבקש מהקוסם ללמד אותך את הקסם) אתה ממשיך לשכב לך המזרון, הספינה ממשיכה לסוע ואתה רואה שכלי הנשק שמבריחים ביחד איתכם נמצאים בחדר מאחורי הנהג. שום דבר מיוחד קורה.
    מה תעשה?

[[/SIZE][/COLOR]
    אני חושב לעצמי:' אוקיי, זו הזדמנות ללמוד קסם חדש!' ואלך אל הקוסם ואשאל אותו:" סליחה? אתה יכול ללמד אותי את הקסם שאתה עושה, מפת הכוכבים?" ואחכה לתשובתו בציפייה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    לואי
    תבחר קסמים ממה שיש לך. תסתכל בטופס שלך.
    --
    אתה לובש את הבגדים שהם חמים ונעימים, ומנסה ללכת להסתכל בטקס. אתה מתכונן לצאת מהבית אך הדלת לא נפתחת. "לא יוצאים מפה, עולים לטקס." האלף אומר לך. לאחר מכן אתה רואה את אלמוג מנסה להוציא את צמר הכבשה האוורירי ונעים והאלף משגר עליו רשת כך שהוא משותק לקיר ולא יכול לזוז. לאחר מכן האלף פותח את חלון הבית, הוא אומר לך: "תעלה במדרגות עם כולם." הוא מזיז אותך קצת עם כוחות הקסם שלו ככה שאתה ליד החלון והקבוצה שלך.
    מה תעשה?[/color][/spoiler]
    כדור קרח, כדור אש, חץ חומצה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'וואו,' אחשוב לעצמי בשמחה 'מעניין מה הולך להיות בטקס הזה...' אחשוב שוב
    תוך כדי שאני מסתכל על המדרגות במבט לא מובן ואז עולה במדרגות כדי לראות מה יקרה בטקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="DarkRed"][SIZE="7"]
    לי~
    לאחר שהקוסמים גומרים להעביר כלי מלחמה, הספינה נוסעת והם מתעסקים בערפל. "אני יכול לעזור?" אתה שואל אותם. "לא תודה. אנחנו מסתדרים, אבל אם נצטרך משהו- נפנה אליך." הם אומרים לך בנימוס וחוזרים לערפל. אתה שומע קול חזק וצורב בראשך "השתחווה לאל האורקים ראנגוס, כהן! השתחווה!" זה צורב לך את הראש ואתה מרגיש רע. אתה מרגיש שהאל שקרוב לאיפה שאתם נמצאים מתחיל לאסוף חשמל. "תשתחווה, שכולם ישתחוו לאל הגדול או שתוחרבו!" הוא צועק בראשך.
    מה תעשה?
    [/SPOILER]חברס- בבקשה תשקיעו בתגובות. אתם לא יודעים איזה קשה זה. אני מסתכל על התגובות בוורד, אני רואה שעשיתם פחות מחצי שורה ואני 8 שורות. ולא, זה לא קל, אז אל תחשבו רק על עצמכם. תשקיעו בתגובות.
    אני אומר לאל האורקים ראגנוס " אולי תצא לי מהר. למה נראה לך שאני ישתחוה לאאל של אורקים ?. אני אשתחווה רק ואך לאל של זדים.אבל אני מבין שאם אני לא אשתחווה אליך כול העם לי יושמד בגללי. אז אני לא רוצה שכולם ימותו. טוב הנה אני משתחווה ". אני לזדים שלידי " אתם חיבים להתשחווה לאל ראגנוס אחרת כולנו נמות.אז אם אתם לא רוצים למות אז תשחו אליו. אני גם הולך להתשחוות אליו. אז בספירה שלי 3 2 1 להשתחוות ". אני משתחווה לאל ררגנוס ואני מקוה שכול הזדים גם ישתחוו אליו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ~אורקים~

Spoiler ספוילר

אלפים:

Spoiler ספוילר

זדים:

Spoiler ספוילר
    חברס- בבקשה תשקיעו בתגובות. אתם לא יודעים איזה קשה זה. אני מסתכל על התגובות בוורד, אני רואה שעשיתם פחות מחצי שורה ואני 8 שורות. ולא, זה לא קל, אז אל תחשבו רק על עצמכם. תשקיעו בתגובות.
    אני הולך לשחרר את אלמוג ואחרי זה אנחנו ניגשים לחפש לואי כשאנחנו מוצאים אותו אנחנו אומרים לו בוא הטקס של המלך עומד להתחיל ואנחנו מתחילים לרוץ במעלה המדרגות
    --------------------
    אחי אני אשתדל להאריך בתגובות

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    זדים:

Spoiler ספוילר
    אני הולך לקוסם שליד הנהג ואומר לשניהם: "אתם צריכים עזרה במשהו?, אני מוכן לעזור לכם בכל דבר שאתם תרצו שאני יעזור לכם" בזמן שאני בודק אם הכל שקט ואין שום ספינת אלפים שיכולה להיות איפה שהוא.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    ~ראשירם~
    אתה מסתכל על המכנסיים ורואה עד כמה הם ישנים. 'זה מוצא חן בעיני' אתה חושב ונדלק על הבגדים השמאליים. בעוד שקוגו לוקח אותם אתה חוטף לו אותם ולובש אותם. מבין כולם זה נראה הכי הולם עליך. אתה מוציא סוג של צעקה שאתה עושה בכוונה בעודך מתמתח בגלל הבגדים. האורק מרים שטיח קטן ששם נמצא גרם מדרגות לחדר תחתון. "לכו לשם. היו שם מדרגות, ותצאו שאתם שומעים פיצוץ." הוא יוצא מבניין ונעלם.
    [/SPOILER]
    ' פיצוץ ? מה הוא מפגר ? ' אחשוב לעצמי .
    " אוקיי בוא נרד " אצעק בקול ואקפוץ על החור , אעזור לשני חבריי לרדת ואקשיב בשלווה - אחכה לפיצוץ .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ~אורקים~

Spoiler ספוילר
    'מה הוא רוצה זה...' אני חושב לעצמי,
    "אוקי..., לא ידעתי.." אני אומר ומסתכל על האורק שהולך,
    "אז... אנחנו חברים למסע כולם עכשיו.." אני אומר לשנייהם,
    "אני מתכוון להחזיר את העין בכל מחיר!" אני אומר להם נחוש בדעתי,
    "אנחנו חייבים לתכנן אסטרטגיה לפני שנצא למסע, חייבים לארגן מבנה שגם יהיה טוב בהתקפה וגם בהגנה!" אני אומר להם בנימה של מנהיג,
    "מה דעתכם?" אני שואל את שנייהם,
    'איזה זוג מכוערים...' אני חושב לעצמי ומסתכל על שנייהם ומחכה לפיצוץ.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. משתמש מנוסה
    זדים:

~אנוריאת~
    הקוסם מתחיל לרדת מן תא הנהג ואתה ניגש אליו. "אתה תוכל ללמד אותי את הקסם 'מפת כוכבים'? הוא מסתכל עליך מעט וכנראה בודק את כמות הקסם שיש בך. ברגע זה אבי מגיע אליו ושואל "אתה צריך עזרה?" מה שמוציא לו את הריכוז. "כן. אני יכול ללמד אותך. אבל שזה היה זריז."
    בלי בלי בלי, בלה בלה בלה, הקוסם אומר לך כל מיני שטויות על עולם הקסם, שום דבר מעניין וגם לא קשור. לאחר כל ה10 דקות של ההסברה הוא מוציא מגילה ופותח אותה. שם אתה רואה דף ריק. "תסתכל על הקסם שבמפה. על הכוחניות שלה, תשאב את זה. תזמן את המפה." אתה רואה אנרגיות כחולות קטנות נשאבות אליך לאט לאט ולפתע לידך מופיעה מפת כוכבים. אתה רואה שבמפה הכוכבים מסתדרים בצורה של גרזן. הקוסם רואה את זה וצועק: "אנחנו מותקפים!" הוא מפעיל את הקסם 'אזעקה' וקול חזק מתחיל בכל הספינה, ולא מסביבה. כל הלוחמים עולים למחסן הנשקים, והכול מסתדר לקרב. הקוסם פותח לידך גרם מדרגות ללמטה של הספינה ואומר: "כל אנשי העין, לרדת ועכשיו!" מופיע לידו 5 פגיונות ו2 מטות. הוא נותן לך פגיון ומטה ואומר לך: "רד מפה כמה שיותר מהר! עכשיו!"
    מה תעשה?

