Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה
    זדים:

~לי~
    אתה הולך אל הקוסם והוא נותן לך את הנשק. אתה מתחיל לרדת במדרגות- מדרגות עץ, אנוריאת' ואבי כבר ירדו נעלמו מעיניך. פתאום אתה רואה מגלצ'ה, וללא ברירה אתה מתגלץ'. אתה עף במהירות שיא, עד שאתה נתקע באבי. שניכם טסים עוד יותר מהר- עד שאתם נתקעים ואנוריאת'. כולכם עפים ובסוף יש בריכת אש, שלא משפיעה עליך. אתה רואה גנב קוסם וכהן עומדים להם, הקוסם מגיע לאנוריאת' ולפתע גם הכהן מגיע אליך. "לא הזמן שתבחר אל?" הוא שואל אותך. "אתה תקבל את כוחות הקסם שלך..." הוא אומר.

מה תעשה?

תגובות יחידים
    אני אומר לכוהן " אתה צודק הגיע הזמן שאני אבחר אל לעצמי ואז אני יקבל כוחות קסם ואוכל לעזור יותר לזדים.אז אתה בתור כוהן אמור להכיר אלים אז אילו אלים אני יכול לבחור ? "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    זדים:

~אבי~
    אתה לוקח את הנשקים ומתחיל לרדת במדרגות. המדרגות מעץ, ואתה רואה את אנוראית' מקדימה לך ולי מאחוריך. אחרי כמה מדרגות אתה רואה מגל'צה, שבה אנוריאת' התחיל כבר להתגלץ' בה. אין לך ברירה, אתה גם מתגל'ץ. לי נתקע לך בגב ובגלל זה אתם דופקים פול מהירות, אתה נדפק באנוריאת' ובסוף אתם מגיעים לבריכת אש- שלא משפיעה עליך. שאתה קם, אתה רואה קוסם גנב וכהן. הקוסם מגיע לאנוריאת', והכהן ללי. והגנב נשאר במקום. אחרי כמה שניות אתה מרגיש שמישהו תופס אותך ואתה מרגיש סכין מאחורי גביך. האיש זורק אותך לעבר הגנב והולך אליך. אתה רואה את אותו גנב בדיוק, מאחוריך. הוא זורק את הסכין על האחד שנשאר במקום והוא הופך לעפר. "באתי אליך. ללמד אותך את סודות הגנבות. שמי אקמנוס. רציתי לשאול אותך, שמעתי שאתה גנב מתחיל שהולך למצוא את העין." הוא אומר את משפט זה בזלזול. "הוא היה יכול לבחור בכל אחד אחר, אך הוא אומר שיש בקבוצה שלך כוח אלים. עכשיו רציתי לדעת מה אתה יכול, כמה אתה שווה וכמה אני צריך ללמד אותך. בוא תדקור את ההעתק שלי בלי שהוא יבחין בך. הוא מתחיל ללכת ואתה רואה מולך העתק שלו שכיוון הגב שלו אליך.
    מה תעשה?
    תגובות יחידים
    אני אומר לגנב: "אתה צודק, אני צריך להוכיח את עצמי לזדים, אני יבצע את המשימה שנתת לי", אני מחכה כמה דקות שהוא ילך ושהעתק שלו לא ישים לב אני יסובב אותו וידקור אותו בעזרת הסכין שהגנב נתן לי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    זדים:

~אנוראית'~
    אתה לוקח את הנשקים ויוחד בגרם המדרגות. המדרגות עשויות מעץ, עד שזה מגיע למגלצ'ה. אתה מחליק ומתגלץ' ותוך כמה שניות לי שאבי מלפניו טסים יותר מהר ממך ופוגעים בך. אתם טסים במהירות טיל והמגלצ'ה נגמרת בבריכת אש. בריכת האש לא משפיעה עליך, ככה שאתה לא נפגע. בחדר אתה רואה זד מבוגר יחסית, קוסם- עומד ליד גנב וכהן. הקוסם מופיע לידך בקסם ואומר לך: "שמי ת'ראיי ואני באתי אליך. רציתי לראות מה באמת המקצוע שאתה רוצה להיות. או להשאר קוסם, או לתפוס את העולם עם דברים אחרים. נראה לי שלא תרצה להשאר רק קוסם רגיל. אתה רואה לוח לידך המכוסה בבד.הקוסם מסיר את הבד ואתה רואה:

"אז, האם תרצה משהו אחר?" ת'ראיי שואל אותך.
    מה תעשה?

תגובות יחידים
    "אוקיי,החלטה קשה. נראה לי שאני אבחר להיות פאלאדין, כי זה איזון טוב. או אולי מכשף." אני אומר בטון מהורהר
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש סופר ספאמר
    ~אורקים~

דברו עם עצמכם.

אתם יורדים למטה, כל אחד עושה את שלו.

דברו ותחליטו מה אתם עושים.
    אני אומר לראשירם ''אולי יש לך רעיון טוב מה נעשה?''
    בזמן שהוא חושב אני אומר לקוגו איטמאצ'י ''תצא לבחוץ כדי לראות מה קרה''
    ואני נח לישון עד שאחד מהם יבוא אלי

5. משתמש מנוסה
    ננעל לפי בקשת בעל המשחק.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •