מצטער אבל חוקים הם חוקים,חוקים אלה קבעו הבעלים,אם יש לך בעיה עם החוקים פנה אליהם בה"פ.
בעצם לא בא לי לראות טלויזיה...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אלכס
החוק קיים
אבל אנחנו לא מדברים על סקס אלה על אהבה,פרידה והדברים הדבילים שיוסי עושה5. חומר פורנוגרפי אסור בהחלט.
+ פרסום של חומר מסוג זה עלול לגרום לבאן מיידי.
And If You Don't Know, Now You Know
חזרתי עודפם ><"
אני כל הזמן ממשיכה לכתוב את הסיפור שלי O:
איך קוראים למקום הזה בין האצבעות של הידיים?
שיש שקעים כזה ? O:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
סוף סוף מישהו מסביר בהגיוןOriginally posted by ranma@Sep 18 2008, 08:03 PM
אלכס
החוק קיים
אבל אנחנו לא מדברים על סקס אלה על אהבה,פרידה והדברים הדבילים שיוסי עושה
בדיוק על מה שאמרתי הילה אתה מדברים,אתם מוסיפים מילים ששייכים לתחום הפורנו ובכך אתם הופכים זאת לדברים שאסור לומר בפורום.
יאו שמע אתה מתחיל לעצבן עם הנוקשות שלך בכלליOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 18 2008, 08:05 PM
בדיוק על מה שאמרתי הילה אתה מדברים,אתם מוסיפים מילים ששייכים לתחום הפורנו ובכך אתם הופכים זאת לדברים שאסור לומר בפורום.
אנחנו לא מדברים על פורנו אלא על אהבה פרידה ועל יוסי
תסתכל בעצמך בכל העמודים האחרונים
על מה אתה רוצה שנדבר? על פוקימון? אוי נו תפסיק להיות נוקשה ותן לדבר כמו לא יודע מה
http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=...t=0#entry165316
תגיבו לי חח
מה?Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 18 2008, 06:05 PM
זה שדני הביא תמונה של "רוצה להגדיל ב3.5"?
זה שיוסי נגע בחזה של מישהי
זה לא כזה פורנו
זה דברים קטנים
ןהגיל הכי קטן פה זה 12-13 ככה שזה לא נורא כמו דיבור עם ילד בן 10 שיהיה פה
And If You Don't Know, Now You Know
מה אני קשורה? ><"
אני בסכ"ה כתבתי את הסיפור שלי ושאלתי איך נקרא המקום הזה בכף היד- שזה בין האצבעו..
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
וגם ראיתי שהגבת באותו נושא שיוסי הגיב
גלל שהתחלתם לקלל אחד את השני,אני נותן לשלותכם אזהרה והשלושה הם:יובל,מאסטר ובאג.
יובל התחיל את המריבה אבל מאסטר הגן על עצמו בקללות חזרה ועוד אחד נכנס למריבה במטרה להגן על חברו והתחיל גם לקלל.בקיצור שלושתכם ילדים קטנים.מבוגרים מדווחים זאת למנהלים גלובאלים במקום לקלל חזרה כי זה פגיעה בחוקים ואתה פגעתם בהם ולכן אין לכם זכות להתווכח על האזהרות כי הם מגיעות לכם.
עכשיו ננעל.
שמע יוסי נתן לי אזהרה ופתחתי על זה נושא שאני מצטער ושאני מבין שהייתי צריך להתעלם
אז למה אתה חייב להתערב אחרי שגלובאלי אחד עשה את העבודה שלו?
נראה לי שאתה מתחיל קצת להגזים עם כל הקטע הזה
שיוסי יפתור את זה בעצמו עם אלכס.
לא סתם מינו את שניהם לגלובאליים.
אז אל תתערב.
.
עכשיו מישו מוכן לענות לי?!?!
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
ילדה תתחילי לדבר יפה הבנת?Originally posted by אבטיחי D:@Sep 18 2008, 08:13 PM
שיוסי יפתור את זה בעצמו עם אלכס.
לא סתם מינו את שניהם לגלובאליים.
אז אל תתערב.
.
עכשיו מישו מוכן לענות לי?!?!
ילדים כמוך מעצבנים אותי לכן קיללתי את זה שקרא לי מפגר ואז ההוא שנגרר אחריו
ומה קרה כבר בין יוסי לאלכס?
סך הכל אמרתי מה אלכס עשה אז מה את חייבת להתערב
XDD
כמה מריבות. תרגעו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)