~לי~

אתה מדבר אל ראנגוס. "אני אשתחווה רק לאל של זדים!" במילות האלו ראנגוס מתעצבן ויורד מראשך, מה שמונע ממך להגיד לכל הזדים להשתחוות. קול החשמל נפסק, וככה בערך 10 דקות אתה קצת נח ממה שקרה. לפתע אתה רואה עשן מופיע בערך 40 מטרים מהספינה שלכם. "אנחנו מותקפים!" נשמע. הקסם 'אזעקה' מופעל וקול חזק מתחיל בקול הספינה. הלוחמים עולים למחסן הנשק, הספינה מסתדרת לקרב. "אנשי העין, לפה!" אתה שומע את אחד הקוסמים צועק. הוא מזמן 5 פגיונות ו2 מטות ופגיון ומטה הוא נותן לאנוריאת'. אתה רואה שהוא פתח גרם מדרגות לקומה תחתונה. "בוא כבר אתה, כהן!" הוא צועק לך.

מה תעשה?

~אבי~
    אתה מחכה שהקוסם ירד ורואה שאנוריאת' כבר מדבר איתו, אבל זה לא מפריע לך. אתה הולך אליו דיי בשקט, בפרופיל נמוך ושהוא עסוק ומרוכז אתה בא, נוגע לו בכתף ושואל: "צריך עזרה? אני יכול לעשות הכל." אתה רואה את העיניים שלו בוערות והוא עוד שנייה צועק עליך. אחד האנשים מזיז אותך ממנו למענן חייך. האיש אומר: "הקפטן צריך עזרה בסימון כוכבים. בגלל דבריך, אתה עולה ועוזר לו. "הכוכבים משתנים בצורה יוצאת מן הכלל." הקפטן אומר. אתה רואה שלידו יש מין מפה תלת מימדית שמלאה בכוכבים. דבר שנראה חללי. שם מסומן איפה אתם נמצאים, ואתה רואה את החוף האורקי- ששם יש כוכבים בצורת להב של פגיון. הכוכבים זזים במהירות קדימה עד שהם משתנים לגרזן, ומופיעים ליד הסימון שלכם. הוא מושך איזה חוט ונשמע: "אנחנו מותקפים!" מתחילה אזעקה בכל הספינה והרבה לוחמים הולכים לחדר הנשקים. "ספינת אורקים." הקפטן אומר לך "עכשיו רד לקומה למטה מיציאת החרום." הוא מושך עוד חבל וסולם מופיע כדי לרדת למטה. אך הקפטן בועט בך וככה אתה נופל על הקומה התחתונה. אתה רואה שלידך עומד הקוסם ובידו 4 פגיונות ומטה. "בואו כבר למטה." אתה רואה שנחתת על גרם מדרגות. הקוסם נותן לך 2 פגיונות ואז אתה רואה את הספינה מוכנה לקרב. אך זה פחות חשוב.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    זדים:

~אנוריאת~
    הקוסם מתחיל לרדת מן תא הנהג ואתה ניגש אליו. "אתה תוכל ללמד אותי את הקסם 'מפת כוכבים'? הוא מסתכל עליך מעט וכנראה בודק את כמות הקסם שיש בך. ברגע זה אבי מגיע אליו ושואל "אתה צריך עזרה?" מה שמוציא לו את הריכוז. "כן. אני יכול ללמד אותך. אבל שזה היה זריז."
    בלי בלי בלי, בלה בלה בלה, הקוסם אומר לך כל מיני שטויות על עולם הקסם, שום דבר מעניין וגם לא קשור. לאחר כל ה10 דקות של ההסברה הוא מוציא מגילה ופותח אותה. שם אתה רואה דף ריק. "תסתכל על הקסם שבמפה. על הכוחניות שלה, תשאב את זה. תזמן את המפה." אתה רואה אנרגיות כחולות קטנות נשאבות אליך לאט לאט ולפתע לידך מופיעה מפת כוכבים. אתה רואה שבמפה הכוכבים מסתדרים בצורה של גרזן. הקוסם רואה את זה וצועק: "אנחנו מותקפים!" הוא מפעיל את הקסם 'אזעקה' וקול חזק מתחיל בכל הספינה, ולא מסביבה. כל הלוחמים עולים למחסן הנשקים, והכול מסתדר לקרב. הקוסם פותח לידך גרם מדרגות ללמטה של הספינה ואומר: "כל אנשי העין, לרדת ועכשיו!" מופיע לידו 5 פגיונות ו2 מטות. הוא נותן לך פגיון ומטה ואומר לך: "רד מפה כמה שיותר מהר! עכשיו!"
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "אין בעיה!" אני אומר לו בנחישות, אקח את המטה והפגיון בידי ואחזיק אותם חזק ואז אני ארד דבמרגות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש סופר ספאמר
    ~אורקים~

