אז אני אשקעתי בפורום ואני רוצה לקחת את ההשקעה בחזרה אנשים פה לא מעריכים שום דבר שאני עושה אז לא מגיע לכם כלום חוץ מזה אני רוצה לגבור את המדריך הזה:
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37441
אני לא מבין למה נעלו אותו כדי שלא אמחק אותו זה ילדותי אני כתבתי אותו ויש לי את כל הזכות לקחת אותו! אז די להיות ילדותיים ותנו לי לקחת אותו למקום אחר ואז למחוק אותו כי אני לא מעוניין שהוא יהיה כאן וזה זכותי המלאה, הרי ממילא אתם שונאים אותי.
ואת המדריך הזה:
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28850
אתם יכולים למחוק אותו לגמרי ממילא כל התמונות על המחשב שלי ואני מכין מדריך חדש (וכן אני גם מביא אותו לאתר של היטמן,וזאת זכותי) אם אתם רוצים יש לכם את המדריך של דביר הוא השקיע ואותו לא קיללתם אז תשימו אותו במקום
עכשיו אני רוצה דווקא להתייחס לתגובה של אלכס
את כל המדריכים שאופיר כתב אני מבקש גם לצנזר וגם את שלי את כולם חוץ מהמדריך הזה:חחח מצחיק לראות איך אופיר מתחנן שיצנזרו את המדריכים Xdddd
ככה מתנהג מנהל ראשי איזה מעצבן
טוב הסיבה שלא נתתי לאילן או לאופיר לצנזר את המדריכים היא מתוך כוונה זדונית שלהם
אוי תעשה לי טובה לפרסם במתחרה זה לא זדוני אנחנו כתבנו את המדריכים וזאת זכותינו המלאה לדרוש שיצנזרו אותם לא ככה?
שהם דיברו בפורום המתחרה..הכוונה הייתה לפרסם בנוסף לצנזור המדריכים את הפורום שלהם שוב וכמובן לרדת על ההנהלה ולהמשיך להסיט את המשתמשים לפרוש לפורום המתחרה.
הפסקנו כבר עם זה מזמן זה כבר לא מעניין לא אותי ולא את אופיר לבוא לכאן לדבר על המקום הזה או להזכיר אותו, אתם סתם פרנואידים
לכן,אמרתי להם שהם לא רצויים בפורום ולאילן שלא יבוא שוב לפוקימונס.אבל לאילן יש אובססיה לפוקימונס וכנראה שהוא יחזור שוב ושוב לראות מה כתבו עליו או על אופיר.
אין לי שום אובססייה אני רק רוצה שכל מה שהשקעתי פה יעבור למקום שבו יעריכו אחר שהוא לא פה, בהתחלה בכלל לא חשבתי על למחוק או לצנזר את המדריכים אלא על רק להעתיק אבל אחרי מה שעשיתם זה פשוט לא מגיע לאתר שיהיה לו משהו שהוא לא מעריך אני לא צודק?
עכשיו אופיר הוא סתם ערס נגרר אחרי שפרסמו כאן פורום מתחרה שלדעתו היה שווה יותר מהפורום הזה.אז הוא החליט אחרי זמן מה לחזור לפורום הזה ולהגיד לכולם כמה יפה הפורום המתחרה.הוא ממשיך לעשות זאת ולחזור הנה.
אופיר הפסיק עם זה עוד מזמן הוא עשה את זה ממש קצת זמן לא אני ולא הוא ממשיכים לדבר בכלל על המתחרה
זה הסיפור שלהם...אני אדאג לכך שזה לא יחזור על עצמו ואמנע מהם להכנס לפורום.
המטרה שלהם זה לגרום למשתמשים כאן לפרוש לפורום המתחרה.אני אחד הגורמים שעומד בדרכם.
המטרה שלי היא לא להשאיר זכר שהייתי פה ולהעבור למקום חדש אז בבקשה תנו לי גישה למדריכים שלי שכתבתי בעצמי!
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37441
שאני רוצה להעתיק אותו כדי לסיים אותו ממילא יש לכם את המדריך של STM לא ככה
ממילא אתם לא מעריכים אותי א את כל מה שעשיתי ממילא אתם לא רוצים שאהייה כאן אז כמנהל לשעבר וכמשתמש פעיל + שכל מה שרציתי לעשות זה לתרום לפורום אבל ירקתם לי בפרצוף
נכון שקיללתי אתכם ואיכזבתי הרבה מכם אבל תכבדו בקשה אחת שלי ושל אופיר אנחנו לא מעוניינים שהמדריכים שלנו יהיו פה יותר אז פשוט תצנזרו אותם, אנחנו אלו שהשקענו למען הנושאים האלה לא אתם! אתם סתם לקחתם זכויות על משהו שלא שלכם
מה שאנחנו נעשה או לא עם המדריכים שלנו זכותינו
פשוט תצנזרו הכל! כבר מאז שכתבתי שפרשתי, פרשתי מוזר שאתם לא נותנים לי לקחת את מה ששלי זה פשוט לא הוגן
ומתי תבינו שלא כל מה שאני ואופיר נעשה קשור בפורום המתחרה פשוט אנחנו לא רוצים שום קשר אל הפורום הזה יותר
מצידי אם זה אפשרי תמחקו את כל התגובות שלי בפורום