לא רוצה,אני שליט החתולים ואל תתייחס אליי כאל חתול רגיל,אני חתול מיוחד שישתלט על היקום וינקום בך על היחס הזה מאואואואואוהOriginally posted by S-E@Sep 19 2008, 08:21 PM
ילא ילא לך לישן בסל למה אתה אוהב חתולים? 0.O
כול ליה חזירים וכלבים מכיפים את הבית שלי ושמורים עלי אהאהאהאהאאהאהאהאהאהאה משעמם ליOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 19 2008, 10:24 PM
לא רוצה,אני שליט החתולים ואל תתייחס אליי כאל חתול רגיל,אני חתול מיוחד שישתלט על היקום וינקום בך על היחס הזה מאואואואואוה
אני אשלח לשמה חתולי קומנדו שירצחו אותם אחד אחד ויהיה ממש מסיבה גדולה של שחיטות מאואואוואוה
אני לא מוכן לראות את זה! אלכס חבר שלי וקלוגה שלי אני ישלח זאבי גהינום!
יש לי מסביב לבית חולדות שקשורות להם לרגלים סקינים שיכולים לכתוף לחתולים שלך את השינים והציפורניםOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 19 2008, 10:27 PM
אני אשלח לשמה חתולי קומנדו שירצחו אותם אחד אחד ויהיה ממש מסיבה גדולה של שחיטות מאואואוואוה
יאללה להצטרף למסיבה מממממממממיאו
חחח את חתולי הקומנדו לא מעניין החולדות מעניין רק אותך,בשר מהלך יאמי יאמי XD
מחר בערב תקבל מנה של חתול מת על גג הבית אהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 19 2008, 10:28 PM
יאללה להצטרף למסיבה מממממממממיאו
חחח את חתולי הקומנדו לא מעניין החולדות מעניין רק אותך,בשר מהלך יאמי יאמי XD
מלך נחתולים *סגידה*
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
חזירים שליטה
אהה באמת,מחר בערב תראה את אחד הכלבים שלך משופדים על מוט עץ על הגריל מאואואואוהOriginally posted by S-E@Sep 19 2008, 08:29 PM
מחר בערב תקבל מנה של חתול מת על גג הבית אהאאהאהאהאהאהאהאהאהאה
אני לא מוכן לראות את זה!@ טכניקה סודית! גקרוק יכגדו ירדבמו דמון גשדגו'ק חעמוכן דכגון אלכס יאדכגד S-T כגדכק' הומוכדגאו'ק' הומוסקסואלי זימון זאבי גהינום לתקוף1!
XDOriginally posted by S-E@Sep 19 2008, 10:24 PM
ילא כלום לישון
יוסי בוא נראה אותך נותן לי אזרהכמו שאתה מעלה 100% ו80% סתם!!
ואתה רוסי?נוצרי?מוסלמי?!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מחר תראה את השלדים של החתולים זרוקים והכלבים משתינים עליהםOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 19 2008, 10:31 PM
אהה באמת,מחר בערב תראה את אחד הכלבים שלך משופדים על מוט עץ על הגריל מאואואואוה
בכול מקרה
זה משהו שהוא לא יראה
לא אני ערקי אוסטרי צכי וטריפוליתיOriginally posted by Eddy Good 2 See U@Sep 19 2008, 10:31 PM
XD
ואתה רוסי?נוצרי?מוסלמי?!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)