Spoiler ספוילר

אלפים:

Spoiler ספוילר

זדים:

Spoiler ספוילר
    אני אומר לכולם ''בוא נרד עכשיו למטה'' אני נשאר אחרון וצועק בחדר צעקה גדולה ויורד למרתף ואומר להם ''אחרי הפיצוץ נעלה למלעה ונראה מה גרם לפיצוץ'' וזה מה שנעלה אחרי הפיצוץ

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    זדים:

~לי~

אתה מדבר אל ראנגוס. "אני אשתחווה רק לאל של זדים!" במילות האלו ראנגוס מתעצבן ויורד מראשך, מה שמונע ממך להגיד לכל הזדים להשתחוות. קול החשמל נפסק, וככה בערך 10 דקות אתה קצת נח ממה שקרה. לפתע אתה רואה עשן מופיע בערך 40 מטרים מהספינה שלכם. "אנחנו מותקפים!" נשמע. הקסם 'אזעקה' מופעל וקול חזק מתחיל בקול הספינה. הלוחמים עולים למחסן הנשק, הספינה מסתדרת לקרב. "אנשי העין, לפה!" אתה שומע את אחד הקוסמים צועק. הוא מזמן 5 פגיונות ו2 מטות ופגיון ומטה הוא נותן לאנוריאת'. אתה רואה שהוא פתח גרם מדרגות לקומה תחתונה. "בוא כבר אתה, כהן!" הוא צועק לך.

מה תעשה?

[COLOR="SeaGre[/COLOR]
    אני אומר לאיש שקורא לי" אוקי אני כבר בא אליך.אכן אני כוהן כמו שאתה יודע ".אני יורד במהירות בגרם המדרגות שמוביל לקומה התחותנה ואז ניגש שם לאיש שקרא לי ואומר לו" טוב קראת לי לפה לקומה התחתונה של הספינה.אז עכשיו תגיד לי במה אוכל לעזור לך?.אני חושב שאני צריך לעשות פה משהו בגלל שאני כוהן "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ~אורקים~

דברו עם עצמכם.

אתם יורדים למטה, כל אחד עושה את שלו.

דברו ותחליטו מה אתם עושים.

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    זדים:
    ~אבי~
    אתה מחכה שהקוסם ירד ורואה שאנוריאת' כבר מדבר איתו, אבל זה לא מפריע לך. אתה הולך אליו דיי בשקט, בפרופיל נמוך ושהוא עסוק ומרוכז אתה בא, נוגע לו בכתף ושואל: "צריך עזרה? אני יכול לעשות הכל." אתה רואה את העיניים שלו בוערות והוא עוד שנייה צועק עליך. אחד האנשים מזיז אותך ממנו למענן חייך. האיש אומר: "הקפטן צריך עזרה בסימון כוכבים. בגלל דבריך, אתה עולה ועוזר לו. "הכוכבים משתנים בצורה יוצאת מן הכלל." הקפטן אומר. אתה רואה שלידו יש מין מפה תלת מימדית שמלאה בכוכבים. דבר שנראה חללי. שם מסומן איפה אתם נמצאים, ואתה רואה את החוף האורקי- ששם יש כוכבים בצורת להב של פגיון. הכוכבים זזים במהירות קדימה עד שהם משתנים לגרזן, ומופיעים ליד הסימון שלכם. הוא מושך איזה חוט ונשמע: "אנחנו מותקפים!" מתחילה אזעקה בכל הספינה והרבה לוחמים הולכים לחדר הנשקים. "ספינת אורקים." הקפטן אומר לך "עכשיו רד לקומה למטה מיציאת החרום." הוא מושך עוד חבל וסולם מופיע כדי לרדת למטה. אך הקפטן בועט בך וככה אתה נופל על הקומה התחתונה. אתה רואה שלידך עומד הקוסם ובידו 4 פגיונות ומטה. "בואו כבר למטה." אתה רואה שנחתת על גרם מדרגות. הקוסם נותן לך 2 פגיונות ואז אתה רואה את הספינה מוכנה לקרב. אך זה פחות חשוב.
    מה תעשה?
    אני אומר לקוסם: "אוקי אין בעיה אני כבר הולך לעזור לכולם" אני לוקח את ה2 פגיונות ואז אני יורד במדרגות ואז אומר לאיש שקרא לי לרדת למטה: "צריך עזרה, מה צריך לעשות כדי שאני יתחיל להתכונן?" ואז יחכה לתשובתו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    זדים:

