הורדה של חבילת משחקי פוקימון - *Pokemon Pack*

טוב לא ידעתי איפה אפשר לשים את זה כי זה בעצם על כמעט כל משחקי הפוקימון וזה כללי על המשחקים אם צריך לשים את זה בפורום אחר תעבירו לי בבקשה אל תינעלו השקעתי במדריך הזה הרבה.
לנושא, אני יביא לכם חבילה של משחקי פוקימון.
אז מה בחבילה??? :

-כל משחקי הפוקימון של GBA (באנגלית מלאה כמובן).
-קודים לכל משחק ומשחק.
-כמובן איך אפשר בלי...האימולטור (GameBoy Advance (VisualBoy Advance או בקיצור - GBA.

הורדה של הכל כולל הכל בתיקייה אחת, בקובץ אחד: http://www.upf.co.il/file/796274.html

הסבר קצר:

קודם חלצו את המשחק ע"י לחיצה לחצן ימני על הקובץ שהורדתם ואז על "Extract File " או "חלץ תיקייה" ובחרו את המקום שאליו אתם רוצים לחלץ.

לפתיחת משחק יש שתי אפשרויות:

ראשונה: לגרור את המשחק הרצוי לאימולטור.

שניה: לפתוח את האימולטור ויופיע לכם מסך שחור, לעמלה ללחוץ על File ואז על Open ואז ללכת לתיקיה שבא נמצאים המשחקים שחילצתם ואז המשחק יפתח .

שינוי מקשים:

כדי לשנות את המקשים הכנסו לאימולטור , לחצו על Options ואז על JoyPad ואז על Configure ואז על 1. שנו את ההגדרות כרצונכם .
לשמירת המשחק יש שתי אפשרויות:
ראשונה: זה בזמן שאתם במשחק להיכנס לתפריט של השחקן שלכם לרדת עד לאפשרות Save ולשמור.
שניה: היא ללחוץ על Shift + אחד מה F1 עד F9 וכדי לפתוח את השמירה אתם צריכים להיכנס למשחק כרגיל ואז ללחוץ פשוט על הF ששמרתם עליו, לדוגמא, אתם רוצים לשמור לוחצים על F1 +SHIFT יום למחורת אתם רוצים לחזור לשמירה אתם נכנסים למשחק ששיחקתם ולוחצים על F1 בלבד (תזהרו לא ללחוץ גם כשאתם רוצים לפתוח על Shift כי זה ימחק לכם את השמירה הקודמת).

תהנו חברה =]
נושא שלישי שלי שאני פותח ומביא לכם דברים!!! ; )