~אנוראית'~
    אתה לוקח את הנשקים ויוחד בגרם המדרגות. המדרגות עשויות מעץ, עד שזה מגיע למגלצ'ה. אתה מחליק ומתגלץ' ותוך כמה שניות לי שאבי מלפניו טסים יותר מהר ממך ופוגעים בך. אתם טסים במהירות טיל והמגלצ'ה נגמרת בבריכת אש. בריכת האש לא משפיעה עליך, ככה שאתה לא נפגע. בחדר אתה רואה זד מבוגר יחסית, קוסם- עומד ליד גנב וכהן. הקוסם מופיע לידך בקסם ואומר לך: "שמי ת'ראיי ואני באתי אליך. רציתי לראות מה באמת המקצוע שאתה רוצה להיות. או להשאר קוסם, או לתפוס את העולם עם דברים אחרים. נראה לי שלא תרצה להשאר רק קוסם רגיל. אתה רואה לוח לידך המכוסה בבד.הקוסם מסיר את הבד ואתה רואה:

"אז, האם תרצה משהו אחר?" ת'ראיי שואל אותך.
    מה תעשה?

~אבי~
    אתה לוקח את הנשקים ומתחיל לרדת במדרגות. המדרגות מעץ, ואתה רואה את אנוראית' מקדימה לך ולי מאחוריך. אחרי כמה מדרגות אתה רואה מגל'צה, שבה אנוריאת' התחיל כבר להתגלץ' בה. אין לך ברירה, אתה גם מתגל'ץ. לי נתקע לך בגב ובגלל זה אתם דופקים פול מהירות, אתה נדפק באנוריאת' ובסוף אתם מגיעים לבריכת אש- שלא משפיעה עליך. שאתה קם, אתה רואה קוסם גנב וכהן. הקוסם מגיע לאנוריאת', והכהן ללי. והגנב נשאר במקום. אחרי כמה שניות אתה מרגיש שמישהו תופס אותך ואתה מרגיש סכין מאחורי גביך. האיש זורק אותך לעבר הגנב והולך אליך. אתה רואה את אותו גנב בדיוק, מאחוריך. הוא זורק את הסכין על האחד שנשאר במקום והוא הופך לעפר. "באתי אליך. ללמד אותך את סודות הגנבות. שמי אקמנוס. רציתי לשאול אותך, שמעתי שאתה גנב מתחיל שהולך למצוא את העין." הוא אומר את משפט זה בזלזול. "הוא היה יכול לבחור בכל אחד אחר, אך הוא אומר שיש בקבוצה שלך כוח אלים. עכשיו רציתי לדעת מה אתה יכול, כמה אתה שווה וכמה אני צריך ללמד אותך. בוא תדקור את ההעתק שלי בלי שהוא יבחין בך. הוא מתחיל ללכת ואתה רואה מולך העתק שלו שכיוון הגב שלו אליך.
    מה תעשה?

~לי~
    אתה הולך אל הקוסם והוא נותן לך את הנשק. אתה מתחיל לרדת במדרגות- מדרגות עץ, אנוריאת' ואבי כבר ירדו נעלמו מעיניך. פתאום אתה רואה מגלצ'ה, וללא ברירה אתה מתגלץ'. אתה עף במהירות שיא, עד שאתה נתקע באבי. שניכם טסים עוד יותר מהר- עד שאתם נתקעים ואנוריאת'. כולכם עפים ובסוף יש בריכת אש, שלא משפיעה עליך. אתה רואה גנב קוסם וכהן עומדים להם, הקוסם מגיע לאנוריאת' ולפתע גם הכהן מגיע אליך. "לא הזמן שתבחר אל?" הוא שואל אותך. "אתה תקבל את כוחות הקסם שלך..." הוא אומר.

מה תעשה?

תגובות יחידים

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •